lewton Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 dial-up, σιγα μη δινω λεφτα σε τετοιες εταιριες. Εγώ ψηφίζω το αντίθετο (όχι απλα το ψηφίζω, το έχω κάνει πράξη), και από Ιούλιο κόβω τελείως τον ΟΤΕ. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Καλησπέρα στην παρέα. Επειδή σκέφτομαι και εγώ να βάλω ADSL θα ήθελα να ρωτήσω μερικά πραγματάκια. 1. Έχω αυτήν την στιγμή γραμμή ISDN και θα ήθελα να ρωτήσω είναι καλύτερα να κάνω μετατροπή την γραμμή σε ADSL η να συνδεθώ μέσω της ISDN? 2. Πόσο θα είναι το πάγιο με Φ.Π.Α. αν κάνω μετατροπή την γραμμή σε ADSL και πόσο με ISDN χωρείς Provider μόνο το πάγιο? 3. Είναι καλύτερα να γυρίσω την γραμμή σε PSTN από ISDN που έχω και μετά να βάλω ADSL? 4. Είναι καλύτερα να βάλω ADSL μέσω του OTE η μέσω κάποιου Internet Provider? Μπορεί η ερωτήσεις μου να φανούν εύκολες αλλά δεν γνωρίζω καθόλου από ADSL. Αυτό που θέλω είναι την καλύτερη λύση για ADSL και πόσο τελικά είναι το πάγιο με Φ.Π.Α. το μήνα χωρείς κάποιον Internet Provider. Ευχαριστώ. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 @christos1: Διάβασε τον "Οδηγό DSL" του Lewton και αν συνεχίσεις να έχεις απορίες ενημέρωσέ μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Ρε παιδια και με ποση ταχυτητα κατεβαζετε πραγματικα?? Εγω εχω οτε dial up και το ανωτερο ειναι 4 kbs.Αν βαλω 256 ή 384 με ποσο θα κατεβαζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Ρε παιδια και με ποση ταχυτητα κατεβαζετε πραγματικα?? Εγω εχω οτε dial up και το ανωτερο ειναι 4 kbs.Αν βαλω 256 ή 384 με ποσο θα κατεβαζω? File mou exw vivodi 384, kai katevazw 40-43 full speed. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Ρε παιδια και με ποση ταχυτητα κατεβαζετε πραγματικα?? Εγω εχω οτε dial up και το ανωτερο ειναι 4 kbs.Αν βαλω 256 ή 384 με ποσο θα κατεβαζω? otenet 512 κατεβαζω με 60-64 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 384 kai katevazw 38-39 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Ρε παιδια και με ποση ταχυτητα κατεβαζετε πραγματικα?? Εγω εχω οτε dial up και το ανωτερο ειναι 4 kbs.Αν βαλω 256 ή 384 με ποσο θα κατεβαζω? An Katevazeis me 4 (4*8=32) είναι πολύ πιθανό το modem σου να είναι 33 Το πρώτο βήμα και μέχρι να βάλεις ADSL, άλλαξε το με 56άρι για να κατεβάζεις με 6-7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Me Otenet 1024 katevazw apo 96-102 kai se exairetikes synthikes (ntua ftp server)exw piasei kai ta 135 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 An Katevazeis me 4 (4*8=32) είναι πολύ πιθανό το modem σου να είναι 33 Το πρώτο βήμα και μέχρι να βάλεις ADSL, άλλαξε το με 56άρι για να κατεβάζεις με 6-7 56αρι εχω αλλα η γραμμη ειναι χαλια κ συνδεεται με 32 kbps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve62742 Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 56αρι εχω αλλα η γραμμη ειναι χαλια κ συνδεεται με 32 kbps ke emena ta idia kani....giati ginete afto;pados de mou to ekane apo pada.... Παράθεση http://img571.imageshack.us/img571/7271/up74.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toliss Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 Εγω μενω γερμανια, αλλά παρόλου που εχω 6ΜΒ δεν έχω φτασει ακομη τα 512ΚΒ/s στο κατέβασμα αλλα το πολυ εως 215ΚΒ/s. πληρώνω 25€ για flatrate (ολο τον μηνα να ειμαι μεσα)και 29€ για DSL 6000Μbit/s. Αν κανω σύγκρησει σε Αυστρια ειναι αυτοι πολυ μπροστά αλλά απο τον σεπτεμβριο πανε και εδω στην γερμανια στα 25000Μbit/s δοκημαστήκα. Η γερμανία είναι ακόμη υποανάπτυκτο κράτος σε θέμα DSL & UMTS αλλά απο ο,τι φένεται αλλάζουν τα πράγματα. Πρην απο ενα μήνα ειχα μια Flat 1000Μbit/s,μεστήχηζε 48€ και τωρα πληρώνω 54€ για την 6000Mbit/s.Το κουφο ειναι δεν καταλαβαίνω οτι είμαι ποιο γρηγορος αλλα στο DL χθες εκει το κατάλαβα για 80ΜΒ χρειαστηκα πεπήπου 3 εως 4 λεπτα αναλογα τον Server πχ χθες που κατεβαζα το καινουργιο update απο το νερο δεν ξεπερνούσα τα 45ΚΒ/s. Χαρά στο κουραγιο σας με αυτες της ταχυτητες. Της ειχα πριν απο 5,5 χρονια και δεν μπωρο να φανταστω να εχω 4-10ΚΒ/s. Φιλε Bayern7 τώρα μπορείς να βγάλεις νόημα; Μην με παρεξηγείς μενω εδώ και 30 χρόνια περήπου γερμανία T-Com: VDSL mit 25Mbit/s 14.07.2005 16:47 Uhr - T-Com startet ab September in den Staedten Hamburg und Stuttgart einen neuen DSL-Pilotversuch, der Spitzengeschwindigkeiten von bis zu 25 MBit/s ermoeglichen soll. Insgesamt 800 Pilotkunden erhalten die Chance, die neuen DSL-Techniken VDSL bzw. ADSL2+ zu testen. Das monatliche Grundentgelt fuer T-DSL 25000 betraegt 28,99 Euro und für T-DSL 16000 muessen 24,99 Euro bezahlt werden. Eine entsprechende Flatrate wird von T-Online fuer 29,95 Euro angeboten. Το μεταφράζω από γερμανίκα σε ελληνικά Η T-COM (OTE) γερμανίας αρχήζει απο τον σεπτέμβριο δοκημαστίκα σε δύο πόλης, Στουττγάρδη και Αμβούργο ταχύτητες τον 25000 Βιt/s συνοληκά θα συμετεχούν 800 καταναλωτές πού θα εχούν την ευκαιρία να δοκημάσουν την καινουργία τεχνολογεία ADSL2+. To μηνιαίο πάγειο για το 25000 θα στηχήζει 28,99€, ενώ το 16000 Bit/s θα στηχήζει 24,99€. H Flatrate θα στηχήζει 29,95€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 Bάλε κανένα σημέιο στίξης γιατί δεν βγάζουν νόημα τα γραφόμενα σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Θα ηθελα να ρωτησω ορισμενα πραγματα για την Φορθνετ 1Bill dsl 256,την οποια σκεφτομαι να ενεργοποιησω(εψαξα να βρω καποιο επισημασμενο τοπικ σχετικα με το dsl της Φορθνετ-οχι adsl box κλπ-και δε βρηκα... :!: ). 1)Η συνδεση ειναι αοριστου χρονου?Κατι τετοιο γραφει στο σαιτ της εταιριας.Ηξερα πως η Φορθνετ σε βαζει να προπληρωσεις ολη τη συνδρομη,αυτο αλλαξε τωρα? 2)Λεει οτι εχει μια προσφορα που σου χαριζουν το τελος ενεργοποιησης(ειναι τα 40 περιπου ευρω χαρατσι?)& σου κανουν δωρο ενα ρουτερ(καποιος ξερει να μου πει ποιο ειναι αυτο & αν ειναι ικανοποιητικο ή αν θα χρειαστει να παρω αλλο?). 3)Επειδη εχω γραμμη pstn,θα χρειαστουν καποια φιλτρα για τη μετατροπη της σε adsl?Και αν ναι,αυτα θα μου τα δωσει η Φορθνετ οταν κανω την αιτηση ή θα πρεπει να τα παρω μονος μου? 4)Για οσους εχουν ενεργοποιησει συνδεση τωρα το καλοκαιρι,ποσες μερες παιρνει περιπου μετα την καταθεση της αιτησης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Θα ηθελα να ρωτησω ορισμενα πραγματα για την Φορθνετ 1Bill dsl 256,την οποια σκεφτομαι να ενεργοποιησω(εψαξα να βρω καποιο επισημασμενο τοπικ σχετικα με το dsl της Φορθνετ-οχι adsl box κλπ-και δε βρηκα... :!: ). 1)Η συνδεση ειναι αοριστου χρονου?Κατι τετοιο γραφει στο σαιτ της εταιριας.Ηξερα πως η Φορθνετ σε βαζει να προπληρωσεις ολη τη συνδρομη,αυτο αλλαξε τωρα? 2)Λεει οτι εχει μια προσφορα που σου χαριζουν το τελος ενεργοποιησης(ειναι τα 40 περιπου ευρω χαρατσι?)& σου κανουν δωρο ενα ρουτερ(καποιος ξερει να μου πει ποιο ειναι αυτο & αν ειναι ικανοποιητικο ή αν θα χρειαστει να παρω αλλο?). 3)Επειδη εχω γραμμη pstn,θα χρειαστουν καποια φιλτρα για τη μετατροπη της σε adsl?Και αν ναι,αυτα θα μου τα δωσει η Φορθνετ οταν κανω την αιτηση ή θα πρεπει να τα παρω μονος μου? 4)Για οσους εχουν ενεργοποιησει συνδεση τωρα το καλοκαιρι,ποσες μερες παιρνει περιπου μετα την καταθεση της αιτησης? 1. Έχεις την δυνατότητα μέσα από την αίτηση να επιλέξεις αορίστου χρόνου. 2. Ναι σου κάνουν δώρο το τέλος ενεργοποίησης, νομίζω και άλλες εταιρίες το κάνουν αυτό όπως ο οτε. Τα Router είναι 2 που μπορείς να επιλέξεις, το ένα από τα 2 είναι το Intracom JetSpeed 520, το άλλο δεν το θυμάμαι. Το JetSpeed 520 από ότι γνωρίζω δεν είναι από τα καλύτερα αλλά πιστεύω ότι θα κάνεις την δουλειά σου, άλλωστε μην ξεχνάς ότι στο κάνουν δώρο όποτε αν δεν μείνεις ικανοποιημένος μπορείς να πάρεις κάποιο άλλο. 3. Ότι χρειαστείς για την γραμμή σου αναλόγως αν έχεις Istn-Pstn είναι μέσα στο πακέτο (Router και το φίλτρο μαζί). 4. Αυτό είναι σχετικό πρώτα θα πρέπει να γνωρίζεις αν στην περιοχή που είσαι υπάρχουν γραμμές πρόσβασης για Adsl, αν υπάρχουν χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος κάνει 3-5 μέρες για ενεργοποίηση, σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να μπεις σε λίστα αναμονής και να περιμένεις να υπάρξει διαθεσιμότητα για γραμμές αυτό μπορεί να πάρει αρκετό χρόνο. Αν δεν έχεις κοιτάξει στην Forthnet μπορείς να δεις εδώ. http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10007875 Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 Τα Router είναι 2 που μπορείς να επιλέξεις, το ένα από τα 2 είναι το Intracom JetSpeed 520, το άλλο δεν το θυμάμαι. Το JetSpeed 520 από ότι γνωρίζω δεν είναι από τα καλύτερα αλλά πιστεύω ότι θα κάνεις την δουλειά σου, άλλωστε μην ξεχνάς ότι στο κάνουν δώρο όποτε αν δεν μείνεις ικανοποιημένος μπορείς να πάρεις κάποιο άλλο. 3. Ότι χρειαστείς για την γραμμή σου αναλόγως αν έχεις Istn-Pstn είναι μέσα στο πακέτο (Router και το φίλτρο μαζί). Ειναι σιγουρο οτι σου δινουν ρουτερ & οχι απλο μοντεμ?Στο Πλαισιο που εκανα την αιτηση μου ειπαν πως ειναι απλο μοντεμ & μαλιστα δε σου δινουν ουτε φιλτρο(βεβαια πιθανον να ειναι ασχετοι,αφου πριν απ'αυτους πηγα & στο Μουλτιραμα & δεν ηξεραν την τυφλα τους,νομιζαν πως δε γινεται συνδεση αοριστου χρονου,οτι πληρωνεις μονο με πιστωτικη και αλλα τετοια ωραια :rolleyes: :mad: ).Βρηκα & το us robotics 9105,για το οποιο εχω ακουσει πολυ καλα λογια,σε τιμη κοντα στα 60 ευρω...να το παρω κατευθειαν ή να περιμενω να δω πως θα τα πηγαινει το μοντεμ της φορθνετ? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 Ειναι σιγουρο οτι σου δινουν ρουτερ & οχι απλο μοντεμ?Στο Πλαισιο που εκανα την αιτηση μου ειπαν πως ειναι απλο μοντεμ & μαλιστα δε σου δινουν ουτε φιλτρο(βεβαια πιθανον να ειναι ασχετοι,αφου πριν απ'αυτους πηγα & στο Μουλτιραμα & δεν ηξεραν την τυφλα τους,νομιζαν πως δε γινεται συνδεση αοριστου χρονου,οτι πληρωνεις μονο με πιστωτικη και αλλα τετοια ωραια :rolleyes: :mad: ).Βρηκα & το us robotics 9105,για το οποιο εχω ακουσει πολυ καλα λογια,σε τιμη κοντα στα 60 ευρω...να το παρω κατευθειαν ή να περιμενω να δω πως θα τα πηγαινει το μοντεμ της φορθνετ? :worry: Για περσότερες πληροφορίες για το (jetSpeed 520) μπορείς να δεις εδώ: http://www.intracom.gr/helpdesks/jetspeed/jetspeed_gr.htm http://www.intracom.gr/helpdesks/jetspeed/js520/jetspeed_520_gr.htm Υ.Γ. Προσωπική μου γνώμη είναι να το δοκιμάσεις πρώτα το (jetSpeed 520) και αν δεις ότι δεν είσαι ευχαριστημένος τότε μπορείς να πάρεις το (us robotics 9105) που και εγώ έχω ακούσει για αυτό πολύ καλά σχόλια. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cobras Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Παιδες σκεφτομαι να βαλω dsl αλλα ειμαι εντελος ασχετος για το τι πρεπει να κανω και ποσο θα μου στοιχισει !Ασχολουμε με το nternet εδω και αρκετα χρονια αλλα ποτε δεν εβαλα στο σπιτι και τον τελευταιο καιρο το πηρα αποφαση γιατι εχω βαρεθει να τα σκαω στα net-καφε!Ακουσα και μια δηλωση του Καραμανλη για φτηνο intrenet ισχυει?Επισης δεν εχω σταθερο και δεν με ενδιαφερει να βαλω εαν γινεται .Καμια καλη προταση γενικα και οδηγιες?{με ενδιαφερει να εχει καλες ταχυτητες} Ευχαριστω εκ των προτερων... Παράθεση Η λογική του αύριο οδηγεί στη χώρα του ποτέ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Παιδες σκεφτομαι να βαλω dsl αλλα ειμαι εντελος ασχετος για το τι πρεπει να κανω και ποσο θα μου στοιχισει !Ασχολουμε με το nternet εδω και αρκετα χρονια αλλα ποτε δεν εβαλα στο σπιτι και τον τελευταιο καιρο το πηρα αποφαση γιατι εχω βαρεθει να τα σκαω στα net-καφε!Ακουσα και μια δηλωση του Καραμανλη για φτηνο intrenet ισχυει?Επισης δεν εχω σταθερο και δεν με ενδιαφερει να βαλω εαν γινεται .Καμια καλη προταση γενικα και οδηγιες?{με ενδιαφερει να εχει καλες ταχυτητες} Ευχαριστω εκ των προτερων... Εκείνο που μπορώ να σου πω εγώ είναι ότι για τη γραμμή θα πληρώνεις πάγια στον ΟΤΕ 23,68 ευρώ το μήνα συν τα πάγια για το σταθερό (το οποίο δεν μπορεις να αποφύγεις) άλλα 13.57 ευρώ. Σύνολο 37,25 ευρώ μόνο για τη γραμμή κάθε μήνα. Για το κόστος του isp πρέπει να υπάρχει ένα σχετικό υπόμνημα στην αρχή της σελίδας. Επιπλέον θα δώσεις 35 ευρώ (δεν θυμάμαι είναι και ο ΦΠΑ μέσα) για την ενεργοποίηση και 45 ευρώ για την εγκατάσταση του εξοπλισμού. Σου προτείνω να κάνεις μόνος σου την εγκατάσταση και να μην τα δώσεις. 3 καλώδια συνδέεις. Θα χρειαστείς και ένα modem/router 50 - 100 ευρώ. Εναλλακτικά υπάρχει και το ondsl kit από την otenet το οποίο νομίζω έχει μία προσφορά όλα μέσα (και modem) με 130 ευρώ για 3 μήνες. Θα πρέπει βέβαια πρώτα να ζητήσεις από τον οτε τηλεφωνική γραμμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. September 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2005 paidia kai ego mallon tha vallo adsl...mipos mporeite na mou ta peite kai mena mia akoma fora? lipon thelo apo ton pOTE ta panta...alla h sindesh na einai aoristou xronou.poso einai to oliko kostos pano kato...prin episkeutika ti selida tis otenet kai den katalava tipota toses times tosa diaforetika programmata ponokefaliasa :cry: ftaiei vevea pou exo kimithei mono 3 ores apo xthes :wacko: opote any help is welcome :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2005 paidia kai ego mallon tha vallo adsl...mipos mporeite na mou ta peite kai mena mia akoma fora? lipon thelo apo ton pOTE ta panta...alla h sindesh na einai aoristou xronou.poso einai to oliko kostos pano kato...prin episkeutika ti selida tis otenet kai den katalava tipota toses times tosa diaforetika programmata ponokefaliasa :cry: ftaiei vevea pou exo kimithei mono 3 ores apo xthes :wacko: opote any help is welcome :) ΔΕΝ θα βαλεις τα παντα απο τον ΟΤΕ. Αυριο πρωι πρωι (δηλαδη κατα τις 2 που θα ξυπνησεις) θα παρεις στο 134 και θα πεις οτι θελεις να βαλεις dsl και θα τους ζητησεις μονο τη γραμμη και οχι συνδεση οτενετ. Θα σου πουν αν υπαρχει διαθεσιμο το dsl στη περιοχη σου και αν ναι λογικα σε καμια βδομαδα θα εισαι ετοιμος. Στον οτε θα πληρωνεις για γραμμη 384 19.9+ΦΠΑ το μηνα. Αν ολα σου πανε καλα και σου πουν οτι μπορεις να εχεις dsl παμε παρακατω: Για συνδρομη τωρα, επισης αυριο πρωι πρωι (μετα τις 3 :p ) θα πας στο περιπτερο και θα παρεις το περιοδικο RAM. Εχει 3 μηνες δωρεαν adsl με την Hellas On Line, το περιοδικο κανει 7.5 Ευρω. Δηλαδη θα εχεις κοστος ανα μηνα 19.9+ (7.5/3)= 22,4 Ευρω +ΦΠΑ δηλαδη περιπου 26,65 εκ των οποιων 23,68 θα ερχονται στο λογαριασμου του ΟΤΕ, τα υπολοιπα τα εχεις πληρωσει μεσω του περιοδικου. Τελος υπαρχει και το τελος ενεργοποιησης το οποιο ειναι 41 Ευρω. Να εχεις υποψιν σου οτι ο 1ος λογαριασμος θα σου ερθει αρκετα φουσκομενος καθως υπαρχει το τελος ενεργοποιησης + καποια προκαταβολη απο την προσβαση (νομιζω 3 μηνες δηλαδη 3*19.9). Το μονο που σου μενει τωρα ειναι να αγορασεις ενα μοντεμ, κοστος περι τα 60 Ευρω, περισσοτερα θα σου πουν οι ειδημονες γιατι δεν ξερω εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 hehe telika ksipnisa...omos exo isdn tora opote mipos prepei na to kopso to isdn giati kai ekei plirono kapio telos ana dimino oste na ginei adsl over pstn kai oxi over isdn....a mporeis mipos na mou peis ena tixaio mina poso plironeis mono gia adsl? thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 hehe telika ksipnisa...omos exo isdn tora opote mipos prepei na to kopso to isdn giati kai ekei plirono kapio telos ana dimino oste na ginei adsl over pstn kai oxi over isdn....a mporeis mipos na mou peis ena tixaio mina poso plironeis mono gia adsl? thnx Για να κόψεις το ISDN θα πληρώσεις 30 ευρώ. Θα χάσεις την αανγνώριση κλήσεων. Θα γλυτώνεις γύρω στα 3 ευρώ τον μήνα. Αν θέλεις αανγνώριση θα πληρώνεις 1 ευρώ τον μήνα και θα κερδίζεις 2. Σε 15 μήνες θα εχεις κάνει απόσβεση της μετατροπής. Σου συνιστώ παρόλα αυτά να το κόψεις αν δε το χρειάζεσαι .Πήγαινε όμως πρώτα στην σελίδα http://www.oteshop.gr/home/adslwizard.htm και κοίτα αν μπορει να μπει σε ISDN ή σε PSTN το adsl στο νούμερο σου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Για να κόψεις το ISDN θα πληρώσεις 30 ευρώ. Θα χάσεις την αανγνώριση κλήσεων. Θα γλυτώνεις γύρω στα 3 ευρώ τον μήνα. Αν θέλεις αανγνώριση θα πληρώνεις 1 ευρώ τον μήνα και θα κερδίζεις 2. Σε 15 μήνες θα εχεις κάνει απόσβεση της μετατροπής. Σου συνιστώ παρόλα αυτά να το κόψεις αν δε το χρειάζεσαι .Πήγαινε όμως πρώτα στην σελίδα http://www.oteshop.gr/home/adslwizard.htm και κοίτα αν μπορει να μπει σε ISDN ή σε PSTN το adsl στο νούμερο σου . lipon kaneis lathos prin ligo kitaksa ena logariasmo tou ote...Telos isdn2 ΒΑΣ. ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΗΣ (leei kati imerominies) 29.80 euro :w00t: mallon prepei na to vgallo apo ti mesh mou fenete... edit: btw ginete na mpei dsl stin perioxh mou to kitaksa ;) edit2: ego ekana lathos mou eipan telika oti einai kapio pagia auto :wacko: akoma kimame :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 lipon milisa sto 134 alla mou ta leei kapos ftina... 1) 35 europoula gia energopiish (mia fora to plironeis) 2) 19.90 eura ton mina 3)49 eura gia modem. Gia sindesh aoristou xronou sto economy 3000 tsamba :confused: lool kati mou fenete oti den mou lene....mporeite please na me voithisete? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts