highway Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Μεταξυ αυτου που αναφερεις και του QuickContact με εχει βολεψει το δευτερο.Βαλτο και θα με θυμηθεις.Οταν ειναι στο "panel" ειναι σαν να εχεις πληκτρολογιο νοκια.επισης εχει και ελληνικα γραμματα στα πληκτρα.Μοναδικο μειον ειναι οτι δεν εχω καταφερει να το κανω να τρεχει αμεσως μολις ανοιγω τις επαφες.Μαλλον κατι κανω λαθος. Ομως το εχω βαλει στο "button 6" kai το ανοιγω απο εκει.:) Ηλία (συνονόματε), κοίταξα αυτό που αναφέρεις. Αλλά δεν θέλω να βάλω Contact Manager. Θέλω να βρώ ένα μεγάλο πληκτρολόγιο και να μπορώ να το χρησιμοποιώ παντού, σε όλες τις εφαρμογές. Δοκίμασα λίγο το PocketCM αλλά τα ελληνικά δεν μου δούλεψαν σωστά. Μάλλον θέλει λίγο ψάξιμο. Αλλά το κυριότερο είναι ότι κολλούσε πολύ οπότε το έβγαλα. Και για το iphone δεν έχει ακόμα ελληνικά Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Οκ τοτε Ηλια!Λαθος καταλαβα:O Παντος αν βγουν ελληνικα για το Iphone θα ειναι οτι καλυτερο!Τους εχουμε ζαλισει στο ιπμαρτ αλλα ματαια!:) Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Οκ τοτε Ηλια!Λαθος καταλαβα:O Παντος αν βγουν ελληνικα για το Iphone θα ειναι οτι καλυτερο!Τους εχουμε ζαλισει στο ιπμαρτ αλλα ματαια!:) Και εγώ εκεί πάνω έπεσα σήμερα και άρχισα να το ψάχνω. Θα ξανακοιτάξω και το PocketCM και ότι δουλέψει γρηγορότερα επανερχόμαστε. Οποιος από μας το πάρει χαμπάρι ότι βγήκε κάτι ας το αναφέρει εδώ :) Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 χρειάζομαι απο κάποιον το HTC Streaming Media απο κάποιον!!! :( Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Δύσκολα τα πράγματα...Το Ν80 με έχει βολέψει πάρα πολύ, το λειτουργώ με κλειστά τα μάτια, αλλά θέλω κάτι παραπάνω... Νίκος. Aν το θες για δεύτερο, καλό είναι!:p Αυτό το "με κλειστά τα μάτια" πρέπει να το ξεχάσεις. Όταν θέλεις να πάρεις τηλέφωνο ή να πατήσεις κάτι στην οθόνη πρέπει να βλέπεις τι κάνεις και ειδικά στην οδήγηση αυτό είναι δύσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 6, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 χρειάζομαι απο κάποιον το HTC Streaming Media απο κάποιον!!! :( HTC Streaming Media 2.10 build 615.718 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 τζογο = ? ναι,εχει εναν τζογο,ειδικα πανω-κατω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 ευχαριστώ athanaso. τελικά αυτό που ήθελα να κάνω δεν έγινε γιατί με πούλησε ο κολοMedia Player Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Κανενα update για την συσκευη μας βγηκε? Η καλυτερη rom που κυκλοφορει ποια ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 7, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Me xara sas anakoinwnw oti o gullum o guru tou XDA stis cooked ROMs mpike stin omada tou Kaiser! From gullum: 05-11-2007 Today I got my Kaiser and I'm searching for info on how to coock roms for it and I also got my hands on a Touch Dual rom to extract stuff from. Opoios thelei na xazepsei to terastio background pou exei stis cooked ROMs mporei na dei edw (exei kataferei na kanei to Prophet - to gnwsto mas S200 - agnwristo!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamstam13 Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 ρε παιδια διαβασατε το review του καισερ στο gsmarena????λεει οτι στην αναπαραγωγη βιντεο το καισερ ειναι χειροτερο απο το TYTN και σχεδον ιδιο με το qtek 9100!!!!!!εμενα δεν μου φαινετααι ετσι παντως, αν και η αληθεια ειναι πως παλι δεν παιζει απροβλαμιστα αρχεια σε αναλυση 640X480 Παράθεση Health-fitness.gr , slimmingpills.gr , phen375greece.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 7, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 ρε παιδια διαβασατε το review του καισερ στο gsmarena????λεει οτι στην αναπαραγωγη βιντεο το καισερ ειναι χειροτερο απο το TYTN και σχεδον ιδιο με το qtek 9100!!!!!!εμενα δεν μου φαινετααι ετσι παντως, αν και η αληθεια ειναι πως παλι δεν παιζει απροβλαμιστα αρχεια σε αναλυση 640X480 Katarxas min empistevesai to gsmarena. Defteron giati na paizeis arxeia 640x480 se mia othoni 320x240? Kanta convert kai den exeis kanena problima. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamstam13 Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 giati glitono xrono!oso megalonoun oi kartes toso poio eukolo ginetai!giati na kathomai tis kanw convert? Παράθεση Health-fitness.gr , slimmingpills.gr , phen375greece.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Me xara sas anakoinwnw oti o gullum o guru tou XDA stis cooked ROMs mpike stin omada tou Kaiser! From gullum: 05-11-2007 Today I got my Kaiser and I'm searching for info on how to coock roms for it and I also got my hands on a Touch Dual rom to extract stuff from. Opoios thelei na xazepsei to terastio background pou exei stis cooked ROMs mporei na dei edw (exei kataferei na kanei to Prophet - to gnwsto mas S200 - agnwristo!!!) ευχαριστα νεα για καθε δυνατο developer που μπαινει στην ομαδα μας :D παντως μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος με του helmi_c την big storage που ....(λεμε τωρα ε!!μην με πιστευετε στο θεμα cooking :lol:) θα πρεπει να ειναι πολυ δυνατη η ρομ που θα αντικαταστησει αυτην που εχω τωρα :) αλλα μια δοκιμη θα την ριχνω παντα σε :rolleyes: καθε ρομ που βγαινει :lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 7, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 giati glitono xrono!oso megalonoun oi kartes toso poio eukolo ginetai!giati na kathomai tis kanw convert? Giati apla bgaineis kerdismenos apo to optiko apotelesma alla kai to gegonos oti glynweis xwro... einai panta enas paragontas. Oi converters gia afti ti douleia... kanoun ti douleia poly efkola pia. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 7, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 ευχαριστα νεα για καθε δυνατο developer που μπαινει στην ομαδα μας :D παντως μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος με του helmi_c την big storage που ....(λεμε τωρα ε!!μην με πιστευετε στο θεμα cooking :lol:) θα πρεπει να ειναι πολυ δυνατη η ρομ που θα αντικαταστησει αυτην που εχω τωρα :) αλλα μια δοκιμη θα την ριχνω παντα σε :rolleyes: καθε ρομ που βγαινει :lol::lol: Kai egw tou helmi exw an kai apo oti diabazw... i kainourgia tou dutty lene oti paei sfaira. An tha deis sta sxolia leei enas "nomiza oti tin trexei o Raikonnen ". :blink: An kai egw proswpika den ton empistevomai ton dutty! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Οι coocked rom τι το ιδαίτερο έχουν; Με τα ελληνικά στις rom αυτές τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 7, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Οι coocked rom τι το ιδαίτερο έχουν; Oi petyximenes cooked roms einai peiragmenes gia na doulevoun pio grigora, foroun ta teleftaia builds tou leitourgikou kai me periexomeno gia ola ta gousta.;) Με τα ελληνικά στις rom αυτές τι παίζει; Den exoun elliniko menu (ektos apo sygkekrimenes periptwseis) alla exoun pliri ypostiriksi ellinikwn. Me ti boitheia extra applications, grafoume kanonikotata ellinika se epafes, sms, i opou allou xreiastei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MILTOSP Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Δέν υπάρχει τίποτα καλύτερο απο ένα κείμενο στα Ελληνικά, με Ελληνικούς χαρακτήρες. Ειναι ευκολοδιάβαστο και στην γλώσσα μας τελικά βρε αδέρφια. Ζητώ συγνώμην για την παρατήρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zame Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 θα ήθελα την εξής χάρη!! θα ήθελα κάποιος που έχει opera browser στο kaiser του και μπορεί να μπεί στο internet να ανοίξει τον browser του και στο menou/settings να βάλει identify as desktop computer! (ειμαι σίγουρος βέβαια πως την ξέρετε την διαδικασία αλλα λέμε τωρα) μετα γράψτε στην μπαρα αναζήτησης http://www.msn.com και πείτε μου μόλις την ανοίγει την σελίδα τι γράφει στην μπάρα!! msn.com ή mobile.msn.com παρακαλώ πολύ όποιον μου δώσει μια απάντηση!!:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MILTOSP Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 mobile.msn.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zame Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 MILTOSP ευχαριστώ ταμάλα μήπως ξέρεις και πού μπορώ να βρώ τον opera ολόκληρο γιατι τον έχω μόνο trial και με χαλάει? και πάλι ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση!!!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MILTOSP Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Zame σου έστειλα pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zame Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 ωχ!! MILTOSP ευχαριστώ πάρα πολύ πάω για ψάξιμο!! και πάλι νασαι καλά!!! και ότι θέλεις αν το ξέρω βοηθάω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 θα ήθελα την εξής χάρη!! θα ήθελα κάποιος που έχει opera browser στο kaiser του και μπορεί να μπεί στο internet να ανοίξει τον browser του και στο menou/settings να βάλει identify as desktop computer! (ειμαι σίγουρος βέβαια πως την ξέρετε την διαδικασία αλλα λέμε τωρα) μετα γράψτε στην μπαρα αναζήτησης www.msn.com και πείτε μου μόλις την ανοίγει την σελίδα τι γράφει στην μπάρα!! msn.com ή mobile.msn.com παρακαλώ πολύ όποιον μου δώσει μια απάντηση!!:worry: Γιατί σε ενδιαφέρει τόσο πολύ να μην στο γυρνάει σε mobile έκδοση? Είναι λίγο off topic αλλα αυτό δεν έχει σχέση με το κινητό. Είναι νομίζω ο τρόπος που αποφάσισε η msn να διαχειρίζεται την σύνδεση σου από την στιγμή που αναγνώρισε πως μπαίνεις στο site του με mobile συσκευή. Και με άλλη συσκευή ppc το ίδιο θα γινόταν. Τι σε χαλάει ακριβώς σε αυτό που κάνει το msn; Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts