WebViRuS Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 χρησιμοποίησε το pBar το πρόγραμμα που είναι task manager και θα σε εντυπωσιάσει :) Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Το Touch ΔΕΝ έχει ραδιόφωνο! οι χαζοι στο πλαισιο, ελεγαν οτι εχει!:mad: Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 χρησιμοποίησε το pBar το πρόγραμμα που είναι task manager και θα σε εντυπωσιάσει :) Το εχω δοκιμασει και ειναι πολυ καλο αλα με το δικο του task manager εχω 2 κουμπια πανω δεξια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Το εχω δοκιμασει και ειναι πολυ καλο αλα με το δικο του task manager εχω 2 κουμπια πανω δεξια.. Εγώ για task manager χρησιμοποιώ το wisbar advance αλλά το light. Και έχω ενεργοποιήσει και τα cascading menus και μπορείς να του πεις να δείχνει και τα εικονίδια των προγραμμάτων που είναι ανοιχά στην μπάρα επάνω. Το καλό του είναι ότι βάζει ένα εικονίδιο επάνω και αριστερά από το τελευταίο εικονίδιο και φαίνετα συνέχει και όχι σαν της HTC που κρύβεται όταν ανοίγει κάποια εφαρμογή Με την light έκδοση δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Ευχαριστώ παιδιά για τις ευχές σας. Μάλιστα Kaiser και Destinator6 με πήγαν πολύ γρήγορα και χωρίς να κάνω κύκλους (μιας και δεν ήξερα την περιοχή καθόλου) στο ληξιαρχείο να τον δηλώσω τον μικρό. :) Απάντησα όμως μια κλήση στην επιστροφή και την ώρα που μιλούσα προσπάθησα να το φέρω μπροστά το destinator6. Από την επόμενη φορά που το άνοιξα και μετά μου κάνει όλα χαζά. :( Το έσβησα έκανα soft reset και το ξαναπέρασα όπως ήταν και πριν. Από τότε μόλις επιλέγω χάρτη σαν να κάνει reset το dest και αρχίζει να φορτώνει πάλι από την αρχή και πάλι επιλογή χάρτη κ.ο.κ. Εχετε καμιά ιδέα ή πάω για hard reset ? :wacko: Πάντως δεν ξέρω αν φταίει το ότι πήγα να το φέρω μπροστά φορτώνοντας πάλι την εφαρμογή ή κάτι άλλο. Αν και το μόνο που αναβάθμισα τις επόμενες μέρες είναι το pocketCM Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Για το φίλο που νωρίτερα ενδιαφέρθηκε για ένα bluetooth πληκτρολόγιο, έχω ένα foldable της Level1 αγορασμένο από Πλαίσιο. Είναι στο κουτί του και χρησιμοποιημένο ΜΙΑ φορά. PM me... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 οι χαζοι στο πλαισιο, ελεγαν οτι εχει!:mad: δεν είναι χαζοί. άσχετοι πωλητές είναι. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Απάντησα όμως μια κλήση στην επιστροφή και την ώρα που μιλούσα προσπάθησα να το φέρω μπροστά το destinator6. Από την επόμενη φορά που το άνοιξα και μετά μου κάνει όλα χαζά. :( Το έσβησα έκανα soft reset και το ξαναπέρασα όπως ήταν και πριν. Από τότε μόλις επιλέγω χάρτη σαν να κάνει reset το dest και αρχίζει να φορτώνει πάλι από την αρχή και πάλι επιλογή χάρτη κ.ο.κ. Εχετε καμιά ιδέα ή πάω για hard reset ? :wacko: Πάντως δεν ξέρω αν φταίει το ότι πήγα να το φέρω μπροστά φορτώνοντας πάλι την εφαρμογή ή κάτι άλλο. Αν και το μόνο που αναβάθμισα τις επόμενες μέρες είναι το pocketCM Αυτά διαβάζω και αγχώνομαι για την αξιοπιστία στα μηχανάκια αυτά... Φαντάζομαι πως τρέχοντας πάλι το Destinator θα (έπρεπε να) έχει σαν αποτέλεσμα το λειτουργικό να "δεί" ότι ήδη τρέχει και να το φέρει απλά μπροστά. Αυτό γίνεται στα Windows XP και γενικά στα περισσότερα σοβαρά λειτουργικά. Τώρα τι κάνουν τα WM6 δεν ξέρω... Δεν το έχω ακόμα το Kaiser στα χέρια μου κι έτσι δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά μ' αυτά που διαβάζω μου φαίνεται πως τα PPC/Symbian/Smartphones έχουν μέλλον ακόμα στο θέμα της σταθερότητας... Στο PC μου φοράω Windows XP, εγκατεστημένα απ' το 2001 (ναι, είναι τόσο παλιός!) και το σύστημα είναι φορτωμένο τίγκα, ταχύτατο (για τα κυβικά του) και σταθερότατο. Απλά δεν κολλάει με τίποτα! Απ' ό,τι φαίνεται τα PPC είναι ακόμα σε επίπεδο Win3.11/Win95... Αντίστοιχα προβλήματα έχουν και τα Symbian της Nokia απ' ό,τι διαβάζω. Άρα μάλλον είναι γενικό το κακό... Ανυπομονώ να παίξω με το Kaiser να δω από πρώτο χέρι... Όπως και να 'χει πάντως είναι καταπληκτικό μηχάνημα γι' αυτά που προσφέρει, έστω και με κολληματάκια που και που. Ίσως με τα WM7 (βλέπε 2009) να δούμε φως... Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 γνωριζει κανεις αν υπαρχουνε ελληνικα για το world card mobile; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 30, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Εγώ για task manager χρησιμοποιώ το wisbar advance αλλά το light. Και έχω ενεργοποιήσει και τα cascading menus και μπορείς να του πεις να δείχνει και τα εικονίδια των προγραμμάτων που είναι ανοιχά στην μπάρα επάνω. Το καλό του είναι ότι βάζει ένα εικονίδιο επάνω και αριστερά από το τελευταίο εικονίδιο και φαίνετα συνέχει και όχι σαν της HTC που κρύβεται όταν ανοίγει κάποια εφαρμογή Με την light έκδοση δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα Μακράν ο καλύτερος Task Manager αυτή τη στιγμή: WkTask Manager. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Μακράν ο καλύτερος Task Manager αυτή τη στιγμή: WkTask Manager. ;) Fantastic! να εισαι καλα!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 θελω να περασω τις επαφες απο το τηλ. στην σιμ για να περασω μετα την νεα εκδοση των ελληνικων αλλα οταν κανω επιλογη ολων μου βγαζει μηνυμα σφαλματος που λεει 'μη εγκυρη παραμετρος':help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Μακράν ο καλύτερος Task Manager αυτή τη στιγμή: WkTask Manager. ;) Θα τον δοκιμάσω. :) Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 30, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 θελω να περασω τις επαφες απο το τηλ. στην σιμ για να περασω μετα την νεα εκδοση των ελληνικων αλλα οταν κανω επιλογη ολων μου βγαζει μηνυμα σφαλματος που λεει 'μη εγκυρη παραμετρος':help: Μην περιμένεις να δεις αποτέλεσμα έτσι. Γιατί δεν τις περνάς στο PC σου για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο; Δεύτερος τρόπος: PIM backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 δοκιμασα κ μεσω του outlook αλλα δεν τα καταφερα επισης!μου βγαζει σγαλμα το active sync.αυτο που παραθετεις ειναι ενδιαφερων κ περιλαμβανει κ επιλογη για τα μηνυματα!thanks!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 χμ,μια απορια ακομα!το εγκατεστησα στο κινητο αλλα δεν μπορω να δω το αρχειο που δημιουργηθηκε ουτε απο το notepad αλλα ουτε κ απο το excel οπως αναφερεται.στην δευτερη περι[πτωση τα εμφανιζει κινεζικα οτι κ αν επιλεξω απο γραμματοσειρα.γινεται να τα δω αλλιως;;απλα για να σιγουρευτω οτι τα εχω ολα πριν προχωρησω σε hard reset! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 θα ήθελα να πω στην Kaisero-παρέα μου Χρόνια Πολλά και ο καινούργιος χρόνος να σας βρεί με άτομα που αγαπάτε και σας αγαπάνε. όλα τα άλλα είναι περιττά :) Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 θα ήθελα να πω στην Kaisero-παρέα μου Χρόνια Πολλά και ο καινούργιος χρόνος να σας βρεί με άτομα που αγαπάτε και σας αγαπάνε. όλα τα άλλα είναι περιττά :) χρονια πολλα και ευτυχισμενος ο νεος χρονος και απο μενα παιδια σε ολους με υγεια πανω απο ολα και μετα οτι επιθυμει ο καθενας μας :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 χρονια πολλα και ευτυχισμενος ο νεος χρονος και απο μενα παιδια σε ολους με υγεια πανω απο ολα και μετα οτι επιθυμει ο καθενας μας :) Χρόνια πολλά και από μένα. Και πάνω απ'ολα υγεία και ευτυχία :):):) Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 θα ήθελα να πω στην Kaisero-παρέα μου Χρόνια Πολλά και ο καινούργιος χρόνος να σας βρεί με άτομα που αγαπάτε και σας αγαπάνε. όλα τα άλλα είναι περιττά :) Χρόνια Πολλά κι από μένα. Τις καλύτερες ευχές μου για ένα χαρούμενο 2008 με υγεία + αγάπη σε όλο τον κόσμο! Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Χαρούμενα δημιουργικά χρόνια πολλά κι από μένα, γεμάτα υγεία ...αλλά και ψηφιακές προσδοκίες...! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Μην περιμένεις να δεις αποτέλεσμα έτσι. Γιατί δεν τις περνάς στο PC σου για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο; Δεύτερος τρόπος: PIM backup. BTW, πώς σβήνουμε τα δεδομένα του ημερολογίου; Το ρωτάω διότι όταν κάνουμε με δύο PC συγχρονισμό τα ξαναματαγράφει εις διπλούν/τριπλούν παρά τις ρυθμίσεις που του κάνω για το ποιο από τα δύο, συσκευή ή PC να πανωγράφει... :( Edit: Προβολή/Κατηγορία/Ctl+A/Del Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Καλη χρονια σε ολους! Ο Dutty εβγαλε νεα rom που διχνει νανε πολυ καλη, του εγραψα αν εχει σκοπο να βαλει ελληνικα στη rom του, να δουμε αν απαντησει και τι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas2by4AIO Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Καλή χρονιά σε όλους και όλες. Εμένα ο νέος χρόνος με επιφύλαξε τη δυσάρεστη έκπληξη να κολλάει το Kaiser την ώρα που του βάζω το PIN !!! Τι λέτε ? Να του κάνω hard reset με τον κίνδυνο να χάσω τα πάντα ? Πως γίνεται ? Δοκίμασα soft reset αλλά τίποτα. Του έβγαλα την μπαταρία, αλλά τίποτα. Βοήθεια. Τι να κάνω ? Αν πρέπει να του κάνω hard reset , πως γίνεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Χρονια πολλα σε ολους καλη χρονια!!! Ο νεος χρονος να φερει ταχυτατες rom τρελα προγραμματα κ καθολου κολληματα στα μηχανακια μας!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts