DrMobile Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 tranaee said: Επειδή ξέρω φίλε μου τι αρρώστια επικρατεί με τους κατόχους pda και ειδικά κάιζερ θα στο πρότεινα μτχ μέσα από το myphone.. Τα τηλέφωνα είναι απλά άριστα (τα περισσότερα) με τις θηκούλες τους, τις καρτούλες τους, τουμπανιασμένα στο software, πραγματκά ευκαιρίες.. Δε ξέρω τι τους πιάνει, την ξέρεις τώρα τη γνωστή αρρώστια, και θέλουν κάτι πιο καινούργιο ή διαφορετικό. (στην προκειμένη έχουν λυσσάξει όλοι για cruise..) Εγώ παιδιά ήμουν μεταξύ των δυό και διάλεξα το κάιζερ λόγω αυτού του very thread.. Σκεπτόμενο μηχάνημα που ανήκει σε σκεπτόμενους ανθρώπους.. Εντυπωσιάστηκα από τα παιδιά και μπήκα.. Ποτέ mainstream παιδιά, ποτέ.. Καλή ιδέα για αγορά μέσω myphone.gr, τουλάχιστον είναι Ελλάδα οπότε μπορεί να το δει πριν σκάσει τα ευρά... Όσο για τις αλλαγές, είναι όντος αρρώστια για πολλούς, πάντως το Kaiser με βλέπω να με βγάζει για αρκετό καιρό (2-3 χρόνια ακόμα, μη σου πω και παραπάνω). Το ελπίζω τουλάχιστον... :D Όσο για το Cruise, δεν ξέρω ρε παιδί μου αλλά κάτι με χαλάει εμφανισιακά στο design του. Το Kaiser είναι πιο καμπυλάτο, πιο στρογγυλεμένο και μ' αρέσει αυτό. Κι εγώ απ' αυτό το thread παρακινήθηκα να το πάρω (thanks guys!). Quote Καλά αυτός ο ταιβανέζικος αέρας ήταν όλα τα λεφτά φίλε DrMobile.. Είχα και το παράθυρο ανοικτό, Καθαρά Δευτέρα πρωί και μου φάνηκε (από τις λαγάνες) πως μύρισα το πρωινό των υπαλλήλων της HTC ρε παιδί μου..:lol::lol: Εννοείται! Άλλο πράμα να είναι παρθένο απ' τη μαμά Ταϊβάν κι άλλο από ACE-Hellas που μπορεί να βρεις και κάνα σουβλάκι μέσα... :yahoo: Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 DrMobile said: ..το Kaiser με βλέπω να με βγάζει για αρκετό καιρό (2-3 χρόνια ακόμα, μη σου πω και παραπάνω.. Καλά το κάιζερ κράτα το όσο θες, πόσα pda και κινητά θα έχεις αλλάξει μέχρι τότε δε ξέρουμε..!!:lol::lol: Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 tranaee said: Καλά το κάιζερ κράτα το όσο θες, πόσα pda και κινητά θα έχεις αλλάξει μέχρι τότε δε ξέρουμε..!!:lol::lol: δεν το έπιασα αυτό! τι εννοείς, ότι θα το χουμε για να το βλέπουμε? :wacko: παιδιά τι σας λέει αυτή η καρτούλα: http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=157677 έχουν κάνει copy paste τα χαρακτηριστικά της sandisk... άραγε να ναι private label με την αξιοπιστία της sandisk ή ψευτοκινέζικη απομίμηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 tranaee said: Καλά το κάιζερ κράτα το όσο θες, πόσα pda και κινητά θα έχεις αλλάξει μέχρι τότε δε ξέρουμε..!!:lol::lol: :w00t: :yahoo: :w00t: Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 l3ft3r1s said: δεν το έπιασα αυτό! τι εννοείς, ότι θα το χουμε για να το βλέπουμε? :wacko: Δεν εννοεί αυτό, απλά αν είσαι άρρωστος με τα gadgets δεν θα αντέξεις για πολύ χωρίς κάτι νέο... :grin: Quote παιδιά τι σας λέει αυτή η καρτούλα: http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=157677 έχουν κάνει copy paste τα χαρακτηριστικά της sandisk... άραγε να ναι private label με την αξιοπιστία της sandisk ή ψευτοκινέζικη απομίμηση? Η τιμή είναι καλή. Δεν με ανησυχεί το ότι είναι μάρκας eXpansys αλλά το ότι είναι Class 2 (δηλαδή πιο αργή σε σχέση με τις Class 4). Τώρα δεν ξέρω αν αυτό έχει σημαντική επίπτωση στην όλη απόδοση του PDA. Αν πιστεύεις πως θα γίνεται μεγάλη χρήση read/write της κάρτας καλύτερα προτίμησε Class 4. Δες αυτή: http://www.katerelos.gr/product_info.php?products_id=4415 8 GB Class 4 + USB reader. Αυτήν έχω εγώ αλλά αγορασμένη από eXpansys. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 ρε παιδιά το kaiser είναι μόνο για παρηγοριά μέχρι να αγοράσω το nvidia :D συνέχεια τα ίδια θα λέμε? ούτε χρόνο δεν θα κρατήσει το pda :) Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 WebViRuS said: ρε παιδιά το kaiser είναι μόνο για παρηγοριά μέχρι να αγοράσω το nvidia :D συνέχεια τα ίδια θα λέμε? ούτε χρόνο δεν θα κρατήσει το pda :) Δηλαδή περιμένεις το Nvidia Θοδωρή... 13 Σεπτεμβρίου...??;; 08 ή 09?:tease: Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 ΄Παιδια βοηθεια.... Ξαφνηκα δεν ακουγετε κανενας ηχος απο την συσκευη και ουτε οταν παιρνω τηλεφωνο μπορω να ακουσω τον αλλο απο την γραμμη.Παταω και το speaker on παλι τπτ.... τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Carpe_Diem said: ΄Παιδια βοηθεια.... Ξαφνηκα δεν ακουγετε κανενας ηχος απο την συσκευη και ουτε οταν παιρνω τηλεφωνο μπορω να ακουσω τον αλλο απο την γραμμη.Παταω και το speaker on παλι τπτ.... τι μπορει να φταιει? soft reset έκανες? απεγκατέστησες όλα τα προγράμματα και τα today plugins που σχετίζονται με ήχο? Ξαφνικά να κάηκαν ακουστικό και ηχιάκι μαζί λίγο δύσκολο... Από τα ακουστικά ακούγεται κάτι? ΒΤ ακουστικά? Τσέκαρε τα πάντα πρώτα, ρίξε αναφορά στη συνέχεια για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε (αν μπορέσουμε τέλος πάντων..) Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Περασα μια αλλη ρομ απο πανω τωρα η συσκευη ειναι αδεια μονο με την ρομ και παλι δεν ακουγετε τπτ. καλεσα απο το σπιτι μου στο κινητο δεν ακουγοταν τπτ απαντησα στην κληση δεν με ακουγα σπο το κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 είμαι 100% σίγουρος. ότι πέρασες μόνο την ρομ και όχι την radio!!!. τι σας μαθαίνω τόσο καιρό μου λέτε? ποια ρομ έβαλες? Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 για όσους θέλουν να φορμάρουν το kaiseraki τους ή να περάσουν νέα έκδοση περιμέμενετε 1-2 μέρες μιας και ο dutty μετά απο πολύ καιρό αποφάσισε να βγάλει lite έκδοση με τα wm 6.1. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Οποιος εχει την 1.27.12.17 ας την ανεβασει καπου γιατι στο ftp των xda δεν με αγηνει να μπω. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 κοίτα το Pm σου να δείς που σε έφτιαξα πάλι. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Carpe_Diem said: ΄Παιδια βοηθεια.... Ξαφνηκα δεν ακουγετε κανενας ηχος απο την συσκευη και ουτε οταν παιρνω τηλεφωνο μπορω να ακουσω τον αλλο απο την γραμμη.Παταω και το speaker on παλι τπτ.... τι μπορει να φταιει? οταν βαζουμε αλλη ρομ,διαβαζουμε ΠΑΝΤΑ πριν :!: στα εχω πει τοσες φορες αλλα εσυ τπτ..παιδευεσαι τσαμπα και δεν αξιζει ο κοπος να την πατας καθε φορα επειδη βαριεσαι να διαβασεις λιγο πριν ξεκινησεις να κανεις κατι ;) γιατι να βασανιζεσαι ετσι καθε φορα που δοκιμαζεις κατι νεο?? να αλλαξεις ραδιο .;) αν εχεις 6.1 ρομ να βαλεις και τα αντιστοιχα ραδιο που κανουν ΜΟΝΟ για αυτες τις ρομ ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 WebViRuS said: για όσους θέλουν να φορμάρουν το kaiseraki τους ή να περάσουν νέα έκδοση περιμέμενετε 1-2 μέρες μιας και ο dutty μετά απο πολύ καιρό αποφάσισε να βγάλει lite έκδοση με τα wm 6.1. μακρια ακομη απο 6.1 ρομς... εκτος αν σας αρεσει να βασανιζεστε :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 εξαρτάται από την rom. Η rom μου για το 9100 τρέχει άψογα. Στο kaiser δεν βάζω 6.1 γιατί περιμένω ένα πιο αξιόλογο build Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 zaharakis said: μακρια ακομη απο 6.1 ρομς... εκτος αν σας αρεσει να βασανιζεστε :lol: επειδή είναι lite έχει περισσότερες ευκαιρίες να είναι καλή ρομ. θα δείξει. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 WebViRuS said: επειδή είναι lite έχει περισσότερες ευκαιρίες να είναι καλή ρομ. θα δείξει. δεν θα παρω θοδωρη ευχαριστω :) να μου λειπει αλλη ταλαιπωρια με τις 6.1 ρομς ...ειναι τουμπανο το καιζερ μου και δουλευει α π ρ ο β λ η μ α τ ι σ τ α !!! ;) και δεν εχει αναγκη να το βασανιζω καθε φορα που καθε ""επιστημονας"" βγαζει μια ρομ:O μια χαρα ειναι και ετσι ;) ουτως η αλλως την διαφορα την κανει το πως εσυ θα το στησεις και οχι απο μονη της η καθε ρομ :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pentium_vi Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 Έκανα εγκατάσταση πριν 1 εβδομάδα το SPB Mobile Shell 2.0 και αν και μου άρεσε γενικά σαν περιβάλλον και χρησιμότητα. Δυστυχώς όμως δεν θα αντέξει για πολύ γιατί έχει δύο μειονεκτήματα που προσωπικά δεν με βοηθάνε καθόλου. 1ο και σημαντικότερο είναι ότι η κατανάλωση της μπαταρίας αυξήθηκε κατακόρυφα :wacko: και 2ο έχει έναν δικό του dialer όταν ψάχνεις τις επαφές μέσα από το πρόγραμμα που δεν υποστηρίζει ελληνικά. Για να μην γίνει παρεξήγηση. Δεν αντικαθιστά τον dialer του τηλεφώνου αλλά είναι dialer του προγράμματος και εμφανίζεται μόνο όταν ψάχνεις τις επαφές μέσω του προγράμματος. Κρίμα γιατί μου άρεσε το πρόγραμμα και δίνει λίγη φινέτσα στο τηλέφωνο. Δοκίμασα και άλλα UI αλλά τα περισσότερα έχουν πρόβλημα με τα ελληνικά δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 Χρόνια ταλαιπωρία με τους ελληνικούς χαρακτήρες στα address books των κινητών και pda τόχω λύσει μία και καλή.. Λατινικοί χαρακτήρες forever..!!!! Είναι super συμβατοί με τα πάντα.. Ακόμα και το εορτολόγιο καταλαβαίνει τα λατινικά ονόματα των φίλων μου που στην ουσία είναι ελληνικά και ειδοποιεί.. Έτσι έχω τώρα ελληνικό κάιζερ και παρόλα αυτά οι επαφές στο PointUi και το Spb mobile shell δουλεύουν άψογα όπως και σε ότι εφαρμογή ή όποιο κινητό πάρω στο μέλλον.. Για ξανασκεφτείτε το.. @pentium_vi Το Spb Mobile Shell τόχω τσεκάρει για θέμα κατανάλωσης μπαταρίας και μου είναι μια χαρά. Μπας και έχεις συμπτώματα "ανοιχτού" GPS που παρουσιάζεται στα HTC? Δες εδώ.. Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 tranaee said: Χρόνια ταλαιπωρία με τους ελληνικούς χαρακτήρες στα address books των κινητών και pda τόχω λύσει μία και καλή.. Λατινικοί χαρακτήρες forever..!!!! Είναι super συμβατοί με τα πάντα.. Ακόμα και το εορτολόγιο καταλαβαίνει τα λατινικά ονόματα των φίλων μου που στην ουσία είναι ελληνικά και ειδοποιεί.. Έτσι έχω τώρα ελληνικό κάιζερ και παρόλα αυτά οι επαφές στο PointUi και το Spb mobile shell δουλεύουν άψογα όπως και σε ότι εφαρμογή ή όποιο κινητό πάρω στο μέλλον.. Για ξανασκεφτείτε το.. @pentium_vi Το Spb Mobile Shell τόχω τσεκάρει για θέμα κατανάλωσης μπαταρίας και μου είναι μια χαρά. Μπας και έχεις συμπτώματα "ανοιχτού" GPS που παρουσιάζεται στα HTC? Δες εδώ.. +1 για τους λατινικούς στις επαφές. Κι εγώ έτσι το' χω ακριβώς όπως το λες. Βασικά μου προέκυψε έτσι γιατί είχα κινητά από Αγγλία (ήμουνα Αγγλία για πολλά χρόνια) και δεν υποστήριζαν ελληνικά οπότε το συνήθισα έτσι. Και τα μενού αγγλικά. Το μόνο που κάνει ελληνικά είναι να γράφει και να δείχνει. Καθαρό κι ωραίο! Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 pentium_vi said: Έκανα εγκατάσταση πριν 1 εβδομάδα το SPB Mobile Shell 2.0 και αν και μου άρεσε γενικά σαν περιβάλλον και χρησιμότητα. Δυστυχώς όμως δεν θα αντέξει για πολύ γιατί έχει δύο μειονεκτήματα που προσωπικά δεν με βοηθάνε καθόλου. 1ο και σημαντικότερο είναι ότι η κατανάλωση της μπαταρίας αυξήθηκε κατακόρυφα :wacko: και 2ο έχει έναν δικό του dialer όταν ψάχνεις τις επαφές μέσα από το πρόγραμμα που δεν υποστηρίζει ελληνικά. Για να μην γίνει παρεξήγηση. Δεν αντικαθιστά τον dialer του τηλεφώνου αλλά είναι dialer του προγράμματος και εμφανίζεται μόνο όταν ψάχνεις τις επαφές μέσω του προγράμματος. Κρίμα γιατί μου άρεσε το πρόγραμμα και δίνει λίγη φινέτσα στο τηλέφωνο. Δοκίμασα και άλλα UI αλλά τα περισσότερα έχουν πρόβλημα με τα ελληνικά δυστυχώς. Εγώ χρησιμοποιώ το Spb Diary που σου δίνει πρόσβαση στα contacts, notes, SMS, email κτλ. μέσω ενός όμορφου tabbed περιβάλλοντος και σου επιτρέπει να προσθέτεις δικά σου tabs με today plugins για καλύτερη χρήση του χώρου της οθόνης. Ελαφρύ και εύχρηστο, αλλά υποπτεύομαι πως θα έχει το ίδιο πρόβλημα με τα ελληνικά στα contacts... Πάντως δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα με τη μπαταρία. Γενικά οι εφαρμογές της Spb θεωρούνται από τις σταθερότερες και ποιοτικότερες για Pocket PCs. Μήπως φταίει κάτι άλλο; Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 gia osous exoun xrono kai prolabenoun na doune kamia tainioula sti douleia :p oriste h**p://www.greekzlive.com/forum/showthread.php?t=300313&highlight=movies+iphone to palikari exei kopsei arketes tainoules meta me to PocketDivXEncoder (google) kobete apoma pio poli tin tainia (150 me 200 mb analoga tin tainia)kai den exete argi kinisi stin anaparagogi :) kai me ipotitlous:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 tranaee said: Χρόνια ταλαιπωρία με τους ελληνικούς χαρακτήρες στα address books των κινητών και pda τόχω λύσει μία και καλή.. Λατινικοί χαρακτήρες forever..!!!! Είναι super συμβατοί με τα πάντα.. Ακόμα και το εορτολόγιο καταλαβαίνει τα λατινικά ονόματα των φίλων μου που στην ουσία είναι ελληνικά και ειδοποιεί.. Έτσι έχω τώρα ελληνικό κάιζερ και παρόλα αυτά οι επαφές στο PointUi και το Spb mobile shell δουλεύουν άψογα όπως και σε ότι εφαρμογή ή όποιο κινητό πάρω στο μέλλον.. Για ξανασκεφτείτε το.. Για όσους όμως επιμένουν ελληνικά... έχει λυθεί εδώ και καιρό πια το πρόβλημα του ελληνικού smartdialing... εδώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts