_KOSTASKELLAS_ Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 ετσι απλα .... μια μεγαλη καλημερα σε ολους :) ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ ΜΗΤΣΑΡΑ:):):) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 ετσι απλα .... μια μεγαλη καλημερα σε ολους :) ψιλοχαθηκα λογω δουλειας και υποχρεωσεων αλλα σας διαβαζω και σας καμαρωνω ολους!πραγματικα το κλιμα εδω μεσα ειναι το κατι αλλο :) Ευχαριστούμε Δημήτρη μας.. Είχαμε καλό δάσκαλο ξέρεις..:D Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 ετσι απλα .... μια μεγαλη καλημερα σε ολους :) ψιλοχαθηκα λογω δουλειας και υποχρεωσεων αλλα σας διαβαζω και σας καμαρωνω ολους!πραγματικα το κλιμα εδω μεσα ειναι το κατι αλλο :) Καλημέρα Δημήτρη. Μία απ' τα ίδια κι από δω. Τρέξιμο... :heat: Πράγματι η ατμοσφαιρα είναι πολύ ομορφη εδώ. Η υπογραφή σου τα λέει όλα... :bow: Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpapous Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Καλησπέρα μόλις έβαλα την SV4 rom για να την δοκιμάσω. Δεν έχει ωστόσο την ρύθμιση για το x με το οποίο κλείνεις τις εφαρμογές. Παίζει κανένα cab? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpapous Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Καλησπέρα μόλις έβαλα την SV4 rom για να την δοκιμάσω. Δεν έχει ωστόσο την ρύθμιση για το x με το οποίο κλείνεις τις εφαρμογές. Παίζει κανένα cab? Ενημερωτικά: Βρήκα και εγκατέστησα το HTC X-Button1.51.eng.cab και μου είχε βάλει το κουμπί που χ που ήθελα πάνω στην ένδειξη της μπαταρίας (το ένα πάνω στο άλλο) :D :D:D:D Η λύση τελικά ήταν απλή. Απεγκατέστησα το HTC X-Button, και ενεργοποίησα/ρύθμισα το χ μεσω των options του Quick Menu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Καλησπέρα μόλις έβαλα την SV4 rom για να την δοκιμάσω. Δεν έχει ωστόσο την ρύθμιση για το x με το οποίο κλείνεις τις εφαρμογές. Παίζει κανένα cab? Tha sou synistousa na paikseis ligo me to WkTask Manager. Einai pragmatika aksiologo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Καλησπέρα μόλις έβαλα την SV4 rom για να την δοκιμάσω. Δεν έχει ωστόσο την ρύθμιση για το x με το οποίο κλείνεις τις εφαρμογές. Παίζει κανένα cab? Το Wktask manager που σου προτείνει ο athanaso77 είναι η μακράν καλύτερη λύση για PPC.. δε σου προσφέρει μόνο κλείσιμο εφαρμογών αλλά γενικά μία καλύτερη διαχείρησή τους.. Επίσης αν θέλεις να παίξεις με κάτι απλούστερο κοίτα κι αυτό το freeware: http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-magic-button-v2-1.html Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpapous Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Ευχαριστώ παίδες. Τσεκάρω τώρα την νέα rom (S4V) αλλά δεν μπορώ να πω ότι με συγκλονίζει χωρίς βέβαια να έχω βρει κάτι το αρνητικό ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Ευχαριστώ παίδες. Τσεκάρω τώρα την νέα rom (S4V) αλλά δεν μπορώ να πω ότι με συγκλονίζει χωρίς βέβαια να έχω βρει κάτι το αρνητικό ακόμα. παππου :D (φιλικα ετσι?? :)) αυτη η ρομ ειναι οτι καλυτερο και ταχυτερο εχει βγει για το καιζερ μεχρι τωρα :) αν δεν σε εντυπωσιαζει και αυτη....:blink: μαλλον θα πρεπει να δωσεις το καιζερ :rolleyes::D τα μονα αρνητικα ειναι 1.με τα ραδιος των 6.1 ρομς που απαιτουν gps gate για να δουλεψει το destinator 6.1 :) και 2. η καπως αυξημενη καταναλωση μπαταριας με bluetooth ακροαση μουσικης ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Από την κάμερά μας είστε ικανοποιημένοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WizeMan Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 παππου :D (φιλικα ετσι?? :)) αυτη η ρομ ειναι οτι καλυτερο και ταχυτερο εχει βγει για το καιζερ μεχρι τωρα :) αν δεν σε εντυπωσιαζει και αυτη....:blink: μαλλον θα πρεπει να δωσεις το καιζερ :rolleyes::D τα μονα αρνητικα ειναι 1.με τα ραδιος των 6.1 ρομς που απαιτουν gps gate για να δουλεψει το destinator 6.1 :) και 2. η καπως αυξημενη καταναλωση μπαταριας με bluetooth ακροαση μουσικης ;) ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ! :P Να σαι καλά και ψαχνόμουν να βρω γιατί δε δουλεύει το dest 6.1 ( το 7 δε μου αρέσει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Μια απορία, υπότιθετε ότι η έκδοση 1.2.2 του CorePlayer λύνει τελείως το πρόβλημα με τα video; δλδ μπορώ να δω και avi 1GB με 600 ανάλυση; edit: από ότι πρόσεξα, ακόμη και τώρα έχω πρόβλημα με τον συγχρονισμό ήχου και εικόνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 παππου :D (φιλικα ετσι?? :)) αυτη η ρομ ειναι οτι καλυτερο και ταχυτερο εχει βγει για το καιζερ μεχρι τωρα :) αν δεν σε εντυπωσιαζει και αυτη....:blink: μαλλον θα πρεπει να δωσεις το καιζερ :rolleyes::D τα μονα αρνητικα ειναι 1.με τα ραδιος των 6.1 ρομς που απαιτουν gps gate για να δουλεψει το destinator 6.1 :) και 2. η καπως αυξημενη καταναλωση μπαταριας με bluetooth ακροαση μουσικης ;) Πραγματι, δε μπορω παρα να συμφωνησω απολυτα με το Δημητρη. Ειναι το μοναδικο ppc, που εχω δει να μη χρειαστει ουτε μια επανεκκινηση, μετα απο μια εβδομαδα χρησης. Ελπιζω να μη τη γρουσουζεψω, αλλα αυτη η ROM προσωπικα μου φαινεται υποδειγμα σταθεροτητας, συν το οτι ειναι και πολυ γρηγορη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Μια απορία, υπότιθετε ότι η έκδοση 1.2.2 του CorePlayer λύνει τελείως το πρόβλημα με τα video; δλδ μπορώ να δω και avi 1GB με 600 ανάλυση; Oxi bebaia. Dystyxws den einai toso aplo. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WizeMan Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Εγώ προς το παρόν έχω βολευτεί με την Dutty's Official WM6.1 5.2.19199 UC RTM :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Εγώ πάλι δεν έχω μπει ακόμα στην διαδικασία αλλαγών Rom και κρατάω τη "μαμίσια". Βέβαια συνεχώς τρώγομαι και πιστεύω πως δεν θα αργήσει η ώρα που θα υποκύψω... Για την ώρα διαβάζω τα σχόλιά σας ωστε να είμαι έτοιμος όταν χρειαστεί και να ξέρω ποιά είναι η καλύτερη! Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 εμένα προσωπικά δεν μου κάνει ούτε η sv4. ναι μεν δεν έχω βρει κάτι καλύτερο ακόμα, αλλά ειδικά το gps gate μου σπάει τα νεύρα. + ότι η radio είναι πολύ χάλια (για μένα τουλάχιστον). αλλά όντως δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. με βλέπω να πηγαίνω πίσω στα 6.0 πάλι που δουλεύανε όμορφα. θα δείξει. (κανένας δεν αναρωτίθηκε τι απέγινε αυτό το παιδί ο Θοδωρής ε? καλάααα) Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Εγώ παραμένω στην official. Δυστυχώς δεν με έχουν πείσει οι cooked στο Kaizer ακόμα γιατί απλά κανένα build δεν ήταν τόσο σοβαρότερο του official. Αντίστοιχα στο wizzard μόνο η wm 6 build 1437 ήταν σταθερότατη και όσες rom έχω φτιάξει καμια δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την 1437 που ήταν και η μοναδική leaked official για wizzard. Δυστυχώς πιστεύω πως το porting εκδόσεων δεν αποφέρει σε σταθερότητα... Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpapous Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Παίδες καλησπέρα και πάλι Το Kaiser το έχω εδώ και 15 ημέρες. Μου το έστειλε φίλος από αγγλία (το είχε διπλό :D ) για να αντικαταστήσει το Trinity (3600) που έχασα στην αρχή του μήνα.:) Παρ' όλες τις λίγες ημέρες που το έχω, πρόλαβα και έβαλα 3 rom του Dutty και εχτές την S4V. H offcial με την οποια το παρέλαβα ηταν πιο αργή και από την καθυστέρηση :mad: Δεν τρελαίνομαι με την S4V για να είμαι ειλικρινής... ίσως επειδή πρέπει να εγκαταστήσω πολλά καλούδια για να το φέρω εκεί που θέλω (με τiς ρομ του Dutty έχουν προεγκατεστημένα τα περισσότερα από αυτά που χρειάζομαι). Η αλήθεια είναι ότι σε σχέση με το Τρινιτι είναι πιο γρήγορο. Από την άλλη όμως είναι πιο βαρύ και ογκώδες λόγω του hw πληκτρολογίου το οποίο τελικα δεν χρησιμοποιώ ποτέ καθώς έχω συνηθίσει το sw και την ακίδα. Ωστόσο βολευει πολύ που γυρίζει με το άνοιγμα σε landscape για εύκολο browsing παρόλο που χρησιμοποιώ τελικά την ακίδα :D Anyway, επανερχόμενος στο θέμα μας, αυτό που με δυσκολευει λίγο σε αυτήν την ρόμ είναι το response στο keypad. Πολλές φορές χρειάζεται να επαναλάβω. Είχα διαβάσει κάπου ένα σχόλιο του Zaharaki για ένα tweak το οποίο σου δίνει την δυνατότητα να ρυθμίζεις το sensitivity της οθόνης. Μπορεί να γίνει μια επανάληψη γιατί πολύ έχω παιδευτεί με αυτό το θέμα !!! Thanx πάντως για την άμεση ανταπόκριση όλων.... ΥΓ @ αυτούς που είναι με την μαμισια rom: Βάλτε καμία ρομ!!! ασχοληθείτε λίγο ώστε να κάνετε την δουλειά σας και το κέφι σας. Για αυτό προσφέρονται τα wm. Διαφορετικά παίρνετε και ένα Sony-Erricson και κάνετε την δουλειά χωρίς πολλά-πολλα... (χρησιμοποιησα ένα 770 για 3 ημέρες μέχρι να έρθει το kaiser και τελικά δεν ήταν άσχημο) ΥΓ2: Το desti δεν έχω προλάβει το βάλω και δεν έχω καταλαβει τι εννοείτε για το θέμα του gps gate. Έχω τοσα να εγκαταστήσω πιο βασικά. Θα γίνει και αυτό... :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Πίστεψε με δεν είναι ανάγκη να βάζεις rom πάντα. Είναι πού ωραία εμπειρία για να κάνεις χαβαλέ και ειδικά όταν φτιάχνεις την δικιά σου rom. Για αυτό έχω το wizzard. Αλλά χωρίς πολλά πολλά , δεν έχει βγει κάποιο σοβαρό build ακόμα που να προσφέρει σταθερότητα. Τα περισσότερα tweaks και add-ons που έχουν οι cooked Μπορούν να μπουν και στην Official (όπως και έχω κάνει). Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Πίστεψε με δεν είναι ανάγκη να βάζεις rom πάντα. Είναι πού ωραία εμπειρία για να κάνεις χαβαλέ και ειδικά όταν φτιάχνεις την δικιά σου rom. Για αυτό έχω το wizzard. Αλλά χωρίς πολλά πολλά , δεν έχει βγει κάποιο σοβαρό build ακόμα που να προσφέρει σταθερότητα. Τα περισσότερα tweaks και add-ons που έχουν οι cooked Μπορούν να μπουν και στην Official (όπως και έχω κάνει). να μου επιτρέψεις να διαφωνίσω 100%. μάλλον δεν έχεις δοκιμάσει cooked rom. όσο για το sensitivity χρειάζεσαι το KaiserTweak. η το Advanced Tools Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Κι όμως έχω δοκιμάσει. Προφανώς δεν είχες εφαρμόσει στην Official τα tweaks. Μέχρι στιγμής καμία cooked και κανένας που έχει cooked δεν μου έχει αποδείξει μέχρι στιγμής πως είναι τόσο πιο γρήγορες... 2-3% δεν είναι διαφορά. Το Kaisertweak ή το advanced tools μου φάνηκαν μη αποδοτικά σε σχέση με το χειροκίνητες αλλαγές. Δεν ξέρω γιατί. Μετά την εφαρμογή των αλλαγών, κάνοντας Benchmark τα αποτέλεσματα επιβεβαίωσαν τις υποψίες μου. Φυσικά προσωπικές απόψεις είναι αυτές Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Παίδες μόλις χτες έλαβα το Kaiser που είχα στείλει για επισκευή! :superman: 02/4 ... Αποστολή Kaiser + περιγραφή βλάβης στην ACE-Hellas με courier (έξοδα δικά τους). 14/4 ... Ενημέρωση στο site τους ότι έγινε η επισκευή. 18/4 ... Παραλαβή στο χώρο μου (έξοδα δικά τους). Τελικά είχε πρόβλημα στο h/w και του έβαλαν καινούρια μητρική πλακέτα (άρα και διαφορετικό IMEI). Τώρα όλα δουλεύουν τέλεια χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα! :dance: Το Kaiser είναι αγγλικό (αγορασμένο από eXpansys). Ένα μεγάλο μπράβο στην ACE-Hellas για την άψογη εξυπηρέτηση, νομίζω το αξίζει. :up: Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illuminatus Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Καλησπερα σε ολους...Θελω να παρουσιασω ενα χρησιμο προγραμματακι που εχω εντοπισει τελευταια !! Σε περιπτωση λοιπον που ενα τηλεφωνο ειναι κατελημενο..μπορεις να ρυθμισεις τη συχνοτητα με την οποια θα το ξανακαλεσεις...και οταν ελευθερωθει η γραμμη...θα ειδοποιηθεις με δονηση ...;) http://www.pocketmax.net/redial.html kaι φυσικα ειναι δωρεαν !! Παράθεση τα ΨΑΡΙΑ δεν ΞΕΡΟΥΝ οτι ΒΡΕΧΕΙ ...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 εγώ έχω ένα πολύ καλό πρόγραμμα που το κάνει αυτό. εμένα!! :D άμα δω ότι μιλάει ξαναδοκιμάζω σε 5 λεπτά. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts