Jump to content

Πως φαντάζεστε την ζωή σας χωρίς τηλεόραση και ραδιόφωνο;

orfanidisd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ελάτε να συζητήσουμε πως φανταζόμαστε την ζωή μας χωρίς τηλεόραση ραδιόφωνο και τηλέφωνο. (Εννοείται ούτε υπολογιστή)

Εγώ πάντως θα έπεφτε σε πάρα πολύ κατάθλιψη , δεν θα άντεχα τέτοια ζωή.

• Απαντήσεις 57
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν γνωριζα για την τηλεοραση κ το ραδιοφωνο, δηλ τι προσφερουν κτλ, αλλα δεν τα ειχα, νομιζω θα ηταν λιγο δυσκολη.

Αν απο την μερα που ηρθα στο κοσμο δεν υπηρχαν, η ζωη μου θα ηταν σαφως καλυτερη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Εγώ πιστεύω πως το μεγαλύτερο πρόβλημα θα το είχαν οι ηλικιωμένοι.Είναι η μόνη τους παρέα.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: AAAAAAAAAAA!!!!! Oχι μην μου την περνετε....:cry: :cry: :cry: Θα κανουν παρα πολυ... Εγω ομως λεω πως η ζωη μας μπορει να ηταν και καλυτερη!!!

Τι λές τώρα? Καμιά φορά εχει διακοπή ρεύματος και φρικάρω εντελώς. Μέχρι να έρθει το ρεύμα τη βγάζω με το ραδιόφωνο του κινητού μου. Αλλα να πούμε και τα καλά, βρίσκω ευκαιρία να διαβάσω και κανένα βιβλίο αν είναι μέρα η διακοπή. Αλλα γενικά ΔΕΝ μπορώ πιά χωρίς τηλεόραση. Την έχω όλη μερα ανοιχτή απλά για να ακούω και ας μην προσέχω.

Αυτά είναι ψευτοδιλήμματα! Κάθε εποχή έχει και θα έχει τα δικά της!

Υπάρχει και ανάλογο thread!;)

Το θέμα είναι να υπάρχει μέτρο και ήθος στη χρήση τους! Να μην αφήνουμε κανένα να μειώνει την ποιότητα και το γούστο μας!

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

Ασχημη εξαρτηση φιλε mobo..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

αν υπήρχε κοινωνικότητα και πιο πολύ αγάπη μεταξυ των ανθρώπων-σεβασμός θα είμασταν πολύ καλα, συνήθως το λεω αυτο επειδή αυτα τα μέσα βοηθάνε στιν επικοινωνία, αλλα αντίθετα δε θα μπορουσαμε να επικοινωνήσουμε με μακρινά πρόσωπα
mobile fan user

αν υπήρχε κοινωνικότητα και πιο πολύ αγάπη μεταξυ των ανθρώπων-σεβασμός θα είμασταν πολύ καλα, συνήθως το λεω αυτο επειδή αυτα τα μέσα βοηθάνε στιν επικοινωνία, αλλα αντίθετα δε θα μπορουσαμε να επικοινωνήσουμε με μακρινά πρόσωπα

Μηπως η τηλεοραση μας εχει φυλακισει στα σπιτια μας?!

Με την τηλεοραση κ το ραδιοφωνο επικοινωνεις με μακρινα σου προσωπα?!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν την φανταζομαι...Εδω και κατι μηνες ζω χωρις τηλεοραση και ραδιο(εκτος για κανενα ποδοσφαιρο)...Δεν νοιωθω να μου λειπει κατι.
Nexus 4 & iPad mini

Μηπως η τηλεοραση μας εχει φυλακισει στα σπιτια μας?!

Με την τηλεοραση κ το ραδιοφωνο επικοινωνεις με μακρινα σου προσωπα?!

ουπς γράψε άκυρο νόμιζα έλεγε και για κινητά και internet δεν θα υπήρχε ενημέρωση λοιπόν

mobile fan user

στην αρχή ομολογώ δύσκολα αλλά μετά...καλύτερη! πολύ καλύτερη!

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

δεν θελω να το σκεφτομαι καν αυτο.καλα ειμαι τωρα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Τέλεια θα ήταν...

Αν δεν είχαμε και ρεύμα ακόμα καλύτερα

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Δεν την φανταζομαι...Εδω και κατι μηνες ζω χωρις τηλεοραση και ραδιο(εκτος για κανενα ποδοσφαιρο)...Δεν νοιωθω να μου λειπει κατι.

me too.....Να πω την πικρη αληθεια στην αρχη ειχα ψιλοφρικαρει...εβλεπα στις Pub τηλεορασεις να παιζουν ποδοσφαιρο..και εκανα σαν στερημενος...αλλα τωρα εχω απεξαρτηθει...!!:happy:

IPHONE 4 The Ultimate

Η τηλεόραση και το ράδιο έχουν γίνει κομμάτι της ζωής μας γιατί μεγαλώσαμε με αυτά. Αν δεν τα είχαμε ποτέ δεν θα μας λείπανε και ποτέ και θα είχαμε άλλες δραστηριότητες να περνάμε τον ελεύθερο χρόνο μας :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow.

χωρις τηλεοραση ισως και να ηταν και καλυτερα....αλλα χωρις μουσικη με τιποταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

χωρις τηλεοραση ισως και να ηταν και καλυτερα....αλλα χωρις μουσικη με τιποταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Έτσι ακριβώς, τηλεόραση την έχω κόψει εδω και 1,5 χρόνο (μόνο ποδόσφαιρο βλέπω).

Χωρίς μουσική όμως δε γίνεται με τίποτα!!!

Για την τηλεοραση δεν με ενδιαφερει καθολου, αλλα δεν μπορω να ζησω ανευ μουσικης υποκρουσεως και βεβαιως τον υπολογιστη μου!!!!

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

η μεγαλυτερη αποχη μου απο την τηλεοραση ηταν 2 χρονια...πληρης αποχη ομως

ουτε καν διαφημισεις δεν εβλεπα

δε το εκανα σκοπιμα..απλα βαριεμαι αφορητα το χαζοκουτι...

και τωρα μη φανταστειτε πως βλεπω..

στο ιατρειο την εχω απλα ανοιχτη στο χωρο αναμονης και καμια φορα στο σπιτι..πολυ σπανια ομως..

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Για την τηλεοραση δεν με ενδιαφερει καθολου, αλλα δεν μπορω να ζησω ανευ μουσικης υποκρουσεως και βεβαιως τον υπολογιστη μου!!!!

Kι εγω το ιδιο,χωρις τηλεοραση μπορω αλλα χωρις μουσικη με τιποτα.

Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

Kι εγω το ιδιο,χωρις τηλεοραση μπορω αλλα χωρις μουσικη με τιποτα.

Παιδιά το ερώτημα όμως δεν αναφέρεται στη μουσική αλλά στο ραδιόφωνο!Οπότε μια χαρά θα περνούσα μόνο με pc,internet και μουσική!

Χωρίς μουσική όμως με τίποτα!:D;):wacko: