Jump to content

Microsoft Office 2007

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση που με επειγει παρα πολυ. Εκανα format στον υπολογιστη μου και κρατησα backup απο το outlook ενα αρχειο οχι pst αλλα ost ειναι τα αρχεια που δημιουργει το outlook οταν το συγχονιζεις με exchange server. Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω με τπτ να ξαναπερασω αυτο το αρχειο στο outlook. Το μονο που εχω βρει ειναι κατι προγραμματα μετατροπης απο ost σε pst αλλα ολα μονο εναντι καποιας σημαντικης αμοιβης. Το μονο δωρεαν που βρηκα δεν δουλευει. Μηπως εχει καποιος καμμια ιδεα του τι μπορω να κανω?? Ευχαριστω πολυ.

• Απαντήσεις 532
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προσπαθώ να φτιάξω μια multilevel list 5 επιπέδων (:dizzy:)

Το πρόβλημα είναι οτι δε μπορώ να βρω πως να βάλω αρίθμηση με ελληνικά γράμματα σε ένα επίπεδο (α. β. γ. κτλ).

Γύρισα το interface στα ελληνικά (μέσω τουυ ελληνικού language pack), μου έβγαλε μερικά styles στα ελληνικά, αλλά η αρίθμηση με γράμματα παραμένει στο a, b, c...

Word 07 Ultimate

Μεγάλο μειονέκτημα, το έχω συναντήσει κι εγώ στο Word 2007.

Δεν έχω βρει λύση δυστυχώς, καταλήγω να κάνω δική μου αρίθμηση με ελληνικά. :wacko:

Αν κάποιος έχει λύση, θα ήμουν πολύ ευγνώμων αν την μοιραζόταν μαζί μας.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• 2 weeks later...
καλησπερα . πως μπορουμε να βαλουμε παραπομπες στο word πατωντας τι πληκτρα; . επισης εχω ακουσει οτι στο word υπαρχει τροπος πατωντας μια συντομευση (π.χ. 25* να εμφανιζεται μια λεξη ) πωσ γινεται αυτο ;. ευχαριστω εκ των προτερων.

καλησπερα . πως μπορουμε να βαλουμε παραπομπες στο word πατωντας τι πληκτρα; . επισης εχω ακουσει οτι στο word υπαρχει τροπος πατωντας μια συντομευση (π.χ. 25* να εμφανιζεται μια λεξη ) πωσ γινεται αυτο ;. ευχαριστω εκ των προτερων.

Το Word δεν έχει παραπομπές από μόνο του; Δηλαδή με το Ctrl + b να μαυρίζει το επιλεγμένο κείμενο, με το Ctrl + p να τυπώνει etc ή εννοείς κάτι άλλο;

Η μόνη συντόμευση με αριθμούς που ξέρω είναι η συντόμευση για την άνω τελεία που είναι: Alt + 0183. Δε πιστεύω να εμφανίζονται λέξεις πατώντας αριθμούς.

Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. :O

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

Το Word δεν έχει παραπομπές από μόνο του; Δηλαδή με το Ctrl + b να μαυρίζει το επιλεγμένο κείμενο, με το Ctrl + p να τυπώνει etc ή εννοείς κάτι άλλο;

Η μόνη συντόμευση με αριθμούς που ξέρω είναι η συντόμευση για την άνω τελεία που είναι: Alt + 0183. Δε πιστεύω να εμφανίζονται λέξεις πατώντας αριθμούς.

Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. :O

ρωταω πως θα βαζω παραπομπες στις λεξεις πωσ σε ενα βιβλιο οταν χρησιμοποιεται μια λεξη στο κειμενο διπλα της εχει ενα * 'η καποιο αριθμο διπλα λιγο πιο πανω και μετα στο τελος της σελιδας επεξηγει το σημαινει. π.χ. στην λεξη βιογραφικο σημειωμα (διπλα της βαζω τον αριθμο ενα αλλα εμφανιζεται σαν εκθετης του α στην λεξη σημειωμα. ) οσο για το αλλο που ρωτησα μου ειπανε οτι υπαρχει αυτη η δυνατοτητα δηλαδη μπορεις να ορισεις μια λεξη ή κειμενο και πατωντας μια συντομευση στο πληκτρολογιο να εμφανιζεται η λεξη. μοιαζει κατι σαν το αντιγραφη επικοληση αλλα μπορεις να το κανεις σε πολλες λεξεις και οταν θελεις να χρησιμοποιησεις την συγκεκριμενη λεξη ή το κειμενο πληκτρολογεις την αντιστοιχη συντομευση και μετα για να εμφανισεις μια αλλη λεξη πατας αλλη συντομεση και ουτο καθε εξης. αλλα πρωτα τις οριζεις εσυ. π.χ. πως ειναι στο κινητο η ταχεια κληση πατωντας το 2 καλει αυτον τον αριθμο και πατωντας τον 3 καλει τον αλλον αριθμο που εχουμε ορισει εμεις κατι αντιστοιχο υπαρχει στο word που εμφανιζει με καποια συντομευση την συγκεκριμενη λεξη ή κειμενο χωρις να χρειαζεται να το ξαναπληκτρολογουμαι.

Μεγάλο μειονέκτημα, το έχω συναντήσει κι εγώ στο Word 2007.

Δεν έχω βρει λύση δυστυχώς, καταλήγω να κάνω δική μου αρίθμηση με ελληνικά. :wacko:

Αν κάποιος έχει λύση, θα ήμουν πολύ ευγνώμων αν την μοιραζόταν μαζί μας.

Τώρα είδα το ποστ σου :p

Ορίστε η λύση: http://users.sch.gr/kkyrits/odigies.html :D

Εκανα μια βλακεία. Εκανα αλλαγές σε έγγραφο του word και το αποθήκευσα, αλλά πρέπει να κάνω undo γιατί αυτό το χρησιμποιούσα σαν πρότυπο για άλλα εγγραφα. Μπορώ να κάνω κατι??

edit: Σε excel ήθελα ναγραψω, αλλα δεν μπορώ να διορθώσω το θεμα

Edited by iRi

Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com

spread it out!

Αν έχεις ενεργοποιημένη την αυτόματη αποθήκευση κάθε λίγα λεπτά και δεν έχεις κλείσει το πρόγραμμα, τότε το αρχείο σου είναι κάπου με μια μορφή ~όνομα.tmp. Ψάξε για τέτοια αρχεία στον υπολογιστή, κάνε ένα copy-paste κάπου αλλού και μετά δες τα ένα προς ένα αλλάζοντας την κατάληξη σε xls. Αν έκλεισες το πρόγραμμα μόνο κατά τύχη θα βρεις κάτι (αν είχε κολλήσει παλιότερα ο υπολογιστής π.χ. μπορεί να έχει ξεμείνει καμιά παλιά έκδοση)...

Για να μην το ξαναπάθεις μπορείς να ενεργοποιήσεις το Always Create Backup Copy (κάθε φορά που κάνεις Save κρατάει και το προηγούμενο) ή να πετάξεις κάπου το πρότυπο και να ανοίγεις ένα αντίγραφό του κάθε φορά.

Read The F...ing Manual First

Εκανα μια βλακεία. Εκανα αλλαγές σε έγγραφο του word και το αποθήκευσα, αλλά πρέπει να κάνω undo γιατί αυτό το χρησιμποιούσα σαν πρότυπο για άλλα εγγραφα. Μπορώ να κάνω κατι??

edit: Σε excel ήθελα ναγραψω, αλλα δεν μπορώ να διορθώσω το θεμα

δεξί κλικ και δες ποιο shadow copy σε βολεύει.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

~xphys: Δυστυχως το εκλεισα το εγγραφο και δε βρηκα τίποτα .tmp

~alexkass: πού κάνω δεξί κλικ?? δεν κατάλαβα.

Συνήθως κάνω κατ'ευθείαν save as, αλλα πάτησα save αυτή τη φορά κατα λαθος

Α, και στην συγκεκριμένη περίπτωση δούλευα σε office 2003 (το 8έμα όμως το μετέφεραν εδώ)

Το θέμα πάντως λύθηκε-->χρειάστηκε να ψάξω στα σκουπίδια που ειχα ενα post-it με αυτα που χρειαζόμουν

Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com

spread it out!

• 1 month later...
Εχω το αγγλικο office 2007 professional, υπαρχει καποιος τροπος να το κανω ελληνικο?? Αναφερομαι στο ολο interface του (μενου, επεξηγησεις κλπ)

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Εχω το αγγλικο office 2007 professional, υπαρχει καποιος τροπος να το κανω ελληνικο?? Αναφερομαι στο ολο interface του (μενου, επεξηγησεις κλπ)

Αγοράζοντας και εγκαθιστώντας το Ελληνικό MUI (τον εξελληνισμό στην ουσία).

παιδια μια ερωτηση εχω το excel 2007 εχω ενα φυλλο εργασιας 4 σελιδων πως επιλεγω ποιες σελιδες θελω να εκτυπωθουν.
υπογραφή εκτός ορίων

Είναι πολλές σελίδες στο ίδιο φύλλο (Κάτω αριστερά λέει Φύλλο 1, Φύλλο 2 κτλ.) ή πολλά φύλλα που θες να διαλέξεις για να τυπώσεις;

Είναι πολλές σελίδες στο ίδιο φύλλο (Κάτω αριστερά λέει Φύλλο 1, Φύλλο 2 κτλ.) ή πολλά φύλλα που θες να διαλέξεις για να τυπώσεις;
πολλες σελιδες στο ιδιο φυλλο. πως μπρω να επιλεξω ενα εβρος σελιδων και μεμονωμενες σελιδες
υπογραφή εκτός ορίων

Πάτα το κουμπάκι με το σήμα του office -> Εκτύπωση -> Εκτύπωση και στο αριστερό μέρος εκεί που λέει Περιοχή σελιδών κάνεις κλικ στο σελίδες και βάζεις τις σελίδες που θες (Π.χ Από 1 Εως [προς] 4). Τώρα για να τυπώσεις κάτι μεικτό (Π.χ 1-3, 6) δεν μπορώ να βρω πως γίνεται. Αν θες να τυπώσεις μόνο μία σελίδα άλε Από 1 Προς 1 για παράδειγμα.

Ξέρετε πως μπορώ να βάλω επικεφαλίδα σε μία μόνο σελίδα ?? :confused: Προσπάθησα να βάλω, αλλά μπαίνει σ' όλες τις σελίδες. :(

Καλό Πάσχα!

Νομίζω πρέπει να ορίσεις section break. Είναι λίγο παίδεμα η δουλειά με τις επικεφαλίδες και τα υποσέλιδα, αν θέλουμε να έχουμε π.χ. διαφορετική αρίθμηση ή αυτό που ζητάς...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Νομίζω πρέπει να ορίσεις section break. Είναι λίγο παίδεμα η δουλειά με τις επικεφαλίδες και τα υποσέλιδα, αν θέλουμε να έχουμε π.χ. διαφορετική αρίθμηση ή αυτό που ζητάς...

Γμτ.. Θα δοκιμάσω με διαφορετικούς τρόπους.. :(

ps: Άλλες εκδόσεις του Office (2000,2003) δεν μπορούν να κάνουν αυτό που θέλω ή είναι όλες ίδιες ??

Καλό Πάσχα!

στο θέμα αυτό ίδιες...

Και τι κάνω τώρα ??

Δοκίμασα να γράψω το φύλλο με την επικεφαλίδα σε ξεχωριστό για να το κάνω copy-paste στο αρχικό, αλλά δεν μεταφέρεται η επικεφαλίδα και δεν το θέλω για εκτύπωση για να το αντικαταστήσω στη συνέχεια.. :(

Καλό Πάσχα!

• 1 month later...

Έχω εγκατεστημένα τα Microsoft Office 2007 Enterprise Greek SP2 και αντιμετωπίζω καιρό τώρα το εξής πρόβλημα. Κάθε φορά που ανοίγω ένα έγγραφο word - .doc - (οποιασδήποτε μορφής, ακόμα και πρόσφατα δημιουργημένο με το πρόγραμμα) δεν μου το ανοίγει , μου βγάζει σφάλμα που λέει "Υπάρχει πρόβλημα κατά την αποστολή της εντολής στο πρόγραμμα", το αρχείο ανοίγει χωρίς να υπάρχει καμιά σελίδα στο άνοιγμα. Όταν κάνω άνοιγμα εσωτερικά από το πρόγραμμα το αρχέιο ανοίγει κανονικά. Όταν εγκαθιστώ το office 2010 δεν έχω κανένα πρόβλημα στο άνοιγμα (όμως αυτά δεν έχουν ακόμα ελληνική υποστήριξη).

Υπάρχει καμιά ιδέα για το τί φταίει;; Καμιά συμβουλή, σημείωση ή παρατήρηση;;;:worry:

edit : O.K. το πρόβλημα επιλύθηκε, ευχαριστώ

Edited by ion83
http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif