Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ορίστε το link απο μια ανώνυμη πηγή παιδιά..... :D

http://rapidshare.com/files/102035837/TeDeV_xda-live.rar

Θοδωρή είμαι noob στα μαγειρέματα, δύο χαζές ερωτήσεις σόρυ.. H rom είναι για το tilt? δεν δουλεύει δηλ. η μπροστινή καμερούλα?

Ποιό από τα δύο HTC_Camera κάνουμε εγκατάσταση?

"How can I know so many,

without even ever knowing anyone?.."

Θοδωρή είμαι noob στα μαγειρέματα, δύο χαζές ερωτήσεις σόρυ.. H rom είναι για το tilt? δεν δουλεύει δηλ. η μπροστινή καμερούλα?

παιδια αφηστε τα ολα!!

παρτε την ρομ που εχω δωσει λινκ πιο πανω και θα με θυμηθειτε!!!

καμια δυσλειτουργια,ταχυτατη και πανω απο ολα official:blink:

με ολα μεσα και ειναι πιο γρηγορη απο καθε αλλη lite που εχω δοκιμασει :blink:

μολις τελειωσα το στησιμο και ολα πανε τελεια!!:)

θοδωρη αστην των xda ειλικρινα μιλαω ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

με κατέστρεψες ρε μήτσο. τώρα την ανεβάζω

για το kaiser είναι η ρομ και κάνε εγκατάσταση το 5 camera

δημήτρη δεν πιστεύω ότι ειδικά εσύ πιστεύεις ότι αυτή η ρομ είναι καλύτερη απο την xda. με καμία δύναμη. την δουλεύω συνέχεια 15 λεπτά τώρα. σίγουρα είναι η πιο γρήγορη official ρομ που έχω δει, αλλά 1) δεν είναι σταθερή μιας και μου έχει κρεμάσει 2-3 φορές για 3-4 δευτερόλεπτα και 2) πολλά άχρηστα πράγματα 3) δεν είναι πιο γρήγορη απο την xda. ναι μεν την πλησιάζει δεν λέω το αντίθετο, αλλά έχει ακόμα δρόμο.

θα την κρατήσω για σήμερα μπας και κάνω λάθος, αλλά την βλέπω να φεύγει.

άκυρο, μόλις ξαναγύρισα πίσω την xda-live γιατί η ρομ απλά δεν λέει για μένα. :)

δημήτρη δεν πιστεύω ότι ειδικά εσύ πιστεύεις ότι αυτή η ρομ είναι καλύτερη απο την xda. με καμία δύναμη. την δουλεύω συνέχεια 15 λεπτά τώρα. σίγουρα είναι η πιο γρήγορη official ρομ που έχω δει, αλλά 1) δεν είναι σταθερή μιας και μου έχει κρεμάσει 2-3 φορές για 3-4 δευτερόλεπτα και 2) πολλά άχρηστα πράγματα 3) δεν είναι πιο γρήγορη απο την xda. ναι μεν την πλησιάζει δεν λέω το αντίθετο, αλλά έχει ακόμα δρόμο.

θα την κρατήσω για σήμερα μπας και κάνω λάθος, αλλά την βλέπω να φεύγει.

άκυρο, μόλις ξαναγύρισα πίσω την xda-live γιατί η ρομ απλά δεν λέει για μένα. :)

θοδωρη με απογοητευεις ;)

ειναι καλη και σταθερη αντιθετα με την xda που θελει πολλα μαγειρεματα για να γινει λειτουργικη...ειναι στημενη για το tilt και οχι για το kaizer και αυτο τα λεει ολα ;)

εκανα το πιο ευκολο και γρηγορο στησιμο σε ρομ μεχρι τωρα :blink:

ολα λειτουργουν και ολα πανε ρολοι! κι οσο για τα αχρηστα,κανε ενα φακελο και βαλτα μεσα,κλειδωσε τα με το resco και πεταξε τον κωδικο :lol: να μην τα ξαναδεις ποτε,βγαλτα και απο το startup να μην ξεκινανε καν και κανε την δουλεια σου :lol::D

περαν της πλακας ειναι πολυ καλη και εχει και τα καλυτερα benchmarks μεχρι στιγμης ;)

αν και αυτο ειναι θεμα στησιματος απο τον χρηστη καθαρα για το πως θα δουλευει μετα η καθε ρομ.

εγω θα της δωσω χρονο παντως να την τσεκαρω καλα μιας και πραγματικα το αξιζει ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

τότε εδώ θα χωρίσουν οι δρόμοι μας :D αλλά να ξέρεις!!! θα ξανάρθεις :D

μια καλή ρομ δεν είναι απαραίτητα και γρήγορη στο στήσιμο.

τότε εδώ θα χωρίσουν οι δρόμοι μας :D αλλά να ξέρεις!!! θα ξανάρθεις :D

μια καλή ρομ δεν είναι απαραίτητα και γρήγορη στο στήσιμο.

μονο με το nividia θα χωρισουν οι δρομοι μας :lol::lol:

αφού το ξέρω και το ξέρεις ότι θα το πάρεις και εσύ το nvidia γιατί το ζορίζεις?

α δεν πάμε καλά. καλά, αν πάρετε και οι δύο το nvidia, ποιος θα μείνει εδώ να μας βοηθάει? που θα μας αφήσετε εμάς, στο έλεος του xda?

ερώτηση: το HardSPL το βάζουμε 1 φορά και τελειώσαμε, ή χάνετε κάθε φορά που βάζουμε καινούρια rom, με αποτέλεσμα να το βάζουμε πριν από κάθε φλασάρισμα?

α δεν πάμε καλά. καλά, αν πάρετε και οι δύο το nvidia, ποιος θα μείνει εδώ να μας βοηθάει? που θα μας αφήσετε εμάς, στο έλεος του xda?

ερώτηση: το HardSPL το βάζουμε 1 φορά και τελειώσαμε, ή χάνετε κάθε φορά που βάζουμε καινούρια rom, με αποτέλεσμα να το βάζουμε πριν από κάθε φλασάρισμα?

καλημερα και χρονια πολλα στους βαγγεληδες και στις βαγγελιτσες:)

μια φορα Λευτερη και τελος :)

χρόνια πολλά και απο μένα. όσο για το nvidia όπως σας πείσαμε να πάρετε το kaiser θα σας πείσουμε να πάρετε και το nvidia :D

δεν το βλεπω θοδωρη πολυ εφικτο....:O

για να αντικαταστησει καποιο αλλο pda to kaiser μου θα πρεπει να μην εχει προβλημα σε γραφικα(οπως το καιζερ τωρα) να εχει, πραγματικα, καλη καμερα και οχι ονομαστικη ισχυ, οπως το καιζερ τωρα,καλη αυτονομια μπαταριας και ραδιοφωνο ...αυτα ειναι και στα μονα που υπολειπεται ακομα το καιζερ για να ειναι η ιδανικη συσκευη για μενα :)

ενοειται φυσικα οτι τα υπαρχοντα χαρακτηριστικα του καιζερ θα ειναι δεδομενα στην συσκευη που λεω;)

το nvidia μόνο πρόβλημα στα γραφικά δεν θα έχει :D

Εχει ασχοληθει κανεις με το pointui ?http://www.pointui.com ειχα δοκιμασει αλλα δεν ειχε unicode support κ ετσι τα ελληνικα τα εδειχνε κινεζικα..αν καποιος εχει καταφερει να δειχνει τα ελληνικα σωστα ας με ενημερωσει.

το pocketui θέλει πολύ δουλειά ακόμα για να γίνει καλό πρόγραμμα. έχει όμως πολύ καλό μέλλον

Εχει ασχοληθει κανεις με το pointui ? http://www.pointui.com ειχα δοκιμασει αλλα δεν ειχε unicode support κ ετσι τα ελληνικα τα εδειχνε κινεζικα..αν καποιος εχει καταφερει να δειχνει τα ελληνικα σωστα ας με ενημερωσει.

φτιαξε το λινκ καλα Αποστολη :)

καλο ειναι φιλε μου και καποιοι βολευονται με αυτο.εμενα δεν με βολεψε και πολυ οποτε και δεν το εψαξα παραπανω..ο Δημητρης (tranaee) το χρησιμοποιει πολυ και λεει οτι ειναι πολυ ευχαριστημενος.αρα περιμενε μεχρι να δει το μηνυμα σου και θα σου λυσει καθε απορια αμεσως :)

το pocketui θέλει πολύ δουλειά ακόμα για να γίνει καλό πρόγραμμα. έχει όμως πολύ καλό μέλλον

θοδωρη η ρομ κενταει :)

θοδωρη η ρομ κενταει :)

ναι όντως ή xda-live είναι πραγματικά απροβλημάτιστη και πολύ γρήγορη. όχι σαν μερικές άλλες :D

ναι όντως ή xda-live είναι πραγματικά απροβλημάτιστη και πολύ γρήγορη. όχι σαν μερικές άλλες :D

μην παιρνεις αερα :lol::lol::D:p

τωρα που εχω το touch commander δεν φοβαμαι τπτ :lol::lol:

δεν το βλεπω θοδωρη πολυ εφικτο....:O

για να αντικαταστησει καποιο αλλο pda to kaiser μου θα πρεπει να μην εχει προβλημα σε γραφικα(οπως το καιζερ τωρα) να εχει, πραγματικα, καλη καμερα και οχι ονομαστικη ισχυ, οπως το καιζερ τωρα,καλη αυτονομια μπαταριας και ραδιοφωνο ...αυτα ειναι και στα μονα που υπολειπεται ακομα το καιζερ για να ειναι η ιδανικη συσκευη για μενα :)

ενοειται φυσικα οτι τα υπαρχοντα χαρακτηριστικα του καιζερ θα ειναι δεδομενα στην συσκευη που λεω;)

ευτυχώς ή δυστυχώς, το nvidia μάλλον θα τα χει όλα αυτά!

εκτός από το qwerty πληκτρολόγιο :P

ερώτηση: αν βάλω την xda-live πρέπει να κάνω remapping το πληκτρολόγιο?

ευτυχώς ή δυστυχώς, το nvidia μάλλον θα τα χει όλα αυτά!

εκτός από το qwerty πληκτρολόγιο :P

ερώτηση: αν βάλω την xda-live πρέπει να κάνω remapping το πληκτρολόγιο?

για ποιο λογο?

απλα βαλε resco keyboard & AEKmap και εισαι κομπλε με τα ελληνικα σου :)