avpap Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Αναβάθμισα το V6 μου στην r261117ld-as_u_98.30.72ar με Language Code γιά Αγγλικά, Κινέζικα (Όχι ελληνικά). Είναι Unbranded (Έξω η VODAFONE) και ξεκλείδωτο. Αυξήθηκε η ταχύτατα στα menu αρκετά και πραγματικά αυτό το κινητούλι παραμετροποιείται στο full. Μόνο ένα ελληνικό unbranded firmware μας λείπει και γίνεται τέλειο. Όλα αυτά στο http://www.modmymoto.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Eγώ από ότι διαβάζω ,τo AS σημαίνει Aσιατική έκδοση λογισμικού,το οποίο έχει ασυμβατότητες με τα Ευρωπαικά δίκτυα (για 3G),αν έκανες unbranded το τηλέφωνο από Vodafone συσκευή.Επίσης για τους ίδιους λόγους,είναι αμφίβολο αν δέχεται Ελληνικά και δεν θα φαίνονται Κινέζικα αν το πετύχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Και εγώ μια ερωτησούλα ρε παιδιά. Μόλις αναβάθμισα το firmware επιτυχώς και δεν ξέρω πώς να βγούν τα ελληνικά στο menu αν βγαίνουν. Κανένας γνώστης να μου απαντήσει... Καλημέρα, Φίλε εκανες μόνος σου την αναβάθμηση? Θέλει μόνο το P2kcommander ή και κάποιο άλλο πρόγραμμα? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 H αναβάθμιση γίνεται με το RSD Lite. Oδηγός αναβάθμισης με rsd lite εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1641548#post1641548 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avpap Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Ναί μόνος για την ακρίβεια έχω αλλάξει τρία firmware μέχρι τώρα. Αποθηκεύστε πρίν ξεκινήσετε την διαδικασία τα τηλέφωνα σας στο Outlook.Χρειάζεστε το RSD LITE 3.3 και τους P2K Drivers 2.9 και είναι εύκολη η διαδικασία, κρατάει 15' περίπου.Τώρα για ελληνικά χρειαζόμαστε ένα firmware L031, L035 και κάνα δυό ακόμα που δεν τα θυμάμαι, θα τα βρώ και θα σας πώ. Το http://www.modmymoto.com έχει 6-7 firmware από Αμερική, Ασία, Ιταλία κ.λ.π. που κανένα δεν υποστηρίζει ελληνικά αλλά είναι unbranded, ξεκλείδωτα, ταχύτητα κ.τ.λ.Βέβαια αν φιξάρετε τις επαφές σας στο Outlook στα ελληνικά, ελληνικά θα τις εμφανίζει ανεξαρτήτως γλώσσας μόνο που θα χάσετε τις αλφαβητικές συντομεύσεις (Πατάω Μ και πάω αυτόματα στο Μ). Προτείνω να γίνουν όλα μέσω Outlook με το ενσωματωμένο προγραμματάκι της Motorola και του plugin που ενσωματώνεται στο Outllok. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodoroGR Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 egw molis δοκίμασα το 3,5 αλλά και πάλι δεν αναγνωρίζει το maxx με τιποτα το rsd lite....:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 egw molis δοκίμασα το 3,5 αλλά και πάλι δεν αναγνωρίζει το maxx με τιποτα το rsd lite....:ninja: Ποιους p2k drivers εβαλες? Κατι θα παιζει με αυτους,δοκιμασε να κατεβασεις τους τελευταιους και να τους κανεις manual install για να εισαι σιγουρος οτι τους πηρε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodoroGR Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΤΗΣ ΜΟΤΟΡΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ V50 ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΔΑΧΤΥΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Ερώτηση: Τον τελευταίο καιρό "παίζει" μια διαφήμιση στα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης για το V6, που μεταξύ άλλων αναφέρει πως έχει και ραδιόφωνο. Ισχύει κάτι τέτοιο; Γιατί από όσο ξέρω ραδιόφωνο έχει μόνο η σειρά W. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Το v6 δεν εχει ραδιωφονο! Η δεν ξερουν τι λενε η μηπως εννουν τη δυνατοτητα να παρει extra ραδιωφωνο (?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Τελικα μπορει κάποιος να μου πει σίγουρα αν το κινητο παιζει βιντεο Mp4 σε αναλυση qvga? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Ανέβασε ένα εδώ να το δοκιμάσουμε και θα σου πούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Τελικα μπορει κάποιος να μου πει σίγουρα αν το κινητο παιζει βιντεο Mp4 σε αναλυση qvga? Ανέβασε ένα εδώ να το δοκιμάσουμε και θα σου πούμε. http://www.sendspace.com/file/jwqv5r Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 http://www.sendspace.com/file/jwqv5r Τελικα το παίζει?το δοκίμασε κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Λογικα δεν θα το παιζει μιας και απο οτι ξερω το κινητο υποστηριζει ιδιες αναλυσεις playback με το v3x. Βεβαια μια δοκιμη δεν βλαπτει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Τελικα το παίζει?το δοκίμασε κανεις? Γιώργο, το κινητό δεν παίζει βίντεο με ανάλυση 240*320. Δεν το υποστηρίζει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grvit Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 sorry αν εχει ερωτηθει ξανα καπου,με αναζητηση δεν μου εβγαλε τιποτα σχετικό.... Η ερωτηση... Ρυθμίσεις e-mail για το V6 maxx που μπορω να βρω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Kοιτάς το παροχό σου τι ρυθμίσεις έχει,και αν είναι συμβατές με κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angeln20 Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Παιδες καλησπέρα επειδή μάλλον πέρασα λάθος firmware στο V6 μου τώρα είναι νεκρό. (παραμένει στην οθόνη του bootloader) Σας παρακαλώ πέιτε μου ποιο είναι το τελευταίο firmware για το κινητό(δεν με πειράζει αν δεν έχει ελληνικά)και αν υπάρχει κάποιο link διότι ειλικρινά δεν βγάζω άκρη έχω χαθεί :( Σας ευχαριστώ πολύ Παράθεση ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 psaxe sta http://www.motox.info , http://www.modmymoto.com , http://www.motomodding.us etc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodoroGR Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Παιδες καλησπέρα επειδή μάλλον πέρασα λάθος firmware στο V6 μου τώρα είναι νεκρό. (παραμένει στην οθόνη του bootloader) Σας παρακαλώ πέιτε μου ποιο είναι το τελευταίο firmware για το κινητό(δεν με πειράζει αν δεν έχει ελληνικά)και αν υπάρχει κάποιο link διότι ειλικρινά δεν βγάζω άκρη έχω χαθεί :( Σας ευχαριστώ πολύ mi panikobalesai ola ginontai....k egw molis tin epatha apla bres ena tropo na exeis full bataria k ta ypoloipa einai eukola Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angeln20 Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 ένα firmware βρήκα Ιταλικό αλλά με αυτό δεν μπορώ να έχω mms:wacko: Θα το πάω στη motorola το ρημάδι εφόσον δεν μπορώ να το αναστήσω πλήρως:( Ευχαριστώ Παράθεση ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeirwn Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 το συγκεκριμένο μοντέλο το πήρε χθες ένας φίλος εκτός απο το εξαιρετικό design, την οθόνη και τα φωτάκια αφής κλπ., μου άρεσε ιδιαίτερα η φοβερή ταχύτητα του κινητού (πραγματικά απίστευτα γρήγορα menu & 3d games ακόμα!) και επίσης εντελώς τυχαία διαπίστωσα ότι μπορείς να στείλεις jar απο το κατάλογο "Νέα εγκατάσταση" :!: δεν ξέρω αν αυτό έχει αναφερθεί ή συμβαίνει και σε άλλα μοντέλα...(?) Παράθεση MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 Συμβαίνει και σε άλλα.Μπορείς να στείλεις jar Κανονικά. Επίσης,λένε ότι το V3XX είναι πιο γρήγορο από το maxx. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeirwn Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 να προσθεσω επίσης ότι μου άρεσε το κινητό απο την ΤΙΜ, καθώς δεν έχει ούτε ένα αυτοκόλλητό της επάνω... είναι εντελώς unbranded που λέμε -μοναχά μια εικόνα TIM plus στην εκκίνηση !! Παράθεση MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts