Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καποιο αλλο προγραμμα στην κανει την ζημια ;)

Μα τι άλλο; Άρχισε να εγκαθιστά την εφαρμογή κανονικά μέχρι που κόλλησε, όπως ακριβώς την άλλη φορά. Περιμένω, κάνω soft-reset, αφού καταλαβαίνω ότι πρόκειται για το ίδιο πρόγραμμα και έκτοτε μπουτάρει με μια μαύρη οθόνη. Αν προσπαθήσεις να κάνεις οποιαδήποτε ενέργεια κολλάει, ακόμα κι όταν προσπαθείς να το κλείσεις μένει με την προειδοποιητική φράση χωρίς να κλείνει...!

Έβγαλα και την κάρτα μνήμης, στην οποία είχα εγκαταστήσει το πρόγραμμα αλλά τίποτα... :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλημερα και χρονια πολλα :)

1.δεν θυμαμαι να ειχαμε τετοιο προβλημα με καμενα pxls απο τηλ που αγοραστηκαν απο εξω..εμενα παντως που το πηρα απο αγγλια (expancys) δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα.

2.μεταξυ μας...προτιμω τις αγορες μεσω αγγλικου ...:O

3.ο φορτιστης θα εχει ανταπτορα για ελλαδα μην ανυσηχεις.

4.εγω δεν εχω απενεργοποιησει την επιλογη φορτισης απο usb..

δεν εχω ακουσει να εχει παθει καποιος κατι απο τετοιου ειδους φορτιση..+ οτι εχω 3 μπαταριες :lol::lol:

απλα επειδη το τηλ εχει επιλογη να συνδεεται στο νετ μολις συνδεθει στον υπολογιστη,ενεργοποιουνται καποιες διαδικασιες στο κιν,που ροκανιζουν λιγη ραμ...που δεν επανερχεται ακομα και αν κλεισεις καποιες απο αυτες που ειναι ορατες μεσω καποιου task manager.. θελει επανεκινηση αν θελεις να ξεκινησεις την μερα σου με ολη την διαθεσιμη ελευθερη ραμ στην διαθεση σου :)

οχι οτι εχει κανενα προβλημα το τηλ και θα του λειψουν 5-6mb ραμ,αλλα για μενα ειναι ψυχολογικο :lol::lol:

καλα χριστουγεννα σε ολους παιδια :)

Όμορφα! :cool: Νομίζω το θέμα έληξε για μένα, αυτή τη στιγμή είναι το απόλυτο all-in-one εργαλείο γι' αυτά που θέλω. Το μοναδικό μειονέκτημα που βλέπω είναι η έλλειψη VGA οθόνης, αλλά δεδομένου του μικρού του μεγέθους νομίζω η QVGA είναι ιδανική.

Μια διευκρίνηση μόνο, όταν λες ότι ο φορτιστής θα έχει αντάπτορα για Ελλάδα εννοείς ακόμα κι αν το παραγγείλω κατευθείαν από UK (expansys.com); Είναι απ' αυτούς με τις αποσπώμενες επαφές που τις αλλάζεις ανάλογα τη χώρα που είσαι;

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Μια και δεν βρήκα άκρη, αποφάσισα να μπω κι εγώ στη διαδικασία των coocked roms!

Έβαλα λοιπόν την Dutty's Hybrid NO.7b Lite Rom Final...

1ο και μεγάλο πρόβλημα: Το Sprite BAckup που έχω κρατήσει ΔΕΝ λειτουργεί; Πώς μπορώ να επαναφέρω ότι είχα μέσα; Υπάρχει άλλος τρόπος;

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Είναι απ' αυτούς με τις αποσπώμενες επαφές που τις αλλάζεις ανάλογα τη χώρα που είσαι;

Ναι... από αυτούς είναι.

Modpic.gif

To Sprite Backup δείχνει να λειτουργεί αλλά δεν παίρνει με τίποτα το password που του όρισα. Καμιά ιδέα;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι... από αυτούς είναι.

Τέλεια! Σ' ευχαριστώ athanaso77.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Για να γράφεις ελληνικά με το hardware πληκτρολόγιο, αν έχεις Αγγλικά windows, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ae Keyboard Map. Είναι freeware, και αποτελεσματικό. Το κατεβάζεις από το http://ae.inc.ru/aekmap4sdownload.php. Το εγκαθιστάς. Μετά, κατεβάζεις από το http://ae.inc.ru/aekmaplayout.php τα Greek, HTC Wizard και Greek SMS, HTC Universal και τα αντιγράφεις μέσα στο Mobile Device/Program Files/AEKMap. Από τις ρυθμίσεις του προγράμματος, (AEKMap settings) βάζεις: Default Layout, GREEK και GREEK SMS και αποφασίζεις με ποια πλήκτρα θα αλλάζεις κυκλικά.

Μια ιδιαιτερότητα του Tytn II είναι ότι δεν χρειάζεται να πατήσεις ταυτόχρονα δύο πλήκτρα (πχ Shift μαζί με Space). Μπορείς κα πατήσεις μια στο Shift και μετά να πατήσεις το Space.

Για software πληκτρολόγιο, πρέπει να περιμένεις από κανένα άλλο από τα παιδιά να σου απαντήσεις. Εγώ είχα βάλει ένα, αλλά μπερδευόταν μάλλον με το hardware πληκτρολόγιο, κι έτσι το πέταξα...

Ακολούθησα τις οδηγίες αλλά δεν κατάφερα να βάλω τα ελληνικά. Μάλλον κάτι κάνω λάθος στη 2η φάση...

Τελείως αδαής είμαι;Είναι τσεκαρισμένες; Δουλεύουν σε όλους;

Edit: Βρήκα τη λύση εδώ αλλά ο τόνος πώς μπαίνει; το Q βγάζει ερωτηματικό αντί να τονίζει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

To Sprite Backup δείχνει να λειτουργεί αλλά δεν παίρνει με τίποτα το password που του όρισα. Καμιά ιδέα;

Προσπαθείς να κάνεις restore ενός backup που δημιουργήθηκε με άλλη ROM στη συσκευή; Αν ναι, μέγα λάθος! Μη το προσπαθήσεις καν...

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Τελικα το καισερακι οσο το χρησιμοποιω τοσο μου αρεσει :lol:

1.- μου αρεσει που εχει (επιτελους) μεγαλη μνημη και ταχυτατο επεξεργαστη

2.- μου αρεσει που (επιτελους ) μπορεις να προσθεσεις ενα τηλεφωνο σε ηδη υπαρχουσα επαφη χωρις αλχημιες

3.- μου αρεσει που το εχω καταφορτομενο το today και παει σφαιρα

4.- μου αρεσει που οταν καλεις μολις συνδεθεις δονειταιιιιιιιι

..... Παιδια βαλετε το mio map που εδωσε ο φιλος ποιο πανω ,,, κορυφη

.....Destinator 6 για πλοηγηση χωρις κανενα προβλημα , και 7 για παιχνιδι ........

.....weather panel φυσικα για τον καιρο με animated icons (θα χιονισει η οχι :lol:)

asxeto αυτη η ρομ το pansha ειναι καλη ??? που ειναι ρε παιδια εψαξα τους xda και δεν την βρηκα ...

αυτα και ειμαι ακομη με την official, που να το μαγειρεψω κιόλας :lol::lol:

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Μια και δεν βρήκα άκρη, αποφάσισα να μπω κι εγώ στη διαδικασία των coocked roms!

1ο και μεγάλο πρόβλημα: Το Sprite BAckup που έχω κρατήσει ΔΕΝ λειτουργεί; Πώς μπορώ να επαναφέρω ότι είχα μέσα; Υπάρχει άλλος τρόπος;

File mou to spite backup epanaferei mono sthn idia rom oxi se ali. tora ola apo thn arxi.

Μα τι άλλο; Άρχισε να εγκαθιστά την εφαρμογή κανονικά μέχρι που κόλλησε, όπως ακριβώς την άλλη φορά. Περιμένω, κάνω soft-reset, αφού καταλαβαίνω ότι πρόκειται για το ίδιο πρόγραμμα και έκτοτε μπουτάρει με μια μαύρη οθόνη. Αν προσπαθήσεις να κάνεις οποιαδήποτε ενέργεια κολλάει, ακόμα κι όταν προσπαθείς να το κλείσεις μένει με την προειδοποιητική φράση χωρίς να κλείνει...!

Έβγαλα και την κάρτα μνήμης, στην οποία είχα εγκαταστήσει το πρόγραμμα αλλά τίποτα... :mad:

καλημερα και χρονια πολλα :)

ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ??????

:blink::blink::blink::blink::blink::blink:

μην ζητας ευθυνες μετα απο το προγραμα ειτε απο το τηλ σου..τις περισσοτερες των περιπτωσεων ετσι βγαινουν τα λαθος συμπερασματα για εφαρμογες η συσκευες ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Μια διευκρίνηση μόνο, όταν λες ότι ο φορτιστής θα έχει αντάπτορα για Ελλάδα εννοείς ακόμα κι αν το παραγγείλω κατευθείαν από UK (expansys.com); Είναι απ' αυτούς με τις αποσπώμενες επαφές που τις αλλάζεις ανάλογα τη χώρα που είσαι;

ακριβως ετσι ;)

και εγω απο expancys αγγλιας το πηρα..μιας και δεν υπηρχε ακομη στην ελλαδα οταν το παρελαβα :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

ρε σεις θα μας τρελανετε :lol::lol:

ΠΟΤΕ δεν κανουμε restore ενα backup απο αλλη ρομ!!!!!:blink:

στηνουμε το τηλ παντα απο την αρχη :)

η για να εχεις οτι ακριβως ειχες πριν φλασαρε παλι την official που ειχες και μετα κανε το restore του backup που εχεις κρατησει .....

πρεπει να το εγκαταστησεις ξανα για να διαβασει το backup που εκανες.

με καποιο τροπο αυτο το προγραμμα κανει εκτελεσιμο standalone αρχειο backup αλλα δεν το εχω δουλεψει ποτε και ουτε προκειται :mad:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Τελικα το καισερακι οσο το χρησιμοποιω τοσο μου αρεσει :lol:

1.- μου αρεσει που εχει (επιτελους) μεγαλη μνημη και ταχυτατο επεξεργαστη

2.- μου αρεσει που (επιτελους ) μπορεις να προσθεσεις ενα τηλεφωνο σε ηδη υπαρχουσα επαφη χωρις αλχημιες

3.- μου αρεσει που το εχω καταφορτομενο το today και παει σφαιρα

4.- μου αρεσει που οταν καλεις μολις συνδεθεις δονειταιιιιιιιι

..... Παιδια βαλετε το mio map που εδωσε ο φιλος ποιο πανω ,,, κορυφη

.....Destinator 6 για πλοηγηση χωρις κανενα προβλημα , και 7 για παιχνιδι ........

.....weather panel φυσικα για τον καιρο με animated icons (θα χιονισει η οχι :lol:)

asxeto αυτη η ρομ το pansha ειναι καλη ??? που ειναι ρε παιδια εψαξα τους xda και δεν την βρηκα ...

αυτα και ειμαι ακομη με την official, που να το μαγειρεψω κιόλας :lol::lol:

μαριε το mio map που λες,

ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΤΟ IGO ;)

οσο για την ρομ που λες,για να ανακοινωσεις δικη σου ρομ στους XDA πρεπει να εισαι πολυ σιγουρος για αυτο που κανεις....:!:

ασε πρωτα να την δοκιμασουν μερικα πειραματοζωα εδω στην ελλαδα και μετα που θα λυθουν οποια προβληματα και αν θα ειναι σιγουρος, την ανεβαζει στους XDA :lol::lol:

Χρονια πολλα σε ολους.

Θελω να παρω ενα bluetooth πληκτρολογιο , εχω βρει αυτο εδω http://www.amazon.com/exec/obidos/tg...X0DER&v=glance

απο amazon αλλα λεει οτι δεν μπορει να μου το στειλει ελλαδα...ξερει καποιος τι παιζει?

Εχετε να προτεινετε καποιο αλλο σε καλη τιμη?

1. Σε όλους τους ανωτέρω αφιερώνω ένα super-backup που έκανα με το Sprite Backup, οπότε αν δεν είστε και σεις σίγουροι ΜΗΝ προτρέχετε να καταδικάζετε...! :confused:

2. Όσο για το εορτολόγιο φίλε zaharakis δεν είδα πουθενά καμιά προειδοποίηση να μην το εγκαταστήσω στην κάρτα αλλά στο τηλέφωνο, αλλά το κυριότερο ΔΕΝ ζητάω ευθύνες ούτε από το τηλέφωνο, ούτε από το πρόγραμμα, ούτε από κανένα σας, ηρέμησε λίγο σε παρακαλώ, κάνεις λες και σου ζήτησα να μου πάρεις άλλο... :cool:

3. Την έβαλα του panosha, μισή ώρα την κράτησα, χρειάζομαι πιο light έκδοση... :D

4. Το skin προσπαθώ να βγάλω με το Registry Editor αλλά τζίφος, είτε 0 είτε 1 το ίδιο και το αυτό.

Ευχαριστώ και πάλι για την καλή πρόθεση ΟΛΩΝ να βοηθάμε χωρίς κακιούλες...! :X

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρήκα τη λύση: Το τηλέφωνο κλείδωνε με 4ψήφιο pin ενώ το Sprite Backup ζητούσε 6ψήφιο. Έβαλα και στα 2 το ίδιο και δούλεψε... :happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

1. Σε όλους τους ανωτέρω αφιερώνω ένα super-backup που έκανα με το Sprite Backup, οπότε αν δεν είστε και σεις σίγουροι ΜΗΝ προτρέχετε να καταδικάζετε...! :confused:

2. Όσο για το εορτολόγιο φίλε zaharakis δεν είδα πουθενά καμιά προειδοποίηση να μην το εγκαταστήσω στην κάρτα αλλά στο τηλέφωνο, αλλά το κυριότερο ΔΕΝ ζητάω ευθύνες ούτε από το τηλέφωνο, ούτε από το πρόγραμμα, ούτε από κανένα σας, ηρέμησε λίγο σε παρακαλώ, κάνεις λες και σου ζήτησα να μου πάρεις άλλο... :cool:

3. Την έβαλα του panosha, μισή ώρα την κράτησα, χρειάζομαι πιο light έκδοση... :D

4. Το skin προσπαθώ να βγάλω με το Registry Editor αλλά τζίφος, είτε 0 είτε 1 το ίδιο και το αυτό.

φιλε μου για τις κακιουλες....δεν θα το σχολιασω μερες που ειναι..

αλλα ποιος σου ειπε οτι τα προγραμματα που εχουν today plugins μπορεις να τα βαλεις στην καρτα μνημης,και να εισαι βεβαιος οτι δεν θα εχεις προβληματα ??

συγγνωμη για το ενδιαφερον που εδειξα...:O

2. Όσο για το εορτολόγιο φίλε zaharakis δεν είδα πουθενά καμιά προειδοποίηση να μην το εγκαταστήσω στην κάρτα αλλά στο τηλέφωνο,

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1974472#post1974472

ρε παιδια το dest δε δουλευει...

αρχικα εκανα κopy paste το φακελο του destinator 6 sto my documents.

το προγραμμα δε μου εμφανιστηκε στα προγραμματα αλλα το βρηκα μεσω της διαχειρισης αρχειων. μου ανοιξε αλλα εγραφε οτι οι χαρτες δε βρεθηκαν. μετα εκανα copy paste το φακελο greece μεσα σε αυτον του destinator. πηγα παλι μεσω της διαχειρισης αρχειων να τρεξω το destinator alla molis anoikse(εδειξε το λογοτυπο) εκλεισε κ μου εμεφανιζεται μαυρη η πανω μαπαρα της οθονης.(εκει που λεει το "ενερξη" κλπ.)

Τι να κανω?!?!

Υ.Γ¨εχω παρατηρησει οτι κολλαει οταν περναω το φακελο greece

Meta to kana copy paste k st fakelo aplication Dataalla den allakse kati

Ειχα το ιδιο προβλημα με το dest6 ξεκινουσε κανονικα αλλα εκλεινε κ μαυριζε η μπαρα της εναρξης..:(Το περιεργο ειναι οτι ενω λειτουργουσε κανονικα για πολλες βδομαδες επειτα το παρουσιασε χωρις να θυμαμαι να πειραξα κατι...Τεσπα την πρωτη φορα που εμφανισε το προβλημα εκνα hard reset που ουτως η αλλως χρειαζομουν..Ομως την δευτερη φορα που το εκανε εσβησα οτι σχετικο ειχα στην καρτα απο το dest6 καθως κ τα shortcuts απο την συσκευη, μετα κατεβασα παλι το αρχικο ζιπαρισμενο αρχειο το αποσυμπιεσα κ μετα κανονικα copy-paste στην καρτα μνημης επειτα soft reset κ λειτουργει ακομα χωρις προβλημα;):D.Ειμαι περιεργος ομως τι προκαλεσε δυο φορες το κρασαρισμα του dest6:worry:

Ειχα το ιδιο προβλημα με το dest6 ξεκινουσε κανονικα αλλα εκλεινε κ μαυριζε η μπαρα της εναρξης..:(Το περιεργο ειναι οτι ενω λειτουργουσε κανονικα για πολλες βδομαδες επειτα το παρουσιασε χωρις να θυμαμαι να πειραξα κατι...Τεσπα την πρωτη φορα που εμφανισε το προβλημα εκνα hard reset που ουτως η αλλως χρειαζομουν..Ομως την δευτερη φορα που το εκανε εσβησα οτι σχετικο ειχα στην καρτα απο το dest6 καθως κ τα shortcuts απο την συσκευη, μετα κατεβασα παλι το αρχικο ζιπαρισμενο αρχειο το αποσυμπιεσα κ μετα κανονικα copy-paste στην καρτα μνημης επειτα soft reset κ λειτουργει ακομα χωρις προβλημα;):D.Ειμαι περιεργος ομως τι προκαλεσε δυο φορες το κρασαρισμα του dest6:worry:

τι να σου πω... εγω προσπαθουσα να το αποθηκευσω στη μνημη του τηλεφωνου. εχει αραγε διαφορα?

τωρα το αντιγραφω στην καρτα μνημης... εμενα δε μου χριεαστηκε καποιο reset.. απλα το εκλεισα και το ξανανοιξα κι ειχε ξεκολλησει...

το φακελο με τους ελληνικους χαρτες που τον εβαλες?

:cool:

κάνε και κανα restart στο pda :) μόνο έτσι θα δουλέψει.