nantia_rd Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Καλησπέρα, Γνωρίζει κανείς εάν είναι εφικτό να συνδέσω το κινητό με το pc, μέσο USB, και να το βλέπω ως εξωτερικό σκληρό; Γιατί όταν το συνδέω μου βγάζει το γνωστό μήνυμα των windows για την αναζήτηση των drivers. Να σημειώσω πως δεν έχω εγκαταστήσει τα προγράμματα του cd. Καμιά ιδέα; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 ψαχνεις κατι τετοιο;http://freewareppc.com/communication/wm5torage.shtml Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 ψαχνεις κατι τετοιο;http://freewareppc.com/communication/wm5torage.shtml Δυστυχώς δεν δουλεύει στο Kaiser :mad: Εδώ το σχετικό σχόλιο από αυτόν που έγραψε το πρόγραμμα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=349143&page=3 post 27 Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 σοβαρα;δεν το ηξερα!!!συγνωμη τοτε για το link,πιστεψα οτι δεν θα υπηρχε προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nantia_rd Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 ψαχνεις κατι τετοιο;http://freewareppc.com/communication/wm5torage.shtml Αν και όπως αναφέρθηκε δεν κάνει για το kaiser, νομίζω πως δεν είναι αυτό που ψάχνω. Αν δεν κάνω λάθος, όταν είχα πρώτο πάρει το κινητό, το σύνδεα στο pc, και το "έβλεπε" ως εξωτερικό σκληρό. Κάτι τέτοιο είναι εφικτό; Καλά θυμάμαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Αν και όπως αναφέρθηκε δεν κάνει για το kaiser, νομίζω πως δεν είναι αυτό που ψάχνω. Αν δεν κάνω λάθος, όταν είχα πρώτο πάρει το κινητό, το σύνδεα στο pc, και το "έβλεπε" ως εξωτερικό σκληρό. Κάτι τέτοιο είναι εφικτό; Καλά θυμάμαι; http://www.softick.com/pocket-pc/cardexport2/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 κατα την γνωμη σου το εχεις για αξιοπιστο;γιατι εχω την εντυπωση αν δεν κανω λαθος οτι αυτο ισως μου εκανε κατι κολληματα στο 3600 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Yparxoun syskeves pou doulevei aproblimatista kai se alles pou pote den kathetai swsta. Pistevw oti aksizei mia dokimi. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 κατα την γνωμη σου το εχεις για αξιοπιστο;γιατι εχω την εντυπωση αν δεν κανω λαθος οτι αυτο ισως μου εκανε κατι κολληματα στο 3600 Εγώ το έχω αγοράσει και δουλεύει μια χαρά. Πρέπει μόνο να προσέξεις ένα πράγμα. Οταν το πρόγραμμα ενεργοποιείται τότε το κινητό δεν βλέπει πια καθόλου την κάρτα. Αν έχει προγράμματα που δουλεύουν (π.χ. task manager) ή today plugins που είναι ενεργοποιημένα και είναι εγκατεστημένα στην κάρτα τότε μπορεί να έχεις πρόβλημα. Σε μένα, αφού τέλειωνα την δουλειά μετά κάποια στιγμή κολλούσε και χρειαζόταν ένα soft reset. Μόλις τα έβαλα όλα άυτά στην μνήμη του κινητού δεν ξαναχρειάστηκε τίποτα. :) (Στην έκδοση 3.13 χρειάζεται να ενεργοποιησεις στα options το tytn workaround, στην 3.12 όχι) Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 http://www.softick.com/pocket-pc/cardexport2/ -αυτο εχω και εγω στο δικο μου και δουλευει μια χαρα. Αν έχει προγράμματα που δουλεύουν (π.χ. task manager) ή today plugins που είναι ενεργοποιημένα και είναι εγκατεστημένα στην κάρτα τότε μπορεί να έχεις πρόβλημα. Μόλις τα έβαλα όλα άυτά στην μνήμη του κινητού δεν ξαναχρειάστηκε τίποτα. :) -προγραμματα που τρεχουν απο πισω δεν τα βαζεις στην καρτα μνημης γιατι υποτιθεται οταν ειναι σε sleep παλι δεν την βλεπει :!:-και κατι αλλο δικο μου:εχω ενα μπαρ και εχω βαλει καμερες.αυτες γραφουν σε υπολογιστη και τις εχω βαλει να στελνουν και στο σπιτι μου μεσω ιντερνετ.θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιο προγραμμα να βλεπω τις καμερες μεσα απο το kaiser μεσω ιντερνετ (σαν remote client ).to ειχα βρει για symbian αλλα τωρα χρειαζομαι για wm. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosmarinos Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 ξερει κανεις πως μπορουμε να δουμε υποτιτλους σε μια ταινια στο καισερ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makxaris Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 kalhspera, kainourgios edo kai tha ithela ta fota sas se ena provlima. exo ena htc tytn wm6 pro, tomtom 6 navigation agorasemno kai dilomeno stin aglia. ti isxih me tin egihhsi stin ellada mias kai edo an to dilosis den xriazete na trexeis me apodiksis sto srvice. iparxi kapios tropos( me hard reset gia paradigma) na liso to provlima mou dixos na xaso ta dedomena mou(tilefonikos katalogos, navigation software me ta update tou)? euxaristo ek ton proteron. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 2, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 exo ena htc tytn wm6 pro, tomtom 6 navigation agorasemno kai dilomeno stin aglia. ti isxih me tin egihhsi stin ellada mias kai edo an to dilosis den xriazete na trexeis me apodiksis sto srvice. Den isxyei afto pou les. Kai edw xreiazesai ta xartia pou apodeiknyoun tin agora gia na exeis eggyisi. Ean exeis tetoia xartia kai den exei kanei hard-spl ti syskevi sou isxyei kanonika i eggyisi kai edw stin Ellada (gia hardware themata) iparxi kapios tropos( me hard reset gia paradigma) na liso to provlima mou dixos na xaso ta dedomena mou(tilefonikos katalogos, navigation software me ta update tou)? Den mporeis na syndeseis ti syskevi me ton ypologisti kai mesw ActiveSync na kaneis sygxronismo me to Outlook tou Microsoft Office sto PC sou? Etsi tha perastoun oi epafes sou ekei kai tha einai asfalis. Apoti blepw pantws to hard reset den to glytwneis kai otan to kaneis epanerxetai i syskevi stin ergostasiaki tis katastasi, xanontas oti exeis prosthesei esy. Gia na kaneis hard reset... Hard Reset **NB** This cannot be performed while the device is connected/charging!** * Press and hold both soft keys * Using a stylus, press and hold the soft reset button at the bottom of the phone * Keep all three buttons pressed until the keypad lights turn off and then flash * Release the soft reset button while still pressing the soft keys * Let go of the two soft keys once the message "This operation will delete all your personal data, to manufacturer default" appears on screen * Finally, press the green call button to perform the hard reset, or press other key to cancel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makxaris Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 ops tora ida tin apantisi ston erotima mou. neos vlepis ipepesa se lathos.exo katevasi polla update gia to navigation(speed cameras update) kai den thelo na ta xaso. oso gia tis epafes den tithete toso megalo zitima. euxaristo pantos na eisai kala, poli xrisimi h apantisi sou. elega mipos iparxi kapia ali ligotero odiniri lisi. me tis egihhsis ellada ti pezei? mporo na to pao mono me ton arithmo imei sto srvice? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 2, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 me tis egihhsis ellada ti pezei? mporo na to pao mono me ton arithmo imei sto srvice? Επιβάλλεται και η ύπαρξη απόδειξης αγοράς. (Εάν μπορείς... γράψε με ελληνικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Parelava to kaiseraki mou apo service eggihsh.Mou allaxanthn camera thn mpataria kai to visma pou sindeeeis to usb. Thelw na to stisw apo thn arxh . Poia rom kai radio na valw kai me poio tropo kai poio hardspl na to xeklidwsw pali gati exw ksexasei pws ginete.Thnx Ellhnika den exw edw...sorry. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 exei edw k kamia bdomada pou to msn den mou bgazei tis epafes mou.online-ofline den mou deixnei kamia k otan mou milisei kapoios synexizei na ton deixnei ofline.ekana apo thn arxh egkatastash ena fixed k kala k ebala na mou tis apo8hkeusei stis epafes mou alla den tis bgazei oute ekei k pali tpt.kamia idea? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Δεν υπαρχει κανεισ που μπορει να βοηθησει ?? Θα βαλω την ρομ [2 October 08] HyperDragon III OPAL + Manila2D + YouTube + More! με ποιο ραδιο να την βαλω? Και πως μπορω να ξεκλειδωσω την συσκευη μου παλι? Ποιο hardspl να χρησιμοποιησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micdoc Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 η rom ειναι πολυ καλή εγω εχω την 300908 διαφέρουν στην καμερα και στο dialer πουθενα αλλου θα βαλεις hardsspl 3.29 η rom εχει μαζι και το 1.65.24.36 radio οπότε εισαι ενταξει για οδηγίες θα διαβάσεις στο xda με λιγα λογια θα βαλεις στο device το jump spl θα μπεις στο bootloader και εκει θα τρεξεις το hspl3.29 να το προτιμήσεις απο το 3.56 ειναι καλύτερα για αυτή τη rom. καλή τυχη!:O Παράθεση Huawei Honor 6 H60-L04 B 521 root Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Παιδια καλησπερα σας! Με την οριτζιναλ Rom και 6.1 windows (ελληνικα) οπως επισης και την ακολουθη χρηση ανα 24ωρο: α) 1 ωρα ομιλια β) 4-5 ΣΜΣ γ) 1 ωρα σερφαρισμα ποσο σας κραταει με την εργοστασιακη 1350αρα μπαταρια του; Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Πως θα βαλω το jump spl μπορει καποιος να μου περιγραψει την διαδικασια μη κανω καμια πατατα? Οταν βαλω το 1.56 σπλ καιτο τρεξω απο την συσκευη με παει στην οθονη με τα 3 χρωματα και κατω κατω ασπρο και λεει usb μετα τι κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micdoc Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Πως θα βαλω το jump spl μπορει καποιος να μου περιγραψει την διαδικασια μη κανω καμια πατατα? Οταν βαλω το 1.56 σπλ καιτο τρεξω απο την συσκευη με παει στην οθονη με τα 3 χρωματα και κατω κατω ασπρο και λεει usb μετα τι κανω? μετα θα συνδεσεις το καλωδιο usb και θα τρεξεις το αρχειο kaizerCostumRUU που ειναι στον ιδιο φακελο με ενα αρχειο nbh που προκυψανε απο το unzip του hspl 3.29:worry: Παράθεση Huawei Honor 6 H60-L04 B 521 root Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosmarinos Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 παιδια εκει που εγραφα παντα sms με 160 χαρακτήρες ,ξαφνικα μου εμφανιζει μονο 70.γιατι?τι μπορω να κανω για να εχω ξανα 160? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 7, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 παιδια εκει που εγραφα παντα sms με 160 χαρακτήρες ,ξαφνικα μου εμφανιζει μονο 70.γιατι?τι μπορω να κανω για να εχω ξανα 160? Με ποιο πληκτρολόγιο; Έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή Unicode στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Κατέληξα στην Garmin 4.3c με το radio που έχει μέσα και νομίζω πως βρήκα την rom "μου". Νομίζω πως εργονομικά αλλά και αισθητικά η rom έχει αυτό που μου αρέσει. Δεν ξέρω αν ο άνθρωπος θα βγάλει κάποιο update αλλά έχει κάνει πολύ δουλειά με το Styling της rom Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts