hasiotis_john Δημοσιεύτηκε December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 24, 2006 Οι τυχεροί αριθμοί: 6, 8, 16, 19, 24 Τζόκερ: 7 Ο 7ψήφιος αριθμός του ΠΡΟΤΟ: 1 3 4 8 8 9 4 ...και οι 3 νικητές από Αθήνα :( και παίρνουν 4.666.666,66:devil: ευρώ (ωραίος αριθμός:p , να δω τι θα λέει αύριο η Λουκά) ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ αποτελέσματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 damn it! Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. December 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 Μόλις τα είδα και γω και κέρδισα 1,49 ευρώ (έπιασα (τα) 3):p ... Είμαι ανάμεσα στους 496.402 :( ... Τώρα μπορώ να πάω έξω να σπαταλήσω τα κέρδη... όποιος θέλει παιδιά κερνάω σήμερα!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 Εγω μονο το τζοκερ επιασα και αυτο επειδη τους επαιξα και τους 20 αριθμους!!!! Εμα εγω ειναι σαν να με εχουν μουτζωσει το τζοκερ θα επιανα???:lol: :lol: Μετα τον πατο δεν παει πιο κατω!!!!!:p :p Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 Εγώ τι να πω δηλαδή? Αν τα τελευταία νούμερα ήταν +1 θα έπιανα 4+1... :mad: Τώρα έπιασα το τζόκερ μόνο :(. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 Μα βγηκαν και κατι νουμερα??? Ημαρτον δηλαδη.....Κριμα τα 12 Ευρω που εδωσα για να παιξω ουτε ενα νουμερο δεν επιασα πλην του τζοκερ δηλαδη... Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 τζαμπα τα 6 ευρω που εδωσα μονο το τζοκερ επιασα και αυτο επειδη τα ειχα βαλει ολα....δεν τα ετρωγα σουβλακια καλυτερα,θα ημουν και χορτατος τωρα :lol: Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 Εγώ ευτυχώς δεν πρόλαβα να παίξω...Γιατί από αυτά τα νούμερα ήθελα να παίξω μόνο το 8, και το 7 για τζόκερ...Είμαι πάντως επιφυλακτικός απέναντι στο παιχνίδι αυτό,γιατί πολύ απλά κάθε Χριστούγεννα έχει μεγάλο ποσό(απανωτά τζακ ποτ νωρίτερα)το οποίο δεν πιστεύω ότι είναι και τόσο τυχαίο... Όπως και να 'χει εύχομαι να τα χαρούν αυτοί που κέρδισαν:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Εγω ειχα παιξει 7,9,20,24,43 και τζοκερ το 7 και επιασα 1+1 και τα αλλα 3 τα εχασα στο "τσακ" :blink: :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Τουλάχιστον βγάλαμε τα λεφτά μας... Στο τζόκερ η φάση είναι αυτή η αναμονή πριν την κλήρωση και όχι καθαυτή η κλήρωση που τρως την ξενέρα. Όπως και τα Χριστούγεννα. Σε φτιάχνει το κλίμα ένα μήνα πριν και στο τέλος συνήθως περνάς χάλια :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Ειμαι ενας απο τους τρεις. Οτιδηποτε θελετε μου το στελνετε με PM. Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Εγώ κέρδισα σε 2 δελτία 1+1,μπορεί και σε ένα!Τζάμπα το 20ευρώ που έδωσα περίπου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Ενα Focus ST για να παιρνω τσιγαρα στο περιπτερο της γειτονιας, μια Ferrari Enzo για τις καθημερινες μου βολτες και ενα σπιτι στη Στοκχολμη. Ευχαριστω. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Σε καλή μεριά, να πάνε τα κέρδη. Μακάρι να τα κέρδισαν άνθρωποι, που τα χρειάζονταν πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Ειμαι ενας απο τους τρεις. Οτιδηποτε θελετε μου το στελνετε με PM. ένα laptop του διχίλιαρου δε θα με χάλαγε!:p:):rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 εγω παλι στεναχωρεθηκα ειχα παιξει 10 δελτια και σε ενα επιασα μονο το τζοκερ. ειχα πολαααααααα ονειρα!!!!!:p :p :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 είμαι ο μόνος που δεν έπαιξα? το θεωρώ άσκοπο αφού με τόοοοοοοοοσα πολλά λεφτά όλη η Ελλάδα θα παίξει! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 είμαι ο μόνος που δεν έπαιξα? το θεωρώ άσκοπο αφού με τόοοοοοοοοσα πολλά λεφτά όλη η Ελλάδα θα παίξει! Μπα, υπάρχει κι άλλος! Εγώ :p ποτέ δεν παίζω τυχερά παιχνίδια! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Και εγω δεν επαιξα. Αφου ουτος η αλλος μεταξυ τους θα τα φανε, αλλα και να μην τα φανε θα εχει τοσους που εχουν παιξει που σιγα μην κατσουν σε μενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Κι ομως εχεις τοσες πιθανοτητες να κερδισεις οσες και αυτοι που κερδισαν. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Κι ομως εχεις τοσες πιθανοτητες να κερδισεις οσες και αυτοι που κερδισαν. Σίγουρα συμφωνώ γιατί άμα δεν προκαλείς τη τύχη σου δεν πρόκειται να κερδίσεις ποτέ!:);):rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 είμαι ο μόνος που δεν έπαιξα? το θεωρώ άσκοπο αφού με τόοοοοοοοοσα πολλά λεφτά όλη η Ελλάδα θα παίξει! Ουτε εγω επαιξα... Δεν μπορω ρε παιδια αλλο.... Κι αλλα λεφτα? Τι να τα κανω? τα εχω βαρεθει :p :p :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Σε καλή μεριά, να πάνε τα κέρδη. Μακάρι να τα κέρδισαν άνθρωποι, που τα χρειάζονταν πολύ. Μακάρι να ΜΗΝ τα κέρδισαν τίποτα καλοί άνθρωποι, γιατί μόνο σε μπελάδες θα τους βάλουν τόσα λεφτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Το ένα από τα τρία τυχερά δελτία παίχτηκε στο πρακτορείο που που έπαιξα και παίζω τα τελευταία χρόνια στους Αγίους Αναργύρους. Δεν έκατσε σ' εμάς όμως... Σε καλή μεριά όποιοι τα πήραν! :D Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destroy Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Όλοι έχουμε λίγο ή πολύ άνάγκη άπο τόσα λεφτά....:D Μακάρι αυτοί που τα κέρδισαν να τα είχαν περισσότερο ανάγκη από κάποιους άλλους:) Παράθεση it's nice to be important!!!! but it's more important to be NICE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts