boza Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Καλησπέρα παιδιά... μέχρι χτές είχα το lg ks20 αλλά μου έδωσαν το htc ty tnII... Ποια είναι η τελευταία και πιο λειτουργική rom που έχει βγεί?? έτσι για να αρχίσω να μπαίνω στο νόημα σιγά σιγά...αυτή τη στιγμή το κινητό έχει την rom: 1.56.405.5 και Radio:1.27.12.11 Μπορώ να βάλω τα τελευταία windows mobile? Δεν έχει κανείς να προτείνει απο που έστω να ξεκινήσω να ψάχνω?? είναι τεράστιο το forum για να το δώ όλο... Παράθεση nikolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Δεν έχει κανείς να προτείνει απο που έστω να ξεκινήσω να ψάχνω?? είναι τεράστιο το forum για να το δώ όλο... εκει πρωτα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=433835 και μετα απο εκει http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369282 Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boza Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Καλησπέρα κ πάλι παιδιά..το κινητο δεν μπορεί να συνδεθεί με τίποτα με το activesync?? έχει κανείς καμιά ιδέα?? μου βγάζει στο κινητό οτι θέλει να έχω νεότερη έκδοση του activesync 4.5.. Όπου αυτή έχω.. Παράθεση nikolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 29, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Σε υπολογιστή με Windows XP πας να συνδεθείς ή σε Vista; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Καλησπέρα κ πάλι παιδιά..το κινητο δεν μπορεί να συνδεθεί με τίποτα με το activesync?? έχει κανείς καμιά ιδέα?? μου βγάζει στο κινητό οτι θέλει να έχω νεότερη έκδοση του activesync 4.5.. Όπου αυτή έχω.. προσεξε καλα και λογικα δεν θα εχεις προβλημα παλι :) τρεξε παλι το setup του active synch στον υπολογιστη σου .. θα σου ζητησει απεγκατασταση η επιδιορθωση. κανε οτι θελεις εσυ :happy: αν κανεις επιδιορθωση και στο τελος της επιδιορθωσης/επανεγκαταστασης σου ζητησει να κανει επανεκιννηση ολα πηγαν καλα. αν δεν σου ζητησει επανεκινηση κανε επανεκινηση μονος σου και μετα τρεξε παλι το setup και κανε απεγκατασταση.(αυτο μπορουσες να το κανεις και απο την αρχη :lol:) τωρα θα σου ζητησει επανεκινηση πλεον ;) ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ACTIVE SYNCH ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ :!: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Καλησπέρα, Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Έγραφα κάποιο sms και ο τρόπος εισαγωγής άλλαξε και αντί για το πληκτρολόγιο των χαρακτήρων, μου εμφανίζει την επιλογή χειρόγραφου μηνύματος. Προσπάθησα να το αλλάξω απο το "Ρυθμίσεις"->"Εισαγωγή", χωρίς όμως αποτέλεσμα... Καμιά ιδέα; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 29, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Πάτα στο βελάκι που είναι ακριβώς δίπλα από το εικονίδιο του πληκτρολογίου που βρίσκεται στην κάτω μπάρα και στο pop-up μενού διάλεξε το πληκτρολόγιο που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Πάτα στο βελάκι που είναι ακριβώς δίπλα από το εικονίδιο του πληκτρολογίου που βρίσκεται στην κάτω μπάρα και στο pop-up μενού διάλεξε το πληκτρολόγιο που θες. Δυστυχώς αυτό είναι το πρόβλημα! Το βελάκι που θα έπρεπε να υπάρχει και να εμφανίζει τα πληκτρολόγια, δεν είναι εκεί...! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 παιδια εχω ενα tytn2 με αγγλικη rom... εψαξα ,αλλα απο οτι καταλαβα δεν μπορω να περασω Ελληνικη rom... τελικα υπαρχει περιπτωση ή οχι? ....και κατι αλλο λυση για 160 χαρακτηρες στα sms με το resco pro v5.11 υπαρχει? thanx Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 παιδια εχω ενα tytn2 με αγγλικη rom... εψαξα ,αλλα απο οτι καταλαβα δεν μπορω να περασω Ελληνικη rom... τελικα υπαρχει περιπτωση ή οχι? ....και κατι αλλο λυση για 160 χαρακτηρες στα sms με το resco pro v5.11 υπαρχει? thanx στο φορουμ αν ριξεις μια ματια δεν φανταζεσαι τι μπορεις να βρεις :) καταρχην http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=122796 και εδω η λυση σου :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=97156 Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 παιδια εχω ενα tytn2 με αγγλικη rom... εψαξα ,αλλα απο οτι καταλαβα δεν μπορω να περασω Ελληνικη rom... τελικα υπαρχει περιπτωση ή οχι? Όχι. ....και κατι αλλο λυση για 160 χαρακτηρες στα sms με το resco pro v5.11 υπαρχει? thanx Δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 zaharakis + athanaso77 ευχαριστω! Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 zaharakis + athanaso77 ευχαριστω! εκανες τελικα δουλεια?δεν μας ειπες :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 με την ελληνικη rom δεν το εψαξα αλλο ( αφου λενε ολοι οτι δεν γινεται), με πληκτρολογιο θα το δοκιμασω Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 delete it please... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Μα Δημήτρη ο άνθρωπος ρωτάει για το Kaiser. @savasgr: Μην φλασάρεις τη συσκευή σου με αυτή τη ROM, δεν είναι για το Kaiser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Μα Δημήτρη ο άνθρωπος ρωτάει για το Kaiser. @savasgr: Μην φλασάρεις τη συσκευή σου με αυτή τη ROM, δεν είναι για το Kaiser. ουπςςςς:blink::blink: συγγνωμη Σαββα :!: λαθος thread :wacko: ps Γιαννη το ακυρωνω,σβηστο σε παρακαλω μην μπερδευετει κανενας και καψει το καιζερ του :worry: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 ...καλα θα ηταν για το tytn2:D Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 ...καλα θα ηταν για το tytn2:D Του Πάνου πέστο... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boza Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι rom καταλαβαίνω τι είναι... αλλά radio ti εννοούμε??? Παράθεση nikolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Radio είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι από τη ROM που τη συνοδεύει όμως και έχει να κάνει με τις τηλεφωνικές λειτουργίες της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Δυστυχώς αυτό είναι το πρόβλημα! Το βελάκι που θα έπρεπε να υπάρχει και να εμφανίζει τα πληκτρολόγια, δεν είναι εκεί...! Έτσι για την ιστορία, τελικά με ένα reboot όχι μόνο εμφανίστηκε ξανά το βελάκι, αλλά επανήλθε το πληκτρολόγιο μόνο του στην αρχική κατάσταση! Κάποιο κόλλημα θα ήταν υποθέτω... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Καλησπέρα, έχω βάλει μια αγγλική ρομ στο Kaiser μου (από PDACORNER) , είμαι ευχαριστημένος αλλά θα ήθελα όταν εμφανίζονται οι επαφές δεξια η μπάρα κύλισης να έχει το ελληνικό αλφάβητο και όχι το αγγλικό... ύπαρχει κπαλιος τρόπος να γίνει αυτό ; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boza Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Καλησπέρα, έχω βάλει μια αγγλική ρομ στο Kaiser μου (από PDACORNER) , είμαι ευχαριστημένος αλλά θα ήθελα όταν εμφανίζονται οι επαφές δεξια η μπάρα κύλισης να έχει το ελληνικό αλφάβητο και όχι το αγγλικό... ύπαρχει κπαλιος τρόπος να γίνει αυτό ; ευχαριστώ Και εγώ έχω αυτή την απορία... Επίσεις ψάχνω ένα καλό ελληνικό πληκτρολόγιο.. και ένα σωστό πρόγραμμα για gps...(γενικότερα gps προγράμματα για wm 6.1 που θα βρώ) Παράθεση nikolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Επίσεις ψάχνω ένα καλό ελληνικό πληκτρολόγιο.. FingerKeyboard 2 και ένα σωστό πρόγραμμα για gps...(γενικότερα gps προγράμματα για wm 6.1 που θα βρώ) Όλα δουλεύουν σε WM6.1 Δοκίμασε την τελευταία έκδοση του iGO8.3.2, το miomap 2008, το Garmin XT 5.00.20w, αλλά και το κλασσικό Destinator 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts