Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6300

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πολλες φορες οταν ανοιγω την εκθεση πανω πανω(που κανονικα γραφει "καρτα μνημης") δεν το γραφει!και δεν μπορω να εμφανισω τα περιεχομενα της καρτας μνημης!το εχει δει κανενας αυτο?

τι version εχεις στο κινητο(ελενχος με*#0000#).τελευταια η 4.71.τωρα αν δεν την εχεις απλος κανε αναβαθμιση και μετα ξαναφορμαρισμα στη καρτα μνημης.αν ομως την εχει δοκιμασε με φορμαρισμα της μνημης και μετα δες πως συμπεριφερεται.αν σου κανει τα ιδια η αλλαξε καρτα μνημης και αν παλι τα ιδια πηγαινε στο πιο κοντινο σερβις για ελενχο μηπως φταιει το κινητο!

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

kalispera!

paidia diavazw se ksena forum pos den krataei oute mia mera kai provlimatizomai!

exei dokimasei kanenas allos bluetooth giati to xrisimopoiw sinexws!!!!!

kapoios pou na exei xrisimopoiisei kai ayto k to w880 (de me endiaferoun oi mousikes dinatotites) poio tha proteine?

τι version εχεις στο κινητο(ελενχος με*#0000#).τελευταια η 4.71.τωρα αν δεν την εχεις απλος κανε αναβαθμιση και μετα ξαναφορμαρισμα στη καρτα μνημης.αν ομως την εχει δοκιμασε με φορμαρισμα της μνημης και μετα δες πως συμπεριφερεται.αν σου κανει τα ιδια η αλλαξε καρτα μνημης και αν παλι τα ιδια πηγαινε στο πιο κοντινο σερβις για ελενχο μηπως φταιει το κινητο!
την 4.71 εχω!φορμαρισμα να την κανω μεσω ενος card reader η μεσα στο κινητο που ειναι?μολις σβηνω και ξανααναβω το κινητο την βλεπει κανονικα!καποια στιγμη στο ασχετο δεντην "βλεπει"!και φυσικα επειδη εκει εχω πχ τους ηχους το κινητο χτυπα αλλα αντι αλλων!

την 4.71 εχω!φορμαρισμα να την κανω μεσω ενος card reader η μεσα στο κινητο που ειναι?μολις σβηνω και ξανααναβω το κινητο την βλεπει κανονικα!καποια στιγμη στο ασχετο δεντην "βλεπει"!και φυσικα επειδη εκει εχω πχ τους ηχους το κινητο χτυπα αλλα αντι αλλων!

eixa kai ego to idio provlima kai pernontas to stin alpha copy (kyprou) mou eipan oti vgike kapia partida elattomatiki kai tha prepei na paei germania (!!!) gia kapia epidiorthosi... elpizo na min einai i idia periptosi!!!

I'll see you on the dark side of the moon...

Εντυπώσεις μετά από μια μέρα χρήση:

1. Πολύ καλή οθόνη, καλύτερη από το 8800 (και σε ανάλυση και σε φωτεινότητα).

2. Δύσχρηστο πλήκτρο Navi (είναι λεπτό και σκληρό)

3. Αυτονομία δεν ξέρω ακόμα, αλλά μετά απο μια μέρα με BT και λίγα τηλέφωνα η μπαταρία έχει πέσει μια γραμμή.

4. Σύνδεση ΒΤ με το PC δεν είναι τόσο σταθερή όσο του 8800...αποσυνδέθηκε 2 φορές μέσα σε 1 ώρα.

5. Πολύ καλή και στιβαρή κατασκευή. Επίσης είναι λεπτό και ελαφρύ.

6. Πρόβλημα σύνδεσης με το USB. Το βλέπει ο υπολογιτής ως δίσκο, μεταφέρω αρχεία κανονικά, αλλά με το PC Suite δεν δουλεύει σωστά...κάποιο πρόβλημα έχει στο πως το βλέπει.

Νεότερα μετά από 1-2 εβδομάδες χρήσης.

καλο ειναι παντα να γινεται το φορμαρισμα απο το κινητο και σχεδον παντα οχι απο card reader και αυτο γιατι αν δεις μεσω καλωδιο δημιουργει καποιους φακελους (κρυφουσς συστηματος )το κινητο απο μονο του και ειναι για να λειτουργει σωστα η μνημη.τωρα αν και μετα συνεχιζεται,τοτε δυστηχως μαλλον ελλατωματικο καποια επιδιορθωση θα χρειαζεται!!!

Όταν το έχεις επιλογή ως δίσκο (αποθήκευση δεδομένων), δεν έχει συμβατότητα με το PC Suite.

Πρέπει να επιλέξεις "Λειτουργία Nokia"...

"Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."

kalispera!

paidia diavazw se ksena forum pos den krataei oute mia mera kai provlimatizomai!

exei dokimasei kanenas allos bluetooth giati to xrisimopoiw sinexws!!!!!

kapoios pou na exei xrisimopoiisei kai ayto k to w880 (de me endiaferoun oi mousikes dinatotites) poio tha proteine?

φιλε εχω και τα 2 κινητα.το 6300 εχει πολυ μικρη αυτονομια με την μαμισια μπαταρια,και περα απο αυτο ειχα και προβλημα με το bluetooth,δεν με ακουγε ο συνομιλιτης μου.το w880 εμενα με καλυπτει κατα πολυ περισοτερο σε θεμα αυτονομιας και φορητοτητας και φυσικα επειδη χρησιμοποιω BT κανενα προβλημα.το θεμα ειναι οτι κοστιζει 200E παραπανω απο οτι το 6300.ελπιζω να σε βοηθησα...it's your choice

φιλε εχω και τα 2 κινητα.το 6300 εχει πολυ μικρη αυτονομια με την μαμισια μπαταρια,και περα απο αυτο ειχα και προβλημα με το bluetooth,δεν με ακουγε ο συνομιλιτης μου.το w880 εμενα με καλυπτει κατα πολυ περισοτερο σε θεμα αυτονομιας και φορητοτητας και φυσικα επειδη χρησιμοποιω BT κανενα προβλημα.το θεμα ειναι οτι κοστιζει 200E παραπανω απο οτι το 6300.ελπιζω να σε βοηθησα...it's your choice

Θα ήθελα να προσθέσω Nokia6600 S.A.R.=0,570W/kgr :) S/E W880i S.A.R.=1,450W/kgr :(

Πάντως εγώ έχω ορκιστεί να μην ξαναπιάσω Sony-Ericsson στα χέρια μου...!!! αν δεν διορθώσουν το πρόβλημα με το τελικό ς :cry:

Θα ήθελα να προσθέσω Nokia6600 S.A.R.=0,570W/kgr :) S/E W880i S.A.R.=1,450W/kgr :(

Πάντως εγώ έχω ορκιστεί να μην ξαναπιάσω Sony-Ericsson στα χέρια μου...!!! αν δεν διορθώσουν το πρόβλημα με το τελικό ς :cry:

εχεις δικιο για το S.A.R αλλα δεν νομιζω πως το τελικο ς ειναι λογος για να απορριψεις ενα κινητο.

εχεις δικιο για το S.A.R αλλα δεν νομιζω πως το τελικο ς ειναι λογος για να απορριψεις ενα κινητο.

Δεν με ενοχλεί τόσο το πρόβλημα, εξάλλου μετά από λίγο καιρό το συνηθίζεις. Απλά κατά τη γνώμη μου δείχνει αδιαφορία προς τον καταναλωτή.

paidia kalispera!!!!

exee dokimasei diafora akoustika??? einai provlima sw? sti nokia ti sas exoun pei? mou kanei tromer entiposi to sigkekrimeno..

perimenw nea sas!

egw phga symera sthn vodafon kia to 6300 kai moy eipan oti to exoy aposyrei kai kata 95% den 8a ksanakukloforisei kai apogohteythka :( :( :( moy fainete telika 8a paw na parw to 6151 th lete einai kalh epilogh idika apo mpataria kai sthbarothta syskeyhs?
))))))((((((

egw phga symera sthn vodafon kia to 6300 kai moy eipan oti to exoy aposyrei kai kata 95% den 8a ksanakukloforisei kai apogohteythka :( :( :( moy fainete telika 8a paw na parw to 6151 th lete einai kalh epilogh idika apo mpataria kai sthbarothta syskeyhs?

γιατί έτσι? είναι περιορισμένης έκδοσης? :worry:

mobile προβληματισμοί...

@rufous: Το ξέρω και το δοκίμασα και με επιλογή λειτουργίας σε ΝΟΚΙΑ PC Suite και πάλι έκανε κάτι κουλά....μπορέι να φταίει και το καλώδιο. Τεσπα, δεν με ενοχλεί, γιατί μετέφερα αρχεία με USB που είναι γρήγορο και με το BT μετέφερα τις επαφές.

Ξέρω ότι στην Vodafone έχουν μεγάλη ζήτηση και μένουν συνέχεια χωρίς τηλέφωνα...αλλά δεν μου είπαν ότι έχει αποσυρθεί (έχω φίλο στη vodafone). Απλά όσα ήραθν την Πέμπτη, εξαφανίστηκαν σχεδόν όλα μέχρι την Παρασκευή!!

Οχι βρε παιδιά, δεν αποσύρεται το 6300, απλά είναι μεγάλη η ζήτηση και δεν προλαβαίνουν να στοκάρουν.

Ισως σου είπε ότι θα αποσύρουν το σκέτο και πλέον θα έρχεται με Vodafone Live!. Δυστυχώς. :(

Κλειστόν μέχρι νεωτέρας.

Είμαι κάτοχος αυτής της συσκευής εδώ και μια εβδομάδα περίπου και έχω το εξής πρόβλημα. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα σταματάει να "βλέπει" την κάρτα μνήμης. Και για να την ξαναδει πρέπει να το κλείσω και να το ανοίξω πάλι. Έχω φορτώσει κιόλας κάποια θέματα στην κάρτα μνήμης και κάποιους ήχους και όταν σταματήσει να τη βλέπει, γυρνάει στο εργοστασιακό θέμα και χτυπάει με τους εργοστασιακούς ήχους. Έκδοση SW έχει την τελευταία αλλά θα του την ξαναπεράσω μήπως φτιάξει. Μήπως φταίει τίποτα άλλο?

Και κάτι ακόμα. Υποστηρίζει Vodafone 2gether η συσκευή?

exw to 6300 peripou 1,5 mina kai tou kanw synexeia epanafortisi.

xwris na to doulevw kai para poli, merikes kliseis kai minimta, kapoies foto kai olo to brady anoixto i bataria mou krataei 4-5 meres. kai den mou exei dimiourgithei kanena problima se tpt. bt akoustiko den xrisimopoiw opote den mendiaferei.

den imoun kai polli fan twn kinitwn alla to 6300 to agorasa epeidi einai panemorfo kai polli lepto se sxesi me alla.

ti na pw isws stathika tyxeros kai agorasa mia syskevi xwris problimata. :)

ps. kserei kaneis an exei erthei stin ellada i dermatini thiki nokia pou exei anaferthei se proigoumena post?

kai an nai pou? episis an skeftete kapoios na tin parageilei mesw ebay tha ithela kai gw mia kai ta lefta ta stelnw mesw courier i taxydromeio. den mendiaferei to kostos. pls pm opoios skeftete na tin parageilei. thanks.

Είμαι κάτοχος αυτής της συσκευής εδώ και μια εβδομάδα περίπου και έχω το εξής πρόβλημα. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα σταματάει να "βλέπει" την κάρτα μνήμης. Και για να την ξαναδει πρέπει να το κλείσω και να το ανοίξω πάλι. Έχω φορτώσει κιόλας κάποια θέματα στην κάρτα μνήμης και κάποιους ήχους και όταν σταματήσει να τη βλέπει, γυρνάει στο εργοστασιακό θέμα και χτυπάει με τους εργοστασιακούς ήχους. Έκδοση SW έχει την τελευταία αλλά θα του την ξαναπεράσω μήπως φτιάξει. Μήπως φταίει τίποτα άλλο?

Και κάτι ακόμα. Υποστηρίζει Vodafone 2gether η συσκευή?

το εχω αναφερει λιγα ποστ πιο πανω,και εγω το ιδιο προβλημα εχω!πηγα σε club nokia στον πειραια και μου ειπε ο τεχνικος οτι το ιδιο συνεβαινε σε καποια ν70 και ειναι θεμα software που θα διορθωθει με μελλοντικη αναβαθμιση.εγω παντως περασα την τελευταια απο πανω(την ιδια δηλ) αλλα το προβλημα παραμενει!

Μια ερωτηση:οταν δουλευω το κινητο και μετά κ με κλειδωμένο πληκτρολογιο η οθόνη μένει ανοιχτη και μετα απο λιγα δευτερόλεπτα χάνει το φωτισμό της αλλα δε σταματαει να λειτουργει,αλλα η εικόνα εμφανίζεται.Και μετα απο κανα λεπτο κλεινει τελειως.

Για λόγους οικονομιας μπαταριας θέλω με το που το ανοιγω να μένει ανοιχτο για 10 δευτερολεπτα πχ και μετα να κλεινουν τελειως ολα!

Πως γινεται αυτο?

Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!!

Οχι βρε παιδιά, δεν αποσύρεται το 6300, απλά είναι μεγάλη η ζήτηση και δεν προλαβαίνουν να στοκάρουν.

Ισως σου είπε ότι θα αποσύρουν το σκέτο και πλέον θα έρχεται με Vodafone Live!. Δυστυχώς. :(

Και μου το έλεγε ο πατέρας μου: "μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις".

Πήγα σήμερα να παραγγείλω το 6300, και τελικά όχι μόνο ήταν ετοιμοπαράδοτο, αλλά ΔΕΝ είχε και το Vodafone Live!. :D

Κλειστόν μέχρι νεωτέρας.

Μια ερωτηση:οταν δουλευω το κινητο και μετά κ με κλειδωμένο πληκτρολογιο η οθόνη μένει ανοιχτη και μετα απο λιγα δευτερόλεπτα χάνει το φωτισμό της αλλα δε σταματαει να λειτουργει,αλλα η εικόνα εμφανίζεται.Και μετα απο κανα λεπτο κλεινει τελειως.

Για λόγους οικονομιας μπαταριας θέλω με το που το ανοιγω να μένει ανοιχτο για 10 δευτερολεπτα πχ και μετα να κλεινουν τελειως ολα!

Πως γινεται αυτο?

Μήπως να πάταγες το πλήκτρο τερματισμού κλήσης;

Δεν κατάλαβες!Εννοω οτι θέλω όταν στο κινητό μου δεν γίνεται καμια λειτουργία να σβήνουν η οθόνη και τα πάντα ετσι ώστε να εξοικονομω μπαταρια!

Τωρα,μένει ανοιχτη η οθόνη και το πληκτρολογιο και μετα απο λιγα δευτερόλεπτα η οθόνη παραμένει ανοιχτη αλλα οψι τελειως φωτισμένη για περιπου 30 sec.Εγω θέλω να κλεινουν όλα!

Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!!

Δεν κατάλαβες!Εννοω οτι θέλω όταν στο κινητό μου δεν γίνεται καμια λειτουργία να σβήνουν η οθόνη και τα πάντα ετσι ώστε να εξοικονομω μπαταρια!

Τωρα,μένει ανοιχτη η οθόνη και το πληκτρολογιο και μετα απο λιγα δευτερόλεπτα η οθόνη παραμένει ανοιχτη αλλα οψι τελειως φωτισμένη για περιπου 30 sec.Εγω θέλω να κλεινουν όλα!

για να γινει αυτο πρεπει να το κλειδωσεις και μετα να πατησεις το πληκτρο τερματισμου κλησης.αν δεν το κανεις μενει αναμενη η ο8ονη για αρκετη ωρα.

το εχω αναφερει λιγα ποστ πιο πανω,και εγω το ιδιο προβλημα εχω!πηγα σε club nokia στον πειραια και μου ειπε ο τεχνικος οτι το ιδιο συνεβαινε σε καποια ν70 και ειναι θεμα software που θα διορθωθει με μελλοντικη αναβαθμιση.εγω παντως περασα την τελευταια απο πανω(την ιδια δηλ) αλλα το προβλημα παραμενει!

Κι εγώ ξαναπέρασα την τελευταία από πάνω αλλά δεν έγινε τίποτα. :( Thanks για την πληροφορία!