LIB Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Καλησπέρα παιδιά, άκουσα ένα κομμάτι στην σειρά το nip tuck όπου το τραγουδούσαν οι πρωταγωνιστές, το ρεφραίν ανέφερε:All These Things Should Make Me Happy...μήπως γνωρίζει κάποιος εάν ανήκει σε κάποιον καλλιτέχνη? Thanks anyway... Παράθεση ...Life Is Beautiful... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 “Brighter Discontent” - The Submarines - Montage of all of the lead characters singing the song in line with their plot line νομίζω εννοείς αυτό...πραγματικά εξαίσια σκηνή... και έχω ξαναδηλώσει νομίζω αλλά ακομα μια φορά δε βλάπτει...ο Julian είναι μεγάλος έρωτας αλλά ως σειρά House και πάλι House!!!! Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LIB Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Ναι, αυτό είναι...ευχαριστώ πάρα πολύ....:D Παράθεση ...Life Is Beautiful... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 Χαλαρά House. Θεός ο dr Gregory House.Πολύ δυνατοί διάλογοι,κυνισμός,χιούμορ και πολύ καλές υποθέσεις. Άντε να αρχίσουν τα νέα επεισόδια γμτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 Χαλαρά House. Θεός ο dr Gregory House.Πολύ δυνατοί διάλογοι,κυνισμός,χιούμορ και πολύ καλές υποθέσεις. Άντε να αρχίσουν τα νέα επεισόδια γμτ... +1, ο άνθρωπος δεν παίζεται... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 αργει πολυ αυτη η μερα.. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 εγω μεχρι τώρα έβλεπα τις ιατρικές σειρές τελείως περιστασιακά κ μόνο αν επεφτα σε ενδιαφέρον επεισόδιο. Μες στο καλοκαίρι όμως αναθεώρησα για την αξία του House του οποίου το στυλ κ τις ατάκες βρήκα άκρως απολαυστικά... όμως ελλείψει γρήγορου ίντερνετ (κ ενημερωμένου βίντεο κλαμπ) σταμάτησα να το βλέπω όταν το σταμάτησε το σταρ και άρχισα να βλέπω το Grey's Anatomy το οποίο δεν είναι βέβαια το ίδιο ευφυές αλλά είναι πολύ συμπαθητικό κ μ αρεσει που κάθε επεισόδιο έχει ένα γενικό θέμα [συνολικά το βρίσκω αρκετά καλύτερο από το κλασικό ER] Ο λόγος που "ξέθαψα" τούτο το θρεντ όμως είναι άλλος: εκεί που έψαχνα για επεισόδια του Grey's anatomy στο ιντερνετ (τωρα που επεστρεψα στον πολιτισμό και τις γρήγορες ταχύτητες:p) έπεσα πάνω στην ελληνική απόπειρα δημιουργίας ιατρικής σειράς (Ιατρικό Απόρρητο) την οποία αγνοούσα παντελώς. Εννοείται πως στην αρχή μου φάνηκε κάπως γελοίο καθώς ήταν σα να βλεπα παρωδία των αντιστοιχων ξένων σειρών, αφού όμως είδα 3-4 επεισόδια οφείλω να ομολογήσω ότι το βρήκα αρκετά προσεγμένο και όχι τόσο εξωφρενικά ξένο προς την ελληνική πραγματικότητα όσο μου χε φανεί στην αρχή. Βεβαίως κάποιες υποθέσεις είναι καρμπον απ το Grey's anatomy αλλά οι χαρακτήρες εξελίσσονται αρκετά καλά και τείνουν να δώσουν στο έργο μια αυτοδυναμία (να το βοηθήσουν δηλαδή να πάψει να είναι απλή μετάφραση των ξένων σειρών). Δεν έχω ακούσει καθόλου κριτικές γι αυτή τη σειρά ούτε ξέρω αν έχε τελειώσει ή αν θα συνεχιστεί και φέτος. Είμαι περίεργη να μάθω τι απήχηση είχε στο ελληνικό κοινό: πάτωσε κι αυτή όπως οι αντίστοιχες προσπάθειες μεταφοράς των CSI ή είχε καλύτερη μοίρα? Πάντως ακόμα και ο αγγουρο-Κιμούλης σ αυτό το ρόλο του κάπως μυστήριου αρχιγιατρού (μαλλον προσπάθεια για στυλ Χάουζ) κάπως το παλεύει...του πάει ο ρόλος! κ ο Μπουγιούρης καλός είναι όπως επισης κ η πολύ συμπαθητική κοπελίτσα απ το 50-50 - εκείνη την αχώνευτη πρωταγωνίστρια μόνο να μην είχαν (εκείνη που έκανε την κακιά στη Βέρα στο Δεξί αν δν κάνω λάθος) η οποία δεν πείθει καθόλου για ευαίσθητη γιατρός (μάλλον προσπάθεια για στυλ Mereddith Grey) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Η σειρά αυτή είναι περσινή παραγωγή του ΑΝΤ1, αλλά δεν έχει προβληθεί ακόμα στην Ελλάδα. Νομίζω ότι πέρσι προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 Κύπρου. Δεν ξέρω αν και πότε θα προβληθεί εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitra22 Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Εγω ειδα μονο το πρωτο επεισοδιο κ μου φανηκε τελειως μουφα!Δε με επεισε καθολου.........Υποτιθεται οτι οι ανθρωποι τριγυρω πεθαινουν κ αυτοι μιλανε τοσο αργα λες κ παιζουν σε ταινια του Αγγελοπουλου!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Εγω ειδα μονο το πρωτο επεισοδιο κ μου φανηκε τελειως μουφα!Δε με επεισε καθολου.........Υποτιθεται οτι οι ανθρωποι τριγυρω πεθαινουν κ αυτοι μιλανε τοσο αργα λες κ παιζουν σε ταινια του Αγγελοπουλου!!!!!!!!!!!!!!!! μουφα κ καθολου πειστικο μου χε φανει κ μενα το 1ο..απλως στα επομενα συνηθισα/βελτιώθηκε κ βλεποταν ευχάριστα...επισης να πω οτι οταν έγραφα το σχόλιο πριν εναμιση μηνα δεν ειχα δει ολες τις σεζον του Grey's Anatomy κ γι αυτό κάποιες υποθεσεις μου χαν φανει ενδιαφέρουσες...τωρα που εχω δει ολο το G'sA όμως νομίζω ότι τουλάζιστον ένα 80% των υποθέσεων ήταν copy-paste απο κει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 επιλέγω τον House γιατί ανατρέπει τα τηλεοπτικά δεδομένα όχι μόνο για τις ιατρικές τηλεοπτικές σειρές (οι φιλέσπλαχνοι γιατροί και οι καλοκάγαθες νοσοκόμες) αλλά γιατί ο Δόκτωρας ανατρέπει τα δεδομένα κάθε τηλεοπτικού πρωταγωνιστή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Προτιμώ το ER αλλά κυρίως τα παλιά επεισόδια.Μετά άρχισε να χαλάει λίγο.Οι μισοί πέθαναν οι άλλοι μισοί έφυγαν και έγινε μια τελείως διαφορετική σειρά.Θυμάμαι πριν μερικά χρόνια που το έβλεπα ήταν καταπληκτική σειρά.Δεν έχανα επεισόδιο.Αλλά σίγουρα μιλάω για την εποχή που ήταν αυτοί οι πρωταγωνιστέςhttp://img169.imageshack.us/img169/9052/er2ge3.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 πάντως όπως πολύ εύστοχα λένε στην παρωδία greys anatomy vs house του mad tv ( κορυφή! :up: ) είναι προφανές ότι το μεν GA ειναι μια σειρά που γράφεται απο γυναίκες κ απευθύνεται σε γυναίκες ενώ το House ειναι μια σειρά που γράφεται από άντρες και απευθύνεται σε γυναίκες που τους αρέσουν οι βάναυσοι άντρες :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 House και E.R.... :D Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrYannisK Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 αυτη την εποχη βλεπω τρελα το GA αλλα μου αρεσουν και οι 3 σειρες εξισου. ποιο κοντα στην αληθινη ιατρικη ειναι το ΕR . καθως ειμαι ιατρος ορθοπαιδικος-τραυματιολογος μου αρεσε πολυ πριν χρονια η σειρα ER αλλα ισως τωρα την βαρεθηκα και κοιταω προς GA . παντως και τις 3 σειρες τις κατεβαζω απο το ιντερνετ και συντομα θα εχω ολα τους τα επεισοδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOS_89 Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Στον House μου αρεσει που δεν περιφανευεται για το γεγονος οτι ειναι γιατρος (μαλλον το κρυβει) αλλα γιατι απλα ειναι πανεξυπνος.Επιπλεον δεν λεει κοινοτυπες χαριτωμενιες του τυπου "we are doctors,we play with people`s lifes". Το (Καιτη)Grey`s Anatomy μου φαινεται λιγο Sex and the City με ασπρες ρομπες και ,οι γιατροι ειναι πολυ χαρτογιακαδες. Το "Στην εντατικη" κλασικο αλλα δεν ειχε κατι το τοσο ξεχωριστο και δυναμικο οπως ο Ηοuse. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guitarist4u Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 προτιμω το Grey's Anatomy,οχι για καποιον ιδιαιτερο λογο, απλα μεταδιδει πιο εντονα συναισθηματα... Παράθεση The music mixing device. Youtube Channel Blog Check it out. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Grey's Anatomy!:up: Για δικούς μου λόγους.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 House και Nip/Tuck.Τα αλλα με αφηνουν αδιαφορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Scrubs. Η σειρά είναι μια λατρεία :D Απο τα Φιλαράκια είχα να κολλήσω τόσο με σειρά. :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 το star μεχρι και ποιον κύκλο του house εχει παίξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts