libido Δημοσιεύτηκε November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 14, 2006 γειά σας παιδιά, θέλω να βάλω φωτογραφίες σε κούπες. μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να πάω; αν ξέρει κάποιος κάποιο μαγαζί στην ομόνοια ή γενικά κέντρο, θα με βόλευε. επίσης και την τιμή θα ήθελα να μάθω. υ.γ να πάω όποια φωτογραφία θέλω, όχι να βγάλω εκείνη την στιγμή όπως έχω δει σε πανηγύρια που σε φωτογραφίζουνε. ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 t-shirt factory sti solonos. oti fotographia thes amesos stin vazei se coupa guro sto 20euro. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. November 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 t-shirt factory sti solonos. oti fotographia thes amesos stin vazei se coupa guro sto 20euro. ε όχι και 20 ευρώ. μου είπανε 7 ευρώ αλλά δεν ξέρω μαγαζί. Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Ψιλοκαγκουριά δεν είναι; Όπως είπες και εσύ στα πανηγύρια τα βλέπεις αυτά μόνο πλέον...πολύ δεκαετία '80 μου κάνει εμένα προσωπικά αλλά γούστα είναι αυτά, αν αρέσει σε σένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest72 Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Ένας φίλος κάνει αυτή τη δουλειά. Για την ακρίβεια προσθέτει ό,τι φωτογραφία θες σε ό,τι πορσελάνη προτιμάς. Μόνο που είναι στη Λαμία.... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 koita gia tin timi mporei na leo kai vlakeies. den haneis omos kai tipota na rixeis mia matia afou einai sto kentro ;) Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Κοιταξε και σε καμια αλυσιδα απο φωτογραφειο. Ξερω πχ οτι στην Phototech κανουν. Νομιζω και στον Γερμανο ? Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Σιγουρα και στο Γερμανο;) Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 εργαζεται ο γαμπρος μου σε γερμανο εχεις τη δυανατοτητα να τυπωσεις σε κουπα οτι θες. Απλα δεν τα παραλαμβανεις αμεσως.Θελει 6 μερες τουλαχιστον και η χρεωση ειναι 14 ευρω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Οποιοδήποτε σοβαρό φωτογραφείο πλέον κάνει τέτοιου είδους εκτυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. November 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 βρήκα ένα φωτογραφείο στην ομόνοια που βάζει φωτογραφία σε πορσελάνινη κούπα με 5 ευρώ, και την παίρνω σε μισή ώρα ή μία ώρα. ανάλογα την δουλειά. θα πάω αύριο κιόλας να δώσω φωτογραφία των γονιών μου.:) Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Σιγουρα και στο Γερμανο;) Σιγουρα στον Γερμανο μπορεις να εκτυπωσεις φωτογραφια πανω σε κουπα ;) Θυμαμαι και την διαφημιση!! Μπορεις να τυπωσεις φωτογραφια πανω σε οτι θελεις. Μπλουζακια κτλ. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 βρήκα ένα φωτογραφείο στην ομόνοια που βάζει φωτογραφία σε πορσελάνινη κούπα με 5 ευρώ, και την παίρνω σε μισή ώρα ή μία ώρα. ανάλογα την δουλειά. θα πάω αύριο κιόλας να δώσω φωτογραφία των γονιών μου.:) Εχεις κάποιο τηλ/νο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Γεια σας παιδια επειδη τελευταια στιγμη μου προεκυψε η αναγκη για εκδοση εχρωμων φωτογραφιων κ επειδη τετοια ωρα ειναι κλειστα τα φωτογραφια,μπορειτε να μου πειτε (επειδη πρεπει να τις δωσω αυριο μεχρι τις 10πμ) που μπορω στο κεντρο σε καποιο μαγαζι ή αλλου να βγαλω εγχρωμες φωτογραφιες ΑΜΕΣΑ?? (περιοχη:Ομονoια εως Συνταγμα) *ο γερμανος ή Τα kodak βγαζουν αμεσα??Oποιος ξερει ας μου πει καταστηματα κ οδους. Περιμενω σε βοηθεια παιδια.Pls help. Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Τα μηχανήματα της kodak βγάζουν εκείνη τη στιγμή. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Ευχαριστω φιλε μου.Μηπως εχεις στο νου σου καποιο μαγαζι στο κεντρο?? Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Ευχαριστω φιλε μου.Μηπως εχεις στο νου σου καποιο μαγαζι στο κεντρο?? Sorry,δυστυχώς δεν είμαι Αθήνα Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elekas Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Μπες στο site του Γερμανου και θα βρεις διευθυνσης καταστηματων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οτι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Στο Γερμανο δεν βρηκα κατι... Για να μην μπερδευεστε εννοω να βγαλω φωτογραφιες απο μηχανημα κ οχι απο καρτα μνημης. Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elekas Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Στο Γερμανο δεν βρηκα κατι... Για να μην μπερδευεστε εννοω να βγαλω φωτογραφιες απο μηχανημα κ οχι απο καρτα μνημης. Aπο κινητο?...αν ναι τις στελνεις με bluetooth στο μηχανημα ΚΟDAK. αν μπεις στο παρακατω link θα βρεις τα καταστηματα http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?action=findStore Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οτι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Ευχαριστω για την βοηθεια.Τελικα προλαβα κ εβγαλα φωτογραφιες σημερα πρωι πρωι αμεσα σε Kodak store στην Αμερικης Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 γνωριζει κανεις ποια ειναι η ελαχιστη παραγγελια για εκτυπωσεις φακελων?τα στοιχεια μου και ισως καποιο μικρο σχεδιακι. και φυσικα το κοστος τους πανω κατω. για θεσσαλονικη ενδιαφερομαι.ευχαριστω Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WormeR Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 γίνεται να εκτυπώσουμε φωτογραφία από κινητό σε μεγάλο μέγεθος? πόσο κοστίζει το όλο θέμα? Παράθεση Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 γίνεται να εκτυπώσουμε φωτογραφία από κινητό σε μεγάλο μέγεθος? πόσο κοστίζει το όλο θέμα? Σε μεγαλο μεγεθος μπορει να την εκτυπωσεις σε κατατηματα που ασχολουνται με διαφημιστικες ταμπελες κτλ...αλλα πρεπει να εχεις και καλη ποιοτητα στην εικονα που θες να εκτυπωσεις.... Για μια φωτο που ειχα εκτυπωσει 1,5 χ 2,0 μετρα μου κοστισε 15 ευρω:Oδεν ξερω αν ειναι φθηνα η ακριβα αυτη η τιμη γιατι μονο μια φορα εχω βγαλει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WormeR Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 σε τι διαστάσεις πρέπει να είναι η φωτογραφία για να μπορεί να εκτυπωθεί σε μεγάλο μέγεθος χωρίς να αλλοιωθεί? Παράθεση Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts