Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

είχες δίκιο, έσβησα όλα τα sms από το κιν. και δούλεψε (μόνο SMS δεν είχα MMS). μήπως το κάνει το πρόβλημα το PIM Backup;

υπάρχει κάποιο άλλο προγραμματάκι γιατί θέλω να έχω τα SMS μεσα.

Ευχαριστώ πολύ

Εναλλακτικά δες εδώ

:innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil:

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι, ακριβώς αυτό. Όταν τοποθετήσω το βύσμα στην υποδοχή, δεν εμφανίζεται τίποτα στην οθόνη και επίσης δεν μεταφέρονται οι ήχοι σ'αυτό....;)

Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει...

υ.γ Επίσης έχω και ένα άλλο πρόβλημα με την ώρα, δεν λέει να "μείνει" στο +2 Αθήνα και είναι +2 Γουίντχοεκ !!!

σχετικα με την αλλαγη της ωρας δεβ χρειαζεται να αλλαξεις ρομ!καποια λυση ειχε δωσει ο zaharakis νομιζω κ εχει να κανει με την ρυθμιση της ωρας,καπου μεσα στο φορουμ το αναφερει,νομιζω βαζεις ελλαδα για δευτερη ωρα κ μετα απο soft reset την επαναφερεις,κατι τετοιο,δεν θυμαμαι ακριβως,δυστυχως,

Na ypothesw oti foraei episimi ROM i syskevi sou, swsta? Afto me ta akoustika sou to ekane apo tin arxi? Dokimases na deis symperifora meta apo hard reset?

Την συσκευή την αγόρασα μεταχειρισμένη...αλλά δεν του έκανα hard reset ακόμα...;)

σχετικα με την αλλαγη της ωρας δεβ χρειαζεται να αλλαξεις ρομ!καποια λυση ειχε δωσει ο zaharakis νομιζω κ εχει να κανει με την ρυθμιση της ωρας,καπου μεσα στο φορουμ το αναφερει,νομιζω βαζεις ελλαδα για δευτερη ωρα κ μετα απο soft reset την επαναφερεις,κατι τετοιο,δεν θυμαμαι ακριβως,δυστυχως,

Θα ήταν πολύ καλό αν μπορούσαμε να μάθουμε...αν μπορείς με κάποιον τρόπο...θα σου ήμουν υπόχρεως..;)

Για την τελευταία "φορτωμένη" [4 August 2008] HyperDragon III τι λέτε?

Αξίζει να την δοκιμάσουμε ή θα είναι "too much"?

είχες δίκιο, έσβησα όλα τα sms από το κιν. και δούλεψε (μόνο SMS δεν είχα MMS). μήπως το κάνει το πρόβλημα το PIM Backup;

υπάρχει κάποιο άλλο προγραμματάκι γιατί θέλω να έχω τα SMS μεσα.

Ευχαριστώ πολύ

την επομενη φορα που θα κολλησει το kaiseraki μου να ξερω να αλλαξω θεση στα συρταρια τις καλτσες με τα εσωρουχα?ισως φτιαξει και ετσι μην σβηνω αδικα τα sms μου!!!:lol::lol::p:wacko::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

KAΛHMEPA. ΣKOΠEYΩ NA XPHΣIMOΠOIHΣΩ ΤΟ my view THΣ ΚΟΣMOTE ΓIA INTEPNET. ΓNΩPIZEI KAΠOIOΣ KANENA data counter ΓΙΑ ΝΑ MHN TYXΩN KAI ΞEΦYΓOYME ΑΠΟ TO OPIO;

Για την τελευταία "φορτωμένη" [4 August 2008] HyperDragon III τι λέτε?

Αξίζει να την δοκιμάσουμε ή θα είναι "too much"?

Αξιζει η συγκεκριμενη rom,πολυ γρηγορη και χωρις προβληματα!

Ειχα δοκιμασει και της δυο ρομ του Lavrentious αλλα πιστεψε με οτι καλυτερη ρομ απο του [4 August 2008] HyperDragon III δεν υπαρχει!:)

Παναγιώτης

• Administrators
Την συσκευή την αγόρασα μεταχειρισμένη...αλλά δεν του έκανα hard reset ακόμα...;)

Kalo tha itan! Etsi tha ksekathariseis ti ginetai. :rolleyes:

Modpic.gif

χρησιμοποιούσα την ROM του Dutty WM6.1 (μια που βγήκε τον Απρίλιο) και το Destinator 6.1.1 κάπως ετσι. ξαφνικά, δεν ξέρω γιατί στο Destinator μια έωρισκε το GPS μια το έχανε. το άφησα ετσι, δεν το πολυ χρησιμοποιούσα...

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί δεν θέλω να αρχίσω τα πειράματα...:X

Είναι πολύ νωρίς για να αρχίσω να πειράζω το κινητό και μετά να ψάχνω πως να το επαναφέρω.;)

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί δεν θέλω να αρχίσω τα πειράματα...:X

Είναι πολύ νωρίς για να αρχίσω να πειράζω το κινητό και μετά να ψάχνω πως να το επαναφέρω.;)

To Destinator 6 δεν παίζει απευθείας σε WinMo 6.1 , θέλει το GPS Gate. Από την άλλη, το Destinator 7 παίζει απροβλημάτιστα.

Χαλαρά, μην το φοβάσαι το reset με τη γραφίδα στο κάτω μέρος της συσκευής, αυτό λέγεται soft-reset και δεν χάνεις τίποτα (εκτός από αυτά που δεν έχεις σώσει βέβαια). Είναι το ίδιο ακριβώς με το αν κράταγες το power button πατημένο και μετά Yes/Ναι στο παράθυρο. Αυτό που εννοούσες εσύ λέγεται hard-reset και είναι πιο πολύπλοκο να το κάνεις. Με αυτό χάνονται τα πάντα και το μηχάνημα επανέρχεται στην "παρθενική" του μορφή.

Ευχαριστώ για την διευκρίνηση

(μου την είχαν πει και παλαιότερα, αλλά φαίνεται είμαι λίγο στουρνάρι :O:O :cry: και δεν την θυμόμουν. Φαινεται χρειάζομαι μερικές επαναλήψεις :rolleyes: )

Μύρων

καλησπερα μου επεσε στα χερια ενα καισερ μπορω να του βαλω ελληνικα ?

Τωρα φοραει

R 1,27,12,11

G 22,45,88,07H

D 1,56.00.00

Και αν ναι που μπορω να τα κατεβασω.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

....

Μυρωνα απλα απαραδεκτος :rolleyes:

με απογοητευσες :D

:O:O

(ντρέπομαι αφάνταστα) :ninja:

Θα αρχίσω όμως εντατικό διάβασμα (τις 460 σελίδες του thread) κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή για να βελτιωθώ

:)

Μύρων

• Administrators

@tasos1971: Ean i syskevi einai agorasmeni apo Ellada mporeis na exeis elliniko menou. Ean oxi den mporeis. Plirofories giafto... epo ekei pou sou epese sta xeria.

Ellinika pliktrologia omws kai oti antistoixo xreiazesai... mporeis na baleis sigoura pantws.

Modpic.gif

επ :!:

για να μαζευομαστε σιγα σιγα παλι:D

περιμενω αναφορες και που εισαστε:p

που γυρνατε ολοι σας και εξαφανιστηκατε :lol:

εγω ελειπα μια βδομαδα για δουλεια αραχωβα :(

και απο την επομενη βδομαδα θα λειπω παλι αλλα τωρα για διακοπες :rolleyes:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Mia xara se briskw Dimitri!!!

Ti na poume emeis poy gyrisame idi? :(

με μια βδομαδα αδεια Γιαννη ολο το καλοκαιρι ...εγω δεν με βρισκω καθολου μια χαρα:mad:

καταραμενη φτωχεια :lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Prepei na kaneis oikonomia gia to Pro esy... den eksigeitai alliws!!! :p

:lol::lol::lol:

to pro δεν ειναι τπτ....

αλλα μου τα τρωνε..και χοντρα μαλιστα :rolleyes:

http://www.imageshack.gr/files/swrcb2t416mprt9f67v7_thumb.jpg