johnpats Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 paidia o germanos apo simera poulaei to w880 sta 389 eyrw Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 paidia o germanos apo simera poulaei to w880 sta 389 eyrw Κι εγώ το έχω βρεί στα 367 ευρο :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 Κι εγώ το έχω βρεί στα 367 ευρο :) kai egw toso to vrika mperdeutika me ta eyrw xa xa xa Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 kai egw toso to vrika mperdeutika me ta eyrw xa xa xa Αποκλείεται να το βρήκες τόσο χαμηλά στον germano.ειναι παντα πιο ακριβός. :worry: http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=40569&category=93 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 Για δείτε εδώ. Το βρήκα στα 356.25 ευρώ! http://www.e-acorn.com/view_prod.php?idcat=11&idsubcat=35&idsubsubcat=67&start_from=20&key=260d979307b4c4243a109960d6564e24&secref=f99a9fcacb018bff48eea24a3d75546a Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 Κανείς άλλος φθηνότερα; :lol: Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 Γνωρίζω τί κάνει...:) Το θέμα είναι οτι πρέπει να το κάνεις για κάθε επαφή ξεχωριστά...:wacko: Υπάρχει τρόπος να γίνει για όλες τις επαφές μαζί; Αυτό ρωτάω...;) Δεν το κάνει για μια επαφή, το κάνει για όλες μαζί... :) Το αρχείο PF_Backup.vcf που δημιουργεί είναι ένα πλήρες αντίγραφο των επαφών σου, το οποιο επαναφέρεται όταν επιλέγεις Restore. :) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Δεν το κάνει για μια επαφή, το κάνει για όλες μαζί... :) Το αρχείο PF_Backup.vcf που δημιουργεί είναι ένα πλήρες αντίγραφο των επαφών σου, το οποιο επαναφέρεται όταν επιλέγεις Restore. :) Σίγουρα; Είναι διασταυρομένο αυτό;:confused: Το λέω γιατί: 1) Το backup γίνεται σε 1/10 του δευτερολέπτου! Το Ν73 έκανε τουλάχιστον 10-20 δευτερόλεπτα για να πάρει backup όλες τις επαφές στην MMC! Και φυσικά αν είχα 100 επαφές μου έβγαζε 100 vcf αρχεία! 2) Όταν ανοίξεις το PF_Backup.vcf στο PC σου δείχνει μόνο 1 επαφή. 3) Νομίζω οτι ΕΝΑ *.vcf αρχείο κρατάει πληροφορίες για ΜΙΑ επαφή. Θα έπρεπε δηλαδή αν έχουμε 100 επαφές, να έχουμε και 100 vcf αρχεία. ........................................................................................................ vCard is the electronic business card. It is a powerful new means of Personal Data Interchange (PDI) that is automating the traditional business card. Whether it's your computer (hand held organizer, Personal Information Manager (PIM), electronic eail application, Web Browser) or telephone, the vCard will revolutionize your personal communications. vCard Features vCards carry vital directory information such as name (και όχι names), addresses (business, home, mailing, parcel), telephone numbers (home, business, fax, pager, cellular, ISDN, voice, data, video), email addresses and Internet URLs (Universal Resource Locators). All vCards can also have graphics and multimedia including photographs, company logos, audio clips such as for name pronunciation Geographic and time zone information in vCards let others know when to contact you. Of course, vCards support multiple languages The vCard spec is transport and operating system independent so you can have vCard-ready software on any computer vCards are Internet friendly, standards based, and have wide industry support. ........................................................................................................ Είμαι λοιπόν ΣΧΕΔΟΝ σίγουρος οτι το vcf αρχείο κρατάει πληροφορίες για 1 και μόνο άτομο. Αντίθετα ένα αρχείο τύπου *.csv κρατάει πληροφορίες για πολλά άτομα. :) Άν κάνω λάθος διορθώστε με...:O Υ.Γ Συγνώμη για την επιμονή μου στο θέμα αλλα θεωρώ οτι το να έχεις τις επαφές σου σε backup στην κάρτα και μάλιστα σε μορφή vcf (που πάει παντού) είναι πολύ σημαντικό.! Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Σίγουρα; Είναι διασταυρομένο αυτό;:confused: Το λέω γιατί: 1) Το backup γίνεται σε 1/10 του δευτερολέπτου! Το Ν73 έκανε τουλάχιστον 10-20 δευτερόλεπτα για να πάρει backup όλες τις επαφές στην MMC! Και φυσικά αν είχα 100 επαφές μου έβγαζε 100 vcf αρχεία! 2) Όταν ανοίξεις το PF_Backup.vcf στο PC σου δείχνει μόνο 1 επαφή. 3) Νομίζω οτι ΕΝΑ *.vcf αρχείο κρατάει πληροφορίες για ΜΙΑ επαφή. Θα έπρεπε δηλαδή αν έχουμε 100 επαφές, να έχουμε και 100 vcf αρχεία. ........................................................................................................ vCard is the electronic business card. It is a powerful new means of Personal Data Interchange (PDI) that is automating the traditional business card. Whether it's your computer (hand held organizer, Personal Information Manager (PIM), electronic eail application, Web Browser) or telephone, the vCard will revolutionize your personal communications. vCard Features vCards carry vital directory information such as name (και όχι names), addresses (business, home, mailing, parcel), telephone numbers (home, business, fax, pager, cellular, ISDN, voice, data, video), email addresses and Internet URLs (Universal Resource Locators). All vCards can also have graphics and multimedia including photographs, company logos, audio clips such as for name pronunciation Geographic and time zone information in vCards let others know when to contact you. Of course, vCards support multiple languages The vCard spec is transport and operating system independent so you can have vCard-ready software on any computer vCards are Internet friendly, standards based, and have wide industry support. ........................................................................................................ Είμαι λοιπόν ΣΧΕΔΟΝ σίγουρος οτι το vcf αρχείο κρατάει πληροφορίες για 1 και μόνο άτομο. Αντίθετα ένα αρχείο τύπου *.csv κρατάει πληροφορίες για πολλά άτομα. :) Άν κάνω λάθος διορθώστε με...:O Υ.Γ Συγνώμη για την επιμονή μου στο θέμα αλλα θεωρώ οτι το να έχεις τις επαφές σου σε backup στην κάρτα και μάλιστα σε μορφή vcf (που πάει παντού) είναι πολύ σημαντικό.! Αφού σου λέω ότι το έχω χρησιμοποιήσει το feature και δουλεύει κανονικά! Μάλιστα το χρησιμοποιώ από τότε που είχα το W900. Τις αντιγράφει όλες τις επαφές όχι μονο μια. Σίγουρα! Τέλοσπάντων, αν θες να νιώθεις και εσύ σίγουρος κάνε την εξής δοκιμή: Συγχρόνισε τις επαφές σου με το Outlook, κάντες Back up to M.S. από την επιλογή του κινητού και μετά σβήστες όλες. Ύστερα δοκίμασε να κάνεις Restore from M.S. και θα δεις ότι θα ξανα-εμφανιστούν όλες :) Ακόμα και αν κάτι πάει στραβά (που δεν θα πάει), θα τις έχεις στο Outlook :shifty: ΥΓ: Δεν χρειάζεται να αναφερόμαστε σε κινητά χαμηλότερου επιπέδου (no*ia) :rolleyes: Είναι φυσιολογικό να θέλουν περισσότερο χρόνο για απλές λειτουργίες όπως αυτή :cool: ΥΓ 2: Αν κάνεις copy to PB_Backup.vcf στον δίσκο σου και το ανοίξεις, θα δεις ότι σου ανοίγει μια επαφή την φορά. Δηλαδή σου ανοίγει την πρώτη και αφου κλείσεις το παράθυρο σου ανοίγει την επόμενη κ.ο.κ. Δυστυχώς ο ενσωματομένος viewer των Windows είναι για τα μπάζα. Αλλά εσένα δεν σε ενδιαφέρει αυτό αφού το αρχείο έχει αξία για να το κάνεις Restore from M.S. από τα options του κινητού :) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 OK.:O Αφού το δοκίμασες... δεν έχω λόγω να μην σε πιστέψω...:p Πάντως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πολύ σημαντική λειτουργία. Μία ερώτηση ακόμη. Επαναφέρει και εικόνες επαφών και φωνητικές εντολές; έχει γούστο... ή σκέτα τα ονόματα; ΥΓ: Δεν χρειάζεται να αναφερόμαστε σε κινητά χαμηλότερου επιπέδου (no*ia) :rolleyes: Είναι φυσιολογικό να θέλουν περισσότερο χρόνο για απλές λειτουργίες όπως αυτή :cool: Σε ευτό συνφωνούμε 100%. Καμία αντίρηση! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 OK.:O Αφού το δοκίμασες... δεν έχω λόγω να μην σε πιστέψω...:p Πάντως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πολύ σημαντική λειτουργία. Μία ερώτηση ακόμη. Επαναφέρει και εικόνες επαφών και φωνητικές εντολές; έχει γούστο... ή σκέτα τα ονόματα; Καλή ερώτηση. Δυστυχώς όχι. Μόλις τώρα το δοκίμασα και επανέφερε τις επαφές αλλά όχι εικόνες/ringtones. Βέβαια φαντάζομαι ότι το vcf format δεν τα υποστηρίζει και θέλουν να είναι συμβατοί με τα υπόλοιπα προγράμματα οπότε δεν τους κατηγορώ :) Σε ευτό συνφωνούμε 100%. Καμία αντίρηση! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shifty: :happy: Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 2) Όταν ανοίξεις το PF_Backup.vcf στο PC σου δείχνει μόνο 1 επαφή. 3) Νομίζω οτι ΕΝΑ *.vcf αρχείο κρατάει πληροφορίες για ΜΙΑ επαφή. Θα έπρεπε δηλαδή αν έχουμε 100 επαφές, να έχουμε και 100 vcf αρχεία. ........................................................................................................ Όχι. Έτσι νομίζεις επειδή το Outlook ανοίγει μόνο την πρώτη vCard από το αρχείο που έχει αποθηκεύσει. Δεν θα μπορούσε φυσικά να ανοίξει 500 επαφές. Κάνε δεξί κλικ και από το "άνοιγμα με" επέλεξε κάτι άλλο εκτός από το ms outlook. Το myPhoneExplorer πχ. Έτσι θα δεις ολόκληρο το αρχείο που έχεις αποθηκεύσει. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Βέβαια φαντάζομαι ότι το vcf format δεν τα υποστηρίζει και θέλουν να είναι συμβατοί με τα υπόλοιπα προγράμματα οπότε δεν τους κατηγορώ :) Σωστά. Αλλά γι' αυτό υπάρχουν και άλλα προγράμματα για αντίγραφα ασφαλείας. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saritav Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 paidia kalispera. prospathw na syndesw to kin me to pc suite alla mataia! dn to vriskei me tipota! to exw sindesei san usb pou vlepei mono tin karta mnimis! any suggestions? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 paidia kalispera. prospathw na syndesw to kin me to pc suite alla mataia! dn to vriskei me tipota! to exw sindesei san usb pou vlepei mono tin karta mnimis! any suggestions? Τι windows εχεις?? :blink: Δοκιμασε το myphonexplorer που δουλευει μια χαρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saritav Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 exw windows xp. exw kai ena m600 k ola douleyoun roloi..otan psaxnei gia tilefwno na to valw se file traansfer i se phone mode? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 exw windows xp. exw kai ena m600 k ola douleyoun roloi..otan psaxnei gia tilefwno na to valw se file traansfer i se phone mode? to proto to anagnorizei ekswteriko disko, to deutero ginetai sixronismos Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akrobatis Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Δουλευει μια χαρα με το MyPhoneExplorer. Εγω το βρικα πολυ πιο καλο απο αυτο που μας δινει η εταιρεια. Μια ερωτηση. Ξερει καποιος που να βρω προγραμμα να κανει μετατροπες σε νομισμα (Currency Converter). Παράθεση Ένα κοινό έχει το National Geographic με το Playboy: Bλέπεις διάφορα μέρη που ποτέ δε θα επισκεφτείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mi-man Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mi-man Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 ΤΟ ΠΗΡΑ!!!!!! ΝΑΙ, ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ!!!!!!!!! ΤΕΛΕΙΟ!!!! ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο!! ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ!!!! My little baby!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 :) :p ΤΟ ΠΗΡΑ!!!!!! ΝΑΙ, ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ!!!!!!!!! ΤΕΛΕΙΟ!!!! ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο!! ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ!!!! My little baby!!!! Kaloriziko kai kalo 8a itan na min grafeis me KEFALAIA gt einai san na fwnazeis Filika Scottas Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 :) :p Kaloriziko kai kalo 8a itan na min grafeis me KEFALAIA gt einai san na fwnazeis Filika Scottas Μέσα στην χαρά που έχει που το πήρε το κινητό φωνάζει και λίγο παραπάνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 ΤΟ ΠΗΡΑ!!!!!! ΝΑΙ, ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ!!!!!!!!! ΤΕΛΕΙΟ!!!! ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο!! ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ!!!! My little baby!!!! Καλορίζικο! :) Φοβερό δεν είναι; Ειδικά όταν το βγάζεις από την συσκευασία του την πρώτη φορά και συνειδητοποιείς τι αγόρασες παθαίνεις μια ΧΨ πλάκα :D Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Καλορίζικο! :) Φοβερό δεν είναι; Ειδικά όταν το βγάζεις από την συσκευασία του την πρώτη φορά και συνειδητοποιείς τι αγόρασες παθαίνεις μια ΧΨ πλάκα :D Αυτο συμβαινει σε ολα τα gadget.επισης μην το :worry: πολυ γιατι θα το ματιασεις :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Αυτο συμβαινει σε ολα τα gadget.επισης μην το :worry: πολυ γιατι θα το ματιασεις :p Το συγκεκριμένο ήταν ένα click περισσότερο... Κόσμημα :) Εγώ δυστυχώς το μάτιασα μια φορά μετά από μερικούς μήνες (μικρό σημαδάκι στο πίσω μέρος) αλλά κάποια στιγμή θα αγοράσω την άλλη πρόσοψη και θα ξεματιαστεί :p Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts