Jump to content

[S60 3rd Edition] Route 66

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Συνεργαζεται αψογα το ROUTE 66 με το fortuna.Και εχτες μου επιασε και 9 δορυφορους.Καθολου ασχημα νομιζω.

• Απαντήσεις 923
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά απ' όσο έχω δει το tomtom νομίζω ότι έχει μακράν καλύτερο interface και είναι ανώτερο από το route66 σε χειρισμό και features. Το πρόβλημα είναι οι χάρτες που δεν υπάρχουν για Ελλάδα, όπως επίσημα διάβασα στο tomtom.com. Έχω ακούσει ότι υπάρχει η Ελλάδα στους χάρτες Ανατολικής Ευρώπης (Eastern Europe) και σε αυτόν της Μέσης Ανατολής (Middle East), χωρίς όμως να έχω βρεί/δοκιμάσει ακόμα κάποιον.

To route66 είναι αρκετά καλό, όμως χάρτης δεν είναι καθόλου ενημερωμένος...:(

Ας ελπίσουμε σε μία πιο καινούρια έκδοσή του!!! ;)

Παιδιά απ' όσο έχω δει το tomtom νομίζω ότι έχει μακράν καλύτερο interface και είναι ανώτερο από το route66 σε χειρισμό και features. Το πρόβλημα είναι οι χάρτες που δεν υπάρχουν για Ελλάδα, όπως επίσημα διάβασα στο tomtom.com. Έχω ακούσει ότι υπάρχει η Ελλάδα στους χάρτες Ανατολικής Ευρώπης (Eastern Europe) και σε αυτόν της Μέσης Ανατολής (Middle East), χωρίς όμως να έχω βρεί/δοκιμάσει ακόμα κάποιον.

To route66 είναι αρκετά καλό, όμως χάρτης δεν είναι καθόλου ενημερωμένος...:(

Ας ελπίσουμε σε μία πιο καινούρια έκδοσή του!!! ;)

hangmandi εχεις δοκιμασει το TomTom στο 3250?

Όχι, αλλά σαν πρόγραμμα το έχω δει και σε άλλο S60 Nokia και σε Sony-Ericsson UIQ 3. :)

Ναι, απλα το λεω γιατι εχω την εντυπωση πως στο 3250 δεν τρεχει. (Κι εγω που το εγκατεστησα δηλαδη, δεν ετρεξε..)

Παιδες μια ερωτηση κ απο μενα,

με μια αλχημεια καταφερα να το εγκαταστησω και εγω.

Στην αρχη ομως μου εβγαλε ενα μηνυμα το οποιο ελεγε οτι θα μου αποσταλλει το activation code (η κατι τετοιο ) μεσω sms...

Παρολα αυτα μου δουλευει μια χαρα...

καποια στιγμη ειδα οτι επιανε 6-7 δορυφορους...ειναι οκ η οχι ?

εχει τυχει σε κανενα αυτο?

(εχω κανει copy ενα activation αρχειο που ειχα για το route66).

παιδια μια ερωτηση!

εχω το νοκια 3250 και gps bluetooth.

εκανα ολα αυτα και εβαλα το route66.

δουλευει κανονικα στο δρομο αλλα υπαρχει ενα προβλημα.

οταν του βαζω μια διαδρομη, και λεει τις οδηγιες (δεξια κτλ...)

στη διαδρομη που φτιαχνει δεν ξερει αν απαγορευεται ο δρομος ή οχι!

σε σας τι γινεται? υπαρχει καποια επιλογη γι'αυτο? ή στους χαρτες δεν ειναι καταχωρημενοι οι δρομοι ποιοι απαγορευονται και ποιο οχι?

παιδια μια ερωτηση!

εχω το νοκια 3250 και gps bluetooth.

εκανα ολα αυτα και εβαλα το route66.

δουλευει κανονικα στο δρομο αλλα υπαρχει ενα προβλημα.

οταν του βαζω μια διαδρομη, και λεει τις οδηγιες (δεξια κτλ...)

στη διαδρομη που φτιαχνει δεν ξερει αν απαγορευεται ο δρομος ή οχι!

σε σας τι γινεται? υπαρχει καποια επιλογη γι'αυτο? ή στους χαρτες δεν ειναι καταχωρημενοι οι δρομοι ποιοι απαγορευονται και ποιο οχι?

Σους περισσοτερους δρομους τα λεει σωστα. Εχει και μερικα λαθακια βεβαια. Εσυ τι εννοεις? Δεν παιρνει καθολου υπ'οψιν του τις μονοδρομησεις?

Κάνει πάρα πολλά λάθη είναι η αλήθεια αλλά δύσκολα θα σε βάλει να στρίψεις σε κεντρικό δρόμο, αντίθετα. Στα μικρά στενάκια/δρόμους, θέλει επειγόντως ενημέρωση.

Το καλό είναι, οτι αν σου πεί να στρίψεις κάπου αντίθετα, και εσύ (φυσικά) δεν το κάνεις, και συνεχίσεις κανονικά, διορθώνει πού γρήγορα την πορεία σου και σου δίνει νέες πληροφορίες που στην πλειοψηφία του είναι σωστές. Μιας και το συνήθες φαινόμενο είναι οι δρόμοι να εναλλάσονται στην κατεύθυνση κυκλοφορίας.

Παρόλο που δεν έχω μεγάλο παράπονο απο την λειτουργία του route μέσω bluetooth gps, ελπίζω, και παρακαλάω, το smart2go, όταν με το καλό κυκλοφορήσουν τα Ν95 και Ε90, να είναι ανώτεορ στην λειτουργία του.

σορρυ παιδες αλλα ετσι γρήγορα που κοιταξα το θέμα δν είδα πουθενά από που μπορώ να κατεβασω το route 66 για το Ν73. Παλιότερα είχα κατεβάσει τo route66-mobile 7 απο το θέμα που είναι για παλιότερα κινητά(1st, 2nd Edition), αλλα δν νομίζω να κάνει,εε?

σορρυ παιδες αλλα ετσι γρήγορα που κοιταξα το θέμα δν είδα πουθενά από που μπορώ να κατεβασω το route 66 για το Ν73. Παλιότερα είχα κατεβάσει τo route66-mobile 7 απο το θέμα που είναι για παλιότερα κινητά(1st, 2nd Edition), αλλα δν νομίζω να κάνει,εε?

xxxxxxxxxxxxxxxxxx

παιδιά μια ερώτηση... που μπορώ να βρω ΄χαρτη της αθήνας... τι link που υπάρχει στο φορθμ για το rapid share μου λέει ότι το αρχείο δεν υπάρχει!!!..

παιδιά μια ερώτηση... που μπορώ να βρω ΄χαρτη της αθήνας... τι link που υπάρχει στο φορθμ για το rapid share μου λέει ότι το αρχείο δεν υπάρχει!!!..

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

paides pos leitourgei to route 66..dld pos lambanei apo ton doruforo ;

prepei na paroume kapoio extra exarthma ;

h bazoume to programma kai douleuei

Χρειαζεται εξαρτημα ,gps dongle ..

Συνδεεται με την συσκευη σου μεσω bluetooth ...

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

εγώ πάντςσ φιλε Moderator ακολούθησα κατα γράμμα τα βήμματα και αποτέλεσμα δεν έβγαλα...απορώ εσύ αν το έχεισ κάνει πραγματικά ή το κείμενο το έχεισ μεταφράση από κανένα αφφλικό site.Διότι ακριβώς τα ίδια λόγια τα έχω ξαναδιαβάσει...
nikolakis

Χρειαζεται εξαρτημα ,gps dongle ..

Συνδεεται με την συσκευη σου μεσω bluetooth ...

TI EINAI AUTO TO GPS DONGLE .POU TO BRISKOUME KAI ME TI TIMES ?KAI AN EINAI AUTO SYUNDEDEMENO TO BLUETOOTH BLEPEI TO ASURMATO AOUSTIKO ;

εγώ πάντςσ φιλε Moderator ακολούθησα κατα γράμμα τα βήμματα και αποτέλεσμα δεν έβγαλα...απορώ εσύ αν το έχεισ κάνει πραγματικά ή το κείμενο το έχεισ μεταφράση από κανένα αφφλικό site.Διότι ακριβώς τα ίδια λόγια τα έχω ξαναδιαβάσει...

τι εννοεις φιλε μου ,για να καταλαβουμε το προβλημα σου και να σε βοηθησουμε ?

TI EINAI AUTO TO GPS DONGLE .POU TO BRISKOUME KAI ME TI TIMES ?KAI AN EINAI AUTO SYUNDEDEMENO TO BLUETOOTH BLEPEI TO ASURMATO AOUSTIKO ;

υπαρχουν απο 45 ευρω μεχρι και 105 . αμα διαβασεις τα ποστ θα ενημερωθεις για ολα αυτα !!!

πολλοι το'χουν δοκιμασει. τα βηματα ειναι στανταρντ, ειτε στα Ελληνικα, ειτε στα Αλβανικα, ειτε στα Κινεζικα.

Δε μπορώ με τίποτα να εγκαταστήσω το Route66 στο Nokia N80..Μου βγαζει μήνυμα "Resource files are missing..Please re-install the application"

nikolakis

Γεια και απο μενα!

Μια ερωτηση ρε παιδια:

Εχω κατεβασει και δουλευω το ROUTE 66 εδω και καιρο (με Ν73)

Εχει αλλαξει κατι στο sis (τιποτα καινουργιο), η καινουργιος χαρτης της Αθηνας?

Και αν ναι, πως μπορω να δω ποια εκδοση sis τρεχω (πχ. η τελευταια ειναι η 7.30 αλλα δεν την αναφερει ουτε στο pc ουτε στο κιν) :confused:

Ευχαριστω εκ των προτερων

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Δε μπορώ με τίποτα να εγκαταστήσω το Route66 στο Nokia N80..Μου βγαζει μήνυμα "Resource files are missing..Please re-install the application"

Ριξε μια ματια και στα προηγουμενα ποστ να παρεις καποιες ιδεες,

και στο πρωτο ποστ υπαρχει ο οδηγος για να το εγκαταστησεις.

Αυτο που πρεπει να θυμασε ειναι οτι πρεπει να τα εγκταστησεις ολα

στην καρτα και οχι μισα μισα με την μνημη του τηλεφωνου.

Και γω στην αρχη ειχα δυσκολευτη οσπου καταλαβα τι πρεπει να κανω ...

Αν εχεις στη συνεχεια προβλημα στειλε μου με ΠΜ το μαιλ σου για να σου στειλω τα αρχεια που χρειαζεσαι .