Jump to content

Όλα για το κάπνισμα - τσιγάρα- πούρα. κ.α.

xraysr0x
 Κοινοποίηση

Τι μάρκα τσιγάρα καπνιζετε?  

1.318 members have voted

1. 1. Τι μάρκα τσιγάρα καπνιζετε?

• Lucky Strike
      68
    • Marlboro
      178
    • Davidoff
      109
    • GR
      23
    • Camel
      48
    • Origin
      2
    • Καρελια κ.α.
      56
    • Στριφτό
      370
    • Άλλο
      210
    • ΔΚ/ΔΑ
      254

Recommended Posts

αυτό το έλεγαν για τα lucky strike.οτι ενα τυχερό πακέτο είχε του θεού το χόρτο

Το Lucky ήταν τσιγαρο ταυτισμενο με τους αμερικάνους σρατιωτες του ΒΠΠ,ο θρυλος έλεγε ότι στα πακετα που στελνοντουσαν προς τον στρατο,απο τα 20 το 1 ήταν τσιγαρο μαριχουανας και τα 19 κανονικά.

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά θέλω από έναν καπνιστή λίγο από το χρόνο του, για να με κατατοπίσει στο νέο μου "άθλημα"!!!

Γράψτε ότι είναι εδώ please!!!

Αυτά που θέλω να μάθω είναι:

1) Με ποιά μάρκα τσιγάρων συστήνετε να αρχίσω?

2) Αυτά Με Γεύση Μέντα λένε? Πείτε μου μάρκες (τσιγάρα μέντας) που μπορώ να βρώ εύκολα σε περίπτερα.

Επίσης αυτά βγάζουν το "άρωμα" και στο καπνό τους, ή μόνο αυτός που τα καπνίζει το καταλαβαίνει?

3) Ο καπνός και τα στριφτά που κυκλοφορούν είναι καλύτερα-σε τί διαφέρουν από τα τσιγάρα?

Πείτε μου συνδυασμούς (μάρκες) για καπνό, χαρτάκια και ότι άλλο χρειάζεται και πως τα ζητάω από περίπτερα (ονόματα)π.χ καπνός τάδε, χαρτάκια τάδε κ.τ.λ..

Giorgos

πολυ απλο το θεμα: ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ!!!!!

και αφου το ανεφερες δεν σκοπευω να ξοδευω τα λεφτα μου σε αϊδιες :!: :cool:

Ακριβώς για αυτό και ψήφισα δε ξέρω δεν απαντώ!!!;)

Hip Hop.

Παιδιά θέλω από έναν καπνιστή λίγο από το χρόνο του, για να με κατατοπίσει στο νέο μου "άθλημα"!!!

2) Αυτά Με Γεύση Μέντα λένε? Πείτε μου μάρκες (τσιγάρα μέντας) που μπορώ να βρώ εύκολα σε περίπτερα.

Επίσης αυτά βγάζουν το "άρωμα" και στο καπνό τους, ή μόνο αυτός που τα καπνίζει το καταλαβαίνει?

3) Ο καπνός και τα στριφτά που κυκλοφορούν είναι καλύτερα-σε τί διαφέρουν από τα τσιγάρα?

Πείτε μου συνδυασμούς (μάρκες) για καπνό, χαρτάκια και ότι άλλο χρειάζεται και πως τα ζητάω από περίπτερα (ονόματα)π.χ καπνός τάδε, χαρτάκια τάδε κ.τ.λ..

Giorgos

Αντε ρε τραβα πουθενα αλλου που θες να σου προτεινουνε μαρκα για το αθλημα.

Απαγορευεται απο τους ΟΠΧ.

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

ξερει κανεις κανα περιπτερο απο νοτια προαστια που να εχει ακομα τα black devil??

Giorgos

ναι φιλε ωραιο αθλημα ο καρκινος εισαι τυχερος που δεν καπνιζεις ξερεις ποσοι προσπαθουν να το κοψουν και δεν τα καταφερνουν(μαζι με αυτους και εγω)δεν θα σου πω εγω τι θα κανεις παντως μην το ξεκινας

Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 και μέχρι 16Κ.

Μετα απο καιρο εχω καταληξει στο εξης:

Old Holborn κιτρινος, χαρτακια drum blue, swan κιτρινα φιλτρακια.

Αυτο καπνιζω εδω και αρκετους μηνες και δεν το αλλαζω!

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Εδώ και 2 περίπου χρόνια κάνω "Marlboro-Silver" πολύ καλό και σχετικά ελαφρύ (προσωπική άποψη πάντα)! πριν έκανα "Marlboro-Medium".

Είχα δοκιμάσει και στριφτό αλλά βαρέθηκα να κάθομαι να στρίβω συνέχεια και το έκοψα..

άσε που δεν ήταν καθόλου βολικό να οδηγείς και να σταματάς κάθε λίγο για να

στρίψεις (επίσης βαρετό να τα ετοιμάζεις πριν οδήγησης).

Εδώ και 2 περίπου χρόνια κάνω "Marlboro-Silver" πολύ καλό και σχετικά ελαφρύ (προσωπική άποψη πάντα)! πριν έκανα "Marlboro-Medium".

Είχα δοκιμάσει και στριφτό αλλά βαρέθηκα να κάθομαι να στρίβω συνέχεια και το έκοψα..

άσε που δεν ήταν καθόλου βολικό να οδηγείς και να σταματάς κάθε λίγο για να

στρίψεις (επίσης βαρετό να τα ετοιμάζεις πριν οδήγησης).

Άσε στο αυτοκίνητο ένα πακέτο για τις δύσκολες ώρες. :p

Απαγορευεται απο τους ΟΠΧ.

Που το λέει αυτό;

Δε ξερω, ετσι το πα.:p

Λες να το εψαξε;

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Παιδιά sorry που θα την σπάσω στους καπνιστές αλλά θέλω να το πω. Και εγώ καπνίζω και μάλιστα έχω ρωτήσει κάτι σχετικά με τσιγάρα σ'αυτό το τόπικ.

Κάθισα και σκέφτηκα ότι αυτό το thread είναι ζωντανή διαφήμιση του αθλήματος. Πιστεύω ότι εάν ένας επιρρεπής νεαρός διαβάσει το τόπικ ίσως ενθουσιαστεί με την τεράστια ποικιλία τσιγάρων, καπνών κτλ. ή ακόμα και με όλους εμάς τους <<πορωμένους>> που ρωτάμε που θα βρούμε καπνό με γεύση τζατζίκι και άλλα τέτοια και ξεκινήσει το κάπνισμα.

Θα μου πείτε ότι στις παρέες μπορεί ο καθένας να παρασυρθεί και δεν περιμένει από ένα forum για να ξεκινήσει το κάπνισμα. Μάλλον συμφωνώ και εγώ μ'αυτήν την πρόταση. Ακόμα όμως και ένας να το αρχίσει εξαιτίας αυτού του νήματος το θεωρώ μεγάλο πλήγμα. Γι' αυτό προτείνω κάτι που είναι φασιστικό (το παραδέχομαι :O) αν και γνωρίζω ότι δεν θα γίνει. Προτείνω να σβηστεί το thread (πολύ απλά).

Υ.Γ1 Θα υπάρξουν σχόλια του τύπου: Εμείς θέλουμε να μιλήσουμε για το πάθος/χόμπι/συνήθεια μας και δεν ευθυνόμαστε για κανέναν, γιατί ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεών του.

Y.Γ2 Oχι, δεν υπάρχει καπνός με γεύση τζατζίκι...

+1 Αλλά όχι και να σταματήσει το thread,απλά από τη στιγμή που είναι διαφήμιση ας υπάρχουν και οι κλασσικές προειδοποιήσεις για την υγεία πράγμα που είναι άκρως υποχρεωτικό.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μετά από πολλές αλλαγές, κατέληξα τα τελευταία 2,5 χρόνια στο davidoff slim gold και είμαι πολύ ευχαριστημένη αν και λέω συνέχεια οτι θα το κόψω και συνέχεια το αναβάλλω...:X

Εγώ ξεκίνησα με Marlboro Lights, πέρασα τη φάση που αλλάζεις συνεχώς μάρκες για να βρεις αυτή που σου ταιριάζει...

2 χρόνια έκανα Lucky Strike και τα τελευταία 2 χρόνια κάνω Chesterfield Μπλε... Εννοείται πως δεν το αλλάζω με τίποτα!

Καπνίζω δυστυχώς από μία μ@λ@κί@, από τα τέλη της Α' Γυμνασίου από όταν ήμουν 13 χρονών περίπου.

Τώρα είμαι στη φάση να το κόψω...

Βέβαια μου αρέσει και ο Old Holborn o κίτρινος...

Α!Μου αρέσουν και τα πουράκια Montechristo και Cohiba. Τα έχει δοκιμάσει κανείς;:)

Ποιό είναι το πιο ελαφρί τσιγάρο;

Είναι αρκετά. Davidoff White, Silk cut άσπρο/γκρι (πες το όπως θέλεις, το ίδιο είναι), Stuyvensant γκρι κ.α

Ποιό είναι το πιο ελαφρί τσιγάρο;

Davidoff white. Πολυ ελαφρυ.

Εχει την καλυτερη γευση παντως απο τα ελαφρια τσιγαρα.

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Davidoff white. Πολυ ελαφρυ.

Εχει την καλυτερη γευση παντως απο τα ελαφρια τσιγαρα.

Χειρότερο κι από άχυρο είναι.

Εγώ ξεκίνησα με Marlboro Lights, πέρασα τη φάση που αλλάζεις συνεχώς μάρκες για να βρεις αυτή που σου ταιριάζει...

2 χρόνια έκανα Lucky Strike και τα τελευταία 2 χρόνια κάνω Chesterfield Μπλε... Εννοείται πως δεν το αλλάζω με τίποτα!

Καπνίζω δυστυχώς από μία μ@λ@κί@, από τα τέλη της Α' Γυμνασίου από όταν ήμουν 13 χρονών περίπου.Τώρα είμαι στη φάση να το κόψω...

Βέβαια μου αρέσει και ο Old Holborn o κίτρινος...

Α!Μου αρέσουν και τα πουράκια Montechristo και Cohiba. Τα έχει δοκιμάσει κανείς;:)

συγγνωμη αλλα μ³λ³κι³ θα ηταν αν δοκιμαζες μια δυο φορες και σταματουσες.τοτε ισως να παιρνουσε στο ντουκου το "με παρεσυρε η παρεα"

αλλα στην περιπτωση που συνεχισες το καπνισμα δεν ευθυνεται ουτε η λαθος παρεα,ουτε η κακια η ωρα.:)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

συγγνωμη αλλα μ³λ³κι³ θα ηταν αν δοκιμαζες μια δυο φορες και σταματουσες.τοτε ισως να παιρνουσε στο ντουκου το "με παρεσυρε η παρεα"

αλλα στην περιπτωση που συνεχισες το καπνισμα δεν ευθυνεται ουτε η λαθος παρεα,ουτε η κακια η ωρα.:)

Θες ν' ακούσεις τον ορισμό της μ³λ³κι³ς;

Μ³λ³κι³ είναι αυτό που έκανα εγώ. Μετά από μια ζωή μέσα στις πισίνες και έχοντας κάνει σχεδόν όλα είδη κολύμβησης (κλασική, πόλο, τεχνική) και στον αθλητισμό γενικότερα, άρχισα να καπνίζω όταν πήγα στο Στρατό στα 27.:fool:

Δοκίμασα επειδή ήθελα να δω πώς είναι, και το πρόβλημα ήταν ότι μου άρεσε. Στριφτό στην αρχή, Camel μαλακό στη συνέχεια, Prince medium και ξανά Camel μαλακό. Μέχρι που ένα πρωί μετά από 2 χρόνια, το 'κοψα μαχαίρι για 3 χρόνια. Χωρίς στερήσεις, χωρίς σύνδρομα συναισθηματικών πεταπτώσεων και τέτοια.

Μέχρι που ένα μεσημέρι, μετά από ένα τραγικό συμβάν και σε μια στιγμή που δεν υπάρχει καμία απολύτως λογική παρά μόνο "μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδα" το άρχισα ξανά.

Τώρα καπνίζω πουράκια Moods με φίλτρο.

Δηλώσεις περί διακοπής δεν κάνω, αλλά το σκέφτομαι και αναρωτιέμαι αν θα είναι ξανά τόσο εύκολο να το κόψω.

ευκολο ισως να μην ειναι,αλλα αξιζει τον κοπο δεν νομιζεις;
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*