Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν σε ενδιαφερει αγγλοελληνικο talking λεξικο :rolleyes:

θα το πιασεις ...συντομα ;)

Πώς θα γίνει να το πιάσω κι εγώ; :cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθεί εξωτερική συσκευή USB (π.χ USB stick) στο kaiser με αντίστοιχο αντάπτορα όπως έχει το G900 της toshiba?

Υπάρχει κάποιο Καλώδιο από την HTC για αυτό?

Δυστυχώς απ' όσο ξέρω δεν μπορεί να γίνει αυτό που ζητάς. Δηλαδή δεν μπορεί το Kaiser να γίνει USB host όπως π.χ. το PC σου. :(

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

• Administrators
παντως χωρις πλακα το καλυτερο πληκτρολογιο και πιο πληρες μαζι,ηταν για μενα το interkey της paragon;)

ευαναγνωστο,ιδανικο μεγεθος και πληρης υποστηριξη σε sms160 χαρακτηρων,κατι που δεν εχει το resco που (αναγκαστικα ) χρησιμοποιω στο καιζερ.:)

Pws kai den xrisimopoieis to Pocket CM Keyboard? Einai kata ti gnwmi mou poly kalytero apo to Resco kai grafei kanonikotata sms 160 ellinikwn xaraktirwn. :confused:

Modpic.gif

• Administrators
Πώς θα γίνει να το πιάσω κι εγώ; :cry:

Opws to eipan kai ta paidia pio panw... Greek English Lingvosoft Talking Dictionary. Me mia anazitisi sto ipmart-forum.com de tha dyskolefteis na to breis.

Modpic.gif

• Administrators
εγω που εχω το titl ποιο cab της καμερας πρεπει να βαλω?

Afto to cab einai tis HTC kai to diko sou den einai HTC. Synepws... kanena. Twra ean theleis na kaneis dokimes...

Modpic.gif

κανει αυτο το cab της htc γιατι κ αυτο της htc ειναι απλα ρωτησα αν υπαρχει για το δικο μ συγκεκριμενα... η μονη διαφορα ειναι στο οτι δεν εχει καμερα μπροστα δεν εχει αλλη διαφορα

Πήρα το σάββατο από Media Markt έναν φορτιστή αυτοκινήτου για το Kaiser. Για πιο φτηνά πήγα και μου πρότειναν έναν της Motorola τον P510 και μου λένε ότι όλοι τον παίρνουν για HTC.

Οταν τον έβαλα άναψε μεν η οθόνη αλλά δεν άρχισε να φορτίζει? Μηπως προσπαθεί πρώτα να αποφορτίσει την μπαταρία και μετα φορτίζει ή έχει πρόβλημα? :( :(

Ο original htc πως λειτουργεί???

“Life doesn't imitate art, it imitates bad television”

Woody Allen

~ Ηλίας ~

• Administrators
κανει αυτο το cab της htc γιατι κ αυτο της htc ειναι απλα ρωτησα αν υπαρχει για το δικο μ συγκεκριμενα... η μονη διαφορα ειναι στο οτι δεν εχει καμερα μπροστα δεν εχει αλλη διαφορα

Gnwrizw tis diafores tous, giafto kai egw tha sou proteina na deis ean exei bgei kati apo tin at&t pou na afora ti syskevi sou. Mporeis bebaia na kaneis kai dokimi me to .cab tis HTC... thewrw oti den exeis na xaseis tipota ean exeis parei kai ena backup prin.

Modpic.gif

• Administrators
Οταν τον έβαλα άναψε μεν η οθόνη αλλά δεν άρχισε να φορτίζει? Μηπως προσπαθεί πρώτα να αποφορτίσει την μπαταρία και μετα φορτίζει ή έχει πρόβλημα? :( :(

Kanonika tha eprepe na fortizei. Dokimases na to baleis na fortisei exontas anameni apo prin tin othoni? Kane dokimes, egw oti fortisti me miniUSB exw dokimasei (apo tis HTC mexri noname) oloi fortizoun.

Modpic.gif

Pws kai den xrisimopoieis to Pocket CM Keyboard? Einai kata ti gnwmi mou poly kalytero apo to Resco kai grafei kanonikotata sms 160 ellinikwn xaraktirwn. :confused:

Γιατι δε χρησιμοποιεις τα maps των ελληνικων πληκτρολογιων, για το resco?

Επισυναπτω τα 2 ελληνικα (για unicode και SMS 160 χαρακτηρων). Το GS.map ειναι για τα SMS 160 chars. Εγω χρησιμοποιω αυτο, παραλληλα με το default αγγλικο.

Κανε copy τα αρχεια του zip, στο φακελο εγκαταστασης του προγραμματος (στο φακελο language αν θυμαμαι καλα).

Kanonika tha eprepe na fortizei. Dokimases na to baleis na fortisei exontas anameni apo prin tin othoni? Kane dokimes, egw oti fortisti me miniUSB exw dokimasei (apo tis HTC mexri noname) oloi fortizoun.

Τι να πω. θα ξαναδοκιμάσω. Εσένα μόλις το συνδέεις αρχίζει αμέσως φόρτιση?

“Life doesn't imitate art, it imitates bad television”

Woody Allen

~ Ηλίας ~

• Administrators
Γιατι δε χρησιμοποιεις τα maps των ελληνικων πληκτρολογιων, για το resco?

Επισυναπτω τα 2 ελληνικα (για unicode και SMS 160 χαρακτηρων). Το GS.map ειναι για τα SMS 160 chars. Εγω χρησιμοποιω αυτο, παραλληλα με το default αγγλικο.

Κανε copy τα αρχεια του zip, στο φακελο εγκαταστασης του προγραμματος (στο φακελο language αν θυμαμαι καλα).

Exoun anaferthei problimata se orismenes syskeves kai orismenes ROMs oson afora ta sygkekrimena arxeia kai to Resco. Me alla logia, se allous doulevei swsta kai se allous oxi.

Modpic.gif

• Administrators

Meta apo elaxista defterolepta nai.

Modpic.gif

Κι εγώ που έχω τον original με το που το συνδέω αρχίζει αμέσως την φόρτιση

Τελικα ποια ειναι τα πλεονεκτηματα της NoThrill εφοσον θα εχω ολα τα προγραμματα που εχω τωρα??ξερει καποιος??

• Administrators
Τελικα ποια ειναι τα πλεονεκτηματα της NoThrill εφοσον θα εχω ολα τα προγραμματα που εχω τωρα??ξερει καποιος??

Ean twra foras tin official ROM kai malista me ta ellinika tis ACE... tha einai poly pio grigoi i syskevi sou me ti NoThrill.

Modpic.gif

Πήρα το σάββατο από Media Markt έναν φορτιστή αυτοκινήτου για το Kaiser. Για πιο φτηνά πήγα και μου πρότειναν έναν της Motorola τον P510 και μου λένε ότι όλοι τον παίρνουν για HTC.

Υπάρχει διαφορά στην καλωδίωση ενός generic φορτιστή με τον HTC. Γι' αυτό και μερικά HTC μπορεί να μη δουλεύουνε άριστα με τέτοιους φορτιστές:

"It's not the ROM, it's the charger. Generic chargers are not wired the same as HTC chargers. HTC shorts pins 4-5 on the mini-USB end of the cable signaling the phone to enter into charge mode. Normal mini-usb chargers don't and so it's intermittent. If you purchase an HTC charger OR modify a cable the problem will be solved.

If you have other HTC phones, you'll see similar issues, especially when the battery is <10%."

Την έπαθα πρίν από 1-2 μήνες κι έμεινα χαμένος κάπου στην Αθήνα και την έψαγα λίγο: Κοίτα εδώ για περισσότερα..

"How can I know so many,

without even ever knowing anyone?.."

• Administrators
Παω για δοκιμη...ελπιζω ολα να πανε καλα....:cry:

Diabase kala tis diadikasies kai ta sxetika etsi wste na min kaneis kati ean den eisai sigouros ti kaneis.

Modpic.gif

Διαβαζω απο το ιδιο το forum ενα κειμενο για το πως κανεις install την rom...ελπιζω αυτο να επαρκει...μετα βαζω Ελληνικο πληκτρολογιο για SMS 160 και ειμαι οκ...Με τις επαφες στα Ελληνικα θα εχω καποιο προβλημα???

για να δω τι πουλιά πιάνετε ;)

ενώ έχουμε τα handsfree στο kaiser, πως γίνεται το sms notification να το στέλνουμε και στο μεγαφωνάκι? ή τουλάχιστον μόνο στο μεγαφωνάκι αντί των ακουστικών?

Σας ακουω και ζηλευω,το εχω παραγγειλει εδω και 2 εβδομαδες και ακομα,επεσα στις γενικες απεργιες και τωρα στην απεργια του ΟΤΕ και ακομη περιμενω......σε λιγο θα βγει το επομενο μοντελο(τετοια καζουρα τρωω απο φιλους):cry::X
IPhone 3GS,Samsung S III,IPhone 5s,IPad mini retina