dBpanos Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Δεν με ενοχλει η δυνατη μουσικη, αρκει να ειναι σοβαρη μουσικη...;) Για παραδειγμα εκνευριζομαι οταν βαζει μια απο την διπλα πολυκατοικια 106,7... τοτε "αναγκαζομαι" να βαλω πραγματικα ΔΥΝΑΤΑ, την καλυπτω και τελειωνει το θεμα εκει...:lol: Ακουω αρκετα συχνα δυνατα μουσικη στο σπιτι... Οταν ομως θελω να ακουσω ΔΥΝΑΤΑ κλεινω μπαλκονοπορτες... Στην πολυκατοικια που μενω (4οροφη) οι απο πανω ειναι φιλοι και δεν μου λενε τιποτα...(δεν μπορουνε εξαλλου, ποτε δεν βαζω σε ωρες κοινης ησυχιας) Ακουγεται βεβαια αρκετα στο σπιτι τους αλλα για το μονο που μου λενε καμια φορα ειναι παραπονα για την ενταση του subwoofer...:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k73917391 Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 kai emena mou aresei i dynati (poiotiki omws) mousiki Παράθεση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Αυτό το «ποιοτική» είναι πολύ σχετικό... Η δικιά σας «ποιοτική» μπορεί να είναι «σκουπίδι» ή «πεθαμενατζίδικη» για κάποιον άλλο. Δεν είναι υποχρεωμένοι όλοι να έχουν τα ίδια γούστα. Για αυτό επιμένω: κρατήστε την μουσική σας για τον εαυτό σας. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 γιατι σπιτια αλλα τριγυρω δεν εχετε?? το προβλημα δε το εχουν μονο οι απο κατω η οι απο πανω οταν εχετε τερμα την ενταση,αλλα και οι διπλα!!! exei megalo khpo kai den akoun oi dipla !!:) pantos edo sthn athina den vazo dunata mousikh giati xero oti enoxlei !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Να μην μπλέξουμε με ποιοτική ή μη μουσική,αυτό είναι κάτι το εντελώς υποκειμενικό,ο καθένας το βλέπει αλλιώς. Τα πράγματα είναι απλά:είναι η μουσική δυνατά και σε ακατάλληλες ώρες;Ενοχλείς.Είναι δυνατά επί καθημερινής βάσεως;Πάλι ενοχλείς.Το θέμα είναι τι γίνεται απο την στιγμή που αρχίζεις να ενοχλείς/ενοχλείσαι και πως μπορεί να σταματήσει αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 με ενοχλει να ακουω το last christmas 2.000.000 φορες την μερα ..... :help: :drool: :dizzy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Με ενοχλεί η πολύ δυνατή μουσική.... ειδικά ώρες που οι υπόλοιποι άνθρωποι θέλουν να ησυχάσουν Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 kai emena mou aresei i dynati (poiotiki omws) mousiki δηλαδη ενας μπετοβεν στις 3:00 τα χαραματα ειναι καλα?:wacko: με ενοχλει να ακουω το last christmas 2.000.000 φορες την μερα ..... +1000000000 οσο πλησιαζουν οι γιορτες τοσο πιο συχνα θα το ακουμε... Με ενοχλεί η πολύ δυνατή μουσική.... ειδικά ώρες που οι υπόλοιποι άνθρωποι θέλουν να ησυχάσουν :ρ γερασες και εσυ...:tease: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Φυσιολογικό είναι να ενοχλούμαι από τη δυνατή μουσική,είτε αυτή είναι ποιοτική είτε όχι. Δεν αναφέρομαι στη μουσική από τα αυτοκίνητα στον δρόμο,αλλά στους επιθετικούς ήχους που ακούγονται κάποιες φορές στη γειτονιά. Όταν κάποιος θέλει να κοιμηθεί ή να ξεκουραστεί,είναι αφόρητοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Με ενοχλει η δυνατη μουσικη απο αλλους...Εγω παντα δυνατα ακουω!:p (Οχι ωρες κοινης ησυχιας...) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Με ενοχλεί η πολύ δυνατή μουσική.... ειδικά ώρες που οι υπόλοιποι άνθρωποι θέλουν να ησυχάσουν :ρ γερασες και εσυ...:tease: Ε όχι ακόμα αλλά κοντεύω...γι αυτό οι μουσικές χαμηλά παρακαλώ χαχαχαχααχχ :lol: :lol: :w00t: :yahoo: Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Full pantou kai panta............. Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Ηχομόνωση στο σπίτι... RULEZ BIG TIME! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 egw menw se esties k san pio "palios" ekei mesa baraw olh mera k olh nyxta k kaneis den mou kanei parapono.basika otan hsyxazw egw hsyxazei k o orofos:p :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 φέτος στην πολυκατοικία δεν έχουμε όύτε μικρά ,ούτε κάποιον που να είναι φοιτητής και να θέλει ησυχία για διάβασμα οπότε και βάζουμε δυνατά την μουσική , χωρίς φόβο και πάθος :p , αλλά ποτέ εν ώρα οινής ησυχίας! Νομίζω πιο ενοχλητικό είναι όταν περνάει αυτοκίνητο , και τρίζουν τα πάντα ,παρά όταν μαθαίνουμε τον τελευταίο σουξέ , από τον απέναντι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 εγω παλι την απολαμβανω σε demi τονους...εκτος απο καποιες φορες που γουσταρω τρελα και την βαζω στην διαπασον... ποτε βεβαια εν ωρα κοινης ησυχιας... παντως βλεπω τρομερη διαφορα απο τοτε που δεν αφηνα παρτυ για παρτυ ειτε στην κερκυρα ειτε στα φεστιβαλ στην Σαμοθρακη με τωρα που ...μεγαλωσα...η απλα...αλλαξα...(το ιδιο και οι φιλοι μου) και η μουσικη ειναι πιο χαλαρα και σε διαφορετικα στυλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogr Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Κι εγώ όταν δέν είναι ώρα κοινής ησυχίας, τα ηχεία στο τέρμα και δώστου :happy: . Αν ενοχληθούν οι γείτονες, ούτε που με νοιάζει, γιατι τους αξίζει με αυτά που μου έχουν κάνει :mad: , και στο κάτω κάτω πρόβλημα τους, μιάς και δέν είναι ώρες κοινής ησυχίας. Κανείς δεν μπορεί να μου κάνει κάτι! Θα μου κόψουν την καλημέρα; Πώ πω...στεναχωρέθηκα :mad: !!! Τότε ίσως σταματήσουν να με πιάνουν στο στόμα τους! Νομίζω πιο ενοχλητικό είναι όταν περνάει αυτοκίνητο , και τρίζουν τα πάντα ,παρά όταν μαθαίνουμε τον τελευταίο σουξέ , από τον απέναντι! +φωνώ κι επαυξάνω. Να πώ οτι έχει μελωδία που γουστάρει, οκ πάω πάσο. Απο αυτό το "Ντούπ Ντούπ" τι καταλαβαίνουν... Άλλο να είσαι έξω σε club... Παράθεση Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Προσωπικα δεν με ενοχλει η δυνατη μουσικη. Εξαρταται βεβαια και απο το ΕΙΔΟΣ της μουσικης που θα ειναι δυνατα..... Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Κι εγώ όταν δέν είναι ώρα κοινής ησυχίας, τα ηχεία στο τέρμα και δώστου :happy: . Αν ενοχληθούν οι γείτονες, ούτε που με νοιάζει, γιατι τους αξίζει με αυτά που μου έχουν κάνει :mad: , και στο κάτω κάτω πρόβλημα τους, μιάς και δέν είναι ώρες κοινής ησυχίας. Κανείς δεν μπορεί να μου κάνει κάτι! Θα μου κόψουν την καλημέρα; Πώ πω...στεναχωρέθηκα :mad: !!! Τότε ίσως σταματήσουν να με πιάνουν στο στόμα τους!Υπάρχουν δύο περιπτώσεις: 1. Έχεις πρόβλημα με όλους τους γείτονές σου. Οπότε ίσως να είσαι εσύ το πρόβλημα, γιατί να είναι όλοι μαύρα χάλια, δεν ξέρω, λίγο περίεργο μου φαίνεται. Μεταξύ τους πως τα πάνε, τρώγονται; 2. Έχεις πρόβλημε με μερικούς από τους γείτονές σου, οπότε ενδεχομένως να ενοχλείς με την μουσική σου κάποιους που δεν φταίνε. Αλλά έτσι κι αλλιώς, ούτε που σε νοιάζει... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 μ'αρεσει να ακούω δυνατά την μουσική μου αλλά χωρίς τα woofer Και τα 5000watt στο αυτοκίνητο,απλά να παίζει δυνατά. Δεν ξέρω πως και γιατί,με βοηθά συγκεντρώνομαι όσο και αν αυτό ακούγετε παράδοξο.Βέβαια βοηθάει και τό είδος της μουσικής, 80's, & soundtracks. ο κόσμος όλος να καίγεται, και να έχει κίνηση του χαμού, δεν μου καίγεται καρφάκι όσο παίζει μουσική :D Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Συμφωνώ κ εγώ με τον porcupine...:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Εγω παλι τη βαζω δυνατα οποιαδηποτε ωρα, για να μην πω κυριως ωρες κοινης ησυχιας, γιατι ενα βραδυ που ηθελα να κοιμηθω (δουλευα 8 το πρωι) η απο κατω ειχε μουσικη στη διαπασων απο τις 3 μεχρι τις 6 το πρωι. Κι αμα τους κοταει ας τολμησουν να παρουν τηλεφωνο για παρατηρηση! Ε ρε γλεντιααααα :lol: :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Άλλοι ένοικοι από αυτή με την μουσική δεν υπάρχουν στο κτήριο; Και αν υπάρχουν, δεν σε ενδιαφέρουν; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Άλλοι ένοικοι από αυτή με την μουσική δεν υπάρχουν στο κτήριο; Και αν υπάρχουν, δεν σε ενδιαφέρουν; Οι απο πανω λειπουν τις περισσοτερες ωρες, η κοπελια απο πανω ειναι φιλη μου κι αμα την ενοχλησω πχ.διαβαζει ή εχει μαθημα, θα μου το πει. Γενικοτερα δεν εχουμε προβλημα στην πολυκατοικια με παρατηρησεις για μουσικη και τετοια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Εγώ πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει ούτε με το είδος της μουσικής (σκυλάδικα, όπερα, ροκ, ποπ). Ούτε με την ώρα ή μη-κοινής ησυχίας. Τον γείτονα, τον σεβόμαστε όλο το 24ωρο! Όπως απαιτούμε να μας σέβεται... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts