DrMobile Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Τελικά μίλησα με την ACEHellas. Η (απλή) λύση ήταν το reset με την γραφίδα στο κάτω μέρος της συσκευής, και όπως αποδείχθηκε δεν χάθηκαν δεδομένα. Την αναφέρω την λύση, σε περίπτωση που κάποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα. Χαλαρά, μην το φοβάσαι το reset με τη γραφίδα στο κάτω μέρος της συσκευής, αυτό λέγεται soft-reset και δεν χάνεις τίποτα (εκτός από αυτά που δεν έχεις σώσει βέβαια). Είναι το ίδιο ακριβώς με το αν κράταγες το power button πατημένο και μετά Yes/Ναι στο παράθυρο. Αυτό που εννοούσες εσύ λέγεται hard-reset και είναι πιο πολύπλοκο να το κάνεις. Με αυτό χάνονται τα πάντα και το μηχάνημα επανέρχεται στην "παρθενική" του μορφή. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 TNA απο που μπορουμε να παρουμε αυτους τους drivers? Ειναι αρχειο cab η ειναι εγκατεστημενη σε καποια rom? Thanksss:) HTCClassAction.org - Because HTC dropped the ball, and it's about time they pick it up! καλά έχω πάθει πλάκα με τα 6.1 . αυτή δε η ταχύτητα του μενού εναρξη είναι για χάζεμα.....! Μου αφήσαν όμως μόνο 50mb. Κάτι σε ποιο ελαφρύ βρε Δημήτρη δεν υπάρχει. Απίστευτα όμως....! αυτη ειναι οτι καλυτερο φιλε μου :) μην ανυσηχεις για την λιγη ραμ...η υπολοιπη ειναι εκει που πρεπει να ειναι ;) και αυτη που σου μενει ειναι υπεραρκετη..πιστεψε με :) Τελικά μίλησα με την ACEHellas. Η (απλή) λύση ήταν το reset με την γραφίδα στο κάτω μέρος της συσκευής, και όπως αποδείχθηκε δεν χάθηκαν δεδομένα. Την αναφέρω την λύση, σε περίπτωση που κάποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα. Μυρωνα απλα απαραδεκτος :rolleyes: με απογοητευσες :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Εβαλα και εγω την ρομ που λετε ...αλλα εχω ενα προβλημα με την καμερα οταν τραβαει βιντεο και γενικα οταν βλεπς την εικονα ποθ βλεπει η καμερα κολαει ...εχει πολυ αργο frame .Πως μπορψ να το διορθωσω αυτο<?> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Εβαλα και εγω την ρομ που λετε ...αλλα εχω ενα προβλημα με την καμερα οταν τραβαει βιντεο και γενικα οταν βλεπς την εικονα ποθ βλεπει η καμερα κολαει ...εχει πολυ αργο frame .Πως μπορψ να το διορθωσω αυτο<?> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 HTCClassAction.org - Because HTC dropped the ball, and it's about time they pick it up! mpenei kai stin mama rom tis ace???:shock: sorry sorry meta diabasa pio kato :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannisaeg Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Παιδια καλησπερα και συγγνωμη λιγο για την εκτος θεματος ερωτηση.Παραγγειλαμε με φιλο μου το καιζερ μεσω το ezshop.gr Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν ξερει κανεις το σγκερκριμενο μαγαζι τα πουλαει με ελληνικη ρομ και πληρως εξελληνισμενο και αν θα μπορει μεσω της ACE-HELLAS να κανει αναβαθμιση σε wm6.1 Ευχαριστω πολυ,Γιαννης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Το Συγκεκριμένο μαγαζάκι είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της ACE ... δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretan Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 συνονοματε η hyperdragon ΙΙΙr που σου αναφερει ο φιλος zalaroς με το αντιστοιχο ραδιο (μονο αυτο και κανενα αλλο!!) ειναι αυτη την στιγμη η καλυτερη ever ρομ wm 6.1 που εχουμε δοκιμασει.;) οσο για τις εφαρμογες φιλε μου μια lite ρομ ειναι οτι καλυτερο μιας και βαζεις οτι εσυ χρειαζεσαι και τπτ παραπανω :) φυσικα οτι χρειαστεις στην πορεια εδω ειμαστε ;) Μετά απο όλους τους αφορισμούς για την 6.1 τελικά παράτησες τα wm 6 και πήγες στα 6.1; Ρωτάω γιατι ενδιαφέρομαι κι εγω να κάνω το βήμα αλλα με ξενερώνει το γεγονός οτι σου τρώνε περισσότερη μνήμη.Είναι τουλάχιστον γρηγορότερα απο τα 6; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Μετά απο όλους τους αφορισμούς για την 6.1 τελικά παράτησες τα wm 6 και πήγες στα 6.1; Ρωτάω γιατι ενδιαφέρομαι κι εγω να κάνω το βήμα αλλα με ξενερώνει το γεγονός οτι σου τρώνε περισσότερη μνήμη.Είναι τουλάχιστον γρηγορότερα απο τα 6; Δοκίμασε τα και θα πάθεις πλάκα. Το άλλο με την μπαταρία στο είπα....! Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretan Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Δοκίμασε τα και θα πάθεις πλάκα. Το άλλο με την μπαταρία στο είπα....! Πρέπει να βάλω και κάποιο HardSpl; γιατι εχει διάφορα και δεν ξέρω ποίο να βάλω, τι προτείνεις; Και για radio λέτε αυτή;http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=406995 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretan Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Επειδή πριν καιρό άλλαξα radio στα wm6 που φοράω έχω ήδη περασμένο το sspl-kais.exe. Χρειάζομαι και κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Καλημερα παιδια . Αντιμετωπιζω ενα σοβαρο προβλημα με την συσκευη μου...Μαλλον δεν φορτιζετε η μπαρατια ενω την εχω στο ρευμα κανονικα. Ενεργοποιω τνην συσκευη και ενω τηνν εχω στην μπριζα για πολυ ωρα η μπαταρια ειναι στον πατο και σε 20 δευτ κλεινει η συσκευη.... Λετε να εχει χαλασει η μπαταρια? Τι μπορει να συμβαινει? Μπαταρια καινουρια εχετε να προτεινετε απο που να αγορασω? Θελω να εχει μεγαλυτερη χωριτηκοτητα απο την μαμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Πρέπει να βάλω και κάποιο HardSpl; γιατι εχει διάφορα και δεν ξέρω ποίο να βάλω, τι προτείνεις; Και για radio λέτε αυτή;http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=406995 ναι αυτή . τα παιδιά λένε ότι δουλευει μόνο με αυτή. εγώ δεν δοκίμασα τπτ αλλο. ναι μπορείς με αυτό το hardspl. δεν έχει σημασία μου φαίνεται.....! ακόμα να την βάλεις ... :p Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 για τις 6.1 rom πρέπει να κανεις hard spl απο 3.28 και πανω. δες στους Xda για περισσοτερα Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretan Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 για τις 6.1 rom πρέπει να κανεις hard spl απο 3.28 και πανω. δες στους Xda για περισσοτερα Εκανα update σε hardspl 3.28 και εχω περασει τα 6.1 που λένε τα παιδιά αλλά δεν μπορώ να περάσω το radio, sto 5% με πετάει έξω! τι φταίει; Μου βγάζει error 244 invalid model id Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Εκανα update σε hardspl 3.28 και εχω περασει τα 6.1 που λένε τα παιδιά αλλά δεν μπορώ να περάσω το radio, sto 5% με πετάει έξω! τι φταίει; Μου βγάζει error 244 invalid model id ειναι το σωστο ραδιο?ενοω ειναι για το καιζερ ? Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Μετά απο όλους τους αφορισμούς για την 6.1 τελικά παράτησες τα wm 6 και πήγες στα 6.1; Ρωτάω γιατι ενδιαφέρομαι κι εγω να κάνω το βήμα αλλα με ξενερώνει το γεγονός οτι σου τρώνε περισσότερη μνήμη.Είναι τουλάχιστον γρηγορότερα απο τα 6; καμια σχεση σε θεματα ταχυτητας!! η συγκεκριμενη που λεμε ειναι πολυ σταθερη και με το προτεινομενο ραδιο απλα οτι καλυτερο εχω δοκιμασει σε 6.1;) Δοκίμασε τα και θα πάθεις πλάκα. Το άλλο με την μπαταρία στο είπα....! αυτο κι αν ειναι θεμα για συζητηση!! η αυτονομια απλα εκτινασεται!!και ειναι θεμα ραδιο ;) Πρέπει να βάλω και κάποιο HardSpl; γιατι εχει διάφορα και δεν ξέρω ποίο να βάλω, τι προτείνεις; Και για radio λέτε αυτή;http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=406995 το τελευταιο 3.56 αυτο ειναι και το ιδανικο για τα τελευταια buildsπου κυκλοφορουν. Καλημερα παιδια . Αντιμετωπιζω ενα σοβαρο προβλημα με την συσκευη μου...Μαλλον δεν φορτιζετε η μπαρατια ενω την εχω στο ρευμα κανονικα. Ενεργοποιω τνην συσκευη και ενω τηνν εχω στην μπριζα για πολυ ωρα η μπαταρια ειναι στον πατο και σε 20 δευτ κλεινει η συσκευη.... Λετε να εχει χαλασει η μπαταρια? Τι μπορει να συμβαινει? Μπαταρια καινουρια εχετε να προτεινετε απο που να αγορασω? Θελω να εχει μεγαλυτερη χωριτηκοτητα απο την μαμα... απο usb στο pc σου φορτιζει? αν ναι απλα παρε νεο φορτιστη ;) ναι μπορείς με αυτό το hardspl. δεν έχει σημασία μου φαίνεται.....! εχει και αρκετη μαλιστα σημασια τι hard spl εχεις περασμενο στην συσκευη σου. με τις νεες 6.1 και με τα τελευταια builds η αναβαθμιση spl σε πιο νεο θεωρειται απαραιτητη! δημιουργουνται παγωματα οθονης,κοληματα και πολλες φορες αλλου πατας και αλλου βρισκεσαι ..οποτε καντε μια βολτα και κατεβαστε το hard spl 3.56 :) για τις 6.1 rom πρέπει να κανεις hard spl απο 3.28 και πανω. δες στους Xda για περισσοτερα ακριβως :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretan Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Τελικά ήταν δική μου χαζομάρα αφού προσπαθούσα να βάλω radio για το touch στο kaiser!!! Ολα οκ λοιπόν αλλα μου λείπει το HTC Home, δεν μπορώ να βλέπω τις αναπάντητες κλήσεις ή τα εισερχόμενα μηνύματα στο today... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 και πώς καταλαβαίνουμε ποια εκδοση φοραει (hardspl) το μηχανάκι μας ? Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 3, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Ολα οκ λοιπόν αλλα μου λείπει το HTC Home Αυτό το βάζεις όποτε θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimkar2405 Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Καλως σας βρηκα παλι παιδια!!Μολις χτες επεστρεψα απο τις διακοπες μου και σημερα το πρωι με το που ξυπνησα ανοιξα το laptop και ειδα οτι γενικα εχουμε καποιες εξελιξεις για το kaiser, εξελιξεις που μπορει να εξελιχθουν σε πολυ καλα νεα....Βεβαια εγω δεν ακουσα αυτα που μου λεγατε πριν φυγω(σχετικα με το να μην προβω σε φλασαρισματα στη διαρκεια των διακοπων) αλλα δεν αντεξα και δοκιμασα το μοντελο φλασαρισμα-mojito-βουτια:lol::lol: Ειχα αποθηκευσει δυο roms στο laptop μιας και εκει που ημουν ιντερνετ γιοκ και εκανα τις δοκιμες μου!!Η πρωτη που εβαλα ηταν αυτη L26_KaiserDiamond_V9 και η δευτερη που φοραω και τωρα Ruu_Signed_Duttys_WM6.1_5.2.19700_Hybrid_V2_1_65.14.06_No_CubeV2_!! Βασικα αυτο που κανω ειναι να δοκιμαζω και μετα να αλλαζω μεχρι να καταληξω σε καποια που θα καλυπτει τις δικες μου αναγκες. Εχω και δυο ερωτησεις σχετικα απλες....απο την πρωτη ρομ που εβαλα μου εμεινε η πρωτη εικονα(δεν ξερω αν λεγεται splashscreen) που εμφανιζει την εκδοση της ρομ, το ραδιο και κατι αλλο που αυτη η στιγμη μου διαφευγει.Πως διαγραφω αυτη την εικονα ετσι ωστε να εμφανιζεται μαυρη οπως και πριν?Και κατι αλλο ποιο πολυ σαν προταση παρα σαν ερωτηση. Ποιο προγραμμα εχετε για re encoding των video? Εγω εχω το Imtoo 3gp video converter και ειτε τα μετατρεπω σε avi ειτε σε κατι αλλο στο kaiser μου τα παιζει με καθυστερηση αναμεσα σε φωνη και εικονα(πρωτα εικονα και μετα φωνη, χωρις σπασιματα) ενω στο laptop τα παιζει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Καλως σας βρηκα παλι παιδια!!Μολις χτες επεστρεψα απο τις διακοπες μου και σημερα το πρωι με το που ξυπνησα ανοιξα το laptop και ειδα οτι γενικα εχουμε καποιες εξελιξεις για το kaiser, εξελιξεις που μπορει να εξελιχθουν σε πολυ καλα νεα....Βεβαια εγω δεν ακουσα αυτα που μου λεγατε πριν φυγω(σχετικα με το να μην προβω σε φλασαρισματα στη διαρκεια των διακοπων) αλλα δεν αντεξα και δοκιμασα το μοντελο φλασαρισμα-mojito-βουτια να πω καλο χειμωνα? :lol: Ειχα αποθηκευσει δυο roms στο laptop μιας και εκει που ημουν ιντερνετ γιοκ και εκανα τις δοκιμες μου!!Η πρωτη που εβαλα ηταν αυτη L26_KaiserDiamond_V9 και η δευτερη που φοραω και τωρα Ruu_Signed_Duttys_WM6.1_5.2.19700_Hybrid_V2_1_65.14.06_No_CubeV2_!! Βασικα αυτο που κανω ειναι να δοκιμαζω και μετα να αλλαζω μεχρι να καταληξω σε καποια που θα καλυπτει τις δικες μου αναγκες. γιατι δεν τις αποθηκευεις στην καρτα σου??:blink: μπορεις να φλασαρεις ανετα και πολυ πιο γρηγορα και ευκολα αμεσα απο το κινητο σου κατευθειαν :) Εχω και δυο ερωτησεις σχετικα απλες....απο την πρωτη ρομ που εβαλα μου εμεινε η πρωτη εικονα(δεν ξερω αν λεγεται splashscreen) που εμφανιζει την εκδοση της ρομ, το ραδιο και κατι αλλο που αυτη η στιγμη μου διαφευγει.Πως διαγραφω αυτη την εικονα ετσι ωστε να εμφανιζεται μαυρη οπως και πριν? http://rapidshare.com/files/134699944/1_Original_Smart_Mobility_Splash_Screen.rar το φλασαρεις κανονικα οπως και τις ρομς δεν χανεις τπτ απο το τηλ σου και δεν χρειαζεται Hard reset μετα! απλα αλλαζεις το splash screen ;) Και κατι αλλο ποιο πολυ σαν προταση παρα σαν ερωτηση. Ποιο προγραμμα εχετε για re encoding των video? Εγω εχω το Imtoo 3gp video converter και ειτε τα μετατρεπω σε avi ειτε σε κατι αλλο στο kaiser μου τα παιζει με καθυστερηση αναμεσα σε φωνη και εικονα(πρωτα εικονα και μετα φωνη, χωρις σπασιματα) ενω στο laptop τα παιζει κανονικα. υπαρχουν πολλα converters και καλα θα ηταν να δοκιμασεις πριν καταληξεις καπου ;) ακομη και ο vlc player μεσω του ""wizzard"" κανει αυτην την δουλεια :) εγω χρησιμοποιω τους pvrecorder PVVRP για 3gp converter power converter για γενικα διαχειριση,μετατροπη,επεξεργασια κλπ vlc player imtoo mpeg encoder για μετατροπη αλλα και εξαγωγη ηχου απο βιντεος και ενας θεος ξερει ποσους ακομη εχω δοκιμασει τοσα χρονια... κανενας (απο οτι ξερω τουλαχιστον) δεν τα κανει ολα και πρεπει να χρησιμοποιεις πανω απο εναν vindo converter για να κανεις δουλεια... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimkar2405 Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 να πω καλο χειμωνα? :lol: Καθε ευχη ειναι παντα ευπροσδεκτη:):) Απλως επειδη δεν δουλευω, τα πραγματα που εχω να κανω ειναι να περασω το μαθημα που χρωσταω το σεπτεμβριο και να παρω το πτυχιο, να περιμενω απαντηση απο το μεταπτυχιακο και να φλασαρω:lol: Οποτε θα θεσω σε εφαρμογη την ευχη σου λιγο αργοτερα!!Ευχαριστω παντως!! γιατι δεν τις αποθηκευεις στην καρτα σου??:blink: μπορεις να φλασαρεις ανετα και πολυ πιο γρηγορα και ευκολα αμεσα απο το κινητο σου κατευθειαν :) Αυτο ομολογω δεν το ηξερα...Μαλλον δεν προλαβα να το μαθω....ειναι και πολλα τα site για διαβασμα... http://rapidshare.com/files/134699944/1_Original_Smart_Mobility_Splash_Screen.rar το φλασαρεις κανονικα οπως και τις ρομς δεν χανεις τπτ απο το τηλ σου και δεν χρειαζεται Hard reset μετα! απλα αλλαζεις το splash screen ;) Ευχαριστω παρα πολυ:) υπαρχουν πολλα converters και καλα θα ηταν να δοκιμασεις πριν καταληξεις καπου ;) ακομη και ο vlc player μεσω του ""wizzard"" κανει αυτην την δουλεια :) εγω χρησιμοποιω τους pvrecorder PVVRP για 3gp converter power converter για γενικα διαχειριση,μετατροπη,επεξεργασια κλπ vlc player imtoo mpeg encoder για μετατροπη αλλα και εξαγωγη ηχου απο βιντεος και ενας θεος ξερει ποσους ακομη εχω δοκιμασει τοσα χρονια... κανενας (απο οτι ξερω τουλαχιστον) δεν τα κανει ολα και πρεπει να χρησιμοποιεις πανω απο εναν vindo converter για να κανεις δουλεια... Ενω με εναν σωστο driver δεν ειχαμε αναγκη απο προγραμματα, τουλαχιστον για ενα απλο playback και τιποτα αλλο....Μαλιστα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Καθε ευχη ειναι παντα ευπροσδεκτη:) Απλως επειδη δεν δουλευω, τα πραγματα που εχω να κανω ειναι να περασω το μαθημα που χρωσταω το σεπτεμβριο και να παρω το πτυχιο, να περιμενω απαντηση απο το μεταπτυχιακο και να φλασαρω:lol: Οποτε θα θεσω σε εφαρμογη την ευχη σου λιγο αργοτερα!!Ευχαριστω παντως!! Αυτο ομολογω δεν το ηξερα...Μαλλον δεν προλαβα να το μαθω....ειναι και πολλα τα site για διαβασμα... Ευχαριστω παρα πολυ:) δεν χρησιμοποιω ολους αυτους του converters για την αυτου μεγαλειοτητα του,το καιζερ!!! μην τρελαθουμε κι ολας:lol: αλλα ειναι και αλλα τηλ (φιλων,των παιδιων μου κλπ)που θελουν μετατροπη τα βιντεακια για να τα παιξουν (οχι wm) οποτε καταφευγω σε αυτην την λυση:) Ενω με εναν σωστο driver δεν ειχαμε αναγκη απο προγραμματα, τουλαχιστον για ενα απλο playback και τιποτα αλλο....Μαλιστα ακριβως ετσι!!! ΥΓ καλη επιτυχια στις εξετασεις σου :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimkar2405 Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Πολυχρονος κιολας φιλε Δημητρη, οτι επιθυμεις:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts