john75 Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Melomakarona for ever :D Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Μελομακάρονα 4ever :p Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Πάντως mvagustagm μ', στον Σκλαβενίτη Παγκρατίου, υπάρχουν ένα σωρό κουτιά στο ραφι. :D Κουραμπιέδες Ιωσηφίδη. Τους παίρνει ο άντρας μου. Αμέ!! τι να το κανεις αγαπημενη garfield? τυποποιημενα τωρα??? δε λεει!!! τα φρεσκα ειναι αλλο πραμα...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Ολα ωραία είναι αγάπη μου. Δόντια να 'χεις να μασάς.. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Ολα ωραία είναι αγάπη μου. Δόντια να 'χεις να μασάς... ...και υγεία να 'χεις και μυαλό γιατί αν δεν έχεις και τρως μελομακαρονα & κουραμπιέδες, θα γίνεις μετά τις γιορτές μωσχαράκι...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Ολα ωραία είναι αγάπη μου. Δόντια να 'χεις να μασάς.. :happy: διαφωνω, αλλο το φρεσκο το τσουρεκι και αλλο το μπαγιατικο... μμμ... τσουρεκι... μμμ... τερκενλης...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 μελομακάρονα φυσικά Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 μελομακάρονα φυσικά +1 οι κουραμπιεδες δεν μου αρεσουν καθολου :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 διαφωνω, αλλο το φρεσκο το τσουρεκι και αλλο το μπαγιατικο... μμμ... τσουρεκι... μμμ... τερκενλης...:) με κρεμαααααααααααααααααααααααααα μακραν το καλυτερο!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 με κρεμαααααααααααααααααααααααααα μακραν το καλυτερο!!!!!! ναι... και με βυσινο...:up: :up: http://www.terkenlis.gr/Gr/Home.htm αλλα τερμα τα :offtopic::) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Mελομακάρονα :love: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 melomakarona fusika.kai otan einai bouthgmena se sokolata:D :D ox mou anoixe h orexh.pao na tsimphso ena:) Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Κανενα απ’τα δυο. Ψηφιζω δίπλες. :drool: :D Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 Κανενα απ’τα δυο. Ψηφιζω δίπλες. :drool: :D εισβαλεις στο θεμα με μια νεα και πολυ αξιολογη προταση...:lol: και πολυ καλα κανεις μεταξυ μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 να χαμε κανα γαλακτομπούρεκο η κανα χαλβα σιμυγδαλένιο μαρέσει πολύ γιατί απλα δεν έχουνε τόσες ζάχαρες οσο τα άλλα γλυκά Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :p:p Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 να χαμε κανα γαλακτομπούρεκο η κανα χαλβα σιμυγδαλένιο μαρέσει πολύ γιατί απλα δεν έχουνε τόσες ζάχαρες οσο τα άλλα γλυκά δε καταλαβα!!! εχεις δει ποτε κουραμπιε με ζαχαρη?:lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 Τς τς τς....μαζευτηκαν ολοι οι γλυκατζηδες και μας εβγαλαν off-topic! :p Λοιπον, αφηστε τα σαπια και διαλεξτε...οχι τι γλυκο σας αρεσει γενικα αλλα αν προτιματε μελομακαρονα ή κουραμπιεδες (ακομη και οσοι τα σιχαινεστε, σκεφτειτε τι απο τα δυο θα προτιμουσατε αν σας απειλουσαν με κανενα εξασφαιρο :p :p ) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 μελομακαρονα με σοκολατα γαλακτος ή ακομη και λευκη σοκολατα ξερει κανει που θα βρω? ολο με πικρη βρισκω...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 Εγώ κουραμπιέδες χαλαρά! Στη καθισιά μου μπορώ να φάω ίσαμε :X... (:shifty: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 Και τα δυο!! (δε μπορω να επιλεξω και τα δυο ε; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ το δίχως άλλο. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 μελομακαρονα με σοκολατα γαλακτος ή ακομη και λευκη σοκολατα ξερει κανει που θα βρω? ολο με πικρη βρισκω...:(σε ποια πολη ψαχνεις? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 σε ποια πολη ψαχνεις? αθηνα ή πειραια! εχεις να προτεινεις κατι?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 για αθηνα δυστυχως οχι..αν εισουν θεσσαλονικη εχω να σου προτεινω ! και επειδη μπορει να φανει το ποστ αυτο χρησιμο σε συμπολιτες μου,ας προτεινω τερκενλη,κυριτση και αγαπητο! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts