l_kostas Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 θελω να κατεβασω απο καπου τα ελληνικα office 2007 καθως εχω κωδικο ενεργοποιησης αλλα δεν εχω το cd ωστε να τα κανω εγκατασταση..μπορω να το κανω αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 "Κατέβασέ" τα από τα "γνωστά μέρη" και ενεργοποίησέ τα με τον κωδικό που έχεις (καλύτερα να βρεις την ελληνική έκδοση) .. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 θελω να κατεβασω απο καπου τα ελληνικα office 2007 καθως εχω κωδικο ενεργοποιησης αλλα δεν εχω το cd ωστε να τα κανω εγκατασταση..μπορω να το κανω αυτο? http://www.microsoft.com/office/downloads/ επιλέγεις την έκοδση σου και εισάγεις τον κωδικό που έχεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 http://www.microsoft.com/office/downloads/ επιλέγεις την έκοδση σου και εισάγεις τον κωδικό που έχεις! Ευχαριστω!στα ''γνωστα μερη'' δεν έβρισκα ελληνικη εκδοση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Έχω τα Office 2007 και αντιμετωπίζω πρόβλημα με το Outlook. Όταν πατάω να ανοίξει μου λέει ότι λέιπουν 2 αρχεία το Outlook.pst και archive.pst Πώς μπόρω να το διορθώσω αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Έχω τα Office 2007 και αντιμετωπίζω πρόβλημα με το Outlook. Όταν πατάω να ανοίξει μου λέει ότι λέιπουν 2 αρχεία το Outlook.pst και archive.pst Πώς μπόρω να το διορθώσω αυτό? Αυτά είναι τα βασικά αρχεία του outlook για να ξεκινήσει.Είναι τα αρχεία όπου αποθηκεύονται οι επαφές, τα mails κτλ.Κάνε έναν λογαριασμό email ή κάνε πχ 5-6 επαφές να δημιουργηθούν τα αρχεία και μετά τα σβήνεις. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio519 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 καλησπερα εχω το office 2007 ελληνικο. Στο word ανοιγω mail τα βλεπω κινεζικα οτι και να μου στειλουν τα βλεπω κινεζικα. οποιος μπορει να βοηθησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzitzikas1 Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 καλημέρα σας. στο word (office 2007) αφού γράψω κείμενο πολλές σελίδες (πάνω απο 70 περίπου), μετά απενεργοποιείται για κάποιο λόγο η υπογράμμιση με κόκκινη κυματιστή γραμμή (ορθογραφικός έλεγχος). Πως γίνεται να μην σταματάει να υπογραμμίζει τα λάθη? Για ποιο λόγο σταματάει? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts