mol Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Αυτοι οι υγραντηρες με τις τριπες κανουν δουλεια? p πριν χρόνια χρησιμοποιούσε μια φιλη. διατηρούσαν τον καπνό φρέσκο για μεγάλο διαστημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kelton Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Κι εγω τον εχω δει αλλα μονο σε καπνοπωλειο.επισης εχω βρει τον κοκκινο και το πρασινο καπνο.:) Σε καπνοπωλειο στην Αθηνα τον εχεις δει;Αν ναι θα ηθελα να μαθω ποιο ειναι γιατι εχω ψαξει σε αρκετα καπνοπωλεια στην αθηνα και κανενα δεν εχει bali shag. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Έχω ακούσει μερικούς να τον βάζουν στο ψυγείο παρέα με ένα κομμάτι μήλο ή φλούδα μήλου. Και φλούδα πορτοκάλι δοκίμασε απ ευθείας μέσα στον καπνό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Έχω ακούσει μερικούς να τον βάζουν στο ψυγείο παρέα με ένα κομμάτι μήλο ή φλούδα μήλου. Την φλούδα καλά είναι να την αφήσεις για μερικές ώρες μόνο. Αν αφήσεις την φλούδα για πολύ, θα γίνει χάλια ο καπνός. Κυρίως είναι κόλπο για την περίπτωση που ήδη έχει ξεραθεί ο καπνός σου. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S0LvE Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Πηρα σημερα τον καπνό καρέλια και μου τον έδωσαν στα 15gr εναντι 3.30Ε..Ο 20αρης πού πήγε?Τον ανέβασαν? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Πηρα σημερα τον καπνό καρέλια και μου τον έδωσαν στα 15gr εναντι 3.30Ε..Ο 20αρης πού πήγε?Τον ανέβασαν? :blink: Ήταν στα 3.50 ο 20αρης πριν κάποιες κανα 2 βδομάδες. Τη προηγούμενη βδομάδα τον έκοψαν και έβγαλαν το 15αρη που πήρες με 3.30 και μετά από κανα 2 μέρες έβγαλαν πάλι τον 20αρη με 4.30. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S0LvE Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Ήταν στα 3.50 ο 20αρης πριν κάποιες κανα 2 βδομάδες. Τη προηγούμενη βδομάδα τον έκοψαν και έβγαλαν το 15αρη που πήρες με 3.30 και μετά από κανα 2 μέρες έβγαλαν πάλι τον 20αρη με 4.30. Γιατί τόσο ακριβός ο 20αρης? :blink: Από τους φόρους λογικά θα ανέβηκε και αυτος.. Γτ χθες ειδα εναν που είχε κανα 10-15αρια 20αρηδες στο Facebook και ειπα τι τους εκανε τοσους πολλους...Μετά που τελειωσε ο καπνος πηγα να παρω μου εδωσαν τον 15αρη και φανταστηκα οτι τον απεσυραν.. Παντως ακριβος ο 20αρης.. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Γιατί τόσο ακριβός ο 20αρης? :blink: Από τους φόρους λογικά θα ανέβηκε και αυτος.. Γτ χθες ειδα εναν που είχε κανα 10-15αρια 20αρηδες στο Facebook και ειπα τι τους εκανε τοσους πολλους...Μετά που τελειωσε ο καπνος πηγα να παρω μου εδωσαν τον 15αρη και φανταστηκα οτι τον απεσυραν.. Παντως ακριβος ο 20αρης.. :mad: Τόσο έχουν όλοι οι 20αριδες πλέον. Και ένας φίλος πρόλαβε και πήρε 12 20αριδες για να έχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Τόσο έχουν όλοι οι 20αριδες πλέον. Και ένας φίλος πρόλαβε και πήρε 12 20αριδες για να έχει! Εγώ πάντως τον 20αρη old holborn 4 γιουρα τον αγοράζω Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Εγώ πάντως τον 20αρη old holborn 4 γιουρα τον αγοράζω Όχι για πολύ ακόμα... Έχει κατέβει στα 18 gr στα 4 ευρώ! Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S0LvE Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Εγω τον old holborn δεν μπορώ να τον καπνίσω...Μου δίνει γευση καπνισμενης ντομάτας..αναρωτιέμαι γιατι τον παίρνουν τόσοι πολοι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Εγω τον old holborn δεν μπορώ να τον καπνίσω...Μου δίνει γευση καπνισμενης ντομάτας..αναρωτιέμαι γιατι τον παίρνουν τόσοι πολοι.. Γιατί μάλλον σε άλλους δεν αφήνει ντομάτα:p Ο καθένας με τη γεύση που του αρέσει! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S0LvE Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Γιατί μάλλον σε άλλους δεν αφήνει ντομάτα:p Ο καθένας με τη γεύση που του αρέσει! :lol: Ποιόν κανεις εσύ? Εμένα ο κίτρινος μου αφήνει γεύση ντομάτα αλλά ο μπλέ είναι ωραίος.. :p Παντως θα συμφωνήσω με σένα..γουστα είναι αυτά.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 :lol: Ποιόν κανεις εσύ? Εμένα ο κίτρινος μου αφήνει γεύση ντομάτα αλλά ο μπλέ είναι ωραίος.. :p Παντως θα συμφωνήσω με σένα..γουστα είναι αυτά.. :) Γεύση ντομάτας κάνω:p Δοκίμασα κ τον Stuyvesant εντάξει δε ξετρελαθηκα! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S0LvE Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 (edited) Γεύση ντομάτας κάνω:p Δοκίμασα κ τον Stuyvesant εντάξει δε ξετρελαθηκα! Ποιό Stuyvesant δοκίμασες? Εγώ το κοκκινο,το κιτρινο και το μπλε που δοκίμασα δεν μου πολυαρεσαν αλλά οκ τράκα θα τα ξαναέκανα :p Το ''νεο'' μαλακό πακέτο καρέλια το έχει δοκιμασει κανενας? Edit: Τώρα καταλαβα οτι ελεγες για τον καπνο Stuyvesant.ουτε εμενα δεν μου αρεσε ιδιεταιρα.. Edited March 18, 2013 by S0LvE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 (edited) Παιζει και χυμα παιδια αρκει να ειναι χαρμανι απο 2-3 ποικιλιες και οχι απο μια. Edited March 19, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S0LvE Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Παιζει και χυμα παιδια αρκει να ειναι χαρμανι απο 2-3 ποικιλιες και οχι απο μια. Μυριζει καπως περιεργα και δεν μπορω να τον καπνίσω..Βεβαια μια φορα μονο δοκίμασα χυμα αλλα αυτην την εντυπωση μου εδωσε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Εγω οσες φορες δοκιμασα χυμα (και μιλαω για 4-5 διαφορετικους) πατα μου αφηναν μια ηλιθια γευση και μυρωδια πολυ ασχημη.. Ουτε καν μπορω να σκεφτω πως καταφερνουν και κανουν τοσο αθλιο καπνο. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Εγω οσες φορες δοκιμασα χυμα (και μιλαω για 4-5 διαφορετικους) πατα μου αφηναν μια ηλιθια γευση και μυρωδια πολυ ασχημη.. Ουτε καν μπορω να σκεφτω πως καταφερνουν και κανουν τοσο αθλιο καπνο. Κ γω το ίδιο,δε μ'άρεσε καθόλου! Μπορούν κ κάνουν τέτοιο καπνό λόγω οικονομίας!Είχα ρωτήσει 2 παιδιά που έκαναν κ μου απάντησαν αυτό! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 (edited) Δοκίμασα και εγώ μερικούς καπνούς χύμα, πολύ βρόμα η μυρωδιά τους. Να πω και το άλλο, δεν είναι καλό να αλλάζουμε συχνά καπνό και με τον χύμα κάθε φορά είναι διαφορετικός, ακούγεται κιόλας ότι οι χύμα είναι από άλλες χώρες . Καπνίζω πολλά χρόνια old holborn λευκό με rizla πράσινα, το χαρτάκι το κολλάω "ανάποδα" και κόβω το περίσσευμα. Off topic: για σου Ηλία :) Edited March 26, 2013 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 (edited) Ο χύμα καπνός τις περισσότερες φορές πρέπει να είναι κάτι σαν τα Marlboro που πωλούν οι αλοδαποί. Καμία σχέση με το πραγματικό Marlboro. Μία φορά που είχα αγοράσει τα τσιγάρα είχαν σκουλίκια μέσα. Edited March 27, 2013 by Vox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 (edited) Καπνίζω πολλά χρόνια old holborn λευκό με rizla πράσινα, το χαρτάκι το κολλάω "ανάποδα" και κόβω το περίσσευμα. Μετράει το backflip, καπνίζεις λιγότερο χαρτί ... Edited March 29, 2013 by kaluas Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 (edited) Μετράει το backflip, καπνίζεις λιγότερο χαρτί. Ήθελα να πω ότι μας το πλασάρουν για Αγρινίου ενώ είναι από άλλη χώρα, ε πόσα κάπνα να βγάζει το Αγρίνιο που φτάνει για όλους? Edited March 29, 2013 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 πολύ αγρίνιο παίζει τώρα τελευταία. περίεργο... δεν έχω δοκιμάσει χύμα, αλλά μόνο στη όψη... ούτε θέλω να δοκιμάσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis41 Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΠΝΙΖΩ ΚΑΠΝΟ MARLBORO GOLD ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΠΝΙΖΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑ RIZLA TI ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts