Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μία ερώτηση περισσότερο για το software πλοήγησης της συσκευής: Το βρήκα στο plaisio με το destinator και το iGO. Ως εντελώς άσχετος λοιπώς ρωτάω:

Πόσο διαφορετικά είναι μεταξύ τους?

Ποιο έχει καλύτερους χάρτες για Ελλάδα (από ένα γρήγορο πέρασμα στο thread του iGO μάλλον το destinator είναι μπροστά εδώ right)?

Ποιο θεωρείται το πιο εύχρηστο (ειδικά για έναν άνθρωπο που δεν έχει και πολύ σχέση με υπολογιστές, κινητά κτλ)?

Ξέρω ότι οι απαντήσεις είναι υποκειμενικές αλλά θα ήθελα μία γενική κατεύθυνση.

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για Ελλάδα, ψήφος στο destinator από εμένα. Κατά την γνώμη μου, απλά η καλύτερη υλοποίηση πλοήγησης. :)

το μονο που με ανυσηχει ειναι που ειναι ο helmi...ελπιζω να ετοιμαζει το μεγαλο μπαμ πανω στην νεα acu :)

Δε σου είπα τον έχω από κοντά ? Στο εξοχικό μου και τον ταΐζω! :lol:

Ετοιμάζει Χριστουγεννιάτικο δώρο. :D

Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol:

Εννοείς εκεί που λέει host name/IP; Eκεί θα πρέπει να βάλω την ip διεύθυνση του vpn server(εξυπηρετητή);

Έχεις δοκιμάσει μήπως να δημιουργήσεις ένα τέτοιο λογαριασμό; Μου φαίνεται παράξενο αυτό με τον κωδικό...:worry:

Ναι εκει θα πρέπει να βάλεις την IP(ή το Domain name) του server.

Εσύ έχεις set-αρει τον vpn server ? είναι pptp ο vpn server ή IPSEC?

Άν έχεις windows server (2000, 2003) και έχεις δημιουργήσει το default vpn service τότε απλά πρέπει να βάλεις στο ppc το username και password για τους χρήστες που έχεις θέσει και τίποτα άλλο. Όλα τα άλλα θα τα κάνει αυτόματα. Θα πρέπει μόνο να φτιάξεις στις "ρυθμίσεις->συνδέσεις" να περνά όλες τις κλήσεις για Internet μέσω του vpn

Ας επιχειρήσουμε...

Ναι εκει θα πρέπει να βάλεις την IP(ή το Domain name) του server.

Εσύ έχεις set-αρει τον vpn server ? είναι pptp ο vpn server ή IPSEC?

Άν έχεις windows server (2000, 2003) και έχεις δημιουργήσει το default vpn service τότε απλά πρέπει να βάλεις στο ppc το username και password για τους χρήστες που έχεις θέσει και τίποτα άλλο. Όλα τα άλλα θα τα κάνει αυτόματα. Θα πρέπει μόνο να φτιάξεις στις "ρυθμίσεις->συνδέσεις" να περνά όλες τις κλήσεις για Internet μέσω του vpn

Ο vpn server είναι pptp και είναι σεταρισμένος. Οι συσκευές παίρνουν αυτόματα ΙΡ.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Kalispera,

Mipos kserei kaneis pos ginetai na dimiourgisw mia sintomeysi stin lista me ta programmata? Kano antigrafi aftou pou thelw, otan omws paw ston katalogo me ta programmata, den briskw epilogi gia na kanw "epikolisi sintomeysis"... Kamia boitheia?

Episis egkatestisa to eortologio alla den mporw na to brw stin lista programmaton. Kserei kaneis poy apothikeyetai?

Eyxaristw ektvn proterw!! :)

Για να δημιουργήσεις συντόμευση και να φαίνεται στα προγράμματα τηα κάνεις αντιγραφή το .exe του προγράμματος και θα το κάνεις επικόλησση συντόμευσης στο φάκελο Windows/Start_Menu/Προγράμματα.

ΓΙα το άλλο που ρωτάς, ποιό εορτολόγιο έχεις εγκαταστήσει??

Αν μιλάς για του Παπαδημητρίου εμφανίζεται κανονικά στα προγράμματα αν μιλάς για του WindowsNT δεν εμφανίζεται στα προγράμματα, είναι today plugin!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

καλησπερα σε ολους..

θελω να ρωτησω εχω βαλει το pocket DOS και τρεχω ενα προγραμμα μαρκετινκ αλλα δεν μου βγαζει τα γραμματα σε ελληνικα αλλα ιερογληφικα επειδη δεν εχει την ελληνικη γραμματοσειρα.. το kaiser moy το πηρα απο γαλλια και δεν εχει ελληνικα.. ξερει κανεις πως θα βαλω ελληνικα στο DOS ? δεν με ενδιαφερει στο POKCET PC απλα στο προγραμμα μου. !

ευχαριστω πολυ. !

Πρεπει καπου να εχω την ελληνικη γραμματοσειρα.Το ειχα χρησιμοποιησει και εγω πριν χρονι το προγραμμα.Θα ψαξω να την βρω και θα σου πω αμα ειναι.

edit:

Τις βρηκα στειλε μου με πμ email και στις στελνω

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

αλλα δυστυχως οχι αν γινει hard reset :Oη αλλαγη ρομ....:(

ενω απο την εταιρεια που το εδινε το υποστηριζαν οτι δεν φευγει με τπτ η εφαρμογη.....:(

και εγώ δεν πιστεύω ότι επιζεί από hard reset ή rom update.

Πιστεύω όμως ότι αν κλαπεί το κινητό κατα 80% θα είναι κάποιος που δεν είναι ψαγμένος σε τέτοια οπότε ίσως κάτι μπορείς να κάνεις.

“Life doesn't imitate art, it imitates bad television”

Woody Allen

~ Ηλίας ~

Αρκετα ενδιαφερον αυτο!!

Ξερεις καπιοιο τετοιο προγραμμα φιλε να προτεινεις?

Κατά καιρούς έχουν πέσει διάφορα στην αντίληψή μου αλλά δεν έχω ασχοληθεί παραπάνω. Πιστεύω ότι ένα τέτοιο πρόγραμμα κάνει intergrate χαμηλά με το λειτουργικό και θα βαρύνει το όλο σύστημα. Ιδέα μου, έτσι, δεν το έχω ψάξει.

Αν βέβεια (χτύπα ξύλο) γίνει κάτι τότε λες γιατί δεν το έβαζα.

P.S. zaharakis είπα να απαντήσω στα μηνύματα σας χωριστά. Μην σας βάλω και στο ίδιο μήνυμα :p:p:p

Πλάκα κάνω ε ...

Woody Allen

~ Ηλίας ~

P.S. zaharakis είπα να απαντήσω στα μηνύματα σας χωριστά. Μην σας βάλω και στο ίδιο μήνυμα :p:p:p

Πλάκα κάνω ε ...

:rotfl::rotfl::lol::lol::p

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Πλάκα κάνω ε ...

Βλεπω με εχετε σε μεγαλη εκτιμηση.....

Να σας κάνω μια ερώτηση επειδή σε λίγες μέρες θα έχω Kaiser και φυσικά θα αρχίσω τα μαγειρέματα ROM και για αυτό...

Τα Ελληνικά της ACE πατάνε επάνω σε οποιαδήποτε ROM??? Όπως και με το TyTN ?

Μου βγαζει συνεχεια αυτο το μηνυμα. Δεν εχω 3G .Πρεπει να κανω καποια ρυθμισει? Τι ειναι αυτο ?Επισης εχω wlan στο σπιτι συνδεομαι κανονικα αλλα οταν παω να μπω απο το οπερα σε ενα σιτε δεν μπαινει .

Χρησιμοποιω το wifi companion ...τι μπορει να συμβαινει ?

Πρεπει καπου να εχω την ελληνικη γραμματοσειρα.Το ειχα χρησιμοποιησει και εγω πριν χρονι το προγραμμα.Θα ψαξω να την βρω και θα σου πω αμα ειναι.

edit:

Τις βρηκα στειλε μου με πμ email και στις στελνω

Σου έχω στείλει και εγώ pm να μου τις στείλεις και μένα.

Για όποιον ενδιαφέρεται έχω στήσει και boot στο pocketdos με msdos6.22

Δεν έχω καταφερει ακόμα να βάλω ελληνικά παρόλες τις ρυθμίσεις country.sys, display.sys, mode con cp prepare κλπ.

Θα δοκιμάσω αυτό του ioma και θα σας πω.

Woody Allen

~ Ηλίας ~

Σε ποιο προγραμμα εχεις την δυνατοτητα στην κατω μπαρα να βαζεισ εικονιδια απο αλλα προγραμματα?

• Administrators
Σε ποιο προγραμμα εχεις την δυνατοτητα στην κατω μπαρα να βαζεισ εικονιδια απο αλλα προγραμματα?

Egw xrisimopoiw to BatteryStatusExt pou ektos twn allwn... kanei kai afto pou thes. ;)

Modpic.gif

Να σας κάνω μια ερώτηση επειδή σε λίγες μέρες θα έχω Kaiser και φυσικά θα αρχίσω τα μαγειρέματα ROM και για αυτό...

Τα Ελληνικά της ACE πατάνε επάνω σε οποιαδήποτε ROM??? Όπως και με το TyTN ?

OXI αλλα χανεις αμεσα και την εγγυηση σου αλλαζοντας ρομ ;)

για την εγγυηση, στο αναφερω γιατι για να ρωτας αν κανουν τα ελληνικα της ace πανω σε οποιαδηηποτε ρομ,σημαινει οτι δεν εχεις ξανα ασχοληθει με cooking σε τηλ της ace ;)

οποτε οφειλεις να το γνωριζεις πριν ξεκινησεις οτιδηποτε :)

ποιος σου ειπε οτι στον τιτανα κολαγαν τα ελληνικα σε ολες τις ρομ ???:blink::blink: επειδη τυχαινει να γνωριζω και καποια ψιλοπραγματα....απο ΤΥΤΝ :rolleyes::rolleyes:

σε ελαχιστες ,μονο ρομ γινοταν:!: και αυτο με συγκεκριμενο τροπο και κατω απο προυποθεσεις :!:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

OXI αλλα χανεις αμεσα και την εγγυηση σου αλλαζοντας ρομ ;)

για την εγγυηση, στο αναφερω γιατι για να ρωτας αν κανουν τα ελληνικα της ace πανω σε οποιαδηηποτε ρομ,σημαινει οτι δεν εχεις ξανα ασχοληθει με cooking σε τηλ της ace ;)

οποτε οφειλεις να το γνωριζεις πριν ξεκινησεις οτιδηποτε :)

ποιος σου ειπε οτι στον τιτανα κολαγαν τα ελληνικα σε ολες τις ρομ ???:blink::blink: επειδη τυχαινει να γνωριζω και καποια ψιλοπραγματα....απο ΤΥΤΝ :rolleyes::rolleyes:

σε ελαχιστες ,μονο ρομ γινοταν:!: και αυτο με συγκεκριμενο τροπο και κατω απο προυποθεσεις :!:

Εχμ... ο wizard μου ACE ήταν ... απλώς δεν είχα ασχοληθεί για Ελληνοποίηση WM6 ROM και δεν είχα ασχοληθεί για να μάθω πως κουμπώνουν τα Ελληνικά στον TyTN... αν έχω καταλάβει καλά φλασάρει την Extended... και με το Hard Reset περνάνε μέσα. Αυτό ήθελα να μάθω αν γίνεται και με το Kaiser (αν γίνεται δλδ με τον Τυτάνα)

Όσο για την εγγύηση ...χμ... :X

(btw και εσύ Χαλκίδα?)

Μου βγαζει συνεχεια αυτο το μηνυμα. Δεν εχω 3G .Πρεπει να κανω καποια ρυθμισει? Τι ειναι αυτο ?Επισης εχω wlan στο σπιτι συνδεομαι κανονικα αλλα οταν παω να μπω απο το οπερα σε ενα σιτε δεν μπαινει .

Χρησιμοποιω το wifi companion ...τι μπορει να συμβαινει ?

Πήγαινε απο τα settings sto connection setup kai sto menu ξετσεκάρισε το enable auto conf.

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν έχω καταλάβει καλά φλασάρει την Extended... και με το Hard Reset περνάνε μέσα. Αυτό ήθελα να μάθω αν γίνεται και με το Kaiser (αν γίνεται δλδ με τον Τυτάνα)

Όσο για την εγγύηση ...χμ... :X

(btw και εσύ Χαλκίδα?)

ακριβως ετσι δεν γινοταν ποτε στον τιτανα με cooked rom ;) μονο με την official rom και μονο για τηλ αγορασμενο με την σφραγιδα της ace επανω!! δεχοταν τα ελληνικα και τα διαβαζε απο την extended rom μετα απο hard reset.

με cooked rom μετα απο hard reset δεν διαβαζε ποτε τα ελληνικα!!

επρεπε να τα ""μαγειρεψεις"" λιγο για να εγκατασταθουν :)

στο καιζερ δεν το συζηταμε,ακομη τουλαχιστον,δεν γινεται :!:

παραλια αυλιδος :)

Δε σου είπα τον έχω από κοντά ? Στο εξοχικό μου και τον ταΐζω! :lol:

Ετοιμάζει Χριστουγεννιάτικο δώρο. :D

δοκιμασα ολο το νεο υλικο...:rolleyes:

ο custel εχει κανει καλη δουλεια αυτη την φορα :blink:

2 ρομ του με εχουν ικανοποιησει παρα πολυ μεχρι στιγμης :blink:

εγώ την έβαλα του custel και την έβγαλα σε λίγα λεπτά μόλις είδα κάτι βλακείες γραφικών στην οθόνη που δεν μου άρεσαν καθόλου. έβαλα του helmi πάλι και περιμένω μπας και σώσει κανείς απο αυτούς να βγάλει μια σωστή ρομ! δεν μπορεί να είναι τόσο δύσκολο πια. έλεος δηλαδή

εγώ την έβαλα του custel και την έβγαλα σε λίγα λεπτά μόλις είδα κάτι βλακείες γραφικών στην οθόνη που δεν μου άρεσαν καθόλου. έβαλα του helmi πάλι και περιμένω μπας και σώσει κανείς απο αυτούς να βγάλει μια σωστή ρομ! δεν μπορεί να είναι τόσο δύσκολο πια. έλεος δηλαδή

πια απο τις νεες 6 θοδωρη??:rolleyes:

μην παραπληροφορουμε τον κοσμο ...ολες οι καινουριες που δοκιμασα (και ελπιζω να ξερεις πλεον τι ενοω λεγονας οτι ""δοκιμασα"" ) του custel ηταν καλες...αυτες που αναφερουν PTT ΔΕΝ κανουν για εμας!!

αλλα και οι υπολοιπες V2.1 Touch,V2.1 αλλα και οι AT&T Chopped & Screwed Touch v2.1,AT&T Chopped & Screwed v2.1

ειναι παρα πολυ καλες..τελος :lol:

Για να δημιουργήσεις συντόμευση και να φαίνεται στα προγράμματα τηα κάνεις αντιγραφή το .exe του προγράμματος και θα το κάνεις επικόλησση συντόμευσης στο φάκελο Windows/Start_Menu/Προγράμματα.

ΓΙα το άλλο που ρωτάς, ποιό εορτολόγιο έχεις εγκαταστήσει??

Αν μιλάς για του Παπαδημητρίου εμφανίζεται κανονικά στα προγράμματα αν μιλάς για του WindowsNT δεν εμφανίζεται στα προγράμματα, είναι today plugin!

Katarxin eyxaristw gia tin boitheia!! :)

Gia to eortologio exw ayto tou WindowsNT, twra katalaba ti paizei...

Tin sintomeusi den katafera na tin dimiourgisw... Apo tin "diaxeirisi arxeiwn" briskw to arxeio pou thelw na kanw sintomeysi, to kanw "antigrafi", otan omws epistrefw stin lista programmatwn, den briskw pouthena epilogi "epikolisi sintomeysis"...

Kamia idea?