kdanagno Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Έπαθα την εξής ζημιά. Έβαλα το ROM του Helmi, πάνω από ένα AT&T και τώρα δεν παίζει ήχο καθόλου η συσκευή. Ούτε από το media player, ούτε από εισερχόμενες κλήσεις. Μουγκάθηκε. Ξαναπέρασα το AT&T, παίζει, βάζω από πάνω του Helmi, ξανά μουγκαμάρα!!! Που μπορώ να βρω την original ελληνική να την ξαναπεράσω (το τηλ είναι αγορασμένο από ACE Hellas)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Καλησπερα παιδια!Απο σημερα ειμαι και εγω ενας ευτυχισμενος κατοχος ενος HTC TyTN II.Φανταστικο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Ναι, αυτό είναι η καλύτερη λύση. Απλά απαντούσα στον WebViRuS. Thanks anyway.... πες να μην ξεκινάει όταν ανοίγεις το keyboard. και εγώ έτσι το έχω. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Παιδια ξερει καποιος να μου πει πως μπορω να εχω στην οθονη μονιμα το πληκτρολογιο χωρις να χρειαζεται καθε φορα να παω στο ¨τηλεφωνο¨ για να το βαλω και μετα αν βγεις να μην σε παει στο ¨εναρξει¨Ευχαριστω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toufas Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 αν βαλουμε το tomtom που ειχε το cd....μπορουμε να βαλουμε χαρτες που βρηκαμε με πλαγιους τροπους? + τους ηχους οταν πατας τα κουμπια για να παρεις τηλεφωνο, πως τους βγαζεις? οταν πατας τα πληκτρα λεω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toufas Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 ακυρο το βρηκα με τους ηχους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vergio_ Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 paidia eimai neos edw sto forum..! prosfata agorasa to TyTN ii kai exw thn ekshs aporia..: mporoume me kapoio tropo na plhrwnoume to wind plus non stop kathe mhna kai me eidikes rytmiseis na surfaroume dwrean sto internet? ayto mou to eipe enas filos,o opoios to exei kanei se allo kinhto!!!! Eyxaristw!! Παράθεση :respect:kaiser Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 paidia eimai neos edw sto forum..! prosfata agorasa to TyTN ii kai exw thn ekshs aporia..: mporoume me kapoio tropo na plhrwnoume to wind plus non stop kathe mhna kai me eidikes rytmiseis na surfaroume dwrean sto internet? ayto mou to eipe enas filos,o opoios to exei kanei se allo kinhto!!!! Eyxaristw!! δες εδω φιλε τις ρυθμισεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1511154#post1511154 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vergio_ Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 eyxaristw poly! tha balw tis rythmiseis kai tha sas pw an einai ok!! Παράθεση :respect:kaiser Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Μπορούμε ταυτόχρνα να είναι δύο διαφορετικά connections (αναφέρομαι στο GRPS/3G) ενεργοποιημένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grissom Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Καλησπέρα σε όλους, μετά από αναμονή περίπου 5 μηνών και αφού είχα αρχίσει αν διαβάζω το thread από τότε που ήταν στη σελίδα 20 περίπου, ήρθε και η σειρά μου να αγοράσω το Tytn II. Το βάζω για πρώτη φόρτιση σε λιγάκι και θα σας πω τις εντυπώσεις μου αφού το δουλέψω λιγάκι. Θα μου προτείνατε να βάλω αμέσως κάποια cooked rom (helmi) ή να το δοκιμάσω όπως είναι; Πρόκειται για την ελληνική έκδοση (αγορά από Πλάισιο).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Καλησπέρα σε όλους, μετά από αναμονή περίπου 5 μηνών και αφού είχα αρχίσει αν διαβάζω το thread από τότε που ήταν στη σελίδα 20 περίπου, ήρθε και η σειρά μου να αγοράσω το Tytn II. Το βάζω για πρώτη φόρτιση σε λιγάκι και θα σας πω τις εντυπώσεις μου αφού το δουλέψω λιγάκι. Θα μου προτείνατε να βάλω αμέσως κάποια cooked rom (helmi) ή να το δοκιμάσω όπως είναι; Πρόκειται για την ελληνική έκδοση (αγορά από Πλάισιο).. Εγω θα σου ελεγα να το αφησεις οπως εχει, διαφορετικα θα χασεις την εγγυηση αν βαλεις αλλη rom. ;) Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 γνωμη μου δουλεψε το ετσι για καποιο διαστημα και πας για ρομ αργοτερα....υπομονη οχι με την μια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Καλησπέρα σε όλους, μετά από αναμονή περίπου 5 μηνών και αφού είχα αρχίσει αν διαβάζω το thread από τότε που ήταν στη σελίδα 20 περίπου, ήρθε και η σειρά μου να αγοράσω το Tytn II. Το βάζω για πρώτη φόρτιση σε λιγάκι και θα σας πω τις εντυπώσεις μου αφού το δουλέψω λιγάκι. Θα μου προτείνατε να βάλω αμέσως κάποια cooked rom (helmi) ή να το δοκιμάσω όπως είναι; Πρόκειται για την ελληνική έκδοση (αγορά από Πλάισιο).. καταρχην καλοριζικο :) θα σε συμβουλευα και εγω να μην το πειραξεις αμεσως.και οχι μονο για το θεμα της εγγυησης που εξυπακουεται οτι την χανεις αμεσσα!! αλλα γιατι μονο εαν,μαθεις τι μπορει να κανει το pda σου οπως το πηρες,τοτε μονο θα μπορεσεις να εκτιμησεις μια καλη cooked ρομ!;) μην βιαζεσαι και μην σε τρωει να μπεις σε μπελαδες...μπορει να διαβαζετε συζητησεις απο αλλους για ρομ και προγραμματα αλλα ποτε να μην βαζετε στα τηλ σας κατι, αν πρωτα δεν εχετε διαβασει καλα πρωτα για το τι μελλει γεννεσθαι αν κατι δεν παει καλα :!: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
musulis Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 καλησπέρα παιδιά, έχω μία ερώτηση λίγο δύσκολη αλλά μου φαίνεστε πολύ δυνατοί λύτες όλοι.Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε όταν έρχεται ένα μην να μην το ανοίγει κατευθείαν μπροστα στην οθόνη? Απλά να σου λέει ότι ήρθε μην. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 εναρξη-ρυθμισεις-ηχοι και ειδοποιησεις-πας στις ειδοποιησεις βρισκεις εκει που λεει για τα εισερχομενα μηνυματα και ξετσεκαρεις την προβολη στην οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Έναρξη - Ρυθμίσεις - Ήχοι και ειδοποιήσεις και στην καρτέλα ειδοποιήσεις στην επιλογή για τα Νέα SMS ξετσεκάρεις την επιλογή για "Εμφάνιση μηνύνατος στην οθόνη". :) Edit: Αμάν αυτή η τηλεπάθεια lagoudakis!!!!:lol::lol: Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 ειστε "Δυνατοι"!! απαντηση σε 4 Λεπτα ;):) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Έναρξη - Ρυθμίσεις - Ήχοι και ειδοποιήσεις και στην καρτέλα ειδοποιήσεις στην επιλογή για τα Νέα SMS ξετσεκάρεις την επιλογή για "Εμφάνιση μηνύνατος στην οθόνη". :) Edit: Αμάν αυτή η τηλεπάθεια lagoudakis!!!!:lol::lol:σε εφαγα για 2 λεπτα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 καλησπέρα παιδιά, έχω μία ερώτηση λίγο δύσκολη αλλά μου φαίνεστε πολύ δυνατοί λύτες όλοι.Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε όταν έρχεται ένα μην να μην το ανοίγει κατευθείαν μπροστα στην οθόνη? Απλά να σου λέει ότι ήρθε μην. Ρυθμισεις -> καρτελα Ειδοποιησεις -> Συμβαν: Μηνυματα: Νεο SMS και ξε-τικαρεις την επιλογη Εμφανιση μηνυματος στην οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 ειστε "Δυνατοι"!! απαντηση σε 4 Λεπτα ;):)βρηκαμε ευκαιρια που ελειπε ο ζαχαρακης:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 βρηκαμε ευκαιρια που ελειπε ο ζαχαρακης:p:p Πηγα κι εγω ο αμοιρος να απαντησω και ειδα αλλες 3 σχετικες απαντησεις... Next time...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 εσενα βαγγελη σε εχουμε για πιο δυσκολα περιστατικα:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 εσενα βαγγελη σε εχουμε για πιο δυσκολα περιστατικα:D:D Χαχα. Ε βεβαια, τοσοι αρρωστοι που εχουμε μαζευτει εδω μεσα, καποιος πρεπει να αναλαβει τα γιατροσοφια (κι αυτος ειναι διχως αμφιβολια ο φιλος Zaharakis) :) Οχι τιποτα αλλο, με τα ποστ του, με εβαλε παλι στο τρυπακι να αρχισω παλι τις δοκιμες των φρεσκοψημενων ROMs και αντε να βρω το κουραγιο να στηνω απο την αρχη μηχανηματα...:cry::) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 με ζητησε κανεις ??:rolleyes::lol::lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts