Administrators athanaso77 Δημ. August 4, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Χρόνια πολλά πολλά Δημήτρη!!! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Χρονια Πολλα Δημητρη, απο οτι βλεπω εχεις αρχισει δουλεια με τη νεα rom του Hyperdragon? Πρωτες εντυπωσεις? :) Ευχαριστω Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Να ζήσεις Δημήτρη και Χρόνια πολλά μεγάλος να γίνεις ( σε King Kong κάτι...)... Κάθε καλό με όμορφα και πολλά χρόνια για εσένα και τους ανθρώπους που αγαπάς..! Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimkar2405 Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Σε αυτη τη σελιδα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=397121 λεει πανω πανω *** Please Hard Reset after flashing and install NetCF & Task Manager before you install anything else!, you can download it from Addons section below!! ***. Εγω δεν τα βρισκω αυτα ομως παρακατω. Και θελω να βαλω αυτη [25 July 2008] HyperDragon IIIr WM6.1 WWE ROM - Based on Raphael ROM CE OS 5.2.19965 Build 19965.1.2.3. με αυτο το ραδιο 1.65.24.36. Υπαρχουν λινκ για τελευταιες εκδοσεις Netcf , task manager(μαλλον της htc εννοει) και του Ηοme? Nομιζω πως το για το netcf ειναι η 3.5, για τον taskmanager η 2.0 και για το home η 2.1. Αν τα εχει καποιος μαζεμενα ας μου πει, γιατι βρισκω πολλα λινκ και δεν μπορω να ξερω ποιο ειναι περισσοτερο up to date. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Σε αυτη τη σελιδα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=397121 λεει πανω πανω *** Please Hard Reset after flashing and install NetCF & Task Manager before you install anything else!, you can download it from Addons section below!! ***. Εγω δεν τα βρισκω αυτα ομως παρακατω. Και θελω να βαλω αυτη [25 July 2008] HyperDragon IIIr WM6.1 WWE ROM - Based on Raphael ROM CE OS 5.2.19965 Build 19965.1.2.3. με αυτο το ραδιο 1.65.24.36. Υπαρχουν λινκ για τελευταιες εκδοσεις Netcf , task manager(μαλλον της htc εννοει) και του Ηοme? Nομιζω πως το για το netcf ειναι η 3.5, για τον taskmanager η 2.0 και για το home η 2.1. Αν τα εχει καποιος μαζεμενα ας μου πει, γιατι βρισκω πολλα λινκ και δεν μπορω να ξερω ποιο ειναι περισσοτερο up to date. πάτα την εικόνα με το κουτί στο δεύτερο post. Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimkar2405 Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 πάτα την εικόνα με το κουτί στο δεύτερο post. Σκουριασα 20 ημερες χωρις ιντερνετ:lol::lol: Να θυμηθω να περασω και απο τον οφθαλμιατρο γιατι μαλλον δεν βλεπω καλα:lol:Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Χρονια πολλα στον φιλο μου τον δημητρη,οι επιθυμιες σου ευχες μου:rolleyes::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ :D Να έχεις πάντα υγεία και ότι επιθυμείς! Να τις χιλιάσεις τις ρομ :P Τα υπόλοιπα από το τηλ ;) Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Καλώς ήρθα παιδιά...μόλις το παρέλαβα (μεταχειρισμένο)...προσπαθώ να βγάλω άκρη... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Δημήτρη βοήθεια....! έκανα Install το κάτι hotfix για το bluetooth καθώς και TYTNII_Photo Quality και δεν έχω εικόνα στην κάμερα όταν τραβάω φωτογραφίες? Να το πετάξω ? Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 δημήτρη... Μέρες που δέχεσαι ευχές,δέξου και μια από μένα Χρόνια πολλά. Χρόνια καλά, χρόνια ευτυχισμένα Όσες ευχές απλόχερα οι άλλοι θα σας πούνε Εγώ απλά σας εύχομαι αληθινές να βγούνε!!!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 4, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Να το πετάξω ? Κάνε ένα hard reset πρώτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 4, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Καλώς ήρθα παιδιά...μόλις το παρέλαβα (μεταχειρισμένο)...προσπαθώ να βγάλω άκρη... Καλή αγορά... :rolleyes: Διάβασμα αρκετό και δε θα δυσκολευτείς να βγάλεις άκρη. Είναι από τις πιο απροβλημάτιστες συσκευές στην αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Καλή αγορά... :rolleyes: Διάβασμα αρκετό και δε θα δυσκολευτείς να βγάλεις άκρη. Είναι από τις πιο απροβλημάτιστες συσκευές στην αγορά. Σίγουρα θέλει πολύ διάβασμα...αφού ειδικά είμαι στην αρχή. Απορία: Γιατί δεν μπορώ να εγκαταστήσω το Skype? Από εδώ το κατεβάζω: http://www.skype.com/intl/en/download/skype/windowsmobile/ μου λέει ότι δεν είναι έγκυρη εφαρμογή !!!;) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Σίγουρα θέλει πολύ διάβασμα...αφού ειδικά είμαι στην αρχή. Απορία: Γιατί δεν μπορώ να εγκαταστήσω το Skype? Από εδώ το κατεβάζω: http://www.skype.com/intl/en/download/skype/windowsmobile/ μου λέει ότι δεν είναι έγκυρη εφαρμογή !!!;) Από πας να το εγκαταστήσεις? Η διαδικασία έχει ώς εξής: Είτε κατεβάζεις τον Installer (.exe) και έχωντας συνδεδεμένο το kaiser στο pc το εκτελείς, Είτε κατεβαζεις το .cab το αντιγράφεις στο κινητό και με τον file explorer του κινητού το εκτελείς. Το .exe ΔΕΝ μπορείς να το εκτελέσεις από το Pocket PC Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Καλή αγορά... :rolleyes: Διάβασμα αρκετό και δε θα δυσκολευτείς να βγάλεις άκρη. Είναι από τις πιο απροβλημάτιστες συσκευές στην αγορά. Xθες για να είμαι ειλικρινής ζαλίστικα απο το πολύ διάβασμα...ακόμα δεν έχω περάσει τίποτα εκτός του Opera mobile (beta).;) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Από πας να το εγκαταστήσεις? Η διαδικασία έχει ώς εξής: Είτε κατεβάζεις τον Installer (.exe) και έχωντας συνδεδεμένο το kaiser στο pc το εκτελείς, Είτε κατεβαζεις το .cab το αντιγράφεις στο κινητό και με τον file explorer του κινητού το εκτελείς. Το .exe ΔΕΝ μπορείς να το εκτελέσεις από το Pocket PC Για να φανταστείς έχω κατεβάσει και τα 2 αρχεία στην κάρτα αλλά δεν δέχεται κανένα απο τα 2. Μήπως φταίει το covert που κάνει όταν το περνάω στο κινητό...(καλά ντε,μια βλακεία την δικαιούμαι να την πω...:ninja: ) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 5, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Μήπως φταίει το covert που κάνει όταν το περνάω στο κινητό... Πετάς το .cab στη συσκευή σου, το τρέχεις με τον explorer της συσκευής σου και δεν το εγκαθιστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Πετάς το .cab στη συσκευή σου, το τρέχεις με τον explorer της συσκευής σου και δεν το εγκαθιστά; Κατέβασα το πρώτο αρχείο απο αυτή τη σελίδα: http://www.skype.com/intl/en/download/skype/windowsmobile/ θα κατεβάσω το cab τώρα για να το κάνω απο εκεί εγκατάσταση. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 zaxaraki χρονια σου πολλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimkar2405 Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Θελω οταν με καλει καποιος να βγαινει η επιλογη silence αντι να εμφανιζεται αμεσως η επιλογη answer. To ειχα δει στην L26 Diamond V9 και τωρα που εχω αυτη 25 July 2008] HyperDragon IIIr WM6.1 WWE ROM - Based on Raphael ROM CE OS 5.2.19965 Build 19965.1.2.3. ψαχνω μηπως υπαρχει καποιο cab. Αν γνωριζει καποιος ας μου πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 δεν ξερω τι θα σε βοηθουσε αυτη η επιλογή αφου αν κανεις με την ροδελα προς τα κατω ενα κλικ , κανει σίγαση... Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Πετάς το .cab στη συσκευή σου, το τρέχεις με τον explorer της συσκευής σου και δεν το εγκαθιστά; Τελικά με το cab δούλεψε μια χαρά...επιτέλους...και έχει και εμένα το γνωστό πρόβλημα με την φωνή απο το ηχείο και όχι απο το ακουστικό...:( Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Σήμερα ήρθα και εγώ και ξαναφεύγω αύριο. Χρόνια πολλά Δημήτρη έστω και λίγο καθυστερημένα! Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Βρε παιδιά, άσχετη ερώτηση αλλά πολύ σχετική ταυτόχρονα: Τα ακουστικά γιατί δεν δουλεύουν όταν τα συνδέω,θέλουν κάποια ρύθμιση και δεν το ξέρω; Δεν λέει το manual κάτι ! Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts