ppsih Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Το skype παίζει αρκετά καλά ακόμα και με ανοιχτή ακρόαση. Αν χρησιμοποιείς το handsfree δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Επίσης καλά παίζει και το fring από το οποίο μπορείς να συνδεθείς ταυτόχρονα και στο skype αλλά και σε οποιονδίποτε sip provider κι αν χρησιμοποιείς. Παράθεση Important things for a happy relationship: 1. It is important to find a woman that cooks and cleans. 2. It is important to find a woman that makes good money. 3. It is important to find a woman that likes to have sex. 4. It is important that these three women never meet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Επειδη σε μια προχειρη ματια που εριξα δεν βρηκα πως μπορω να γραψω με το πληκτρολογιο QWERT ελληνικα μηπως μπορει καποιος φιλος να μου πει για να μην ψαχνω ολες αυτες τις σελιδες ,μιας και σημερα το αγορασα μετα απο το αγαπημενο μου htc 3300 που ειχα 1 χρονο σχεδον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Επειδη σε μια προχειρη ματια που εριξα δεν βρηκα πως μπορω να γραψω με το πληκτρολογιο QWERT ελληνικα μηπως μπορει καποιος φιλος να μου πει για να μην ψαχνω ολες αυτες τις σελιδες ,μιας και σημερα το αγορασα μετα απο το αγαπημενο μου htc 3300 που ειχα 1 χρονο σχεδον shift kai meta space.αλλα αφού το αγόρασες πρωτα καλορίζικο και μετα άνοιξε και το manual...:D Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 shift kai meta space.αλλα αφού το αγόρασες πρωτα καλορίζικο και μετα άνοιξε και το manual...:D Ευχαριστω για την αμεσοτατη απαντηση ,απλα οταν ειναι κατι καινουριο πρωτα το ψαχνουμε και σπανια κοιταμε το μανιουαλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Ο ήχος όταν μιλάς από που βγαίνει? Από το κανονικό ακουστικό ή από το ηχείο της συσκευής? Σε 'μένα βγαίνει απο το ηχείο την συσκευής και όχι απο το κανονικό ακουστικό... Μπορεί άραγε να αλλάξει αυτό; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Παιδιά το πήρα χτες το πρωί, μόλις τώρα του κάνω την πρώτη επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις... το κέρατό μου..:mad: Ενώ το τηλ. μου άρεσε πάρα πολύ είμαι ψιλοαπογοητευμένος γιατί 2 χρόνια μετά το s100 που είχα περίμενα κάτι απίστευτα γρηγορότερο, πράγμα βέβαια που δε συμβαίνει.. Γενικά μου πήγανε όλα στραβά σήμερα..:( Και στη δουλειά και στο Destinator6 που με είχε ένα τετράγωνο μακριά συνέχεια..εκνευριστικό αυτό εε? Το αποκορύφωμα ήταν πριν από λίγο όταν πηγαίνοντας στην memory card να πειράξω κάτι, δεν βρήκα τίποτα παρά μόνο ένα φάκελο με όνομα "files to be deleted", φαινομενικά κενός αλλά οι ιδιότητες έδειχναν πως δεν είχε σβηστεί τίποτα από μέσα.. Δεν κάθησα να το φιλοσοφήσω.. Format την κάρτα, εργοστασιακές στο τηλ. και βλέπουμε παιδιά.. Τι λέτε το έχετε ξαναδεί αυτό με το "files to be deleted" στη κάρτα? Μου φαίνεται ψιλοφαρσούλα από κανένα σπασμένο? ή έκανα κανένα newbiκο και τα **μησα τη μάνα? Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 tranaee καλωρίζικο. 1) το s100 ήταν και μένα το προηγούμενο κινητό πριν το Kaiser. το Καιζερ δεν είναι ΠΟΛΥ πιο γρήγορο απο το s100 μιας και έχουν την ίδια ακριβώς ταχύτητα στον επεξεργαστή τους. το καιζερ όμως έχει άλλα πολλά καλά :) 2) αυτό που λες με το destinator το έκανε και σε μένα, μόλις σταμάτησα να χρησιμοποιώ το GPSGate μετά απο λίγο έστρωσε. το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο μέσα σε κάτι ΠΟΛΥ στενάκια. 3) Αυτό με την μνήμη έγινε και σε μένα μια φορά, ο Δημήτρης βέβαια δεν πίστευε ότι δεν έκανα τίποτα :) η λύση είναι να κάνεις format την μνήμη απο το pc σου και μετά πρέπει να είσαι οκ. μήπως έχεις βάλει cooked rom? 4) Άσχετο.... η Νο6 του dutty η lite είναι ΠΑΡΑ πολύ καλύ ρομ. Πολύ καλύτερη απο του helmi παιδιά. δεν μου έχει κολήσει ούτε μία φορά και δουλεύει άψογα. έστησα όλα τα προγράμματά μου, ρυθμίσεις και κρατάει μια χαρά. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 1. Σαν τηλέφωνο είναι οκ ; Μια χαρά είναι. :cool: 2. Με τα bt ακουστικά πως τα πάει ; Ποιο πιστέυετε ότι είναι πιο συμβατό ; Έχω ένα samsung wep. Θα κάνει δουλειά ή θα θέλει συνέχεια restart ; Δεν έχει παρατηρηθεί ασυμβατότητα με το συγκεκριμένο bluetooth. Εγώ δεν έχει χρειαστεί ποτέ να του κάνω restart για αυτό το λόγο. 3. Με το gps υπάρχουν προβλήματα ; Τι destinator να βάλω ; Με τις τελευταίες εκδόσεις Destinator 6 & 7 δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 tranaee καλωρίζικο....... Ευχαριστώ είσαι ο πρώτος που μου εύχεται ελπίζω και γουρλής,... (αυτό με το "webvirus" δεν μου αρέσει μα αυτά που μόλις έπαθα...:lol:) Όχι δεν είχα cooked rom.. Το pocket music της pocketmind έβαλα μούκανε κάτι τρελά στο volume http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=202526&highlight=pocketmind+pocket+music&page=5 πέρασα προηγούμενη έκδοση και μετά αυτό.. Το spookie της υπόθεσης είναι πως ε΄νω φαινομενικά δεν υπήρχε τίποτα στην κάρτα όλα τα προγράμματα λειτουργούσανε κανονικά μέχρι την επόμενη επανεκκίνηση που εκεί χάθηκαν τα πάντα..:O Ψιλοπαγιδούλα μου φάνηκε,.. ιούλης Στις ρυθμίσεις πρόσεξα την κρυπτογράφηση αρχείων στην κάρτα, το είχα απενεργοποιημένο βέβαια..:confused: Δεν ξέρω, Μόλις τέλειωσα τα πάντα εξάλλου, η 2η φορά είναι και γρηγορότερη...η 12η να δείς..:lol: Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Παιδιά το έχω 5 μέρες τώρα και το μόνο πράγμα για το οποίο έχω μετανιώσει είναι γιατί το πήρα τώρα και όχι όταν πρωτοβγήκε.:O Απλά απίστευτο το kaiseraki. Το Χ500 μου φαίνεται άθλιο και το έχω στο αμάξι απλά για πλοήγηση πλέον. Μάλλον σιγά σιγά θα του βάλω καμμιά αγγελία.:p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 tranaee καλωρίζικο. 1) το s100 ήταν και μένα το προηγούμενο κινητό πριν το Kaiser. το Καιζερ δεν είναι ΠΟΛΥ πιο γρήγορο απο το s100 μιας και έχουν την ίδια ακριβώς ταχύτητα στον επεξεργαστή τους. το καιζερ όμως έχει άλλα πολλά καλά :) 2) αυτό που λες με το destinator το έκανε και σε μένα, μόλις σταμάτησα να χρησιμοποιώ το GPSGate μετά απο λίγο έστρωσε. το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο μέσα σε κάτι ΠΟΛΥ στενάκια. 3) Αυτό με την μνήμη έγινε και σε μένα μια φορά, ο Δημήτρης βέβαια δεν πίστευε ότι δεν έκανα τίποτα :) η λύση είναι να κάνεις format την μνήμη απο το pc σου και μετά πρέπει να είσαι οκ. μήπως έχεις βάλει cooked rom? 4) Άσχετο.... η Νο6 του dutty η lite είναι ΠΑΡΑ πολύ καλύ ρομ. Πολύ καλύτερη απο του helmi παιδιά. δεν μου έχει κολήσει ούτε μία φορά και δουλεύει άψογα. έστησα όλα τα προγράμματά μου, ρυθμίσεις και κρατάει μια χαρά. αυτη δουλευω και γω θοδωρη ;) το εχω ξαναγραψει αλλα εχεις χασει καποια επεισοδια :lol: που γυρνας ?? :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Παιδιά το έχω 5 μέρες τώρα και το μόνο πράγμα για το οποίο έχω μετανιώσει είναι γιατί το πήρα τώρα και όχι όταν πρωτοβγήκε.:O Απλά απίστευτο το kaiseraki. Το Χ500 μου φαίνεται άθλιο και το έχω στο αμάξι απλά για πλοήγηση πλέον. Μάλλον σιγά σιγά θα του βάλω καμμιά αγγελία.:p παιξε με καποιες καλες ρομ και ψαξτο;) και καθε μερα θα σου φαινεται και ποιο δυνατο ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 ........ ευχαριστώ φίλε athanaso77 :) μάλλον με βλέπω για κατάθεση σήμερα στο Πλαίσιο :D Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 να ρωτησω κατι?? λεω τελικα μηπως παρω το καιζερ.. ισως φανει κουτο αλλα εγω θα το πω! το γεγονος οτι ειναι απο τα πιο ακριβα, σημαινει οτι ειναι και απο τα δυσκολα στο χειρισμο?? ή ειναι το ιδιο με τα αλλα, κ απλα η τιμη σημαινει πχ καλυτερο επεξεργαστη? κ κατι αλλο.. τα windows ειναι ελληνικα? γενικα ta pda στο χειρισμο τους, ειναι πιο δυσκολα απο τα symbian smartphones? και ειδικοτερα.. το καιζερ ειναι πιο "δυσκολο" απο το p3600 η to touch?? Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 να ρωτησω κατι?? λεω τελικα μηπως παρω το καιζερ.. ισως φανει κουτο αλλα εγω θα το πω! το γεγονος οτι ειναι απο τα πιο ακριβα, σημαινει οτι ειναι και απο τα δυσκολα στο χειρισμο?? ή ειναι το ιδιο με τα αλλα, κ απλα η τιμη σημαινει πχ καλυτερο επεξεργαστη? κ κατι αλλο.. τα windows ειναι ελληνικα? γενικα ta pda στο χειρισμο τους, ειναι πιο δυσκολα απο τα symbian smartphones? και ειδικοτερα.. το καιζερ ειναι πιο "δυσκολο" απο το p3600 η to touch?? oλα τα pda ειναι ιδια στον χειρισμο ειτε ειναι ακριβα ειτε ειναι φθηνα απλως το kaiser εχει πολλες δυνατοτητες και qwerty και γι'αυτο η τιμη του ειναι ανεβασμενη. στο χειρισμο δεν θα ελεγα οτι ειναι δυσκολα εχει και ελληνικα windows 6.αλλα σιγουρα τα symbian εχουνε ακομα πιο ευκολο χειρισμο αφου ειναι πιο πολυ κιν.τηλ. π.χ.πιο γρηγορα θα γραψεις ενα sms στο δρομο με ενα symbian παρα με το kaiser.:) Ο ήχος όταν μιλάς από που βγαίνει? Από το κανονικό ακουστικό ή από το ηχείο της συσκευής? ο ηχος βγαινει κανονικα απο το ακουστικο σαν να μιλας στο τηλ.αλλα νομιζω καποτε που ειχα το p3600 αμα ηθελα το εβαζα να ακουγεται και απο το ηχειο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 13, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 να ρωτησω κατι?? λεω τελικα μηπως παρω το καιζερ.. ισως φανει κουτο αλλα εγω θα το πω! το γεγονος οτι ειναι απο τα πιο ακριβα, σημαινει οτι ειναι και απο τα δυσκολα στο χειρισμο?? Ayto den isxyei se kamia periptwsi. ή ειναι το ιδιο με τα αλλα, κ απλα η τιμη σημαινει πχ καλυτερο επεξεργαστη? Einai i navarxida tis etairias... afto ta leei ola. κ κατι αλλο.. τα windows ειναι ελληνικα? Ean to pareis apo elliniko katastima, nai tha exei elliniko menu ενικα ta pda στο χειρισμο τους, ειναι πιο δυσκολα απο τα symbian smartphones? Einai diaforetiki i filosofia tous. Ta symbian einai kinita panw apola, ta PPC phones einai PDAs kata prwto logo. και ειδικοτερα.. το καιζερ ειναι πιο "δυσκολο" απο το p3600 η to touch?? To idio leitourgiko exoun kai to idio menu se genikes grammes. Poso pio dyskolo na einai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 σας ευχαριστω! λεω τελικα μηπως παρω το καιζερ.. τα ρωτησα (τα παραπανω) γιατι καποιοι μου ειπαν οτι αφου θα ειναι το πρωτο μου, να προτιμησω κατι πιο φτηνο(touch)... αλλα σκεφτομαι οτι, αφου μετα απο 2 χρονια παλι θα παρω τοσο ακριβο κινητο, να προτιμησω τωρα τον τιτανα. gps, καμερα 3μπ, καλος επεξεργαστης και πληκτρολογιο. το μεγεθος φανταζομαι δε θα μου δημιουργησει προβλημα (ετσι κι αλλιως παντα διαλεγα κινητα με βαση τις δυνατοτητες κ οχι τν εμφανιση. πχ το 6681 ηταν απο τα μεγαλα οταν βγηκε..) Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 ... :( Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pentium_vi Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Τωρα μιλησα και με την Ace Hellas, η οποια μου ειπε οτι αυτο το μηνυμα ειναι φυσιολογικο να το βγαζει γιατι η μεταφραση των ελληνικων δεν ειναι της Microsoft αλλα γινεται απο την Αce Hellas και θεωρειται το προγραμμα Untrasted Sourse και για αυτο το εβγαλε. Ισχυει αυτο που μου ειπαν? Ισχύει. Όσον αφορά το σημείο που σου ζητάει να πατήσεις SEND δεν κάνεις απολύτως τίποτα και περιμένεις. Μετά από λίγο το τηλέφωνο κάνει από μόνο του επανεκίνηση και δεν το ξαναβγάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 13, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Nea taxytati ROM me tin eggyisi tou panosha!!!! Full ekdosi me ola ta aparaitita gia na min steinoume kathe fora ta idia kai ta idia programmata!!! Pliri ypostiriksi ellinikwn kai pragmatika den xreiazetai tipota allo na tis perasoume!!! Full info: panosha 2 full ROM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas2by4AIO Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Τελικά να καταθέσω και εγώ την άποψη μου για το Kaiser. Ως το 1ο τηλέφωνο τέτοιου τύπου που έχω αγοράσει, έχω να παρατηρήσω το εξής αρνητικό. Είναι το θέμα της μπαταρίας. Προχθές κάθισα σε ένα εργοτάξιο για 10 ώρες και με συχνή χρήση (κυρίως τηλεφωνήματα και καθόλου χρήση GPS ή δικτύων) μου αποφορτίστηκε. Στο γραφείο ή στο αυτοκίνητο, είναι συνέχεια στη φόρτιση. Σε όλα τα άλλα θέματα, το Kaiser "φυσάει". Επίσης, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά του forum για την προθυμότητα τους να λύνουν την οιαδήποτε απορία οιοδήποτε αρχάριου (σαν και μένα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 13, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Είναι το θέμα της μπαταρίας. Otan to eixa prwtoparei eixa apogoiteftei toso me tin mpataria pou nomiza oti exei problima kai moun etoimos na to paw stin ACE. Simeiwse oti exoun perasei apo ta xeria mou ta perissotera PPCs pou exoun kykloforisei. Entoutois meta apo merikes bdomades pou i mpataria ekane merikous kyklous fortisis eida entypwsiaki beltiwsi. Symbouli loipon... ase na sou doulepsei ligo kai meta perimenoume nea sou. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Παιδιά, Operamini 4, για ποιά συσκευή κατευάζουμε για το tytnii? Στο site http://www.operamini.com/download/pc/htc/ δεν το έχει..:confused: Τι κάνουμε? Επίσης δοκίμασα να το κατεβάσω με πλοήγηση από τη συσκευή αλλά δεν την αναγνωρίζει και μου προτείνει την version 3.κάτι.. Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 αυτη δουλευω και γω θοδωρη ;) το εχω ξαναγραψει αλλα εχεις χασει καποια επεισοδια :lol: που γυρνας ?? :D άσε ρε Δημητρό έχω ξεσκιστεί στα χιλιόμετρα, αθήνα - κόρινθο αθήνα - χαλκίδα. καλά χαλκίδα ανεβαίνω standard 1 φορά την εβδομάδα πλέον. είδα ότι έβγαλε και έκδοση 7 αλλά φαίνεται αίσχος! Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Nea taxytati ROM me tin eggyisi tou panosha!!!! Full ekdosi me ola ta aparaitita gia na min steinoume kathe fora ta idia kai ta idia programmata!!! Pliri ypostiriksi ellinikwn kai pragmatika den xreiazetai tipota allo na tis perasoume!!! Full info: panosha 2 full ROM αυτό που μ'αρέσει είναι η μετριοφροσίνη! "Η ROM είναι εξαιρετικά γρήγορη συγκρινόμενη με όσες άλλες κυκλοφορούν" οκ ηρεμήστε. και μένα το Kaiser μου είναι πολύ πιο όμορφο και καλύτερο απο όλων σας :D δεν λέω τίποτα, αλλά για να πει κάποιος ότι έβγαλε μια γρήγορη ρομ, πρέπει πρώτα απο όλα η ρομ του να είναι LIGHT! τελευταίο παράδειγμα ο dutty. έχει βγάλει 3000 εκδόσεις, όλες με μικρο-προβλήματα. έβγαλε την 6 με Light έκδοση χωρίς να κάθετε να πειράζει με ότι εφαρμογές έχει και δεν έχει, και η ρομ τα σάρωσε όλα. (για την γνώμη μου πάντα και του Δημήτρη σύμφωνα με όσα λέει και αυτός) Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts