Jump to content

Sony Ericsson W880i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γενικά είναι κορυφαίο κινητό και πούπουλο από άποψη βάρους. Μόνο το walkman του δεν θριαμβεύει. Και πάλι από τα ακουστικά είναι αρκετά καλός ο ήχος αν δεν είναι κάποιος απαιτητικός σε αυτόν τον τομέα. :)

• Απαντήσεις 858
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γενικά είναι κορυφαίο κινητό και πούπουλο από άποψη βάρους. Μόνο το walkman του δεν θριαμβεύει. Και πάλι από τα ακουστικά είναι αρκετά καλός ο ήχος αν δεν είναι κάποιος απαιτητικός σε αυτόν τον τομέα. :)

Ο ήχος του 880, κατα την γνώμη μου, μπορεί να συγκριθεί ΜΟΝΟ με Walkman κινητό. Με άλλες μάρκες π.χ Νοκια, Samsung, Motorola,κα δεν συγκρίνεται. Είναι ανώτερος και ποιοτικότερος. Ξαναλάω οτι για μένα είναι το 1ο SE και το 1ο Walkman. Με τον ήχο του ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ. ΜΟΥ φαίνεται κορυφή! Δεν είχα βέβαια το 810 γαι σύγκριση αλλα...!

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

paidia kalispera!!!!

to apektisa k egw ayto to super tilefwnaki:), panemorfo...panalafro super!!!

Thelw na kanw 2 erwtiseis:

1) pos vgazoume to logo operator apo tin othoni kai

2) exw paratirisei oti argei na erthei i anafora paradosis? to exei paratirisei kanenas allos?

eyxaristw!

paidia kalispera!!!!

to apektisa k egw ayto to super tilefwnaki:), panemorfo...panalafro super!!!

Thelw na kanw 2 erwtiseis:

1) pos vgazoume to logo operator apo tin othoni kai

2) exw paratirisei oti argei na erthei i anafora paradosis? to exei paratirisei kanenas allos?

eyxaristw!

καλησπερα.το 1) δεν βγαινει,το 2) αναλογα το δικτυο! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια σας χαιρετω ολους :) εχω το κινητο εδω και 10 μερες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.θα ηθελα να κανω 2 ερωτησουλες.1)υπαρχει η δυνατοτητα να ακουω μουσικη μεσω του BT ακουστικου? 2)γινετε αν μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου?

Kι αλλες ερωτησεις...

Το λαιβ μπορει να αναβαθμιστει; (σε πιο καινουριο λαιβ)

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Kι αλλες ερωτησεις...

Το λαιβ μπορει να αναβαθμιστει; (σε πιο καινουριο λαιβ)

Πρωτη φορα το ακουω αυτο!!! ολοι θελουν να το "ξηλωσουν" κι εσυ το θελεις και πιο καλο.δεν πρεπει να γινεται..αν και η vodafone συνεχεια μας στελνει αδιαβαστους! :heat:

[sIGPIC][/sIGPIC]

SE+Live=:shoot: :shoot: :rocket: :rocket: :kill: :knife:

:whistle: :w00t:

File mou Pragmatika otan to eixa parei itan live kai aman eixa kanei na to vgalw!!!

Gousta einai Auta!!!

Pantws itan korifaio tilefwnaki!!!

Ta mona meion itan to radio kai Sar 1.38 an dn kanw la8os!!!

An eimai la8os dior8wste me~!~

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

oson afora thn entash tou walkman apo ta akoustika,auto nomizw tha diwrthwthei me mia anabathmish.pantos emena marese emfanisiaka poly.kai san poiothta kataskeuhs.nomizeis oti den exeis kinito mazi sou otan to exeis!
technoholic maniac reviewer

oson afora thn entash tou walkman apo ta akoustika,auto nomizw tha diwrthwthei me mia anabathmish.pantos emena marese emfanisiaka poly.kai san poiothta kataskeuhs.nomizeis oti den exeis kinito mazi sou otan to exeis!

Σε αυτο τον τομεα (φορητοτητα) παιρνει αριστα :up: :respect:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά ξέρει κανείς η νέα έκδοση (μέσω SEUS) R6BC002 τι διαφορές εχει από την προηγούμενη R1KG001 ;

Μου δίνει την εντύπωση οτι έχει βελτιωθεί ελαφρά η ταχύτητα του κινητού.

Xiaomi Mi 9T 128GB

paidia kalimera sas.

meta apo merikes imeres simviwsis me to kinito ths ithela na me voithisete sta eksis:

pou vriskw tis anavathmiseis gia to kin k ginontai eykola me to kalwdio tis siskeyasias?

rythmiseis mms vodafone? exoume vrei lisi?

perimenw me agwnia tis apantiseis sas!

paidia kalimera sas.

meta apo merikes imeres simviwsis me to kinito ths ithela na me voithisete sta eksis:

pou vriskw tis anavathmiseis gia to kin k ginontai eykola me to kalwdio tis siskeyasias?

rythmiseis mms vodafone? exoume vrei lisi?

perimenw me agwnia tis apantiseis sas!

Πήγαινε εδώ:

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10653&fid=21839&esi=true

και θα βρεις αναλυτικές οδηγίες με το τι θα κάνεις για να αναβαθμίσεις το κινητό σου. Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες σωστά, δεν υπάρχει πρόβλημα.

paidia thelw na rwtisw ta eksis pragmata:

-posa sms xwraei 250?

1000 μηνύματα χωράει! Από τα καλύτερα άγνωστα features του :)

- i tripoula pou exei sto pisw kapaki einai gia na mpainei kordonaki?

Ναί :)

se eyxaristw poli alla to pira opote to anakalipsa;)

eimai twra sti deyteri fortisi..k paratirisa oti teleiwnei pio grigora i mpataria apo tis prwtes meres..fantazomai mexri na strwsei swsta?

poses fortiseis - apofortiseis prepei na kanw gia na strwsei?treis i pente?

se eyxaristw poli alla to pira opote to anakalipsa;)

:) Να θυμάσαι μόνο ότι όταν έχεις πολλά μηνύματα είναι καλύτερο να τα ψάχνεις προς τα κάτω. Όταν πηγαίνεις προς τα πάνω για κάποιο περίεργο λόγο κάθε 5-10 μηνύματα κολλάει για μερικά δευτερόλεπτα (δυστυχώς ούτε το τελευταίο update το διορθώνει).

eimai twra sti deyteri fortisi..k paratirisa oti teleiwnei pio grigora i mpataria apo tis prwtes meres..fantazomai mexri na strwsei swsta?

poses fortiseis - apofortiseis prepei na kanw gia na strwsei?treis i pente?

Πιστεύω ότι θα χρειαστείς 2-3 εβδομάδες μέχρι να ξυπνήσει. Εμένα άργησε αρκετά να "πάρει μπρος". Τώρα βέβαια κρατάει άνετα 3-4 μέρες άμα δεν το σκίζω :)

Πάντως η μπαταρία είναι Li-Polymer οπότε θεωρητικά όσο πιο συχνά την φορτίζεις τόσο το καλύτερο.

Άσχετο: Πέρασα την τελευταία αναβάθμιση στο κινητό: R6BC002

Δεν έχω καταφέρει ακόμα να βρω μια ολοκληρωμένη λίστα αλλαγών, μπορώ όμως να πώ ότι υπάρχει μια αισθητή βελτίωση στην ταχύτητα του κινητού που με έκανε πολύ χαρούμενο :cool:

Όντως. Πιό γρήγορη η R6BC002...:D

Ερώτηση:

Υπάρχει μία λειτουργία στις επαφές (δεν την ήξερα τώρα την βρήκα) η οποία αντιγράφει την επαφή στην κάρτα μνήμης με μορφή *.vcf. Άν λοιπόν για κάποιο λόγο χάσεις τις επαφές σου, κάνεις μια απλή επαναφορά απο την κάρτα μνήμης στον τηλεφωνικό κατάλογο. Το κακό όμως είναι οτι , μάλλον, αυτό πρέπει να γίνει για κάθε επαφή ξεχωριστά :wacko: .

Έτσι είναι ή εγώ δεν βλέπω κάτι...

Υ.Γ Πάρα πολύ καλή λειτουργία. Μόνο σε Symbian την είχα συναντήσει μέχρι τώρα. Έχεις τις επαφές σου στην κάρτα σε μορφή vcf και ... ότι και να γίνει... τις ξαναπερνάς με ένα κλίκ. Ούτε συγχρονισμοί ούτε τίποτα...:rolleyes:

Γεια σας εχω εδω και ενα μηνα το W880 εχω μεινει σε πολλα σημεια ευχαριστημενος αλλα απο την τελευταια αναβαθμιση (R1KG001) που του εκανα το κινητο σβινει στα καλα καθουμενα! Το κορυφαιο ειναι οτι καθε μερα που περναει τα shoutdown αυξανονται!

Το εχει παρατηρησει κανενας?

Γεια σας εχω εδω και ενα μηνα το W880 εχω μεινει σε πολλα σημεια ευχαριστημενος αλλα απο την τελευταια αναβαθμιση (R1KG001) που του εκανα το κινητο σβινει στα καλα καθουμενα! Το κορυφαιο ειναι οτι καθε μερα που περναει τα shoutdown αυξανονται!

Το εχει παρατηρησει κανενας?

ΌΧΙ φίλε μου. Restart KANENA.

Γενικώς κολλήματα ΜΗΔΕΝ.

Βγήκε καινούρια αναβάθμιση. Η R6BC002. Βάλτην και αν συνεχιστεί το πρόβλημα τότε ... service...!

ΌΧΙ φίλε μου. Restart KANENA.

Γενικώς κολλήματα ΜΗΔΕΝ.

Βγήκε καινούρια αναβάθμιση. Η R6BC002. Βάλτην και αν συνεχιστεί το πρόβλημα τότε ... service...!

Ευχαριστω φιλε θα κανω την νεα αναβαθμιση να δω τι θα γινει!

Όντως. Πιό γρήγορη η R6BC002...:D

Ερώτηση:

Υπάρχει μία λειτουργία στις επαφές (δεν την ήξερα τώρα την βρήκα) η οποία αντιγράφει την επαφή στην κάρτα μνήμης με μορφή *.vcf. Άν λοιπόν για κάποιο λόγο χάσεις τις επαφές σου, κάνεις μια απλή επαναφορά απο την κάρτα μνήμης στον τηλεφωνικό κατάλογο. Το κακό όμως είναι οτι , μάλλον, αυτό πρέπει να γίνει για κάθε επαφή ξεχωριστά :wacko: .

Έτσι είναι ή εγώ δεν βλέπω κάτι...

Υ.Γ Πάρα πολύ καλή λειτουργία. Μόνο σε Symbian την είχα συναντήσει μέχρι τώρα. Έχεις τις επαφές σου στην κάρτα σε μορφή vcf και ... ότι και να γίνει... τις ξαναπερνάς με ένα κλίκ. Ούτε συγχρονισμοί ούτε τίποτα...:rolleyes:

Φαντάζομαι ότι μιλάς για το Back up to M.S. το οποιο βρίσκεται στα Options των επαφών, στο υπο-μενού Advanced.

Αυτή η επιλογή αποθηκεύει όλες σου τις επαφές στο Memory Stick. Μετά αρκεί να επιλέξεις το Restore from M.S. για να τις επαναφέρεις :)

Το συνάντησα πρώτη φορά στο W900i, μια από τις πιο χρήσιμες λειτουργίες!

Φαντάζομαι ότι μιλάς για το Back up to M.S. το οποιο βρίσκεται στα Options των επαφών, στο υπο-μενού Advanced.

Αυτή η επιλογή αποθηκεύει όλες σου τις επαφές στο Memory Stick. Μετά αρκεί να επιλέξεις το Restore from M.S. για να τις επαναφέρεις :)

Το συνάντησα πρώτη φορά στο W900i, μια από τις πιο χρήσιμες λειτουργίες!

Γνωρίζω τί κάνει...:)

Το θέμα είναι οτι πρέπει να το κάνεις για κάθε επαφή ξεχωριστά...:wacko:

Υπάρχει τρόπος να γίνει για όλες τις επαφές μαζί;

Αυτό ρωτάω...;)

Egw pantos otan to eixa eimoun tzitzi!!!

Mesa apo to advanced kai tsi kratousa backup apo OLES tis epafes!!!

Pleon to idio ginete an oxi se ola ta perissotera kainouria SE:)

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

• The title was changed to Sony Ericsson W880i