Jump to content

Σ' έβαλαν κι εσένα εφορευτική στις εκλογές. Και τώρα;

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας,με επιλεξανε τακτικο μελος,θα ηθελα να ρωτησω στην περιπτωση ποθ δεν παω καθολου,υπαρχουν επιπτωσεις μελλοντικα?εκδοση διαβατηριου,,αιτηση στο δημοσιο..κλπ?

• Απαντήσεις 789
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αν δε πατε δε σας κανουν τιποτα. ρωτησα τις προηγουμενες εκλογες που ημουν εφορευτικη.

οσοι σας επελεξαν... πηγαιντε, καντε το χαβαλε σας, απαιτηστε καφε και φαγητο(τσιγγουνιδες ειναι ολοι τους, αλλα οταν το απαιτησεις στα φερνουν), μετρηστε και φυγετε...

μια εμπειρια ειναι

αν δε πατε δε σας κανουν τιποτα. ρωτησα τις προηγουμενες εκλογες που ημουν εφορευτικη.

οσοι σας επελεξαν... πηγαιντε, καντε το χαβαλε σας, απαιτηστε καφε και φαγητο(τσιγγουνιδες ειναι ολοι τους, αλλα οταν το απαιτησεις στα φερνουν), μετρηστε και φυγετε...

μια εμπειρια ειναι

Ποιοί είναι τσιγγούνιδες και από ποιούς να τα απαιτήσούν?:lol:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

μια εμπειρια ειναι

Εμένα πάντως τη δεύτερη φορά με "ανάγκασαν" να πάρω φαΐ και καφέ. Η δικαστικός μου είπε ότι στα χρήματα που παίρνει περιλαμβάνονται κι αυτά.

Την πρώτη το είχαν κάνει τα κόμματα.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

μια εμπειρια ειναι

θα συμφωνησω απολυτα..πατε καντε τον χαβαλε σας..οσοι ειστε απο μικρα μερη θα δειτε φιλους και γνωστους θα κανετε την πλακα σας.μια εμπειρια ειναι και αυτη σιγα το πραμα...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ,ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 600ΕΥΡΩ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ????ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΝ ΕΙΣΙΑ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΣ..

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

Edited by impreza_sti

για τους γραμματείς τελικά η αμοιβή είναι 100 ευρώ για το σ/κ ΑΛΛΑ θα τα πάρουν αργότερα...
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ,ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 600ΕΥΡΩ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ????ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΝ ΕΙΣΙΑ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΣ..

Μακαρι να γινει, μπας και βγαλει το κρατος λεφτα απο οσους βαριουνται να πανε 5 τετραγωνα πιο περα για 10 λεπτακια + μικροτερη αποχη :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Επειδη τυχαινει να με εχοθν επιλεξει και εμενα εφορευτικη επιτροπη,και εχω προβλημα στο να παω,διοτι ειμαι 130χιλιομετρα μακρια απο τον τοπο ποθ ψηφιζω,με ροτησε κανενασ αν εχω τα χρηματα για να πληρωσω τα εισητηρια να φτασω ωσ εκει??οποτε δεν ειναι απαραιτητα θεμα βαρεμαρας παληκαρι..παντωσ αν γνωριζει κανεισ αν υπαρχουν συνεπειεσ μελλοντικεσ στον να μην πασ στην εφορευτικη επιτροπη ασ απαντησει..ευχαριστω

για τους γραμματείς τελικά η αμοιβή είναι 100 ευρώ για το σ/κ ΑΛΛΑ θα τα πάρουν αργότερα...

Καλά το θυμόμουν.

Μήπως επιτρέπεται και 2ος γραμματέας?

Καλά το θυμόμουν.

Μήπως επιτρέπεται και 2ος γραμματέας?

Νομίζω πως ναι.

Εμείς θα πάρουμε έναν ντόπιο απο εκεί, να μη μας ζαλίζουν κιόλας.

Βέβαια η αλήθεια είναι πως το άτομο της εμπιστοσύνης θα το φάει το... ζόρι,οχι ο γηγενής :X

Νομίζω πως ναι.

Εμείς θα πάρουμε έναν ντόπιο απο εκεί, να μη μας ζαλίζουν κιόλας.

Βέβαια η αλήθεια είναι πως το άτομο της εμπιστοσύνης θα το φάει το... ζόρι,οχι ο γηγενής :X

Εγω θα παω σαν αναπληρωματικος, μαζι με το γραμματεα μου (ποτε δεν ξερεις τι γινεται) αλλα δεν παιρνω και δευτερο γραμματεα μαζι μου.

Στο τελος θα με δειρουν που τους τραβολογαω χωρις λογο. :D :D

αναπληρωματικός?εντάξει, μη τους τραβαλογάς,δεν νομίζω να έχει νόημα..

Τυχερεεεεεεεεεε

αναπληρωματικός?εντάξει, μη τους τραβαλογάς,δεν νομίζω να έχει νόημα..

Τυχερεεεεεεεεεε

Ναι, φέτος μου έκατσε καλά...

Αν όμως με καλέσουν, θα είναι πακέτο..

μη τα θες και όλα δικά σου.

Γνωστή μας απο Θεσσαλονίκη την έστειλαν σε μικρό νησάκι του Αιγαίου ως αναπληρωματική και γκρινιάζει γιατί ουσιαστικά πιο πολλά τα έξοδα απο αυτά που θα πάρει...

Επειδη τυχαινει να με εχοθν επιλεξει και εμενα εφορευτικη επιτροπη,και εχω προβλημα στο να παω,διοτι ειμαι 130χιλιομετρα μακρια απο τον τοπο ποθ ψηφιζω,με ροτησε κανενασ αν εχω τα χρηματα για να πληρωσω τα εισητηρια να φτασω ωσ εκει??οποτε δεν ειναι απαραιτητα θεμα βαρεμαρας παληκαρι..παντωσ αν γνωριζει κανεισ αν υπαρχουν συνεπειεσ μελλοντικεσ στον να μην πασ στην εφορευτικη επιτροπη ασ απαντησει..ευχαριστω

Προφανως δε μιλαω για τετοιες περιπτωσεις ;)

οταν εννοεις δεν σου κανουν τιποτα,ρωτησεσ οταν ησουν εκει αν δεν ειχεσ παει τι θα γινοταν?η υπηρχαν ατομα τακιτκο μελους επιτροπησ που δεν παρουσιαστηκαν και δεν ειπαν τιποτα"?ευχαριστω

οταν εννοεις δεν σου κανουν τιποτα,ρωτησεσ οταν ησουν εκει αν δεν ειχεσ παει τι θα γινοταν?η υπηρχαν ατομα τακιτκο μελους επιτροπησ που δεν παρουσιαστηκαν και δεν ειπαν τιποτα"?ευχαριστω

μα τι μπορεί να σου κάνει;

Το μόνο που μπορεί είναι να στείλει αστυνομικό στο σπίτι σου και να σε πάει στο εκλογικό τμήμα.(κανείς δε το κάνει)

Εφοσον όπως λές είσαι 130 χιλιόμετρα μακρυά, στο σπίτι δε θα σε βρεί.

Αν δεν πάει κανένα απο τα μέλη, ο δικηγόρος έχει 3 επιλογες:

1. να στείλει τον αστυνομικούλη να τους φέρει απο τα σπίτια τους

2. να "τσιμπήσει" τους πρώτους που πάνε να ψηφίσουν και να τους κρατήσει για να τον βοηθήσουν.

3. να κάνει τις εκλογές μόνος του με τον γραμματέα του και να είναι μέσα στα νεύρα και την τσίτα, ειδικά τις ώρες που πάνε όλοι να ψηφίσουν και την ώρα την καταμέτρησης που έχει όλο το φόρτο αυτός και έχει και τους εκπροσώπους των κομμάτων με τα δικά τους...(το έχω κάνει και ήταν ζόρικο)

Edited by FREAK_OF_NATURE

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την απαντηση,εννοουσα αν υπαρχουν μελλοντικεσ κυρωσεις..π.χ προστιμο,εκδοση διαβατηριου,απορριψη αιτησησ στο δημοσιο κλπ..

πρακτικά οχι.

Ουτε θεωρητικα νομιζω.

Παντως εγω παντα στελνω police, αλλα ποτε δεν παιρνω τυχαια ατομα που ηρθαν να ψηφισουν.

Παντως εγω παντα στελνω police

:lol::lol:

Που θα εισαι φετος;

:lol::lol:

Που θα εισαι φετος;

Καλαματα. Που εχω και σπιτι.

Α, ηλπιζα πουθενα εδω κοντα μηπως σε πετυχαινα :p :)

Μου ηρθε και εμενα χαρτακι φετος να παω για τακτικο μελος στο χωριο και τις δυο κυριακες.

Καλα θα πεθανω στο γελιο δεν παιζει xD