Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Εγώ για task manager χρησιμοποιώ το wisbar advance αλλά το light. Και έχω ενεργοποιήσει και τα cascading menus και μπορείς να του πεις να δείχνει και τα εικονίδια των προγραμμάτων που είναι ανοιχά στην μπάρα επάνω.

Το καλό του είναι ότι βάζει ένα εικονίδιο επάνω και αριστερά από το τελευταίο εικονίδιο και φαίνετα συνέχει και όχι σαν της HTC που κρύβεται όταν ανοίγει κάποια εφαρμογή

Με την light έκδοση δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα

Μακράν ο καλύτερος Task Manager αυτή τη στιγμή: WkTask Manager. ;)

Modpic.gif

θελω να περασω τις επαφες απο το τηλ. στην σιμ για να περασω μετα την νεα εκδοση των ελληνικων αλλα οταν κανω επιλογη ολων μου βγαζει μηνυμα σφαλματος που λεει 'μη εγκυρη παραμετρος':help:

Μακράν ο καλύτερος Task Manager αυτή τη στιγμή: WkTask Manager. ;)

Θα τον δοκιμάσω. :)

“Life doesn't imitate art, it imitates bad television”

Woody Allen

~ Ηλίας ~

• Administrators
θελω να περασω τις επαφες απο το τηλ. στην σιμ για να περασω μετα την νεα εκδοση των ελληνικων αλλα οταν κανω επιλογη ολων μου βγαζει μηνυμα σφαλματος που λεει 'μη εγκυρη παραμετρος':help:

Μην περιμένεις να δεις αποτέλεσμα έτσι. Γιατί δεν τις περνάς στο PC σου για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο;

Δεύτερος τρόπος: PIM backup.

Modpic.gif

δοκιμασα κ μεσω του outlook αλλα δεν τα καταφερα επισης!μου βγαζει σγαλμα το active sync.αυτο που παραθετεις ειναι ενδιαφερων κ περιλαμβανει κ επιλογη για τα μηνυματα!thanks!!

χμ,μια απορια ακομα!το εγκατεστησα στο κινητο αλλα δεν μπορω να δω το αρχειο που δημιουργηθηκε ουτε απο το notepad αλλα ουτε κ απο το excel οπως αναφερεται.στην δευτερη περι[πτωση τα εμφανιζει κινεζικα οτι κ αν επιλεξω απο γραμματοσειρα.γινεται να τα δω αλλιως;;απλα για να σιγουρευτω οτι τα εχω ολα πριν προχωρησω σε hard reset!

θα ήθελα να πω στην Kaisero-παρέα μου Χρόνια Πολλά και ο καινούργιος χρόνος να σας βρεί με άτομα που αγαπάτε και σας αγαπάνε. όλα τα άλλα είναι περιττά :)

θα ήθελα να πω στην Kaisero-παρέα μου Χρόνια Πολλά και ο καινούργιος χρόνος να σας βρεί με άτομα που αγαπάτε και σας αγαπάνε. όλα τα άλλα είναι περιττά :)

χρονια πολλα και ευτυχισμενος ο νεος χρονος και απο μενα παιδια σε ολους με υγεια πανω απο ολα και μετα οτι επιθυμει ο καθενας μας :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

χρονια πολλα και ευτυχισμενος ο νεος χρονος και απο μενα παιδια σε ολους με υγεια πανω απο ολα και μετα οτι επιθυμει ο καθενας μας :)

Χρόνια πολλά και από μένα. Και πάνω απ'ολα υγεία και ευτυχία :):):)

“Life doesn't imitate art, it imitates bad television”

Woody Allen

~ Ηλίας ~

Χρόνια Πολλά κι από μένα. Τις καλύτερες ευχές μου για ένα χαρούμενο 2008 με υγεία + αγάπη σε όλο τον κόσμο!

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Χαρούμενα δημιουργικά χρόνια πολλά κι από μένα, γεμάτα υγεία ...αλλά και ψηφιακές προσδοκίες...! :)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην περιμένεις να δεις αποτέλεσμα έτσι. Γιατί δεν τις περνάς στο PC σου για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο;

Δεύτερος τρόπος: PIM backup.

BTW, πώς σβήνουμε τα δεδομένα του ημερολογίου; Το ρωτάω διότι όταν κάνουμε με δύο PC συγχρονισμό τα ξαναματαγράφει εις διπλούν/τριπλούν παρά τις ρυθμίσεις που του κάνω για το ποιο από τα δύο, συσκευή ή PC να πανωγράφει... :(

Edit: Προβολή/Κατηγορία/Ctl+A/Del

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλη χρονια σε ολους!

Ο Dutty εβγαλε νεα rom που διχνει νανε πολυ καλη, του εγραψα αν εχει σκοπο να βαλει ελληνικα στη rom του, να δουμε αν απαντησει και τι...

Καλή χρονιά σε όλους και όλες.

Εμένα ο νέος χρόνος με επιφύλαξε τη δυσάρεστη έκπληξη να κολλάει το Kaiser την ώρα που του βάζω το PIN !!!

Τι λέτε ?

Να του κάνω hard reset με τον κίνδυνο να χάσω τα πάντα ?

Πως γίνεται ?

Δοκίμασα soft reset αλλά τίποτα.

Του έβγαλα την μπαταρία, αλλά τίποτα.

Βοήθεια. Τι να κάνω ?

Αν πρέπει να του κάνω hard reset , πως γίνεται ?

Χρονια πολλα σε ολους καλη χρονια!!! Ο νεος χρονος να φερει ταχυτατες rom τρελα προγραμματα κ καθολου κολληματα στα μηχανακια μας!!:lol:

Καλή χρονιά σε όλους και όλες.

Εμένα ο νέος χρόνος με επιφύλαξε τη δυσάρεστη έκπληξη να κολλάει το Kaiser την ώρα που του βάζω το PIN !!!

Τι λέτε ?

Να του κάνω hard reset με τον κίνδυνο να χάσω τα πάντα ?

Πως γίνεται ?

Δοκίμασα soft reset αλλά τίποτα.

Του έβγαλα την μπαταρία, αλλά τίποτα.

Βοήθεια. Τι να κάνω ?

βγάλε την sim, και πάτα cancel όταν ζητάει κωδικό.

• Administrators

Hard Reset

* Press and hold both soft keys

* Using a stylus, press and hold the soft reset button at the bottom of the phone

* Keep all three buttons pressed until the keypad lights turn off and then flash

* Release the soft reset button while still pressing the soft keys

* Let go of the two soft keys once the message "This operation will delete all your personal data, to manufacturer default" appears on screen

* Finally, press the green call button to perform the hard reset, or press other key to cancel

Modpic.gif

βγάλε την sim, και πάτα cancel όταν ζητάει κωδικό.

Ααχ, καλέ μου WebViRus, το έκανα, αλλά τίποτα.

Το κακό είναι, ότι όταν του βάζω τον ΡΙΝ, ή (εν τω προκειμένω) πατάω cancel, το επάνω μισό της οθόνης, το "καταλαμβάνει" το keypad εισαγωγής του ΡΙΝ, και δεν υπακούει σε καμία εντολή (!!!).

Αν είναι να του κάνω hard reset (σε ευχαριστώ athanaso77 για τις οδηγίες), να του έχω βγάλει την memory card ή δεν παίζει ρόλο ?

Ευχαριστώ (και πάλι) για το ενδιαφέρον σας και εύχομαι ότι καλύτερο έχετε κρυμμένο στο βάθος του εγκεφάλου σας (και ντρέπεστε να το εξωτερικεύσετε μπας και σας αποκαλέσουν τρελό)

• Administrators
Αν είναι να του κάνω hard reset (σε ευχαριστώ athanaso77 για τις οδηγίες), να του έχω βγάλει την memory card ή δεν παίζει ρόλο ?

Δεν επηρεάζεται η κάρτα μνήμης από το hard reset και τίποτα δεν χάνεται. Απλά επαναφέρεται η συσκευή στην αρχική της κατάσταση όπως όταν την πρωτοάνοιξες.

Modpic.gif

για να μην παίζεις με τα κουμπιά και ταλαιπωριέσαι...

πας Settings>System> Clear Storage και βάζεις κωδικό 1234

εύκολα

• Administrators
για να μην παίζεις με τα κουμπιά και ταλαιπωριέσαι...

πας Settings>System> Clear Storage και βάζεις κωδικό 1234

εύκολα

Για παν ενδεχόμενο όμως... καλό είναι να ξέρει και τον σίγουρο δρόμο! ;)

Modpic.gif

ριξτε μια ματια :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=355635

αξιζει τον κοπο ;)

εχει γινει πολυ καλη προσπαθεια απο τον panosha :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog