botilas Δημοσιεύτηκε November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 11, 2006 Γνωρίζεται από που προέρχονται αυτές οι συσκευές? Ψάχνω 3 μέρες το site της BLUESKY και δεν μπορώ να το βρω...!!! :X Παράθεση fake! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Και ούτε θα το βρεις. Η εταιρεία ανήκει στην γαλλική Carrefour, και οι συσκευές κατασκευάζονται σε ασιατικές χώρες, κυρίως στην Κίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektormic Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 γαλλική Carrefour ζητάεια από εταιρίες της κίνας (περισσότερο) να κατασκευάσουν συσκευές με την επωνυμία BLUESKY.δεν υπάρχει μία συγκεκριμένη εταιρία που να τις κατασκευάζει.σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη επιλογή αλλά με κανονική χρήση καλές είναι. Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg ''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 γαλλική Carrefour ζητάεια από εταιρίες της κίνας (περισσότερο) να κατασκευάσουν συσκευές με την επωνυμία BLUESKY.δεν υπάρχει μία συγκεκριμένη εταιρία που να τις κατασκευάζει.σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη επιλογή αλλά με κανονική χρήση καλές είναι. Μια χαρά είναι από θέμα αξιοπιστίας, από ότι ακούω τουλάχιστον. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Γνωρίζεται από που προέρχονται αυτές οι συσκευές? Ψάχνω 3 μέρες το site της BLUESKY και δεν μπορώ να το βρω...!!! :X Mα το λέει και το όνομά τους βρε φίλε... είναι ουρανοκατέβατες!!!:lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botilas Δημ. November 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 κατάλαβα.... θα κοιτάξω κάτι άλλο. για φρυγανιέρα ενδιαφερόμουν αλλά μάλλον άλλαξα γνώμη... :) thanks πάντως! Παράθεση fake! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dewarsad Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Kai πολυ καλα κανεις, προτιμησε κατι επωνυμο καλυτερα...εχω φιλη που δουλευει στα carefour και η μονη κουβεντα που μου ειχε πει οταν πηγα να παρω για το εξοχικο (που σημαινει χρηση μηδενικη) τηλεοραση ΜΑΚΡΙΑ!!!! Για να το λεει αυτη που δουλευει στα κεντρικα κατι θα ξερει;) Παράθεση When the smoke is going down...... Hell is living without you.... Sleeping in the fire.............. Ο τελευταιος χορος............ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Kai πολυ καλα κανεις, προτιμησε κατι επωνυμο καλυτερα...εχω φιλη που δουλευει στα carefour και η μονη κουβεντα που μου ειχε πει οταν πηγα να παρω για το εξοχικο (που σημαινει χρηση μηδενικη) τηλεοραση ΜΑΚΡΙΑ!!!! Για να το λεει αυτη που δουλευει στα κεντρικα κατι θα ξερει;) Xρόνια πολλά dewarsad !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 εγω παντως εχω φρυγανιερα bluesky μου την εκανε δωρο μια φιλη και ειναι μαχημη δεν εχω προβλημα τουλαχιστον ακομα,,δεν εχω ανατιναχτει:lol: :lol: τρωω μια χαρα ξεροψιμενο φρυγανακι! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 εγω παντως εχω φρυγανιερα bluesky μου την εκανε δωρο μια φιλη και ειναι μαχημη δεν εχω προβλημα τουλαχιστον ακομα,,δεν εχω ανατιναχτει:lol: :lol: τρωω μια χαρα ξεροψιμενο φρυγανακι! Kι εγώ το ίδιο.... η τηλεόραση που έχω στο δωμάτιο μου είναι bluesky.... μια χαρά ξεροψημένα τα κάνει τα φρυγανάκια:food: :food: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Εμένα και το DVD που έχω πάρει και ο φούρνος μικροκυμάτων είναι μια χαρά. Απόδοση/τιμή πάρα πολύ καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botilas Δημ. November 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Μήπως να ρισκάρω... τελικά? :p Παράθεση fake! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 egw agorasa ena dvd player mia fora,to eixe prosfora sta carrefour me 17 eura kai den exei pathi tipota mexri stigmhs. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Εγώ είμαι κάτοχος μιας τηλεόρασης και ενός dvd player!Δεν λέω και τα καλύτερα λόγια, αλλά την δουλειά τους την κάνουν μια χαρά!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 εγω προχτες απεκτησα μια τετοια οθονη για το pc 19 ιντσων με 200 ευρω και εχει ενα χρονο εγγυηση ελπιζω να μην εχω προβληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Σε σχεση τιμη-αποδοση μια χαρα ειναι οι συσκευες. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dewarsad Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Δεν διαφωνω σε αυτα που λετε πραγματι η σχεση αποδοσης/τιμης ειναι παρα μα παρα πολυ καλη, εγω προσωπικα σας εγραψα τι μου ειπε φιλη απο μεσα, η οποια νομιζω οτι δεν ειχε να κερδισει κατι με το να μην αγορασω απο εκει ;) ισα ισα, τωρα τι να σας πω οτι νομιζει ο καθενας..... Παράθεση When the smoke is going down...... Hell is living without you.... Sleeping in the fire.............. Ο τελευταιος χορος............ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektormic Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 εγώ ένα cd player με radio πήρα. δεν μου παρουσίασε ποτέ πρόβλημα πχ να κολήσει όταν παίζει το cd. για οικιακή χρήση μια χαρά είναι τα bluesky αλλά μην τα κάνεις επαγγελματική χρήση δεν θα αντέξουν (για τα λεφτά τους αξίζουν) δεν χάνεις τίποτα να αγοράσεις ένα φθηνό Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg ''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christina_p Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Εγώ είχα καφετιέρα BLUsky και.... μπουμ!!! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Καλημέρα... Βρε παιδιά απ ότι διάβασα τα post σας εν μέρη καλή ποιότητα είναι αν και τελικά πιστέυω πως είναι οι παρτίδες που βγαίνουν μερικές ελαττωματικές και αν "πέσεις" σε αυτές ή όχι... Με έχει "φάει" η μητέρα μου :O με ένα σκουπάκι που έιδε γιατί χάλασε το άλλο που είχαμε και το σκέφτομαι να το πάρω ή όχι :rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 και εγω όσα bluesky eχω πάρει ήταν ολα καλύτερα και απο siemens... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Δηλαδή ανεπιφύλακτα να κάνω την αγορά? Απλά με προβληματίζει γιατί τη συσκευή αυτή την είδε σε κάποιο Super-Market DIA:rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Basika ta proionta tous einai elegmena apo thn EE opote mh ta fobasai apla mh perimeneis kai ta kalutera:) Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Δηλαδή ανεπιφύλακτα να κάνω την αγορά? Απλά με προβληματίζει γιατί τη συσκευή αυτή την είδε σε κάποιο Super-Market DIA:rolleyes: Μια συμβουλη Φρυγανιερα θα παρεις. Οχι οικοπεδο. Ποσο κανει? 5 ? 10 ευρω το πολυ? Αν δε σου κανει πετα την. Χαρισε την και παρε την αντιστοιχη με 40. Αν καθεσαι και προβληματιζεσαι ΤΟΣΟ πολυ 3 μερες αν αξιζει να παρεις μια φρυγανιερα... το χασες φιλε μου ας προβληματιστουμε για τα αλλα :) Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papias Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Και'γω με μια 15άρα τηλεόραση δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα προβλημα μέχρι τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts