vaggos13 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Στο W800 μου έχω κάρτα 2gb και δεν είναι αρκετή... :O 1,8gb περίπου με τραγούδια, ενώ τα υπόλοιπα είναι παιχνίδια, εφαρμογές, βίντεο κτλ. Περιμένω να βγει κάρτα memory stick micro τουλάχιστον 2gb αν όχι 4, για να περάσω σε αντικατάσταση του κινητού μου...:happy: Παράθεση Δεν είμαι εδώ για κανέναν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Το memory stick micro είναι σχεδιασμένο ώστε να φτάσει μέχρι τα 32GB. Σιγά σιγά θα αρχίζουν να βγαίνουν μεγαλύτερες κάρτες στην παραγωγή. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Το memory stick micro είναι σχεδιασμένο ώστε να φτάσει μέχρι τα 32GB. Σιγά σιγά θα αρχίζουν να βγαίνουν μεγαλύτερες κάρτες στην παραγωγή. Σχεδιασμένο είναι,τα τηλέφωνα όμως θα λειτουργουν σωστά με αυτους τους επεξεργαστές?δεν νομίζω.. Στο θέμα τώρα, 1 gb sandisk έχω στο sharp v903,και μου αρκεί,400 mb περιπου τα video και οι εικόνες,και τα άλλα σε Mp3,εχω και καποια mb ελευθερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Σχεδιασμένο είναι,τα τηλέφωνα όμως θα λειτουργουν σωστά με αυτους τους επεξεργαστές?δεν νομίζω.. πολυ σωστα. πρωτα θα αυξηθει η ισχυς των επεξεργαστων και μετα θα περασουμε σε τετοιας χωρητικοτητας μνημες. εγω εχω 512micro sd στο Ε50 αλλα το τηλεφωνο λειτουργει κανονικοτατα και με 2G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highwatcher Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 1G στο d900 μου φτανει....!!! Μόνο που φίλε μου δυστυχώς το συγκεκριμένο τηλέφωνο όπως και τα άλλα της Samsung έχουν ως οροφή τα 512MB........Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν επέλεξα το συγκεκριμένο μοντέλο, αλλά πήρα το Νόκια 6233 που υποστηρίζει μέχρι 2GΒ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 8 γξκίκα εμένα για ολα τα τραγούδια μου και 3- 4 ταινίες Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Έλεος βρε φιλαράκι. Έχεις όλα τα τραγούδια σου μέσα? και κάθεσαι και βλέπεις και ταινίες στο κινητό? Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 i 512 pou exo tora einai tigka!pao gia 2giga tora.to 1giga den tha mou ftasei me tpt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 1GB στο S-200 μου είναι υπεραρκετή. Γενικά πιστεύω οτι αν δεν έχεις mp3 στο τηλέφωνο, η μνήμη δεν γεμίζει με τίποτα. Οι εφαρμογές πόσο χώρο να πιάσουν; Αντίθετα αν χρησιποποιείς το κινητό σας mp3 player καμία μνήμη δεν φτάνει... Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Συμφωνώ για τα μπ3.Κι εγώ έτσι την γεμίζω στο κινητό.Λοιπόν 1gb στο 6270 και στο 6680.Στο ipaq 2gb.:) Θυμαμαι πριν χρόνια με το 3650 που είχε 4Mb +16m κάρτα και μου φαινόταν τεράστια,όταν το 7650 είχε μόνο 4... Παλιός καλός καιρός...:cry: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 με μια 2GB ειμαι Οκ,videakiα,ακολουθανε οι εφαρμογες τα κομμενα Mp3 Που βαζω και οι εικονες. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Εγώ με 1 GB είμαι ικανοποιημένος.Πιστεύω ότι για κανονική χρήση μέχρι 1 GB είναι εντάξει, αλλά για χρήση του κινητού τηλεφώνου σαν mp3 player, τότε θα ήταν καλύτερα από 2 GB και πάνω.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 1gb εχω κ δεν μπορω να το γεμισω. περισοτερο βαζω παιχνιδια κ φωτογραφιες. δεν εχω ξεkινησει να γεμιζω mp3. λιγο ασχετο. καποιο καλο προγραμμα για να κοβεις τα mp3 ξερετε?:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Στο κινητο και 512 ειναι οκ... Στο ppc ομως η 2gb που εχω ειναι λιγη.... Με 8 και πανω gb θα ημουν καλα πιστευω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Στο κινητο και 512 ειναι οκ... Στο ppc ομως η 2gb που εχω ειναι λιγη.... Με 8 και πανω gb θα ημουν καλα πιστευω... Παρακολουθείς ταινίες στο PPC; Γι'αυτό έχεις ανάγκη από περισσότερη μνήμη; Προσωπικά,θα χρειαζόμουν την ίδια συνολική μνήμη και στο PPC και στο κινητό μου τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Οχι δεν παρακολουθω ταινιες στο ppc. Μονο για μουσικη. Βασικα, απο την στιγμη που αγορασα το ppc, τα mp3 που ηταν περασμενα στην μνημη του κινητου ηταν αχρηστα οποτε και σβηστηκαν, και πλεον το κινητο το χρησιμοποιω πλεον μονο για φωτογραφιες. Οποτε και 512mb μονο για φωτο ειναι λιγο υπερβολικο. Στο ppc τωρα, θα ηθελα να κραταω τα αγαπημενα μου τραγουδια τα οποια ειναι 8 και κατι gb στο πισι. Αν και με συμφερει περισσοτερο ενα ipod προτιμω το interface των windows. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 1 giga για εμένα είναι αρκετό:) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 2Gb και πανω πιστευω ειναι καλα, αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν βγαζουν μεγαλες καρτες πλεον και οσες βγαζουν ειναι high capacity. H μονη λυση ειναι να βγαλει τον μινι εξωτερικο σκληρο με BT-wifi interface η seagate με 20GB. http://www.engadget.com/2007/01/30/seagate-unveils-d-a-v-e-drive-with-bluetooth-and-wifi/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_maniakos Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 2GB ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 4Gb (oso exei kai to N91). Oute ypervoles oute mizeries. Polla tragoudakia, polla videakia, polles eikonos.. Ola mia xara Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jw124 Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Με 1-2gb είμαι εντάξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 με μια 2gb τα έχω καλύψει όλα,τραγούδια-εφαρμογές κυρίως μιας και με παιχνίδια δεν προλαβαίνω και πολύ να ασχοληθώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Με 1GB είμαι OK! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos86 Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Με 200 ΜΒ ειμαι ικανοποιημενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Με 200 ΜΒ ειμαι ικανοποιημενος Α! Εσύ είσαι πολύ οικονομικός και ολιγαρκής!:p :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts