wap4u Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Κυκλοφόρησε η έκδοση 2.0 του SPB Weather και το αρχείο των ελληνικών θέλει λίγει ενημέρωση. Μπορεί κανείς να βρει το νέο αντίστοιχο αρχείο στα αγγλικά ώστε να κάνουμε τις απαραίτητες προσθήκες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OUMADS Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Επίσης στην νέα έκδοση δεν βλέπω πουθενα να μπορείς να επιλέξεις μετεωρολογική πηγή ώστε να μπορούμε να πέρνουμε τον καιρό από το meteo. Μήπως κανείς ξέρει τον τρόπο? Παράθεση Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wap4u Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Επίσης στην νέα έκδοση δεν βλέπω πουθενα να μπορείς να επιλέξεις μετεωρολογική πηγή ώστε να μπορούμε να πέρνουμε τον καιρό από το meteo. Μήπως κανείς ξέρει τον τρόπο? Κάπου στις ρυθμίσεις που λέει sync. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Eχω το SPB Shell 2.12 νομιζω στο omnia μαζι με το πακετο - themes του ιταλου (kyro k luna)και θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει τροπος να προσθεσω δικα μου wallpaper στα themes μαζι με αυτα που ειχε το πακετο εγκαταστασης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arnaia Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Μπορώ να βάλω το spb menu ως today screen?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 ΤΟ LINK ΓΙΑ ΤΟ Spb Greek FSK skin v2.0 VGA ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙ. Αγγελλε αν το δεις,στειλε μου το να το ανεβασω εγω στον λογ/σμο μου :) για να ειναι διαθεσιμο στα παιδια :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Μπορούμε να αφαιρέσουμε γλώσσες από το SPB Keyboard ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos_cy Δημ. January 17, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Αγγελλε αν το δεις,στειλε μου το να το ανεβασω εγω στον λογ/σμο μου :) για να ειναι διαθεσιμο στα παιδια :) Δυστυχώς δεν το έχω. Μετά από ένα αναπάντεχο και αναγκαστικό φορμάρισμα στο σκληρό δίσκο του pc μου έχασα πάρα πολλά αρχεία, μαζί κι αυτό. Αν το έχει κάποιος άλλος, ας το ανεβάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Δυστυχώς δεν το έχω. Μετά από ένα αναπάντεχο και αναγκαστικό φορμάρισμα στο σκληρό δίσκο του pc μου έχασα πάρα πολλά αρχεία, μαζί κι αυτό. Αν το έχει κάποιος άλλος, ας το ανεβάσει. θα σκαλισω λιγο τα ..κοιταπια μου :lol: μπας και το ξετρυπωσω πουθενα...:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Δυστυχώς δεν το έχω. Μετά από ένα αναπάντεχο και αναγκαστικό φορμάρισμα στο σκληρό δίσκο του pc μου έχασα πάρα πολλά αρχεία, μαζί κι αυτό. Αν το έχει κάποιος άλλος, ας το ανεβάσει. Επειδή κάτι τέτοια τα έχω καλά φυλαγμένα σε 2 δίσκους, τα ανέβασα και πάρτε τα ..... :) http://rapidshare.com/files/184708234/Greek_VGA_Skin_v2.0_setup.zip http://rapidshare.com/files/184708089/Greek_Portrait_VGA_Skin_v2.0_setup.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Επειδή κάτι τέτοια τα έχω καλά φυλαγμένα σε 2 δίσκους, τα ανέβασα και πάρτε τα ..... :) http://rapidshare.com/files/184708234/Greek_VGA_Skin_v2.0_setup.zip http://rapidshare.com/files/184708089/Greek_Portrait_VGA_Skin_v2.0_setup.zip απλα αψογος :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 απλα αψογος :) Φίλε Δημήτρη δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό για ανθρώπους που με έχουν βοηθήσει στα πρώτα μου βήματα όπως εσύ, ο Αγγελος και πολλοί άλλοι με ήθος που έχουν αποσυρθεί ( ο Minotavrs αντί να ενεργοποιηθεί πάλι στο φόρουμ, τρέχει σε συναντήσεις και φαγοπότια στη Θεσσαλονίκη :lol: ) Σας ευχαριστώ όλους σας. Φιλικά Αργύρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 ( ο Minotavrs αντί να ενεργοποιηθεί πάλι στο φόρουμ, τρέχει σε συναντήσεις και φαγοπότια στη Θεσσαλονίκη :lol: ) Σας ευχαριστώ όλους σας. Φιλικά Αργύρης εδω εχουμε ενα θεμα :lol::D στα φαγοποτια και στην καλη παρεα δεν λεμε ποτε οχι :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Μόλις τώρα βρήκα αυτό το θέμα και συγχαρητήρια σε όλους . Έψαξα όλες τις σελίδες και δεν βρήκα Ελληνικό skin για το spb traveler . Δεν υπάρχει η δεν έψαξα καλά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Ξέρει κανείς γιατι βγήκαν απο το site thw spb τα diary και shell?? http://www.spbsoftwarehouse.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Μόλις τώρα βρήκα αυτό το θέμα και συγχαρητήρια σε όλους . Έψαξα όλες τις σελίδες και δεν βρήκα Ελληνικό skin για το spb traveler . Δεν υπάρχει η δεν έψαξα καλά ? εγω φιλε μου παντως δεν βρηκα κατι .... περιμενε μηπως δει κανεις το μηνυμα σου και μπορεσει να σε βοηθησει...;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KASTELI55 Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Καλησπέρα... Μόλις εγκατέστησα το Spb Pocket Plus σε omnia i900. Η εγκατάσταση φαινεται να έγινε κανονικά, ο φάκελος με το πρόγραμμα υπάρχει μέσα αλλά το πρόγραμμα δεν τρέχει και δεν φαίνεται στον κατάλογο προγραμμάτων.. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos_cy Δημ. February 27, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Καλησπέρα... Μόλις εγκατέστησα το Spb Pocket Plus σε omnia i900. Η εγκατάσταση φαινεται να έγινε κανονικά, ο φάκελος με το πρόγραμμα υπάρχει μέσα αλλά το πρόγραμμα δεν τρέχει και δεν φαίνεται στον κατάλογο προγραμμάτων.. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ; Ευχαριστώ Το Spb Pocket Plus δεν θα το δεις στα προγράμματα. Θα το δεις στην οθόνη "Σήμερα" (today screen) και στις Ρυθμίσεις->Σύστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wap4u Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Υπάρχει κάποια μετάφραση για το spb wallet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touros50 Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 καλησπέρα σε όλους. να ρωτησω θέλω μερικά πραγματάκια για τις εφαρμογές της spb . πήρα πρόσφατα το htc touch hd , έψαξα λίγο τα spbκαι θα ήθελα λίγη βοήθεια : 1) Υπάρχει skin gia wvga οθόνη? 2) έκανα εγκατάσταση το spb full screen keyboard ( εφαρμογή με serial) στη κάρτα μνήμης και έτρεξα την vga greek από ένα από τα http://rapidshare.com/files/18470823...v2.0_setup.zip http://rapidshare.com/files/18470808...v2.0_setup.zip .και το portrait έτρεξα , αλλά τίποτα σε ελληνικά . τα έτρεξα σαν setup απο το pc και εγκαθείστανται σε φάκελο στην καρτα μνήμης μέσα στο πρόγραμμα .τους έκανα και αντιγραφή έξω, δίπλα στα άλλα skin αλλά τίποτα . πώς θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω και το ελληνικό skin? μήπως κάποια ρύθμιση από το htc ή κάτι στην εγκατάσταση ? 3)όταν προσπάθησα να το απεγκαταστήσω δεν διαγραφόταν το greek portrait και ούτε ένα μέροσ του spb fsk . Αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos_cy Δημ. March 3, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Όλα τα σκιν που υπάρχουν σε αυτό το thread δεν είναι πλέον συμβατά με την υπάρχουσα έκδοση Spb Keyboard 4. Σε αυτή την έκδοση υπάρχει ελληνικό πληκτρολόγιο χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσεις κάποιο σκιν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touros50 Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Όλα τα σκιν που υπάρχουν σε αυτό το thread δεν είναι πλέον συμβατά με την υπάρχουσα έκδοση Spb Keyboard 4. Σε αυτή την έκδοση υπάρχει ελληνικό πληκτρολόγιο χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσεις κάποιο σκιν. ευχαριστώ άγγελε , δηλαδή προτείνεις spb 4 και όλα καλά ..... να μην πειραματίζομαι με το 3 και προσπαθώ...???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos_cy Δημ. March 3, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 ευχαριστώ άγγελε , δηλαδή προτείνεις spb 4 και όλα καλά ..... να μην πειραματίζομαι με το 3 και προσπαθώ...???? Το 4 φυσικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Κι εδώ θα βρείτε το ελληνικό σκιν που έχω φτιάξει για το Spb Finance και τις κατηγορίες συναλλαγών μεταφρασμένες στα Ελληνικά. Αποσυμπιέστε τον αντίστοιχο φάκελο και θα βρείτε μέσα οδηγίες εγκατάστασης (Infos.txt). http://img240.imageshack.us/img240/874/spbfinancegreekskinbu0.png (Δεν το έχω δοκιμάσει σε VGA. Αν το δοκιμάσετε πείτε μου εντυπώσεις) http://rapidshare.com/files/8456252/Greek_QVGA_skin.zip http://rapidshare.com/files/8456781/Greek_VGA_skin.zip Παίζει κάνα νέο skin για WVGA οθόνες όπως του HTC Touch HD; Επίσης πως καταχωρούμε το αρχειό με τις Ελληνικές κατηγοτίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achille1 Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts