Carpe_Diem Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Αν παρω odafone Mobile Connect Card/Usb Modem της vodafone και βαλω την καρτα στο καισερ θα μποπω να εχω 3G ιντερνετ ειναι εφικτο κατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Ενοουσα πως αφου την βαλεις και μετα για καποιο λογο θες να την βγαλεις (το protector) με λιγο ζελοτειπ σηκωνεις την ακρη , γιατι με οποιοδηποτε αλλο αντικειμενο υπαρχει φοβος να ξυσεις την οθονη l εξυπνο :D δεν πηγε το μυαλο μου καθολου οτι λεγοντας για την χρηση του ζελοτειπ,ενοουσες την αφαιρεση του :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Παιδιά μήπως έχει κανείς το παρελκόμενο για τους χάρτες v2007 Q2 1132; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Παιδιά μήπως έχει κανείς το παρελκόμενο για τους χάρτες v2007 Q2 1132; γιωργο καντο πιο λιανα :rolleyes: η στειλε πμ ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 δημήτρη δοκίμασες τη ρομ του custel τη τελευταία? θα την δοκιμάσω το απόγευμα μόλις γυρίσω απο πελάτη (είμαι και κρυωμένος ****το). ο dutty με εκνεύρισε. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 δημήτρη δοκίμασες τη ρομ του custel τη τελευταία? θα την δοκιμάσω το απόγευμα μόλις γυρίσω απο πελάτη (είμαι και κρυωμένος ****το). ο dutty με εκνεύρισε. μπα θοδωρη δεν θα παρω ευχαριστω..:O θα περιμενω την επομενη του helmi αν και οποτε την βγαλει. βαρεθηκα να δοκιμαζω πατατες(duty...)....καλη του custel η 1η αλλα και οι 2 που εβγαλε μετα,με τον κυβο και χωρις ,αλλα δεν ειδα καμια διαφορα απο του helmi οποτε γιατι να αλλαξω ρομ?? ασε να μεινει και λιγο ησυχο το κακομοιρο...αν δεν δω κατι πραγματικα καλο δεν το φλασαρω...του εχω δωσει ρεπο επ αοριστω,αλλα ειναι παντα ετοιμο για πολεμο :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 4, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 ασε να μεινει και λιγο ησυχο το κακομοιρο...αν δεν δω κατι πραγματικα καλο δεν το φλασαρω... Den se deleazei oute i kainourgia tou schaps (o typos einai apo tous kalyterous sto XDA)? Mipws exeis pyreto? :cry: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Den se deleazei oute i kainourgia tou schaps (o typos einai apo tous kalyterous sto XDA)? Mipws exeis pyreto? :cry: :lol: αν σου πω γιαννη οτι κουραστηκα...δεν με εχει εντυπωσιασει καμια μεχρι στιγμης..ειμαι πολυ ευχαριστημενος με του helmi και οτι και αν εχω δοκιμασει εκει καταληγω παντα.. σιγουρα θα τσεκαρω κατι νεο αλλα δεν εχω ξετρελαθει με κατι αλλο εκτος αυτην που εχω κολησει μεχρι στιγμης... ασε που ειναι δουλεια ωρων το τελειωμα στησιματος καθε νεας ρομ..να ηξερα οτι θα αξιζει να το κανω...αλλα δεν εχει κανει κανεις ακομη το μεγαλο αλμα να φτασει εστω την αξιοπιστια και την ταχυτητα του helmi_c και των ρομ του.. παντως εδω που τα λεμε...δεν αποκλειεται να ειμαι και λιγο αρωστος...:worry: μαλον θα πρεπει να κοιταχτω...μιας που το αναφερες...κατι δεν παει καλα με μενα...εχω κανα 4ημερο να δοκιμασω ρομ :blink::lol::lol: edit. διαβασα στο thread του. ριξε μια ματια στα μηνυματα οσων δοκιμασαν την ρομ του schaps.αυτα ειναι που λεω..ολοι βιαζονται να κανουν την διαφορα...:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Αν παρω odafone Mobile Connect Card/Usb Modem της vodafone και βαλω την καρτα στο καισερ θα μποπω να εχω 3G ιντερνετ ειναι εφικτο κατι τετοιο? Οχι...Το USB του Καιζερ δεν ειναι USB Host...Με λιγα λογια δε μπορεις να συνδεσεις καμμια συσκευη στο USB..Η θυρα αυτη χρησιμοποιειται μονο για τα ακουστικα,τη φορτιση και την επικοινωνια με τον υπολογιστη... Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pentium_vi Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Οχι...Το USB του Καιζερ δεν ειναι USB Host...Με λιγα λογια δε μπορεις να συνδεσεις καμμια συσκευη στο USB..Η θυρα αυτη χρησιμοποιειται μονο για τα ακουστικα,τη φορτιση και την επικοινωνια με τον υπολογιστη... Μάλλον εννοεί την κάρτα SIM να βάλει στο τηλέφωνο και να την χρησιμοποιήσει μόνο για data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 custel και dutty αρπαχτηκαν για το ποιανου ειναι η καλυτερες ρομ :lol: πραγματικα σοβαρη δουλεια εκτος του helmi εχει κανει ο sleuth και δεν ειναι τυχαιο που εφτασε και ο jasjamming για υποστηριξη στην δουλεια του ;) το μονο που με ανυσηχει ειναι που ειναι ο helmi...ελπιζω να ετοιμαζει το μεγαλο μπαμ πανω στην νεα acu :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 γιωργο καντο πιο λιανα :rolleyes: η στειλε πμ ;) Δημήτρη έχεις ΡΜ;) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Μάλλον εννοεί την κάρτα SIM να βάλει στο τηλέφωνο και να την χρησιμοποιήσει μόνο για data. Ναι την καρτα σιμ εννοω... .Γινετε αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nantia_rd Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Kalispera, Mipos kserei kaneis pos ginetai na dimiourgisw mia sintomeysi stin lista me ta programmata? Kano antigrafi aftou pou thelw, otan omws paw ston katalogo me ta programmata, den briskw epilogi gia na kanw "epikolisi sintomeysis"... Kamia boitheia? Episis egkatestisa to eortologio alla den mporw na to brw stin lista programmaton. Kserei kaneis poy apothikeyetai? Eyxaristw ektvn proterw!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Πρωτο post sto φορουμ αν και το διαβασα ολο. Και λοιπον;; Λοιπον ..... μου το κλεψανε!! Μπορω να δω τιποτα απο το gps;; Μπορω να κανω τιποτα; Η να το χωνεψω;;; Πολύ κρίμα φίλε μου. Τώρα δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Υπάρχουν προγάμματα anti-theft, αλλά έπρεπε να το είχε εγκαταστήσει από πριν. Για όποιον ενδιαφέρεται, το στήνεις και τρέχει στο backgound. Αν στ κλέψουν στέλνεις ένα μήνυμα στο κινητό σου και μπορείς κατα επιλογή να: 1) ενεργοποιήσεις το gps και να σου στείλει μήνυμα με το στίγμα 2) να σβήσεις όλα τα περιεχόμενα κάρτας τηλεφώνου 3) να το κλειδωσεις εντελώς και όλα αυτά ακόμα και εάν αλλάξει sim Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Πολύ κρίμα φίλε μου. Τώρα δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Υπάρχουν προγάμματα anti-theft, αλλά έπρεπε να το είχε εγκαταστήσει από πριν. Για όποιον ενδιαφέρεται, το στήνεις και τρέχει στο backgound. Αν στ κλέψουν στέλνεις ένα μήνυμα στο κινητό σου και μπορείς κατα επιλογή να: 1) ενεργοποιήσεις το gps και να σου στείλει μήνυμα με το στίγμα 2) να σβήσεις όλα τα περιεχόμενα κάρτας τηλεφώνου 3) να το κλειδωσεις εντελώς και όλα αυτά ακόμα και εάν αλλάξει sim Αρκετα ενδιαφερον αυτο!! Ξερεις καπιοιο τετοιο προγραμμα φιλε να προτεινεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Πολύ κρίμα φίλε μου. Τώρα δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Υπάρχουν προγάμματα anti-theft, αλλά έπρεπε να το είχε εγκαταστήσει από πριν. Για όποιον ενδιαφέρεται, το στήνεις και τρέχει στο backgound. Αν στ κλέψουν στέλνεις ένα μήνυμα στο κινητό σου και μπορείς κατα επιλογή να: 1) ενεργοποιήσεις το gps και να σου στείλει μήνυμα με το στίγμα 2) να σβήσεις όλα τα περιεχόμενα κάρτας τηλεφώνου 3) να το κλειδωσεις εντελώς και όλα αυτά ακόμα και εάν αλλάξει sim αλλα δυστυχως οχι αν γινει hard reset :Oη αλλαγη ρομ....:( ενω απο την εταιρεια που το εδινε το υποστηριζαν οτι δεν φευγει με τπτ η εφαρμογη.....:( Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Αρκετα ενδιαφερον αυτο!! Ξερεις καπιοιο τετοιο προγραμμα φιλε να προτεινεις? σιγα μην δεν ρωταγες εσυ :lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christofer05 Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 καλησπερα σε ολους.. θελω να ρωτησω εχω βαλει το pocket DOS και τρεχω ενα προγραμμα μαρκετινκ αλλα δεν μου βγαζει τα γραμματα σε ελληνικα αλλα ιερογληφικα επειδη δεν εχει την ελληνικη γραμματοσειρα.. το kaiser moy το πηρα απο γαλλια και δεν εχει ελληνικα.. ξερει κανεις πως θα βαλω ελληνικα στο DOS ? δεν με ενδιαφερει στο POKCET PC απλα στο προγραμμα μου. ! ευχαριστω πολυ. ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 αυτό που ζητάς, δεν υπάρχει Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Έχω κωδικούς για την πρόσβαση σε ένα ασύρματο δίκτυο με vpn server. Η λήψη της IP γίνεται αυτόματα και η ip διεύθυνση του vpn server(εξυπηρετητή) είναι συγκεκριμένη. Η απορία μου είναι, που ακριβώς θα πρέπει να εισάγω την ip διεύθυνση του vpn server(εξυπηρετητή); Μήπως στην καρτέλα "Για προχωρημένους"-> "Διακομιστές"; Εκεί έχει πεδία "DNS" "2oς DNS" "WINS" "2oς WINS". Εκεί θα πρέπει να μπεί η ip διεύθυνση του vpn server(εξυπηρετητή); ΥΓ. Και κάτι περίεργο που παρατηρώ. Βάζω τον επταψήφιο κωδικό στο στο αντίστοιχο πεδίο της σύνδεσης VPN, ολοκληρώνω την διαδικασία και όταν πατάω "επεξεργασία" βλέπω ότι στο πεδίο του κωδικού έχει καμιά δεκαριά αστεράκια. :blink: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christofer05 Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 να περασω την ελληνικη rom ?? μηπως και τα βλεπει ολα ελληνικα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 @georgep800 : η διευθυνση του ip server είναι στην αρχική οθόνη που λέει vpn host. Σημείωση αν το δίκτυο είναι IPSEC με cisco μπορεί να έχεις πρόβλημα @christofer05 : 1) δεν μπορείς να περάσεις την ελληνική rom. Δεν περνάει σε συσκευές που δεν έχουν αγοραστεί από Ελλάδα(Ace-hellas) 2) Το πρόβλημα που παραατηρείς δεν είναι των windows mobile αλλά του pocket dos. Αυτό φταίει που δεν υποστηρίζει ελληνικά και ΟΧΙ η έκδοση του λειτουργικού σου. Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 @georgep800 : η διευθυνση του ip server είναι στην αρχική οθόνη που λέει vpn host. Σημείωση αν το δίκτυο είναι IPSEC με cisco μπορεί να έχεις πρόβλημα Εννοείς εκεί που λέει host name/IP; Eκεί θα πρέπει να βάλω την ip διεύθυνση του vpn server(εξυπηρετητή); Έχεις δοκιμάσει μήπως να δημιουργήσεις ένα τέτοιο λογαριασμό; Μου φαίνεται παράξενο αυτό με τον κωδικό...:worry: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOTANAG Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Καθώς το σκάλιζα ανακαλύπτω ότι έχασα τα mms απο το messaging δηλ έχω μόνο text message kai email τι μπορεί να έχω κάνει ο παλαβός:wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts