Jump to content

Microsoft Office 2007

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε ευχαριστώ πολύ για την πολύ εκτεταμένη σου απάντηση. Δυστυχώς είναι όλες οι ρυθμίσεις όπως τις περιγράφεις, αλλά το κόλλημα κόλλημα..

Με την πρώτη ευκαιρία πάω για format εντωμεταξύ γιατί έφτασε στο απροχώρητο η κατάσταση, οπότε θα δούμε τι θα παίζει μετά.

• Απαντήσεις 532
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

έχω την ελληνική έκδοση του office 2007 και συναντώ το εξής πρόβλημα: όταν πάω να εκτυπώσω στο word μου βγάζει μήνυμα ότι είναι απενεργοποιημένες κάποειες μακροεντολές και ότι πρέπει να απευθυνθώ στην ηλεκτρονική βοήθεια για να τις ενεργποιήσω. το πρόγραμμα είναι σπασμένο. θα εκτιμούσα απεριόριστα εάν κάποιος έχει αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο κ το έλυσε.

ευχαριστώ

• 3 weeks later...
Θα υπάρχει η ελληνική έκδοση που θα έρχεται με το language neutral λειτουργικό/σουίτα και με το language package το ελληνικό (και ελληνικό manual/φυλλαδιο για τα FPP/OEM). Για όσους δεν έχουν internet υπάρχει πάντα και η παραγγελία του CD με αποστολή courier...

Άν εγώ πχ πάρω home premium αγγλικό δεν θα έχω δικαίωμα εγκατάστασης ελληνικών (είπαμε μόνο Vista Ultimate). Στην περίπτωση που θέλω ελληνικά ή τα πληρώνω (αναβάθμιση γλώσσας) ή πέρνω εξ αρχής home premium ελληνικα (τα οποία λογικά θα στερούνται το αγγλικό language pack), όταν πιά τα ελληνικά θα είναι διαθέσιμα στην αγορά.

Αυτά τα language packs έχουν κυκλοφορήσει τελικά; Υπάρχει το ελληνικό; Θέλω να βάλω αγγλικό Office 2007 (σε XP Pro SP2) και να του προσθέσω το ελληνικό language pack για το spell checking, γίνεται αυτή τη στιγμή; Δεν έβγαλα άκρη στο site της Microsoft, please help.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Αυτά τα language packs έχουν κυκλοφορήσει τελικά; Υπάρχει το ελληνικό; Θέλω να βάλω αγγλικό Office 2007 (σε XP Pro SP2) και να του προσθέσω το ελληνικό language pack για το spell checking, γίνεται αυτή τη στιγμή; Δεν έβγαλα άκρη στο site της Microsoft, please help.

Kai egw simera tin epsaxna tin douleia!!! kai vrika auta

Microsoft Office 2007 Language Pack for Greek (~303.11 Mb):

Μoderation mode

URL removed

Douleuei mia xara.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω άρθρο: Microsoft Office Multi-Language Pack 2007 frequently asked questions - Microsoft Office Suites - Microsoft Office Online

Kai egw simera tin epsaxna tin douleia!!! kai vrika auta

Microsoft Office 2007 Language Pack for Greek (~303.11 Mb):

Moderation mode

URL removed

Douleuei mia xara.

lol :-) .- Δεν το σχολιάζω ;-)

Wherever you go, no matter what the weather, always bring your own sunshine.....

Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω άρθρο: Microsoft Office Multi-Language Pack 2007 frequently asked questions - Microsoft Office Suites - Microsoft Office Online

Ευχαριστώ πολύ, αυτό είχα δει και εγώ.

When will individual language packs be available?

Microsoft releases localized versions over a period of several months following the initial release of its products. The first Single Language Packs will be available for purchase in April 2007. All languages are expected to be available by June 2007. The retail version of the Multi-Language Pack is expected to be available in stores in July 2007. Note: All dates are subject to change.

Θα ήθελα την επιβεβαίωση, αν κάποιος ξέρει, ότι έχει κυκλοφορήσει το ελληνικό pack και αν ναι από που μπορώ να το αγοράσω. Πρέπει να έχω το Office 2007 και το κατεβάζω μέσω αυτού;

Επίσης βρήκα αυτό: http://buy20.trymicrosoftoffice.com/buyus/product.aspx?family=langpack&culture=en-US

αλλά κάτι λέει περί Trial Conversion και δεν είμαι σίγουρος αν είναι για κάποιον που το παίρνει retail ή τί ακριβώς παίζει τέλος πάντων.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

Ευχαριστώ πολύ, αυτό είχα δει και εγώ.

Θα ήθελα την επιβεβαίωση, αν κάποιος ξέρει, ότι έχει κυκλοφορήσει το ελληνικό pack και αν ναι από που μπορώ να το αγοράσω. Πρέπει να έχω το Office 2007 και το κατεβάζω μέσω αυτού;

Επίσης βρήκα αυτό: http://buy20.trymicrosoftoffice.com/buyus/product.aspx?family=langpack&culture=en-US

αλλά κάτι λέει περί Trial Conversion και δεν είμαι σίγουρος αν είναι για κάποιον που το παίρνει retail ή τί ακριβώς παίζει τέλος πάντων.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Marvin το δικο μου το λινκ δεν το ειδες; Ειναι πολυ ευκολο να γινει. Εκτος και αν θες να αγορασεις αυτο το Language Pack οποτε παω πασο.

Marvin το δικο μου το λινκ δεν το ειδες; Ειναι πολυ ευκολο να γινει. Εκτος και αν θες να αγορασεις αυτο το Language Pack οποτε παω πασο.

Το είδα και σ' ευχαριστώ, αλλά προτιμώ να εξαντλήσω τις πιθανότητές μου από τη επίσημη οδό πριν καταφύγω σε πατέντες. Δεν πρόκειται για το προσωπικό μου PC.

-Candygram.

Θα ήθελα να ρωτήσω κατα πόσο είναι δυνατόν στο Outlook 2003 και φυσικά κατ'επέκταση και στο 2007 να μπορέσω να διαλέξω ΟΛΑ τα emails που έχω (μετά από φόρματ και restore του backup) και να υποδείξω του outlook ότι αυτά τα email addresses είναι SAFE έτσι ώστε να μην κάθομαι να ξαναβάζω rules για spam.

Αν έχεις δηλώσει safe senders και blocked senders μπορείς να κάνεις export αυτές τις λίστες και μετά το format να τις κάνεις import. Γίνεται από τις ρυθμίσεις για το Junk e-mail.

Χθες συνδέσα το pda με το pc. Όμως από τότε το update προσπαθεί να κάνει update και το office 2007. Όμως κάτι τέτοιο δεν το θέλω.

πως το αλλάζω;

Δοκίμασες να απενεργοποιήσεις από το update των vista το "έλεγχος για ενημερώσεις των υπόλοιπων προϊόντων της ms"?

καλησπερα παιδια. εχω βαλει τα 2007 αλλα δεν ενεργοποιειται το help. λειτουουργησε στην αρχη και τωρα οποτε το παταω μου λεει δεν υπαρχουν διαθεσημα ..... για την αιτηση σας. μηπως ξερει κανεις τι πρεπει να κανω? εχω βαλει και το multilanguage pack και λειτουργουν αψογα ολα εκτος απο το help. μηπως επειδη δεν εκανα ολο το interface ελληνικο δεν μου λειτουργει δεν ξερω τι να πω.

κανενας βοηθεια

Έχω την εξής απορία για το office:

Έχω δημιουργήσει rules για να αρχειοθετώ αυτόματα τα εισερχόμενα μου mail. Αυτό που ζητώ όμως είναι να δημιουργήσω ένα rule που θα κάνει μια ενέργεια (πχ μεταφορά του mail σε ένα φάκελο) όταν ο αποστολέας ανήκει σε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία επαφών (όπως πχ φίλοι-συνάδελφοι κλπ μιας και οι κατηγορίες εισάγονται κατά βούληση δυναμικά) ή ακόμα και εταιρία.

Όσο και αν έχω ψάξει δεν έχω βρει κάτι τέτοιο και μου φαίνεται περίεργη η μη ύπαρξή του.

Γνωρίζει κανείς τπτ επ' αυτού;

καλησπερα παιδια. εχω βαλει τα 2007 αλλα δεν ενεργοποιειται το help. λειτουουργησε στην αρχη και τωρα οποτε το παταω μου λεει δεν υπαρχουν διαθεσημα ..... για την αιτηση σας. μηπως ξερει κανεις τι πρεπει να κανω? εχω βαλει και το multilanguage pack και λειτουργουν αψογα ολα εκτος απο το help. μηπως επειδη δεν εκανα ολο το interface ελληνικο δεν μου λειτουργει δεν ξερω τι να πω.

κανενας βοηθεια

παιδια μετα απο πολλες προσπαθειες απεγκαταστασης και ξαναεγκαταστασης νομιζω πως το προβλημα δημιουργειται απο το multilanguage 2007. εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα?

παιδια μετα απο πολλες προσπαθειες απεγκαταστασης και ξαναεγκαταστασης νομιζω πως το προβλημα δημιουργειται απο το multilanguage 2007. εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα?

τελικα παιδια αυτο φταει και μαλλον για να λειτουργησει θα πρεπει να μετατραπει και το interface σε ελληνικα διαφορετικα δεν λειτουργει το help. το ελληνικο ομως interface δεν μου αρεσει θα δω τι θα γινει με αυτο το θεμα καμια αναβαθμιση τπτ τετοιο

αγγλικό 2007 enterprise + multilanguage 2007 (για ελληνικό λεξικό) = μια χαρά (και το help στα αγγλικά)

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

αγγλικό 2007 enterprise + multilanguage 2007 (για ελληνικό λεξικό) = μια χαρά (και το help στα αγγλικά)

το multilanguage το εγκαθιστας ολο κανονικα ή κανεις customized εγκατασταση? μπορεις να μου διευκρινισεις αυτο το σημειο.