Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οκ ήταν και το τελευταίο τεστ που έκανα σε 6.1. απλά μην ασχοληθείτε καθόλου. ΣΕΡΝΕΤΑΙ μπροστά στην lite του dutty. πολύ χάλια ρομ. την έβγαλα

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απο χθες εχω βαλει τη γνησια rom 6.1, εκδοση dopod Asia

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=396787

Με αυτη την εκδοση δεν βρηκα μεχρι αυτη τη στιγμη καποιο bug αλλα ουτε το γνωστο κολλημα της οθονης που ειχα με τις αλλες γνησιες 6.1!

Απο ταχυτητα-μετρια τα πραγματα.

Ευχαριστω Zaharaki για τα tweak που εχεις δωσει σε προηγουμενο σου ποστ,βοηθαει!:)

Παναγιώτης

αφου τα εχουμε χιλιο πει ρε παιδια.:O

γιατι σας αρεσει να παιδευεστε??δεν ειναι για 6.1 ακομη...

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Απο χθες εχω βαλει τη γνησια rom 6.1, εκδοση dopod Asia

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=396787

Με αυτη την εκδοση δεν βρηκα μεχρι αυτη τη στιγμη καποιο bug αλλα ουτε το γνωστο κολλημα της οθονης που ειχα με τις αλλες γνησιες 6.1!

Απο ταχυτητα-μετρια τα πραγματα.

Ευχαριστω Zaharaki για τα tweak που εχεις δωσει σε προηγουμενο σου ποστ,βοηθαει!:)

αν δοκιμασεις και μια καλη ρομ 6.0 καλα στημενη θα δεις τι ενοουμε λεγοντας οτι ΔΕΝ αξιζει να παιδευοσαστε με τις 6.1 ακομη ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

αν δοκιμασεις και μια καλη ρομ 6.0 καλα στημενη θα δεις τι ενοουμε λεγοντας οτι ΔΕΝ αξιζει να παιδευοσαστε με τις 6.1 ακομη ;)
Ισως να εχεις δικιο, προηγουμενος ειχα τη Nothrils μετα απο πολλες δοκιμες με οτι ρομ υπηρχε στους xda παντοτε γυρνουσα σε αυτη:D.

Σιγουρα θα ηθελα να δοκιμασω και τη νεα εκδοση που ετοιμαζει ο Nothrils!

Δεν ειχα την ευκαιρια να δοκιμασω τα windows 6 αφου μολις αγορασα το Tilt το ξεκληδωσα και αλλαξα τη ρομ της AT&T απο την πρωτη στιγμη!

Παναγιώτης

Για java εφαρμογές είχα στημένο το "IBM Java Emulator - IBM J9 v6.1.1". Αλλά και το "IBM MIDP 2.0 Java Emulator V2.3" το ίδιο είναι.

Στήνοντας όμως το Mini Opera 4.1 είδα ότι δεν υποστηρίζει καλά το JSR-75 το οποίο το χρειάζεται για να σώζει σελίδες αλλά κυρίως για να μπορείς να κάνεις download και upload.

Έστησα λοιπόν το "Esmertec Jbed 20080222.31" που είχατε προτείνει και παλιότερα και όλα δουλεύουν ρολόϊ. Υπάρχει και μια πιο καινούργια έκδοση αλλά έχει κάποια προβλήματα προς το παρόν.

Οσοι λοιπόν έχετε Java της IBM και θέλετε την νέα λειτουργικότητα του Opera Mini βάλτε Esmertec. :)

“Life doesn't imitate art, it imitates bad television”

Woody Allen

~ Ηλίας ~

Επανέρχομαι (μετά από πολύ καιρό, είναι η αλήθεια, αλλά ήμουν πνιγμένος) και μπορώ με περηφάνεια να δηλώσω (μην γελάτε) ότι κατάφερα να μεταφέρω τις επαφές από το παλιό κινητό στο Kaiser.

η μόνη διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες προσπάθειες δεν ήταν στις ρυθμίσεις (που ήταν οι ίδιες με τις προηγούμενες προσπάθειες), αλλά το ότι χρησιμοποίησα έναν διαφορετικό υπολογιστή.

Όπως και να έχει, η μεταφορά των επαφών έγινε. Επόμενο βήμα, η εγκατάσταση διαφόρων προγραμμάτων (ας είναι καλά η βοήθεια των μελών του φόρουμ :) )

Τελικά, για μία ακόμη φορά αποδείχθηκε ότι δεν πρέπει κανείς να χαίρεται αμέσως.

Οι επαφές μεταφέρθηκαν μεν, αλλά δυστυχώς όχι σωστά (ή για την ακρίβεια, όχι όλες): ανακάλυψα, ότι όπου στο Nokia είχα ορίσει τα τηλέφωνα σε τηλέφωνο σπιτιού, εργασίας, κινητό κλπ., αυτά μεταφέρθηκαν σωστά, όπου όμως τα είχα βάλει απλά ως "τηλέφωνο", το νούμερο δεν μεταφέρθηκε καθόλου (υποθέτω επειδή το Outlook δεν διαθέτει αντίστοιχο πεδίο), οπότε αναγκάστηκα και τα πέρασα με το χέρι. :mad:

Τουλάχιστον, κάθισα και εσβησα μερικά τηλέφωνα που δεν χρειαζόμουν και διόρθωσα σε μερικά άλλα τα ονόματα, που είχαν ανάμεικτους ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες. (ουδέν κακό αμιγές καλού)

*Ουφ*

(τελικά, πολύ έχω παιδευτεί με την όλη ιστορία. λές να είμαι πολύ χαζός για Kaiser? :worry:)

:cool::)

Μύρων

ο ζαχαράκης 4-5 σελίδες πιο πίσω έχει κάνει ένα post με μια ρομ cooked, και ότι χρειάζεσαι για αυτή (dutty Lite 6)

Ti ennoeis? Opws sou ta eipe o Tna einai ksekatharo. Kai min trelenesai me ta mikra grammata. Kai mikra na ta steileis esy... kefalaia tha ta parei o allos giati etsi einai i kwdikopoiisi twn SMS. Kai me to NOKIA sou otan egrafes mikra... kefalaia ta diabaze o paraliptis.

έχω λάβει αρκετές φορές sms με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες...

• Administrators
Όχι όμως με 160 χαρακτήρες σε ένα μήνυμα γιατί αυτά γράφονται με διαφορετικό format. Η γνωστή κωδικοποίηση των SMS υποστηρίζει μόνο κεφαλαία και αυτό είναι ανεξάρτητο συσκευής.

Modpic.gif

έχω λάβει αρκετές φορές sms με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες...

ναι αλλα δεν εχει χρεωθει ανα 160 χαρακτηρες αλλα ανα 70 ;)

Όχι όμως με 160 χαρακτήρες σε ένα μήνυμα γιατί αυτά γράφονται με διαφορετικό format. Η γνωστή κωδικοποίηση των SMS υποστηρίζει μόνο κεφαλαία και αυτό είναι ανεξάρτητο συσκευής.

ακριβως ετσι Γιαννη :)

Για όσους χρησιμοποιούν ακόμα την official 6.1 ROM, απλά αναφέρω ότι ο καινούριος CorePlayer 1.2.5 παίζει κανονικά σε QTv Video Mode (η έκδοση 1.2.4 και πιθανόν και οι προηγούμενες δεν έπαιζαν σωστά σε QTv με τη νέα 6.1 ROM). Μάλλον η HTC έκανε κάποιες αλλαγές στο graphics engine, οι οποίες τώρα υποστηρίζονται απ' τον νέο CorePlayer.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Για όσους χρησιμοποιούν ακόμα την official 6.1 ROM, απλά αναφέρω ότι ο καινούριος CorePlayer 1.2.5 παίζει κανονικά σε QTv Video Mode (η έκδοση 1.2.4 και πιθανόν και οι προηγούμενες δεν έπαιζαν σωστά σε QTv με τη νέα 6.1 ROM). Μάλλον η HTC έκανε κάποιες αλλαγές στο graphics engine, οι οποίες τώρα υποστηρίζονται απ' τον νέο CorePlayer.

μπα Κωστη δεν ξαναγυρναω σε 6.1 ρομ προσωπικα....

το καιζερ μου θα μεινει οπως ειναι τωρα με την dutty's 6.0 lite που δουλευουν ΟΛΑ αψογα :)

δεν ξανασχολουμαι με το καιζερ με φλασαρισματα...λεω να ασχοληθω λιγο με το diamond τωρα ,μεχρι να ερθει το σεπτεμβριο το raphaell :O

μπα Κωστη δεν ξαναγυρναω σε 6.1 ρομ προσωπικα....

το καιζερ μου θα μεινει οπως ειναι τωρα με την dutty's 6.0 lite που δουλευουν ΟΛΑ αψογα :)

δεν ξανασχολουμαι με το καιζερ με φλασαρισματα...λεω να ασχοληθω λιγο με το diamond τωρα ,μεχρι να ερθει το σεπτεμβριο το raphaell :O

Και πολύ καλά κάνεις... Κι εγώ δεν πολυασχολούμαι τώρα τελευταία. Χαμένος χρόνος μου φαίνεται, ειδικά αν σκοπεύεις να χτυπήσεις κάτι καινούριο σύντομα. Στην τελική άμα παίζει σωστά και κάνει τη δουλειά του αυτό έχει σημασία. Εγώ δεν με βλέπω να αναβαθμίζομαι αυτή τη χρονιά (δεν με έχει συγκινήσει αρκετά κανένα νέο μηχάνημα μέχρι στιγμής), αλλά θα σας παρακολουθώ να ενημερώνομαι. ;)

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Και πολύ καλά κάνεις... Κι εγώ δεν πολυασχολούμαι τώρα τελευταία. Χαμένος χρόνος μου φαίνεται, ειδικά αν σκοπεύεις να χτυπήσεις κάτι καινούριο σύντομα. Στην τελική άμα παίζει σωστά και κάνει τη δουλειά του αυτό έχει σημασία. Εγώ δεν με βλέπω να αναβαθμίζομαι αυτή τη χρονιά (δεν με έχει συγκινήσει αρκετά κανένα νέο μηχάνημα μέχρι στιγμής), αλλά θα σας παρακολουθώ να ενημερώνομαι. ;)

+1000

δεν ξανασχολουμαι με το καιζερ με φλασαρισματα...

Eγώ προσωπικα δε το πιστεύω!!:lol:

"How can I know so many,

without even ever knowing anyone?.."

Egw pali to pistevw mias kai ton exei thampwsei to Diamond! :p

οχι Γιαννη μονο για αυτο δεν το λεω!

εχω το καιζερ σαν κυρια συσκευη και

ετσι οπως ειναι στημενο το καιζερ μου τωρα δουλευει αψογα και δεν θελω να πεφτω παλι στο τρυπακι των δοκιμων ρομς 6.1 που δεν δουλευουν πολλα πραγματα σωστα....

αυτο ειναι που δεν με ""τυφλωνει "" στο diamond η 6.1 ρομ που φοραει.....ισα ισα που με κανει πολυ επιφυλακτικο...και για αυτο κραταω πολυ μικρο καλαθι ακομη...

βλεπουμε στην πορεια :)

άμα στείλουμε γράμμα στην HTC και ζητήσουμε να μας δώσει downgrade (πιο παλιό λογισμικό) δηλαδή από 6.1 σε 6.0. Τι λέτε να πάρουμε? :D

+1000

και εγω μαζι σας :!: αλλα να μην το δοκιμασουμε να δουμε τι λεει και αυτο??:rolleyes:

μεχρι να ρθει το παφαελ πρεπει να ανανεωνομαστε και λιγο :p

Eγώ προσωπικα δε το πιστεύω!!:lol:

Δημητρη ειναι ανουσιο να χαλασω το καιζερ μου ετσι οπως δουλευει με 6.0 ρομς και να βασανιζομαι να κανω να δουλεψουν ολα αυτα που ΔΕΝ δουλευουν στις 6.1 :)

αν μου κατσει και το diamond τοτε πραγματικα θα ηρεμησει το πολυβασανισμενο,καιζερακι μου :D

άμα στείλουμε γράμμα στην HTC και ζητήσουμε να μας δώσει downgrade (πιο παλιό λογισμικό) δηλαδή από 6.1 σε 6.0. Τι λέτε να πάρουμε? :D

δεν ξερω τι θα μας δωσουν αυτοι αλλα ξερω πολυ καλα τι πρεπει να τους δωσουμε εμεις ...

κλωτσιες :!: πολλες κλωτσιες!!!:mad:

..και να κάνουμε κι ένα petition για να αφαιρεθούν οι video drivers από το diamond..:lol:

"How can I know so many,

without even ever knowing anyone?.."

..και να κάνουμε κι ένα petition για να αφαιρεθούν οι video drivers από το diamond..:lol:

δεν νομιζω να μας δωσουν σημασια Δημητρη πλεον...

ειδικα μετα απο αυτο

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2369178#post2369178