mplip Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 να ενα πολύ ωραίο θέμα που το ήθελα πολύ καιρό να το ξεθάψω και το έκανα... Για να δούμε γιατί πλέον πολλά έχουν αλλάξει 2 χρόνια τώρα. Μπας και βρούμε και συναδέλφους... :) :) Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Ehhemm... Ma8itis to epaggelma mou.... fai, ypnos, party kai diavasma i doulia mou! Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 να ενα πολύ ωραίο θέμα που το ήθελα πολύ καιρό να το ξεθάψω και το έκανα... Για να δούμε γιατί πλέον πολλά έχουν αλλάξει 2 χρόνια τώρα. Μπας και βρούμε και συναδέλφους... :) :) τι δουλεια κανεις? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Εγω ειμαι μαθητης 1ης λυκειου. Ειναι-δεν ειναι επαγγελμα, σημασια εχει οτι με κουραζει, και στην ηλικια που ειμαι αυτο πρεπει να ειναι το "επαγγελμα" των παιδιων της ηλικιας μου και οχι μονο... Για να δούμε γιατί πλέον πολλά έχουν αλλάξει 2 χρόνια τώρα. Μπας και βρούμε και συναδέλφους... :) :) Eχεις δικαιο ;) Τωρα ειμαι μαθητης 2ας Λυκειου :rolleyes: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Κι εγώ επίσημα μαθητής 2ας λυκείου είμαι αλλα το καλοκαιράκι πέρυσι είχα κανει ένα φεγγάρι φούρναρης :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 αν και σπουδαζω χρηματοοικονομικα (λογιστικη χρηματοοικονομικη ασοεε) ουσιαστικα ως τεχνικος δικτυων υπολογιστων εργαζομαι.. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Τελειωσα Αγγλικη Φιλολογια αλλα προς το παρον ασχολουμαι με μεταφρασεις και επι το πλειστον με υποτιτλισμο, αλλα απο Σεπτεμβρη θα πιασω δουλεια και σε φροντιστηριο γιατι με τις μεταφρασεις εχω σιχαθει να ειμαι ολη μερα κλεισμενη μεσα στο σπιτι. :( Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 φοιτητης οικονομικων ...τελευταιο εξαμηνο,,,,,,,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣ!!!! υπηρξα πριν 3 χρονια customer service σε νετ καφε(the web) και πριν 1 χρονο περιπου ψηστης-μαγειρας στα goody's (περασα γαμάτα 4 μηνες) Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris84 Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Φοιτητης στο τμημα Φιλοσοφιας-Παιδαγωγικης-Ψυχολογιας,Φιλοσοφικη Σχολη του Πανεπιστημιου Αθηνας.Τελευταιο εξαμηνο!Επισης κανω και ιδιαιτερα,,περιστασιακα. Παράθεση Q:I've always tried to teach you two things.First,never let them see you bleed. James Bond:And the second? Q:Always have an escape plan,007!http://i.esmas.com/image/0/000/003/563/Pierce_S.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Φοιτητής στο ΤΕΙ Πειραιά στο τμήμα Μηχανολογίας. Ακόμα εισοδηματίας(χαρτζηλίκι) Σύμβουλος αγορών ηλεκτρονικών συσκευών(σε γνωστούς, φίλους και οικογένεια) Τεχνικός Η/Υ(ομοίως) Λύτης αποριών στη χρήση ηλεκτρονικών συσκευών Σύντομα ελπίζω να βρω και μία part-time job. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 πως αλλαζουν τα πραγματα...... Καταστημα Αλυσιδας Κινητης Τηλεφωνιας Υπευθηνος Μηχανογραφησης σε Διαφημιστικο Ομιλο Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 πως αλλαζουν τα πραγματα...... Υπευθηνος Μηχανογραφησης σε Διαφημιστικο Ομιλο βρε αφου δεν εγινες κι εσυ ιατρικος επισκεπτης....μια χαρα εισαι! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 φοιτητης στο πρωτο ετος αρχιτεκτονικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 :lol: Λίαν συντόμως υπάλληλος Υποδοχής & πιθανόν και F & B controller σε ξενοδοχείο της Χαλκιδικής. :rolleyes: Προβιβάστηκα σε διευθυντή του ξενοδοχείου αυτού στο μεταξύ. Όντως αλλάζουν τα πράγματα.:O Κανένας άλλος στον ευρύτερο τουριστικό τομέα μήπως?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Σε ποιο ξενοδοχειο Johny-B? Θα τα δωσουμε που θα τα δωσουμε τα ευρω μας, να τα δωσουμε σε συνφορουμιτη, και φυσικα mod, ΣΛΟΥΡΠ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Μαθητής για ένα μήνα ακόμα... Ελπίζω να απολυθώ και...να προσληφθώ σε συγκεκριμένο πανεπιστήμιο (Α.Π.Θ.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Μαθητής...(πορτιέρης σε καλοκαιρινό club-οικογενειακή επιχειρηση!!!) Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adam Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 διοργανωση εκπαιδευτικων σεμιναριων για λογαριασμο της εταιριας μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Aν και Τεχνικος Υπολογιστων και Δικτυων.μεχρι να βρω αυτο που θελω....Δουλευω πωλητης σε Γερμανο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 μαθητρια για ενα χρονο ακομη...φιλοδοξω να περασω οδοντιατρικη... τα καλοκαιρια σε οικογενειακη επιχειρηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (2.04.14) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Ma8hths gia....4 xronia akoma... Sklhra ergazomenos :p.. Meta 8elw plhroforikh........................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Κανένας ταξιτζής δεν υπάρχει? Θέλω να παω το μωρό μου στον παιδιατρο για εμβόλια, κι ανατριχιάζω όταν σκέφτομαι πάλι την ταλαιπωρια του καυγά (μη καπνιζετε αν εχετε την καλωσυνη, μη το σανιδώνετε αν ειναι ευκολο, μη μου βαζετε συνεπιβάτες παρακαλω κλπ) :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 foithths sto tmhma oikonomikhs episthmis ston peiraia !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Σε ποιο ξενοδοχειο Johny-B? Θα τα δωσουμε που θα τα δωσουμε τα ευρω μας, να τα δωσουμε σε συνφορουμιτη, και φυσικα mod, ΣΛΟΥΡΠ :lol: Στο στέλνω με PM για να μην κάνω διαφήμιση!:p Πάντως το που είναι φαίνεται κάτω από το avatar μου!:X :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Προβιβάστηκα σε διευθυντή του ξενοδοχείου αυτού στο μεταξύ. Όντως αλλάζουν τα πράγματα.:O Κανένας άλλος στον ευρύτερο τουριστικό τομέα μήπως?:worry: Θα 'μαστε συνάδελφοι σε 6 χρονάκια περίπου που θα αναλάβω το ξενοδοχείο του πατέρα μου, ελπίζω τουλάχιστον:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts