Bayern7 Δημ. December 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2003 Old Holborn κίτρινο... :) poy kai poy... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fetzisjr Δημ. December 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2003 Απο τα χερια μου εχουν περασει κατα χρονολογικη σειρα : Camel, Marlboro, Marlboro 100's, Gaulosies και κατεληξα στην μαρκα που καπνιζει το 89% της παρεας μου! LUCKY STRIKE!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus85 Δημ. December 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2003 Na to kopsete!To kapnisma DEN kanei kalo:)Ti lew twra eee???!!! :alien: Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. December 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Fetzisjr Απο τα χερια μου εχουν περασει κατα χρονολογικη σειρα : Camel, Marlboro, Marlboro 100's, Gaulosies και κατεληξα στην μαρκα που καπνιζει το 89% της παρεας μου! LUCKY STRIKE!!! Αυτό το 89% πώς βγαίνει;; Μόνο αν έχεις 100 φίλους και διαλέγεις τους 89. Διαφορετικά δεν υπάρχει άλλος τρόπος νομίζω... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fetzisjr Δημ. December 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2003 :lol: Νταααααξει μωρε! Απλα θελω να πω πως οι περισσοτεροι καπνιζουμ στην παρεα Striky Like!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akamatos Δημ. December 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2003 Ήμαρτον φίλε μου, :p , έβαλες στη δημοσκόπηση τα GR και τα Καρέλια και παρέλλειψες τα Prince. Τα οποία βέβαια κάπνιζα πριν το κόψω, αφού είχα φτάσει τα δύο πακέτα την ημέρα και δε μ' έπαιρνε. Επίσης καλό σαν τσιγάρο είναι και το Dunhill, το οποίο έκανα ενίοτε για αλλαγή, και παρ' όλο που είναι όσο βαρύ όσο και το Prince δε σου διαλύει τόσο το λαιμό. Πάντως παιδιά, πέρα απ' τις αρνητικές για την υγεία, συνέπειες του καπνίσματος, σε λίγα χρόνια το "κόβω" να γίνεται και ασύμφορη οικονομικά συνήθεια (αν δεν είναι ήδη). Να δείτε που η τιμή του πακέτου σιγά σιγά θα εξισωθεί με τις ευρωπαϊκές και θα μας το πασάρουνε στο πεντάευρω. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. December 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2003 αν δε με απατά η μνήμη μου, είχα ξαναγίνει τέτοιο θέμα!!! anyway, davidoff lights ( gold) και παλιά winston Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaFmAn Δημ. December 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2003 Gauloises κόκκινο και σκέφτομαι να το κόψω. με λένε Γιώργο και θέλω να κόψω το τσιγάρο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. December 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nantia αν δε με απατά η μνήμη μου, είχα ξαναγίνει τέτοιο θέμα!!! anyway, davidoff lights ( gold) και παλιά winston Βρε, δεν σε απατά... ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΑΤΑ!!!! Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GrieveR Δημ. December 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2003 Ψηφίζω Marlboro δαγκωτό... Λεπτομέρεια:το κάπνισμα το άρχισα πριν από περίπου τρία χρόνια και μετά από 2-3 μήνες το σταμάτησα μαχαίρι,τώρα πλέον δηλώνω μανιώδης αντικαπνιστής :p :p :p :whistle: Πάντως πέρα από την πλάκα είχα δοκιμάσει διάφορες μάρκες από αυτές που είναι στην λίστα και μόνο τα Marlboro μου άρεσαν...βέβαια τώρα δεν ξέρω πως τα έχουν κάνει ;) :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. December 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 Εγώ ASSO σκέτο. Κάνω μποϊκοτάζ στους αμερικάνους από τότε με το Ιράκ. Πριν κάπνιζα Marlboro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulticool Δημ. December 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 Prince Lights (που και που κάνω και τα κανονικά) ή πουράκια Fellows Vanilla taste! Παράθεση www.valder.tk Η νεα εποχή έφτασε! Επίσης επισκεφθείτε το forum μας! Όλοι μια παρέα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. December 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 Rex Lights. Είναι μία χαρά είναι ελληνικά και είναι και φτηνά ;) Παράθεση I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NV_ORTON Δημ. December 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 Gauloises blue Liberte toujours Γιατί έχω την εντύπωση οτι έχω ξαναγράψει σε παρόμοιο θρεντ? Και καπνίζω πολύ Παράθεση + (είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 Πουράκια Caprice Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oslotas Δημ. December 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mousi Εγώ ASSO σκέτο. Κάνω μποϊκοτάζ στους αμερικάνους από τότε με το Ιράκ. Πριν κάπνιζα Marlboro :eek: Βρε βρε δεν ειμαι μονος. Αλλα και ποιος αρσενικος δεν εχει περασει απο τον ασο? ...απο 16 δρχ. ... :) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathMatch Δημ. December 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 Marlboro Lights dagwto! den mporw na to apoxwristw me tipota :( snif! Παράθεση Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουνε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. December 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 Εγώ δεν καπνίζω καν και δεν υπάρχει και καμία περίπτωση να τ'αρχίσω κάποτε :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. December 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 Δεν έχω πρόβλημα. Ολα τα καπνίζω αφού εισπνέω τον καπνό των τσιγάρων απο διάφορα γαιδούρια που δεν σέβωνται σε δημόσιουs χώρουs τουs μη καπνιστέs. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Epeidi den kapnizo,tha po gia ton father mou.Stuyvesant mple nomizo etsi grafete! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terlegkas7 Δημ. December 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 Συμφωνώ VIDEOMIX .Κάποτε πρεπει να δοθεί μια λύση σ' αυτό το θέμα! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2341132752233.jpg Rocky Balboa-The Italian Stallion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 Muratti! Einai polu kala kai opos leei kai to onoma tous, einai kai mourata.... Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 Winston κοκκινο , εδω και 15 χρονια Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Black death apo tote poy genithika...:p :p Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Philip morris mple edo kai arketo kero. Arxisa me Marlboro sinexisa me Camel kai kateliksa sto Philip morris Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts