orfanidisd Δημοσιεύτηκε November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 21, 2006 Ελάτε να συζητήσουμε πως φανταζόμαστε την ζωή μας χωρίς τηλεόραση ραδιόφωνο και τηλέφωνο. (Εννοείται ούτε υπολογιστή) Εγώ πάντως θα έπεφτε σε πάρα πολύ κατάθλιψη , δεν θα άντεχα τέτοια ζωή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 καλυτερη, πολυ καλυτερη......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Αν γνωριζα για την τηλεοραση κ το ραδιοφωνο, δηλ τι προσφερουν κτλ, αλλα δεν τα ειχα, νομιζω θα ηταν λιγο δυσκολη. Αν απο την μερα που ηρθα στο κοσμο δεν υπηρχαν, η ζωη μου θα ηταν σαφως καλυτερη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Εγώ πιστεύω πως το μεγαλύτερο πρόβλημα θα το είχαν οι ηλικιωμένοι.Είναι η μόνη τους παρέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: AAAAAAAAAAA!!!!! Oχι μην μου την περνετε....:cry: :cry: :cry: Θα κανουν παρα πολυ... Εγω ομως λεω πως η ζωη μας μπορει να ηταν και καλυτερη!!! Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Τι λές τώρα? Καμιά φορά εχει διακοπή ρεύματος και φρικάρω εντελώς. Μέχρι να έρθει το ρεύμα τη βγάζω με το ραδιόφωνο του κινητού μου. Αλλα να πούμε και τα καλά, βρίσκω ευκαιρία να διαβάσω και κανένα βιβλίο αν είναι μέρα η διακοπή. Αλλα γενικά ΔΕΝ μπορώ πιά χωρίς τηλεόραση. Την έχω όλη μερα ανοιχτή απλά για να ακούω και ας μην προσέχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Αυτά είναι ψευτοδιλήμματα! Κάθε εποχή έχει και θα έχει τα δικά της! Υπάρχει και ανάλογο thread!;) Το θέμα είναι να υπάρχει μέτρο και ήθος στη χρήση τους! Να μην αφήνουμε κανένα να μειώνει την ποιότητα και το γούστο μας! Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Ασχημη εξαρτηση φιλε mobo.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 αν υπήρχε κοινωνικότητα και πιο πολύ αγάπη μεταξυ των ανθρώπων-σεβασμός θα είμασταν πολύ καλα, συνήθως το λεω αυτο επειδή αυτα τα μέσα βοηθάνε στιν επικοινωνία, αλλα αντίθετα δε θα μπορουσαμε να επικοινωνήσουμε με μακρινά πρόσωπα Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christina_p Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Συμφωνώ απολύτως Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 αν υπήρχε κοινωνικότητα και πιο πολύ αγάπη μεταξυ των ανθρώπων-σεβασμός θα είμασταν πολύ καλα, συνήθως το λεω αυτο επειδή αυτα τα μέσα βοηθάνε στιν επικοινωνία, αλλα αντίθετα δε θα μπορουσαμε να επικοινωνήσουμε με μακρινά πρόσωπα Μηπως η τηλεοραση μας εχει φυλακισει στα σπιτια μας?! Με την τηλεοραση κ το ραδιοφωνο επικοινωνεις με μακρινα σου προσωπα?! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Δεν την φανταζομαι...Εδω και κατι μηνες ζω χωρις τηλεοραση και ραδιο(εκτος για κανενα ποδοσφαιρο)...Δεν νοιωθω να μου λειπει κατι. Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Μηπως η τηλεοραση μας εχει φυλακισει στα σπιτια μας?! Με την τηλεοραση κ το ραδιοφωνο επικοινωνεις με μακρινα σου προσωπα?! ουπς γράψε άκυρο νόμιζα έλεγε και για κινητά και internet δεν θα υπήρχε ενημέρωση λοιπόν Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 στην αρχή ομολογώ δύσκολα αλλά μετά...καλύτερη! πολύ καλύτερη! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 δεν θελω να το σκεφτομαι καν αυτο.καλα ειμαι τωρα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Τέλεια θα ήταν... Αν δεν είχαμε και ρεύμα ακόμα καλύτερα Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Δεν την φανταζομαι...Εδω και κατι μηνες ζω χωρις τηλεοραση και ραδιο(εκτος για κανενα ποδοσφαιρο)...Δεν νοιωθω να μου λειπει κατι. me too.....Να πω την πικρη αληθεια στην αρχη ειχα ψιλοφρικαρει...εβλεπα στις Pub τηλεορασεις να παιζουν ποδοσφαιρο..και εκανα σαν στερημενος...αλλα τωρα εχω απεξαρτηθει...!!:happy: Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Η τηλεόραση και το ράδιο έχουν γίνει κομμάτι της ζωής μας γιατί μεγαλώσαμε με αυτά. Αν δεν τα είχαμε ποτέ δεν θα μας λείπανε και ποτέ και θα είχαμε άλλες δραστηριότητες να περνάμε τον ελεύθερο χρόνο μας :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Τι πλήξη Θεέ μου! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 χωρις τηλεοραση ισως και να ηταν και καλυτερα....αλλα χωρις μουσικη με τιποταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 χωρις τηλεοραση ισως και να ηταν και καλυτερα....αλλα χωρις μουσικη με τιποταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Έτσι ακριβώς, τηλεόραση την έχω κόψει εδω και 1,5 χρόνο (μόνο ποδόσφαιρο βλέπω). Χωρίς μουσική όμως δε γίνεται με τίποτα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Για την τηλεοραση δεν με ενδιαφερει καθολου, αλλα δεν μπορω να ζησω ανευ μουσικης υποκρουσεως και βεβαιως τον υπολογιστη μου!!!! Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 η μεγαλυτερη αποχη μου απο την τηλεοραση ηταν 2 χρονια...πληρης αποχη ομως ουτε καν διαφημισεις δεν εβλεπα δε το εκανα σκοπιμα..απλα βαριεμαι αφορητα το χαζοκουτι... και τωρα μη φανταστειτε πως βλεπω.. στο ιατρειο την εχω απλα ανοιχτη στο χωρο αναμονης και καμια φορα στο σπιτι..πολυ σπανια ομως.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Για την τηλεοραση δεν με ενδιαφερει καθολου, αλλα δεν μπορω να ζησω ανευ μουσικης υποκρουσεως και βεβαιως τον υπολογιστη μου!!!! Kι εγω το ιδιο,χωρις τηλεοραση μπορω αλλα χωρις μουσικη με τιποτα. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Kι εγω το ιδιο,χωρις τηλεοραση μπορω αλλα χωρις μουσικη με τιποτα. Παιδιά το ερώτημα όμως δεν αναφέρεται στη μουσική αλλά στο ραδιόφωνο!Οπότε μια χαρά θα περνούσα μόνο με pc,internet και μουσική! Χωρίς μουσική όμως με τίποτα!:D;):wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts