Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

λοιπον για να εχετε κατι να ασχολειστε μεχρι να παραλαβετε τα καιζερ σας

παρτε μια λιστα με apps-games που ειναι συμβατα με το καιζερ

και μεχρι να τα βρειτε θα χει ερθει και το τηλεφωνο σας ;)

μια λιστα απο προγραμματα που χρησιμοποιω παντα και τα θεωρω δεδομενα οτι θα υπαρχουν στο pda μου.το μονο που απουσιαζει απο εδω μεσα ειναι καποιο λεξικο το οποιο παλιοτερα υπηρχε μεσα αλλα δεν το θεωρω απαραιτητο.

Resco Explorer

resco keybord

aekmap

Phone.Dashboard Battery Pack Pro 2.1.3

Phone.Dashboard.Minute.Tracker.v2.0.1

Resco Photo Viewer

WeatherPanel

PhoneWeaver.1.1

PocketMusic[1].4.2.6.Bundle

Pocket.Player.v3.2

DivXPlayer.v.0.86

pTravelAlarm

Spb Backup

SPB GPRS Monitor

Spb Mobile DVD

Pocket.Mechanic.v2.60 pro

DrYAR-Bluetooth 1.6 wm6

eortologio (του φιλου δημητρη ""windows nt"")

Destinator 6.1

DESTINATOR 7

GPS Tuner

IGO 2007

Memory Map os

GpsGatePPC_v2.5

handy menu

HandySwitcher.v2.7

I LAUNCHER3.05

Dinarsoft.MemMaid.v2.0

Opera v865

Battery Status v 0.03-04

SMS_Scheduler

Tweaks2k2NET v3250

PPCPimBackupV2.5

TaskMgrv2.7

Tcpmp

photocontacts pro_v50

wisbaradv2_2..8.0.2

wisbardesktop_1[1].3.0.5

SoftKeyAppletEx

sipchange 1.0

papadi.helleniccalendar.1.1

winrar -pocket rar

SJphone

και μερικα παιχνιδια

BackGammon v2.0

Mummy.Maze.for.Pocket.PC.v2.1

Spb Arkaball 2

Spb Xonix 2

Spb Bubbles

Astraware Hellfire

krally_v1.00

The_Travel_Collection_1.9

Virtual Pool Mobile

xonix 1.4

Ziogolf2.PPC

σχεδον ολα θα τα βρειτε στο γνωστο και αγαπημενο μας μαγαζακι ;)

Ποιο εννοεις??

και εγώ από μέρες λέω να αλλάξω την παραγγελία για UK αλλα έχω παραγγείλει μαζι και καρτα 4GB που τώρα έχουν τελειώσει και αν αλλαξώ δεν θα την ξαναβρώ....

Αυτα που με ενδιαφερουν εμένα δεν ειναι τα ελλήνικα μενού αλλα να μπορεις να γράφεις ελληνικά κυρίως με το εξωτερικό πληκτρολόγιο, αλλα και σωστα SMS, και επισης να ειναι στα ελληνικά τα γραμματα που ταξινομούν τις επαφές στα Contacts. Το πρώτο λύνεται εν μέρει με το ΑΕΚ map. Για το τα Contacts όμως τι κάνουμε?

Επίσης το ΑΕΚ το δωρεάν εχει κάποιους περιορισμούς.

Αυτο ακριβως θελω και εγω.Υπαρχει καμια λυση για τις επαφες?Με το cabακι που ελεγα τι γινετε?

iPhone 6 - iPad mini Retina - Apple Watch - MacBook pro Retina

μόλις έρθει το εργαλείο θα το ξεπατώσω στις δοκιμές και θα σας ενημερώσω πλήρες. αν και πιστεύω ότι θα με προλάβει ο Δημήτρης.

Αυτα που με ενδιαφερουν εμένα δεν ειναι τα ελλήνικα μενού αλλα να μπορεις να γράφεις ελληνικά κυρίως με το εξωτερικό πληκτρολόγιο, αλλα και σωστα SMS, και επισης να ειναι στα ελληνικά τα γραμματα που ταξινομούν τις επαφές στα Contacts. Το πρώτο λύνεται εν μέρει με το ΑΕΚ map. Για το τα Contacts όμως τι κάνουμε?

Επίσης το ΑΕΚ το δωρεάν εχει κάποιους περιορισμούς. Εχει κανεις ή μπορεί να μου στείλει το σπασμένο?

Ελληνικά γράφεις με διάφορα software keyboard. Για το hardware keyboard το ΑΕΚmap δουλεύει άψογα και δωρεάν, δες παραπάνω σχετική δημοσίευσή μου. Το θέμα με τις επαφές αν δεν σε καλύψει το Touch FLO με το οποίο κινείσαι ταχύτατα στην αναζήτηση υπάρχει λύση για Eλληνική ταχεία αναζήτηση εδώ http://sunnysoft.com/software.php?idarticle=296

Kανένα πρόβλημα λοιπόν με Ελληνικά στην Αγγλική ROM. :D

Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol:

μόλις έλαβα τα καλύτερα νέα που είχα εδώ και μία εβδομάδα.

"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πρώτη παραλαβή περιμένουμε σε δύο μέρες. Μόλις τη λάβουμε θα προχωρήσουμε και στην αποστολή."

ΓΙΟΥΠΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

200 κομμάτια έκαναν φτερά απο το expansys.com

αμάν ρε παιδιά πώς κάνετε έτσι για ένα pda, έλεος δηλαδή :D

να σου πω ακόμα οτι χθες νομίζω είπαν μεσα στο επίσημο φόρουμ οτι

τεταρτη(αυριο) παραλαμβανουν στην ace;)

Έχεις κάποιο link απο το forum; Υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την παραλαβή;

Με προβληματίζει πάντως το γεγονός ότι πρόκειται να το πάρω μέσο επιδότησης απο την Wind. Για το Ρ3600 που είχα ρωτήσει πριν απο δύο εβδομάδες, δεν είχαν ιδέα(ούτε και στα κεντρικά!!!) για την συσκευή(για περισσότερο απο ένα μηνά περίμενα να γίνει διαθέσιμη, αλλά κανείς δεν γνώριζε το πότε και ούτε έως τώρα γνωρίζει...). Άστα να πάνε...:(

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

tha paris ena pda pou to gnorizoun ke tha to poulisis kenourgio se kapio pedi. me auta ta lefta tha paris to kaiser :) (jana grafo greeklish alla pou na to allazo tora ) :)

Ρε παιδια η διαφορα του με το HTC P3300 εκτος απο το επεξεργαστη και την μνημη ποια ειναι? Τι καλυτερο εχει?

Ημουν ετοιμος να παρω το HTC P3300 αλλ ειδα και αυτο και δεν ξερω τι να κανω.....

http://www.htc.com πρώτο φάτσα είναι όπως μπαίνεις αριστερά. έχουμε πει την απάντηση τουλάχιστον 10 φορές μέσα σε αυτό το topic.

λίγα λόγια

1) πληκτρολόγιο

2) 400MHz Cpu

3) 128 Ram 256 Rom

4) 3G (2 cameras)

5) και πάρα πολλά ακόμα

προσωπική άποψη, αν έχεις τα λεφτά να πάρεις το Kaiser κάντο χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν συγκρίνεται με το 3300

Ρε παιδια η διαφορα του με το HTC P3300 εκτος απο το επεξεργαστη και την μνημη ποια ειναι? Τι καλυτερο εχει?

Ημουν ετοιμος να παρω το HTC P3300 αλλ ειδα και αυτο και δεν ξερω τι να κανω.....

ακου τι γίνεται τωρα

το καιζερ ειναι καλύτερο στον επεξεργαστή αλλα το μεγαλύτερο ατου για μένα ειναι η μνήμη ακομα εχει και 3g που δεν εχει το 3300 και τελος νεωτερη τεχνολογια σε ολα.

το 3300 υπερτερεί σε μέγεθος και βάρος συν το ραδιοφωνο

η εμφάνιση ειναι υποκειμενική δεν λεω τη γνώμη μου.

αν θες να εχεις ενα ppc για σκληρη χρηση που να μην καταλαβαίνει τιποτα στο φόρτωμα προγραμμάτων και εισαι απαιτητικός χρηστης παρε το καιζερ

αν θες κατι πιο ελαφρύ που τα κανει ολα μέτρια εως καλα αλλα οχι τέλεια και χωράει και στην τσεπη σου (αν βαλεις το καιζερ στην τσεπη θα σου χαμογελάνε ολα τα κορίτσια)πάρε το 3300

εγω εχω το 3300 και αν το αλλάξω θα παω στο επερχόμενο πολαρις που θα μοιαζει εξωτερικά με το 3300 αλλα με την μηχανή του καιζερ και έρχεται χριστουγεννα.

Samsung Note II

Επειδή προτιμώ και εγώ αγγλική rom μπορείτε μου πείτε:

* Το πλαίσιο τα φέρνει με ελληνική rom της ace? ή μπορείς να τα πάρεις και με αγγλική?

* Σε ελληνική rom μπορείς να γυρίσεις το περιβάλλον στα αγγλικά? (απ'οτι ξέρω όχι). Αλλά και εάν γίνεται δεν θα γίνει πιο γρήγορη έτσι και αλλοιώς.

* Από ελλάδα μπορείς να το πάρεις με αγγλική rom κρατώντας και την εγγύηση της ace?

Εαν δεν γίνεται τότε καλύτερα να μην το περιμένω να το φέρουν ελλάδα αλλά να το πάρω απ'έξω.

.

1) Το πλαίσιο το φέρνει με Ελληνική Rom της Ace.

2) Με Ελληνική Rom μπορείς να γυρίσεις το περιβάλλον στα Αγγλικά, και απλά να έχεις το Ελληνικό πληκτρολόγιο.

3) Από Ελλάδα μπορείς να το αγοράσεις μόνο με Ελληνική Rom, αλλά μπορείς να ξαναπεράσεις την Αγγλική Rom και να μην βάλεις την extended Rom της Ace. Εγγύηση της Ace για το hardware θα έχεις είτε το αγοράσεις από Ελλάδα είτε από το εξωτερικό.

Γιάννης

Βρε webvirus. που σου ήρθε το μύνημα για τιν παραγγελια? απο expansys? εγώ έχω παραγγείλει από τις 26/8 τα λεφτα έχουν χρεωθεί στην κάρτα μου και κανενα μυνημα για αποστολή και μαλιστα δείχνει παραλαβή ώς εξής

HTC TyTN II (EN, QWERTY, GPS, EU) 1 1 Άμεσα διαθέσιμο στον προμηθευτή μας – 4 Ημέρες

SanDisk 4GB microSDHC Card 1 1 Άμεσα διαθέσιμο στον προμηθευτή μας – 5 Ημέρες

φιλε avgerinosmd

εγω απο το expancys. to αγγλικο το παραγγειλα τα ξημερωματα 3ης/9 προς 4 και το παρελαβα στις 6/9 το μεσημερακι κατα τις 11 με 12 η ωρα :O αλλα ειχε ετοιμοπαραδοτες συσκευες στην αποθηκη του ;)

αν το εχεις παραγγειλει απο expancys το (ελληνικο) ειχε ετοιμοπαραδοτα τηλ για αυτο και η καθυστερηση πιστευω ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

εσύ κανονικά το δικό σου έπρεπε να το είχες πάρει απο τις 5 του μηνός. το email εμένα μου ήρθε επειδή του έφαγα στο τηλέφωνο και στα email και αναγκαστήκανε να μου πούνε.

μην ανησυχείς. θεωρητικά θα το πάρεις το αργότερο τη Δευτέρα.

μήτσο που χάθηκες εσύ? :D

μήτσο που χάθηκες εσύ? :D

δουλεια φιλε ...δουλεια :O

απο βδομαδα λασκαρω λιγο ...για να δουμε:O

το τηλεφωνο δεν παλευεται !!!:D

ΤΕΛΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣ :lol::lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

σε 2 μέρες θα σου λέω αν παλεύεται η όχι το ΔΙΚΟ ΜΟY :D

παιδιά η expansys έχει 205 κομμάτια τώρα. Μέσα σε μία μέρα διώξανε 330 κομμάτια!

Το θέμα είναι πως εσύ δεν έχεις ακόμα ούτε ένα... γμτ :lol::lol::lol:
Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol:

καλά εσύ είσαι ήδη στην μαύρη λίστα μου :)

web δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα το δικο μου εφυγε εχθες οποτε μαλλον αυριο θα τα παραλαβω αλλα επειδη σε βλεπω αγχωμενο ειμαι διατεθημενος να σου δωσω το δικο μου και οταν ερθει το δικο σου να μου το στειλεις.Εαν βεβαια ερθει αυριο γιατι μεθαυριο δεν υπαρχει λογος.:D:D:D

για όσους το περιμένουν... :p

HTC TyTN II unboxed

επίσης review στα Αγγλικά:

http://www.tracyandmatt.co.uk/blogs/?blog=2&page=1&paged=2

MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool:

web δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα το δικο μου εφυγε εχθες οποτε μαλλον αυριο θα τα παραλαβω αλλα επειδη σε βλεπω αγχωμενο ειμαι διατεθημενος να σου δωσω το δικο μου και οταν ερθει το δικο σου να μου το στειλεις.Εαν βεβαια ερθει αυριο γιατι μεθαυριο δεν υπαρχει λογος.:D:D:D

roker το εκτιμώ φιλαράκι. 2 μέρες έμειναν ακόμα. λες να με πουλήσουν? :D θα πάω απο την expansys στο μέγαρο μουσικής και θα τους φάω ζωντανούς!

α! πες μου όταν λες ότι έφυγε... απο που έφυγε? αγγλία ή ελλάδα?

τέλος θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι σχεδόν τελείωσα το site που για το kaiser.