miranta Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 ΑΝ το κανετε στα τελη Γεναρη που θα εχετε επιστρψει ολοι..μπορει και να ειμαι και εγω εκει αφου θα΄''πεταχτω'' να δω το μωρο μου!!! Να τα η αποσταση γυαλι με μιας να το σπασω... αυτο πάει σε οσους εχουνε δικαιολογια... ''δεν μπορω,εισαι μακρια...''.. μια Θεσσνικη...μια Αθηνα...την βρισκουμε την λυση... θεληση να υπάρχει... οπότε όπου μιτινγκ και χαρα και η Βασιλω πρωτη!!!χιχιχιχιχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Δεν προβλέπω μια σύντομη κατάληξη στην ημερομηνία και στο μέρος. :) Πολύ νέκρα..:lol: :p Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Αν βάλει κάποιος mod μια σφυγμομέτρηση να δούμε πάνω κάτω τι προτιμάμε θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Όσο για μέρος, τι καλύτερο από το Mall. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Καλημέρα.... Χρόνια καλά σε όλους σας... Τελικά απ ότι βλέπω μήπως το θέμα αυτό ηταν άσκοπο:O που ανοίχτηκε??? Δεν βλέπω να γίνεται κανένα meeting γιατί κανείς δεν αποφασίζει να αναλάβει την οργάνωση...:rolleyes: κρίμα πάντως:( :O Όπως και να έχει καλή χρονιά να έχουμε...:happy: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Απο μένα 5 Ιανουαρίου :) . Για το μέρος δεν έχω πρόβλημα, πάω οπουδήποτε... ;) ΟΚ!!! 5 ιανουαριου στις 17:30 (ωρα ελλαδος) στον ΠΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΙΦΕΛ... :p :p :p καλη χρονια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Στις 10 Ιανουαριου που θα εχω γυρισει Ιταλια. Ολοι Ponte Vecchio. Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Σιγά μην κάνουμε το meeting και μέσα στον Arno. :p Προτείνω Full Up από νωρίς μέχρι πολύ αργά... Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts