Jump to content

Sony Ericsson W880i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

edit: το w880i εννοώ πως φέρνει σε μαύρο*

Μα ο φιλος παραπανω..θελει να αποφυγει κινητο της vodafone :O :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 858
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

logo VL, to bgazei ama thelei alla xanei tin eggiisi,

tote apo ta 305 tha dosei parapanw

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Aπάντησα σε αυτό...

Το W880...

Υπάρχει και στα 2 χρώματα ή μόνο ασημί?

και στις άλλες ανακρίβειες για τα 2 άλλα μοντέλα.

logo VL, to bgazei ama thelei alla xanei tin eggiisi,

tote apo ta 305 tha dosei parapanw

Δεν αξιζει σε καινουργιο τηλεφωνο να κανεις τετοια ενεργεια..με οτι συνεπεια συνεπαγεται(εγγυηση).τωρα καλυτερα να επιλεξει ενα αλλο κινητο,για να μην χασει την επιδοτηση! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν αξιζει σε καινουργιο τηλεφωνο να κανεις τετοια ενεργεια..με οτι συνεπεια συνεπαγεται(εγγυηση).τωρα καλυτερα να επιλεξει ενα αλλο κινητο,για να μην χασει την επιδοτηση! :)

Μεγαλο κολλημα της βονταφον, με το VL, ας μας δινει την επιλογη για VL και χωρις, που σημαινει οχι Live tv κτλ, μιας που πληρωνουμε τα κινητα που περνουμε.

Ποσοι θα περνανε με VL?

Στην τελικη τα μενου δεν ειναι τοσο αθλια στα ΣΕ απλως να μην εχεις φλας λαιτ θεματα, ας κανουν τα κανονικα VL και flash lite αμα θες αλλα.

Στα 305 ειναι μεγαλο δελεαρ.

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

File mou ti gnommi exeis gia to p990? Sigkritika me to w880i kai to z610

990 megalo kalytera P1, alla ftino pleon twra idietera metaxeirismeno, alla sigkritika me to w880 einai san ton δαυιδ με τον γολιαθ.

to 990 exei leitourgies alla megalo

to w880 einai mousiko kai poli sexy slim look

z610, mpa den me aresei protimw alla SE

Nokia 3210, 6510

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

z610, mpa den me aresei protimw alla SE

και το Z610i κινητο της Sony ericsson ειναι ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

και το Z610i κινητο της Sony ericsson ειναι ;)

ακριβως, προτιμω αλλα ΣΕ σε σχεση με το Ζ610

Nokia 3210, 6510

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

ακριβως, προτιμω αλλα ΣΕ σε σχεση με το Ζ610

Λθος καταλαβα εγω τοτε..ο'ομως το παραπανω κινητο ειναι πολυ σταθερο...οσοι γνωστοι μου το εχουν στην κατοχη τους...δεν εχουν αντιμετωπισει κανενα προβλημα με την λειτουργια του κινητου.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το έχει και σε μαύρο, έτσι το πήρα εγώ προχθές, φέρνει και το s500 ήρθε μαζί με το δικό μου μπροστά στα μάτια μου, και το k810 το έχει σε free έκδοση εδώ και καναν μήνα που το παρατήρησα εγώ. Ίσως να το έχει και περισότερο διάστημα.

Επομένως, να αποφύγουμε τις υπερβολές καλύτερα. Και εγώ έχω παράπονα απο την vodafon και μάλιστα σοβαρά, αλλα πρέπει να λέμε πραγματικά παράπονα και προβλήματα και όχι ότι μας κατέβει.

edit: το w880i εννοώ πως φέρνει σε μαύρο*

Έχουμε και λέμε.

1) Νομίζω οτί κατάλαβες οτί για το W880 απλά ρώτησα αν το φέρνει και σε μαύρο. Την ανακρίβεια που την είδες?

2) Το Κ810 δεν το έχει ακόμα στο site και στο κατάστημα της vodafone που πήγα χθες (Στουρναρη) μου είπαν οτί το έφεραν πριν 15 μέρες. Γράψε λάθος, αλλά μιλάμε για ένα κινητό που έχει κυκλοφορήσει αρκετό καιρό τώρα. Δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.

3) Όσο για το S500 έσυ μπορείς να είδες ΕΝΑ κομμάτι που μπορεί να έφεραν στο μαγαζί που πήγες. Αλλά δεν σημαίνει απολύτως τπτ (εκεί που πήγα δεν ήξεραν). Ακόμα δεν είναι διαθέσιμο και να δούμε πότε θα γίνει. Όταν το Πλαίσιο το έχει εδώ και 2-3 βδομάδες.

Το post είχε περισσότερο χιουμοριστικό χαρακτήρα (μάλλον δεν το κατάλαβες), με μια δόση υπερβολής όσον αφορά τους "5 μήνες", αλλά καμία υπερβολή όσον αφορά την πολίτική της voda με τα VFlive κινητά. Μπορεί να αποφάσισες να πας για το W880 (λόγω επιδότησης) αλλά δεν χρειάζεται να αναγορευτής σε υπερασπιστή της voda. :p

Για όνομα του Θεού, δικιά σου εταιρία είναι;;; ;)

Πάρτο όπως θέλεις. Εγώ λέω την πραγματικότητα. Θέλεις να την ξέρεις η πρέπει σώνει και καλά να με βαπτίσεις υπερασπιστή της βόντα;

Εγώ το κ810 το βλέπω εδώ και ενα μιση μήνα που πηγαίνω εκεί και πληρώνω τους λογαριασμούς μου.

Το s500 το είδα πρίν λίγες μέρες. Ποιός σου λέει ότι εαν το ζήταγες νωρίτερα δεν θα στο φέρνανε;

Για το μαύρο w880 δεν είπα για ανακρίβεια. Απάντησα απλά στο ερώτημα. Μην τα σαλατοποιούμε όλα. Διαβάζετε τι λέει ο άλλος.

*EPEIGON* Se dio meres fevgw gia kypro kai epeidi tha dikaioumai kapoia epidotisi apo ton germano-cosmote (ousiastika apo ton germano) mou eipan oti mporw na kanw tin agora apo kypro alla de thimamai akrivws ti tha xreiastw. Nomizw ekkatharistiko eforias kai tautotita,einai kapoios sigouros gia auto? (Mia mera mou emeine na ta mazepsw),

to postara edw giati skeftomai na agorasw to w880i (kata 99%)

kai exw kai 2 apories gia auto to kinito:

1. telika pairnei radio me tin prosthiki twn handsfree tou w900?

2. me tin anavathmisi tou logismikou san cid52 kinito tha mporei na parei flasharismena themata? i akoma na ginei to "spasimo"?

Tha to ektimousa poly an mou apantousate to syntomotero dinato giati o xronos piezei,euxaristw.

*EPEIGON* Se dio meres fevgw gia kypro kai epeidi tha dikaioumai kapoia epidotisi apo ton germano-cosmote (ousiastika apo ton germano) mou eipan oti mporw na kanw tin agora apo kypro alla de thimamai akrivws ti tha xreiastw. Nomizw ekkatharistiko eforias kai tautotita,einai kapoios sigouros gia auto? (Mia mera mou emeine na ta mazepsw),

to postara edw giati skeftomai na agorasw to w880i (kata 99%)

kai exw kai 2 apories gia auto to kinito:

1. telika pairnei radio me tin prosthiki twn handsfree tou w900?

2. me tin anavathmisi tou logismikou san cid52 kinito tha mporei na parei flasharismena themata? i akoma na ginei to "spasimo"?

Tha to ektimousa poly an mou apantousate to syntomotero dinato giati o xronos piezei,euxaristw.

1. Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, αλλα το handsfree του W900 είχε ράδιο ανεξάρτητο από το κινητό :)

2. Το κινητό έχει 4 ενσωματομένα θέματα... Θεωρητικά μπορείς να περάσεις άλλο firmware και μετά να αντιγράψεις νέα swf, αλλά εγώ προτίμησα να μην το δοκιμάσω :)

Τώρα για το θέμα της σύνδεσης τι να σου πώ... εγώ μόνο ταυτότητα είχα μαζί μου όταν έκανα σύνδεση στην τότε TIM μέσω Γερμανού :P

Παιδιά έχω το W880i Vodafone Live. Το έκανα de-branded και έβαλα το κανονικό firmware της Sony Ericsson. Το πρόβλημα που παρατήρησα είναι ότι όταν το τηλέφωνο είναι σε κατάσταση idle η οθόνη είναι τελείως μαύρη χωρίς να φαίνεται οποιαδήποτε αναπάντητη κλήση ή μήνυμα που μπορεί να έχει ληφθεί. Σε αντίθεση με πρίν την αλλαγή firmware όπου τα συμβάντα του μητρώου κλήσεων και τα μηνύματα διακρίνονται με άσπρο φόντο στην μαύρη οθόνη.

Αυτό συμβαίνει σε μένα επειδή είναι Vodafone Live;

Ή συμβαίνει σε όλα τα W880 άσχετα με το αν είναι Vodafone Live ή όχι;

an exeis epidotisi diladi exeis idi kosmote tote thes mono taytotita.an exeis kanei kainouria sindesi i foritotita thes apodeiktiko afm kai tautotita
:)

Paides kalhspera 8elw na parw ena kinhto se auta ta elefta peripou!!

A3izei to W880i h OXI giati xa8hka elafrws!!!

Παρε το k810i.Στα ιδια χρηματα ειναι...εγω το βρισκω "κακο" το w880i.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Opws vlepete proxoraw parakatw!!!

3erete to w580 exie er8ei sthn ellada??

to poulaei kaneis?

Ακομη δεν εχει κυκλοφορησει! εγω θα προτεινα το w580i.

εχει απιστευτο design και πολυ λεπτο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Opws vlepete apofashsa meta apo polla xronia apo nokia na paw se SE gia na doume ti 8a doume!!!

Τελικά το αγόρασες??? :) Ποιο πηρες τελικα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δε μπορω να κανω απντειτ με τιποτα.

Παταω το "2" και το πισι εμφανιζει το κινητο ως "SEUS Flash Device" αλλα το προγραμμα της ΣΕ δε κανει τιποτα.

???

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

• The title was changed to Sony Ericsson W880i