gtsia Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Φοιτητης Φυσικης στο ΑΠΘ!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Πολιτικος Μηχανικος.......μπετατζης οπως λεει και ενας φιλος!!! Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 :!: Νοσηλευτής Ψυχικής Υγείας :cool: Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest35 Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 odigos monothesiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 προς το παρόν τίποτα! από τον Σεπτέμβριο πιθανότατα φοιτητής στο ΕΜΠ! Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Προς το παρόν καθισιό!! Από Σεπτέμβρη κι εγώ φοιτητής (πρώτα ο θεός)!!! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Χατζιλικοφάγος με ειδίκευση στο χαλάουα * Μαθητής λυκείου Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thehobbit Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 τεχνικός γραφίστας, με δικό μου μαγαζί (εμπορία εντύπων χονδρική, λιανική είδη γραφείου-σχολικά) Παράθεση I love honda jazz!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 τεχνικός δικτύων Η/Υ Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andy Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 texnitis oximaton kai ergazome se gnosti autokinitoviomixania Παράθεση programs & games for 3650-6600-7610-6630 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 eixa perasei sthn SKPP(SXOLH KATANALWSHS PATRIKHS PERIOUSIAS) TWRA ASXOLOUMAI ME MRI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 off topic μηνύματα. Το θέμα μας λοιπόν είναι : Ποιο είναι το επάγγελμα σας; Ας μείνουμε σε αυτό plz :) Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elgia Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Τελείωσα τη Σχολή Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ και έκανα μεταπτυχιακό πάλι στο ΑΠΘ στιο Τμήμα Αμερικανικών Σπουδών. Έχω δουλέψει ως μεταφράστρια και υπάλληλος γραφείου, αλλά το κύριο μου επάγγελμα τα τελευταία έξι χρόνια είναι καθηγήτρια Αγγλικών. Παράθεση God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captaingr Δημ. July 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 Epeidi se 6 selides me ta epaggelmata sas den eida kati paromoio ma to diko mou exoume kai leme eimai nautikos. Pou simainei An8ipoploiarxos tou emporikou nautikou. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irene Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 ειμαι αποφοιτη Μηχανολογιας Τ.Ε και εδω και 3 χρονια απασχολουμαι σε μια εταιρια ιατρικων μηχανηματων και παροχής ιατρικών υπηρεσιών...Το επάγγελμα μου είναι άσχετο με αυτό που σπούδασα αλλα δεν το μετάνιωσα για τα χρόνια που έφαγα στο τει, ότι μαθαίνεις καλό είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 Χημικός Μηχανικός λέει το διπλωμα, αλλα δυστυχως στο Ινστιτουτο Μικροτεχνολογιας στο Μαιντς ΜΟΝΟ με τη μηχανικη ΔΕΝ ασχολουμαι... Ανάπτυξη καταλυτων για χρηση σε κελιά καυσίμων είναι ο τομέας στον οποιο εργαζομαι. Σχολια: Κορυφαιο το σχολιο του Wappy πριν απο κανα-δυο σελιδες... Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentoner2000 Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 Μαθητης!Μολις τελειωσα( :D )την3η Γυνασιου και απο Σεπτεμβρη Λυκειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MariaSup Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 Egw eimai foititria sta TEI Irakleiou. Spoudazw Touristikes Epixeiriseis alla parallila douleuw kai sto radiofwno..... Einai kati pou latreuw!! :up: Παράθεση Hello!It's me:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 Stratiwtis :)kai mellontas programmatistis ilektrwnikwn ipologistwn (an ola pane kala :p) Exw mia thesi efarmosmenis pliroforikis sto TEI kritis.. Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 μαθητής 2ας Λυκείου... (μόνο επάγγελμα δεν είναι βέβαια) Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Εγώ κάνω το άκρως...προσοδοφόρο επάγγελμα της φοιτήτριας ΗΜΜΥ στο ΑΠΘ! Ακόμα βέβαια δεν έχω κάνει ούτε ένα μάθημα, καθότι πρωτοετής! Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Dhmosios Ypallhlos Programmatisths Texnikos Paragwgos Multimedia k Foithths 1o etos gia ka8hghths plhroforikhs Prohgoumenes Asxolies Microchip Computers Panafon Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Εγω ειμαι μαθητης 1ης λυκειου. Ειναι-δεν ειναι επαγγελμα, σημασια εχει οτι με κουραζει, και στην ηλικια που ειμαι αυτο πρεπει να ειναι το "επαγγελμα" των παιδιων της ηλικιας μου και οχι μονο... :) Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maggie_25 Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Εγώ είμαι βοηθός λογιστή σε εταιρεία με παιχνίδια pc & ps2 και για λιγες μερες ακόμα φοιτήτρια στα ΤΕΙ Πειραιά-Λογιστική. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/21960wood.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Φοιτήτρια Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.. Προσωρινή δουλειά : Σε ένα προγραμμα του Παν. Αιγ. (ΣΠΠΕ) στις βάσεις δεδομένων.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts