Jump to content

VoipDiscount

Κοινοποίηση

Recommended Posts

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

• Απαντήσεις 68
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:) - φιλε κανε μια δοκιμη και πες μου εσυ ναι μεν ακους καμπανα αλλα ακουει αντιλαλο ο συνομιλητης σου ?

fighting0060.gif

επειδη ειμαι ψιλοασχετος με το θεμα, οταν τηλεφωνεις μεσω voipdiscount στον αλλον τι αριθμο δειχνει οταν τον καλουν?ομοιως και για τα sms.

αν το χρησιμοποιησω για το Ν95 μεσω wifi,περνωντας τις καταλληλες ρυθμισεις, η χρεωση θα ειναι σαν phone2phone ή σαν να ειναι μεσω internet οπως με ακουστικα και μικροφωνο?

:rolleyes: - οταν τηλεφωνεις βγαινει απορρητο ενω οταν του στελνεις sms βαζεις οποιον αριθμο κινητου θες ακομα και τον δικο του ξερεις τι πλακα εχει να του ερχεται sms του κολλητου σου με αποστολεα ενα αγνωστον που εχει ιδιο αριθμο με αυτον ?

fighting0060.gif

:rolleyes: - οταν τηλεφωνεις βγαινει απορρητο ενω οταν του στελνεις sms βαζεις οποιον αριθμο κινητου θες ακομα και τον δικο του ξερεις τι πλακα εχει να του ερχεται sms του κολλητου σου με αποστολεα ενα αγνωστον που εχει ιδιο αριθμο με αυτον ?

ευχαριστω για την απαντηση,αλλα μηπως θα υπηρχε τροπος και στις κλησεις να φαινεται ο αριθμος του κινητου? ή αν το υποστηριζει καποια αλλη εταιρια voip...

ξερει κανενας αν ισχυουν τα ιδια πραγματα και στο κινητο??? δηλαδη χρεωσεις κτλ.. εχω nokia E65 το οποιο μπορει να συνδεθει με Voip... βοηθηστε με
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ίδιες είναι και οι χρεώσεις από κινητό αν έχεις συνδεθεί με VOIP.

Είσαι σίγουρος; :worry: εγώ μπορώ να βάλω ως αποστολέα μόνο τους δικούς μου αριθμούς που τους έχω πιστοποιήσει (με την εισαγωγή κωδικού που έρχεται στο κινητό)...

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

:worry: - μα πως θα το εγραφα αν δεν το ειχα δει να γινεται ? μαλιστα εσπαγα πλακα με εναν φιλο και την γυναικα μου που τρομοκρατημενοι μου εγραφαν οτι καποιος τους εγραφε απειλητικα sms με τον αριθμο τους - περαν του αντιλαλου που ακουει ο συνομιλητης δεν εχω αλλο προβλημα με το Voip ασε δε που σε δυσκολες καταστασεις σε σωζει: Πχ τα ζωντοβολα του ΟΤΕ μου εκοψαν αποψε το τηλεφωνο αν και το ειχα πληρωσει το σαββατο πρωι σε oteshop και μεσω του Voip πηρα ενα σταθερο σε τμημα ειδικο για επανασυνδεσεις μπας και φιλοτιμηθουν (!)

fighting0060.gif

:devil:- Yes Yse Yes το ξαναδοκιμασα και σαν αποστολεα εβαλα το 666 ,εστειλα σε εναν αλλο γνωστο μου οτι ειμαι ο Σατανας και ξερω το κινητο του για να τον καλεσω οταν χρειαστει για την κολαση - φρικαρε μιας και εκτος απο αποστολεα το 666 του εβγαλε σαν κεντρο μηνυματων το +44789******** και κουφαθηκε μιας και δεν ξερει πως να απαντησει (!)

fighting0060.gif

:devil:- Yes Yse Yes το ξαναδοκιμασα και σαν αποστολεα εβαλα το 666 ,εστειλα σε εναν αλλο γνωστο μου οτι ειμαι ο Σατανας και ξερω το κινητο του για να τον καλεσω οταν χρειαστει για την κολαση - φρικαρε μιας και εκτος απο αποστολεα το 666 του εβγαλε σαν κεντρο μηνυματων το +44789******** και κουφαθηκε μιας και δεν ξερει πως να απαντησει (!)

Το κάνεις από την εφαρμογή του voipdiscount; σε αφήνει να επιλέξεις αριθμό αποστολέα εκεί; εμένα μου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξω μόνο έναν από αυτούς που έχω πιστοποιήσει!!!

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

:lol: - ειναι φανταστικο βαζω οποιον αριθμο θελω ,μιλαμε για τρελες πλακες στελνω σε φιλους και τους λεω οτι ειμαι η πρωην γκομενα τους και θα τα πω ολα στην γυναικα τους - το μονο που σε προδιδει ειναι το user που βαζεις αρχικα πχ αν βαλεις TSAKHS δεν στεκει να κανεις καμια φαση αλλα αν βαλεις ενα αοριστο ονομα πχ HEART αντε να ξερει ο αλλος ποιος ή ποια εισαι (!) ως και στην γυναικα μου κανω πλακα ,κανω σαν παιδι απο τα γελια ουτε που το περιμενα

fighting0060.gif

:lol: - ειναι φανταστικο βαζω οποιον αριθμο θελω ,μιλαμε για τρελες πλακες στελνω σε φιλους και τους λεω οτι ειμαι η πρωην γκομενα τους και θα τα πω ολα στην γυναικα τους - το μονο που σε προδιδει ειναι το user που βαζεις αρχικα πχ αν βαλεις TSAKHS δεν στεκει να κανεις καμια φαση αλλα αν βαλεις ενα αοριστο ονομα πχ HEART αντε να ξερει ο αλλος ποιος ή ποια εισαι (!) ως και στην γυναικα μου κανω πλακα ,κανω σαν παιδι απο τα γελια ουτε που το περιμενα

Κάτι παράξενο συμβαίνει. Βασικά είσαι registered user και έχεις πληρώσει; εγώ έχω βάλει χρήματα και σαν αποστολέας φαίνεται κάποιο από τα νούμερα που έχω δηλώσει και πιστοποιήσει. Δεν βγάζει κανένα username στο μήνυμα που λαμβάνει ο παραλήπτης. Εσύ τι ακριβώς κάνεις;

:bow: - φυσικα ειμαι γραμμενος με user name αφου εχω κανει ποσες κλησεις εχω βαλει τα 10 Ε και μπαινω στον πινακα ,παταω sms και εκει που λεει My Phonenr βαζω οτι νουμερο θελω μετα παω στο To: και βαζω τον αποστολεα γραφω απο κατω το κειμενο και παταω Send μετα δεν κανω επαληθευση ,στον επομενο πινακα ΟΚ και ειμαι ετοιμος η πλακα εγινε (!)

fighting0060.gif

• 4 months later...
  • 3 weeks later...
:bow: - φυσικα ειμαι γραμμενος με user name αφου εχω κανει ποσες κλησεις εχω βαλει τα 10 Ε και μπαινω στον πινακα ,παταω sms και εκει που λεει My Phonenr βαζω οτι νουμερο θελω μετα παω στο To: και βαζω τον αποστολεα γραφω απο κατω το κειμενο και παταω Send μετα δεν κανω επαληθευση ,στον επομενο πινακα ΟΚ και ειμαι ετοιμος η πλακα εγινε (!)

Πλακα μας κανεις :

Ετσι οπως τα λες σαν αποστολεα θα βγαλει το ψευδονημο που εχεις

http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg

Ξ*λακα ΞΌΞ±Ο ΞΊΞ±Ξ½Ξ΅ΞΉΟ :

ΞΟΟΞΉ ΞΏΟΟΟ ΟΞ± Ξ»Ξ΅Ο ΟΞ±Ξ½ Ξ±ΟΞΏΟΟολΡα ΞΈΞ± βγαλΡι ΟΞΏ ΟΞ΅Οδονημο ΟΞΏΟ Ξ΅ΟΡιΟ

Ξ΅ΟΟΞΉ Ριναι Ξ½ΞΏΟΞΌΞ΅ΟΞΏ δΡ ΞΌΟΞΏΟΞ΅ΞΉΟ Ξ½Ξ± Ξ±Ξ»Ξ»Ξ±ΞΎΞ΅ΞΉΟ ΟΟΞ΅ΟΡι Ξ½Ξ± ΟΞΏ ΞΊΞ±Ξ½Ξ΅ΞΉΟ confirm ΞΌΞ΅ ΟΞΏ ΞΊΟΞ΄ΞΉΞΊΟ ΟΞΏΟ ΟΞΏΟ ΟΟΡλνΡι,ΞΌΟΟΟΞ΅ΞΉΟ ΞΏΞΌΟΟ Ξ½Ξ± Ξ²Ξ¬Ξ»Ξ΅ΞΉΟ ΟΟΞ± ΞΊΞΉΞ½Ξ·ΟΞ± ΞΈΞ΅Ο Ξ΅Ξ³Ο Ξ΅ΟΟ 3,Ξ±Ξ½ δΡ Ξ²Ξ¬Ξ»Ξ΅ΞΉΟ ΞΊΞΉΞ½Ξ·ΟΞΏ ΟΞΏΟ Ξ²Ξ³Ξ¬ΞΆΞ΅ΞΉ ΟΞΏ username sou ,

Ξ΅ΟΟ voipsms(ΞΌΞ΅ ΟΞΏ λογαΟΞΉΞ±ΟΞΌΞΏ ΟΞΏΟ voipdiscount) ΞΊΞ±ΞΉ ΟΟΞ*Ξ»Ξ½Ο sms ΞΌΞ΅ ΟΞΏ ppc ΞΌΞΏΟ Ξ±ΟΞΏ ΡκΡι ΞΌΟΞΏΟΞ΅ΞΉΟ Ξ½Ξ± Ξ±Ξ»Ξ»Ξ±ΞΎΞ΅ΞΉΟ Ξ±ΟΞΉΞΈΞΌΞΏ Ξ±ΟΞΏΟΟολΡα αλλα Ξ±Ξ½ ΟΞΏ ΞΊΞ±Ξ½Ξ΅ΞΉΟ Ξ΄Ξ΅ ΟΞ±ΟαδιδΡΟΞ±ΞΉ ΟΞΏ ΞΌΞ·Ξ½ΟΞΌΞ± ΞΏΟΞΏΟΞ΅ Ξ· Ξ΅ΟΞ±ΞΉΟΞΉΞ± Ριναι μΡλΡΟημΡνη ΞΊΞ±ΞΉ ΟαγμΡνη Ξ³ΞΉΞ± Ξ½Ξ± ΞΌΞ· Ξ³ΞΉΞ½ΞΏΞ½ΟΞ±ΞΉ ΟΞ±ΟΟΞ΅Ο ΞΌΞ΅ Ξ±ΟΞΏΟΟολΡα αλλα ΞΊΞΉΞ½Ξ·ΟΞ±

• 2 months later...
:blink: - εννοησαμε (!)

fighting0060.gif