Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το έχει δοκιμάσει κανείς? θα μπορούσε να παίξει αλλά δεν του δίνω και πολλές ελπίδες

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια καλησπερα εχω να κανω μια ερωτηση αν θα μπορουσατε να με βοηθησετε θα σας ημουν υποχρεος το συρομενον πληκτρολογιο του kaizer γραφει ελληνικα και αν ναι πως?ευχαριστω εκ των προτερων
ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!!

αν το έχεις πάρει απο ελλάδα ναι γράφει διαφορετικά χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα. το ΑΕΚΜΑΡ

ναι ελληνικο ειναι της ace hellas αλλα δεν γραφει μηπως πρεπει να επιλεξω κατι καπου?και επισης εχει κανεις να μου στειλει το aekmap γιατι δεν το βρισκω πουθενα

Εχει δοκιμασει κανεις το σημα του kaizer και του diamond?

Ποιο ειναι καλυτερο?

Εγω νομιζω το kaizer. Τα ειχα διπλα διπλα.Το kaizer επιανε HSDPA ενω το diamond οχι.

ναι ελληνικο ειναι της ace hellas αλλα δεν γραφει μηπως πρεπει να επιλεξω κατι καπου?και επισης εχει κανεις να μου στειλει το aekmap γιατι δεν το βρισκω πουθενα

καμια βοηθεια?

το έχει στο manual. ένας συνδιασμός πλήκτρων είναι αλλά δεν το θυμάμαι, μπορείς να κάνεις αναζήτηση μέσα σε αυτό το θέμα, ή να περιμένεις κάποιον που έχει ελληνικό να σου πει.

Γυρνας το εικονικο πληκτρολογιο στα ελληνικα κ μετα πατας στο hardware shift+space(οχι ταυτοχρονα)

eyxaristo poly file moy

Εχει δοκιμασει κανεις το σημα του kaizer και του diamond?

Ποιο ειναι καλυτερο?

Εγω νομιζω το kaizer. Τα ειχα διπλα διπλα.Το kaizer επιανε HSDPA ενω το diamond οχι.

ετσι ακριβως ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με το οποίο να μπορείς να δημιουργήσεις κάποιο script; Πχ να ανοίξει μπλε δόντι και να εκκινήσει 3 προγράμματα...

Η kingston 4gb που είχα παρέδωσε πνεύμα.

Οσοι έχετε sandisk 8gb από που την πήρατε? Ελλάδα μπορώ να την βρω κάπου?

“Life doesn't imitate art, it imitates bad television”

Woody Allen

~ Ηλίας ~

Ηλια εγω την ειχα παρει απο το αγγλικο expancys

Buy a SanDisk 8GB microSDHC Card, #SDSDQR-8192-E11M - eXpansys UK

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Θεσσαλονίκη μόνο ένα κατάστημα την έχει,

Public στο mediterranean cosmos,

στο επίπεδο των village cinemas είναι στα 50 μέτρα μπροστά προς τα μαγαζιά με υποδήματα.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Θεσσαλονίκη μόνο ένα κατάστημα την έχει,

Public στο mediterranean cosmos,

στο επίπεδο των village cinemas είναι στα 50 μέτρα μπροστά προς τα μαγαζιά με υποδήματα.

Thanks kαι στους δυό. Θα δοκιμάσω το public και εάν δεν έχει μετά θα πάω για expansys.

Woody Allen

~ Ηλίας ~

Αν δεν την έχει στο public πάρε ένα τηλ στον Κατερέλο να σου στείλει μία με αντικαταβολή, σε δύο μέρες θα την έχεις, 45 συν 9 για έξοδα αποστολής στα 54 ευρώ θα σου βγει.

http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=42_210&products_id=4415

Δες εδώ: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569395

Μόνο 43 ευρώπουλα τελική τιμή μαζί με USB reader. Ακριβώς αυτήν έχω στο Kaiser εδώ και 5+ μήνες χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Την αγόρασα από eXpansys μαζί με το Kaiser γιατί τότε δεν ήταν διαθέσιμη ευρέως στην Ελλάδα.

Υ.Γ.: Δεν έχω καμία σχέση με το e-Shop.gr, απλά την είχα δει πρόσφατα και μου έκανε εντύπωση η χαμηλή τιμή. Δες και στο skroutz.gr για άλλα μέρη που την έχουν.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με το οποίο να μπορείς να δημιουργήσεις κάποιο script; Πχ να ανοίξει μπλε δόντι και να εκκινήσει 3 προγράμματα...

skschema λέγεται το πρόγραμμα και κάνει αυτό που θέλεις ακριβώς και όχι μόνο... ;) Θα το βρεις στα γνωστά μαγαζάκια :D Αν δεν το βρεις pm me και θα σου το στείλω ;):)

Θέλει αρκετό ψάξιμο το προγραμματάκι αλλά μπορείς να αυτοματοποιήσεις πάρα πολλά πράγματα, να φτιάξεις scriptάκια κτλ

Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Μόνο 43 ευρώπουλα τελική τιμή μαζί με USB reader.

e-shop με κλειστά μάτια, super τιμή (43), έξοδα αποστολής μόνο 3 ευρώ και προπάντων αξιόπιστο.

Κι όσο σκέφτομαι ότι την πήρα τον Ιανουάριο 90 ευρώ από expansys...

Μόνο 43 ευρώπουλα τελική τιμή μαζί με USB reader. Ακριβώς αυτήν έχω στο Kaiser εδώ και 5+ μήνες χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Την αγόρασα από eXpansys μαζί με το Kaiser γιατί τότε δεν ήταν διαθέσιμη ευρέως στην Ελλάδα.

Υ.Γ.: Δεν έχω καμία σχέση με το e-Shop.gr, απλά την είχα δει πρόσφατα και μου έκανε εντύπωση η χαμηλή τιμή. Δες και στο skroutz.gr για άλλα μέρη που την έχουν.

Thanks.

Ξέρετε ποιο είναι το παράξενο? Στην ελλάδα την βρίσκεις τελικά στα 45 ευρώ και το expansys την έχει στα 72. Αυτή του expansys είναι class 4 ενώ στο eshop δεν λέει τίποτα. Υπάρχει περίπτωση να είναι άλλο class?

Είδα στην σελίδα της sandisk και έχει μόνο μια 8GB η οποία είναι class 4. Εχει μια ακόμα που την ονομάζει mobile ultra αλλά πρέπει να είναι άλλο προϊόν.

EDIT: με πρόλαβες στο τσακ Οδυσσέα. Και εγώ αυτό αναρωτιόμουνα. Γιατί τόση διαφορά στην τιμή?

Woody Allen

~ Ηλίας ~

Παίδες μην ανησυχείτε, Class 4 είναι και του e-Shop, αν παρατηρήσετε την εικόνα θα δείτε ένα 4 μέσα σε ένα κυκλάκι, σαν (4). Αυτό σημαίνει Class 4. Όσο για τη χαμηλή τιμή, είναι οι γνωστές μειώσεις τιμών σε computer h/w. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει π.χ. και στους σκληρούς δίσκους. Απλά η 8 GB είναι πλέον ώριμο προϊόν και όχι πολυτέλεια όπως ήταν τον Ιανουάριο (κι εγώ τότε την πήρα και τη χρυσοπλήρωσα, απλά γλίτωσα τον Φ.Π.Α., αλλά ακόμα κι έτσι πρέπει να μου ήρθε 75+ ευρώ αν θυμάμαι καλά).

Φιλικά, Κώστας

• Administrators
Εάν δεν αναφέρεται στην περιγραφή... καλό είναι να μην αρκείσαι με τη φωτογραφία πάντως. (Γενικότερα μιλώ)

Modpic.gif

Πώς αφοπλίζουμε το GPRS να μην ανοίγει αυτόματα; σε παλαιότερες ROM είχα βάλει το NODATA αλλά σε αυτήν δεν μπορώ να το εγκαταστήσω...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εάν δεν αναφέρεται στην περιγραφή... καλό είναι να μην αρκείσαι με τη φωτογραφία πάντως. (Γενικότερα μιλώ)

Σωστό. Το καλύτερο είναι να πάρει ένα τηλ. να ρωτήσει για σίγουρα. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω δει SanDisk 8 GB microSD που να μην είναι Class 4, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Φιλικά, Κώστας