Jump to content

Sony Ericsson W880i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν μπορείς να το περάσεις ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ (απ'όσο ξέρω τουλάχιστον).

Ο μόνος τρόπος είναι με κάποιο handsfree που να το έχει ενσωματωμένο, αλλά να μπει στο μενού του κινητού δε γίνεται...

Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry:

• Απαντήσεις 858
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν μπορείς να το περάσεις ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ (απ'όσο ξέρω τουλάχιστον).

Ο μόνος τρόπος είναι με κάποιο handsfree που να το έχει ενσωματωμένο, αλλά να μπει στο μενού του κινητού δε γίνεται...

Μη τυχον και εχεις καποιο κατα νου; Επισης, γνωριζει κανεις αν το κινητο λειτουργει με ελληνικη σιμ στην αμερικη; Και γενικα σε τοσο μεγαλους προορισμους;

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Μη τυχον και εχεις καποιο κατα νου; Επισης, γνωριζει κανεις αν το κινητο λειτουργει με ελληνικη σιμ στην αμερικη; Και γενικα σε τοσο μεγαλους προορισμους;

Στην Αμερικη δουλευει.τα sony ericsson ειναι tri-band!

τωρα για handsfree με ενσωματωμενο ραδιοφωνο,παλιοτερα υπηρχαν(με το παλιο βυσμα).

ειχα ψαξει πριν κανα χρονο κι'εγω..αλλα δεν θυμαμαι να ειχα βρει κατι.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 month later...
Εγω προσωπικα το πηρα απο το http://www.e-click.gr . Μπες και ψαξε το στο http://www.scroutz.gr οπου θα δεις και που υπαρχει.
Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Γεια σας!!

Ήθελα να ρωτήσω το κινητό κυκλοφορεί ακόμα ή έχει αποσυρθεί?

Αν ναι που μπορώ να το βρώ?

thanks

Σε ηλεκτρονικο καταστημα το βρησκεις σιγουρα.αλλα για μενα καλυτερα να παρεις το w890i γιατι ειναι και καλυτερο και στα (+) το ραδιο που εχει ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σας ευχαριστώ πολύ!!

Σε ηλεκτρονικο καταστημα το βρησκεις σιγουρα.αλλα για μενα καλυτερα να παρεις το w890i γιατι ειναι και καλυτερο και στα (+) το ραδιο που εχει ;)

Το έχω δει και μαρέσει! απλά το w880 έχει το καλό ότι μπορείς να δεις αν έχεις αναπάντητη ή μήνυμα χώρις να πατήσεις τα κουμπιά και νομίζω ότι το w890 δεν το έχει!

σε ευχαριστώ!

• 1 month later...

παιδια ξεμεινα χωρις κινητο και λεω να παρω αυτο μεχρι το φθηνοπωρο οποτε κι εχω επιδοτηση. εχει βγαλει προβληματα αυτο το κινητο? ειναι ευχρηστο για τα μηνυματα(εννοω να γραφεις γρηγορα)? επισης θελω να ξερω αν παιρνει 2GB καρτα μνημης που εχω απο το παλιο κινητο. και μια λεπτομερεια: τα γραμματα στα μηνυματα εμφανιζονται μεγαλα οπως πχ στο W610 η πιο μικρα οπως στο K800? μου αρεσει πολυ το σχεδιο. ειχα κολλησει απο τοτε που βρισκονταν στην αγορα! λετε να αξιζει η αγορα στα ~160 ευρω? η να στραφω σε κατι αλλο σε αυτα τα λεφτα?

τελος θελω να μου πειτε αν η ενταση του ηχειου ειναι μεγαλη! ευχαριστω πολυ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια ξεμεινα χωρις κινητο και λεω να παρω αυτο μεχρι το φθηνοπωρο οποτε κι εχω επιδοτηση. εχει βγαλει προβληματα αυτο το κινητο? ειναι ευχρηστο για τα μηνυματα(εννοω να γραφεις γρηγορα)? επισης θελω να ξερω αν παιρνει 2GB καρτα μνημης που εχω απο το παλιο κινητο. και μια λεπτομερεια: τα γραμματα στα μηνυματα εμφανιζονται μεγαλα οπως πχ στο W610 η πιο μικρα οπως στο K800? μου αρεσει πολυ το σχεδιο. ειχα κολλησει απο τοτε που βρισκονταν στην αγορα! λετε να αξιζει η αγορα στα ~160 ευρω? η να στραφω σε κατι αλλο σε αυτα τα λεφτα?

τελος θελω να μου πειτε αν η ενταση του ηχειου ειναι μεγαλη! ευχαριστω πολυ!

με 30 ευρο παραπανω παιρνεις το w890 και θα μπορεις αξιοπρεπως να γραφεις ενα μηνυμα!

τα (-) του w880i για μενα ειναι η ελειψη ραδιο,μικρα κουμπια,μικρη σε ιντσες οθονη,κακο εξωτερικο ηχειο!

κι εγω στην αρχη αυτο ηθελα να παρω..αλλα τα επαιξα και τα 2 στα χερια μου για καποιες ωρες..και στραφηκα μετην μια στο w890.

αμα το σκεφτεσαι για λεπτο κινητο sony ericsson το w890 ειναι μονοδρομος!

[sIGPIC][/sIGPIC]

να πω την αληθεια, το w890 δε μου αρεσει..sony ericsson θελω οπωσδηποτε. απο καμερα πως παει το w880? σε σχεση με το w910 ας πουμε. για να καταλαβω περιπου την ποιοτητα
[sIGPIC][/sIGPIC]

να πω την αληθεια, το w890 δε μου αρεσει..sony ericsson θελω οπωσδηποτε. απο καμερα πως παει το w880? σε σχεση με το w910 ας πουμε. για να καταλαβω περιπου την ποιοτητα

μα το w890 ειναι ακριβως ιδιο με το w880! με περισσοτερα χαρακτηριστικα.

η καμερα του ειναι στα ιδια και ισως χειροτερη απο το w910.

[sIGPIC][/sIGPIC]

το θεμα ειναι πως αν ειναι να δωσω 200ευρω παω και παιρνω το c510 που εχει autofocus+flash;) ψαχνω κινητο σε χαμηλοτερη κατηγορια τιμης. κ εκει μονο το w880 μου γυαλισε, αλλα να πω την αληθεια δεν εχω κανει καλη αναζητηση
[sIGPIC][/sIGPIC]

το θεμα ειναι πως αν ειναι να δωσω 200ευρω παω και παιρνω το c510 που εχει autofocus+flash;) ψαχνω κινητο σε χαμηλοτερη κατηγορια τιμης. κ εκει μονο το w880 μου γυαλισε, αλλα να πω την αληθεια δεν εχω κανει καλη αναζητηση

Σε λεπτα "μουρατα" κινητα το w890 ειναι μονοδρομος!

εγω ειμαι "κολλημενος" με τα SE,και το c510 μου γυαλισε στην αρχη..αλλα σαν αισθηση στο χερι δεν μου αρεσε.

τωρα αμα σου αρεσει το w880 παρ'το αλλα να βιαστεις γιατι εχει καταργηθει..οπως και το w890 :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε λεπτα "μουρατα" κινητα το w890 ειναι μονοδρομος!

εγω ειμαι "κολλημενος" με τα SE,και το c510 μου γυαλισε στην αρχη..αλλα σαν αισθηση στο χερι δεν μου αρεσε.

τωρα αμα σου αρεσει το w880 παρ'το αλλα να βιαστεις γιατι εχει καταργηθει..οπως και το w890 :cool:

πιθανοτατα μεχρι τελος της αλλης βδομαδας θα εχω προχωρησει στην αγορα του..ευχαριστω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
Ερώτηση προς τους κατόχους.Πόσο σας διαρκεί η μπαταρία με normal χρήση?

3-4 μερες. Το walkman δουλευει υπερωριες :lol:

• 2 months later...

Λοιπόν, έχω εδώ και δύο χρόνια το w880i και επειδή αλλάζω κινητό τώρα, θα ήθελα να γράψω τη γνώμη μου για αυτή τη συσκευή.

Γενικά, έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος απο αυτό το κινητό...πρώτη φορά, μετά από χρήση 5-6 συσκευών, στεναχωριέμαι που θα κάνω αλλαγή σε ένα άλλο μοντέλο.

Δεν είναι ότι είχε πολλά χαρακτηριστικά, αν και για την εποχή του ήταν μια χαρά...δλδ δεν είχε gps, wifi, ραδιοφωνο, μεγάλη μνήμη κτλ που θα έχει το καινούριο μου κινητό όταν το πάρω, αλλά είχε ακριβώς ότι πρέπει να έχει ένα κινητό...

1) αυτονομία που ξεπερνάει τη μία βδομάδα με ~5 κλήσεις την ημέρα και κανα τραγουδάκι που και που

2) ελαφρύ και λεπτό όσο κανένα άλλο της αγοράς νομίζω

3) εξαιρετική κάμερα για 2mp...συγκρίσιμη με πολύ μεγαλύτερης ανάλυσης κάμερες κινητών

4) ταχύτατο στο μενου και σε αλλες λειτουργιες (ανοιγοκλεισιμο, ζουμ εικονας κλπ)

5) πολυ στιβαρη κατασκευη

στα αρνητικά του:

1) μεγάλο sar >1

2) το μοναδικο προβλημα που μου παρουσιασε απο πλευρας λογισμικου ήταν οτι καποτε εκανε ανα 5 λεπτα ενημερωση της ζωνης ωρας κτλ και ζητουσε επιβεβαιωση, αλλα μετα απενεργοποιησα την αυτοματη ενημερωση μκαι εκτοτε δεν υπηρξε προβλημα

3) απουσια φλας

αυτα...

απο αυτά που ακούω και βλέπω, το θεωρω μια απο τις καλυτερες συσκευες που εχουν περασει απο τα χερια μου...αν τυχον υπαρχει ακομη στην αγορα και το σκεφτεστε τοτε πιστευω ειναι μια καλη επιλογη :)

Nokia 6110 -> Nokia 3310 -> Sony Ericsson t68i -> Samsung E715 -> Nokia 6230i -> Sony Ericsson W880i -> Samsung Omnia HD i8910 -> HTC One -> OnePlus 3T -> OnePlus 8 Pro

αν τυχον υπαρχει ακομη στην αγορα και το σκεφτεστε τοτε πιστευω ειναι μια καλη επιλογη :)

Δυστηχως δεν υπαρχει...αν υπηρχε πιστεψε'με οτι θα πουλαγε ακομα..;)

ενας λογος που δεν το πηρα ηταν η ελειψη ραδιο :O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δυστηχως δεν υπαρχει...αν υπηρχε πιστεψε'με οτι θα πουλαγε ακομα..;)

ενας λογος που δεν το πηρα ηταν η ελειψη ραδιο :O

Και βεβαια υπαρχει ακομα. Μια αναζητηση στο http://www.scroutz.gr και θα δειτε οτι ακομα καποια καταστηματα το εχουν. Οπως επισης και στο ebay κυκλοφορει.

Και βεβαια υπαρχει ακομα. Μια αναζητηση στο http://www.scroutz.gr και θα δειτε οτι ακομα καποια καταστηματα το εχουν. Οπως επισης και στο ebay κυκλοφορει.

Οταν εννοω δεν υπαρχει,θελω να παω..απο τα δικτυα κινητης τηλεφωνιας.

σε ηλεκτρονικα μαγαζια μπορεις να βρεις οτι κινητο θελεις.

ομως προσβαση σε αυτα εχουν οι "ψαγμενοι" :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 4 weeks later...
Παιδιά χάλασε μάλλον το μικρόφωνο μου (δε με ακούνε). Φυσικά είναι εκτός εγγύησης το κινητό. Ξέρετε πόσο θα στοιχίσει περίπου; Με έχει βολέψει αφάνταστα αυτό το τηλέφωνο. όλα τα άλλα μου φαίνονται κουμούτσες σε σχέση με αυτό!
Πούλα, πούλα, πούλα, πούλα, πούλα, πούλα, πούλα.

• 2 months later...
μηπως ξερει κανεις να μου πει πως μπορω να βαλω κωδικο στα αρχεια μου και στα μυνηματα ωστε να μην μπορει ο καθενας να τα δει?

Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν γίνεται στα κινητά με κλειστού τύπου λειτουργικό...
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• 3 weeks later...
Μου εφεραν αυτο το κινητο απο την Ελβετια κ δυστηχως δεν εχει ελληνικα! πως μπορω να βαλω ελληνικα? χρειαζεται να κανω αναβαθμιση λογισμικου και αν ναι πως το κανω αυτο??

Ρίξε μια ματιά στο Sony Ericsson FAQ

Θα σε καθοδηγήσει για το πού να βρεις τις πληροφορίες που ζητάς. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• The title was changed to Sony Ericsson W880i