Jump to content

Σ' έβαλαν κι εσένα εφορευτική στις εκλογές. Και τώρα;

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

.......Τεσπά, εγώ σε όλους όσους θεωρούν ότι είναι μάγκες και δεν τους ενδιαφέρει και με ένα χαρτί γιατρού θα ξεμπερδέψουν (ή ακόμα και χωρίς αυτό,απλά απουσιάζοντας) λέω ότι μπορεί να τύχουν και στην περίπτωση που κάποιος περίεργος δικ. αντιπρόσωπος θα τους τρέξει. Και μπορεί να το κάνει.

.........

Δεν ειναι θεμα μαγκιας φιλε μου.Εγω δεν ειμαι διατεθιμενος να χασω την ημερα μου,για την ψυχη της μανας μου :).Εσυ περνεις τα λεφτουδακια σου και δεν τρεχει καστανο.Ας μην σε πληρωναν και θα σου ελεγα ποσους τροπους για να μην πας θα εβρισκες :lol: .Εγω προσωπικα 2 φορες με εχουν καλεσει να παω και δεν εχω παει καμια.Ουτε χαρτι γιατρου πηγα,ουτε τιποτα.Και μαλιστα την μια φορα ο δικαστικος ηταν στριμενος και εστειλε την αστυνομια σπιτι μου να με βρει :lol::lol:.

Τιποτα απολυτος δεν μπορουν να σου κανουν ;)

................................

Γιαννης

• Απαντήσεις 789
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Συμφωνώ απολύτως σε αναγκάζουν να χάσεις ολη τη μέρα σου τη μια και μοναδική μέρα που ξεκουράζεσαι και ενώ οι άλλοι πληρώνωνται εσυ δεν παίρνεις τπτ αλλά κάθεσαι τόσες ώρες σαν τον μλκ

Δεν ειναι θεμα μαγκιας φιλε μου.Εγω δεν ειμαι διατεθιμενος να χασω την ημερα μου,για την ψυχη της μανας μου :).Εσυ περνεις τα λεφτουδακια σου και δεν τρεχει καστανο.Ας μην σε πληρωναν και θα σου ελεγα ποσους τροπους για να μην πας θα εβρισκες :lol: .Εγω προσωπικα 2 φορες με εχουν καλεσει να παω και δεν εχω παει καμια.Ουτε χαρτι γιατρου πηγα,ουτε τιποτα.Και μαλιστα την μια φορα ο δικαστικος ηταν στριμενος και εστειλε την αστυνομια σπιτι μου να με βρει :lol::lol:.

Τιποτα απολυτος δεν μπορουν να σου κανουν ;)

Όπως το πες τίποτα! Και στις ευρωεκλογές που ήμουν εγώ στην εφορευτική ένα μέλος ήρθε σηκωτό με τους αστυνομικούς αγκαζέ.... Τώρα αν παίξεις κρυφτό με τους αστυνομικούς είναι άλλο θέμα!

Hello !

Nα κάνω την τελευταία ερώτηση μου.Αν έχεις πάρει χαρτι γιατρού το δίνεις σε κάποιον να το πάει στο εκλογικο ή το κρατάς σπίτι σου και αν χρειαστεί στο μέλλον το δείχνεις?

Αν πας και δεν κανεις τιποτα?Απλα πας με ενα περιοδικο,αρνεισαι οποιαδηποτε εντολη και καθεσε?Θα σε διωξουν που θα παει :P :P
:)

Δεν μπορεί να την αντικαταστήσει κάποιος άλλος.

Αλλιώς θα φώναζα την παρέα μου να κάνουμε και χαβαλέ.

Όσο για το χαρτί από το γιατρό, ειδικά για γαστρεντερίτιδα, εγώ δεν θα το πίστευα.

Και να σου πώ την αλήθεια, αν τυχόν δεν είχα άτομα και τα είχα πάρει στο κρανίο, θα έπαιρνε η μπάλα και το γιατρό

Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο τρόπο θα έπαιρνε η μπάλα και το γιατρό. :confused:

Η δημοκρατία εκτός από δικαιώματα,έχει και υποχρεώσεις.Δε θα πάθει κανείς τίποτα αν μερικές ώρες συμβάλλει για το κοινό καλό.

Η λυση ειναι μια και πολυ απλη.

να μην παει κανεις , ετσι ωστε να αναγκαστουν την

επομενη φορα να αποζημιωνουν τα μελη της εφορευτικης επιτροπης.

Το τζαμπα εχει πεθανει προ πολλου.

εθελοντες να ψαξουν για δικαστικους αντιπροσωπους.

Θα βρουν πολλους και προθυμους...:D

Αν με εβαζαν εφορευτικη στην αιθουσα που πηγα να ψηφισω σημερα θα καθομουν οχι απλα τζαμπα αλλα θα πληρωνα κι ολας.... :dash:

Τι ηταν αυτη η κοκκινομαλλα Θεε μου?!?!?!?!:clap::yahoo:

Η λυση ειναι μια και πολυ απλη.

να μην παει κανεις , ετσι ωστε να αναγκαστουν την

επομενη φορα να αποζημιωνουν τα μελη της εφορευτικης επιτροπης.

Το τζαμπα εχει πεθανει προ πολλου.

εθελοντες να ψαξουν για δικαστικους αντιπροσωπους.

Θα βρουν πολλους και προθυμους...:D

ωραια η αντιληψη σου. τι να σου πω? υπαρχει και η συμμετοχη σε μια διαδικασια καμια φορα και οχι μονο το χρημα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν με εβαζαν εφορευτικη στην αιθουσα που πηγα να ψηφισω σημερα θα καθομουν οχι απλα τζαμπα αλλα θα πληρωνα κι ολας.... :dash:

Τι ηταν αυτη η κοκκινομαλλα Θεε μου?!?!?!?!:clap::yahoo:

Ομολογώ ότι αν μου ζητούσε ο δικαστικός αντιπρόσωπος θα καθόμουν για αντίστοιχο λόγο :lol::lol::lol: Έπεσα και πάνω στην ώρα που είχαν φτάσει οι πίτσες. Στις επόμενες μάλλον θα γίνει κάτι γιατί πρέπει να έλλειπε πολύς κόσμος, στο δικό μου τμήμα μόνο 1 μέλος παρόν. Απλά σκέφτομαι ότι όσο λιγότεροι στην καταμέτρηση τόσο πιο βολικό τυχόν κλέψιμο οπότε δεν "συμφέρει" τους κρατούντες...

Read The F...ing Manual First

στην θεσσαλονικη συλλαβαν πολιτη ο οποιος πηγε να ψηφισει αλλα αρνηθηκε να μεινει για να παρει μερος στην εκλογικη διαδικασια.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξεκουραστη διαδικασια τελικα αν και πιανεσαι στις καρεκλες να καθεσαι...:O

ειχε και αρκετο χαβαλε στο τμημα μου τουλαχιστον..και 100 ευρω αυριο..

στην εφορια θα παω ετσι;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Ναι στην εφορία :)

Ace of Hearts..

πρωτη φορα παω να ψηφισω και γελαω τοσο πολυ.

ο δικαστικος αντιπροσωπος οταν μπηκα,μουρμουριζε πως αργησε η παραγγελια...

περιμενοντας να γραψουν τα στοιχεια μου στο βιβλιο, η παραγγελια ειχε ερθει και μυριζε και ωραια..

εε,μπηκα να ψηφισω και οταν βγηκα ηταν εκει..με το πιτογυρο στο χερι και ετρωγε..ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ που μοιραζε ο ιδιος με το ελευθερο απο το πιτογυρο χερι του..

αν ακουσετε τιποτα για λαδωμενα ψηφοδελτια, στο εκλογικο μου τμημα ειναι!!

χαχαχα

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Με τη βεβαιωση του δικ. αντιπροσωπου και την ταυτοτητα σου.

Μονο στη δικη σου Εφορια.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

στην θεσσαλονικη συλλαβαν πολιτη ο οποιος πηγε να ψηφισει αλλα αρνηθηκε να μεινει για να παρει μερος στην εκλογικη διαδικασια.

τι? πως εγινε αυτο? δηλαδη πηγα να ψηφισει αλλα δεν εριχνε τον φακελο στην καλπη?:wacko:

τι? πως εγινε αυτο? δηλαδη πηγα να ψηφισει αλλα δεν εριχνε τον φακελο στην καλπη?:wacko:

μαλλον ενοει οτι πηγε ψηφισε αλλα δεν εμεινε στην επιτροπη κ σηκωθηκε εφυγε...κατι τετοιο καταλαβα :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Ο εκλογικός νόμος τα προβλέπει όλα αυτά.

Αυτά όμως είναι τα ρεζιλίκια μας.

Χθες σε ένα εκλογικό τμήμα που βοηθούσα, ήρθες 1 τακτικό μέλος και 2 αναπληρωματικά από τα 8 που είχαν κληθεί.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Ο εκλογικός νόμος τα προβλέπει όλα αυτά.

Αυτά όμως είναι τα ρεζιλίκια μας.

Χθες σε ένα εκλογικό τμήμα που βοηθούσα, ήρθες 1 τακτικό μέλος και 2 αναπληρωματικά από τα 8 που είχαν κληθεί.

Ειναι οντως ρεζιλικια γιατι ολο το βαρος της δουλειας πεφτει στους ευσυνειδητους που πηγαν να βοηθησουν και ειναι μεγαλη αδικια να μην υπαρχουν συνεπειες για οσους δεν πηγαν. Γι αυτο θα επρεπε οι δικαστικοι αντιπροσωποι και οι εφοροι να ηταν πιο σφικτοι.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Συμμετείχα κι εγώ χθες ως γραμματέας.

Κουραστική διαδικασία αν δεν έχεις κοιμηθεί καλά το προηγούμενο βράδυ.

Ευτυχώς τελειώσαμε νωρίς όμως.

Μπορώ αύριο να πάω στην εφοριά για πληρωμή?

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

μαλλον ενοει οτι πηγε ψηφισε αλλα δεν εμεινε στην επιτροπη κ σηκωθηκε εφυγε...κατι τετοιο καταλαβα :)

αυτο ακριβως. δεν εμεινε στην επιτροπη επικαλουμενος οικογενειακους λογους και ο εισαγγελεας διεταξε την συλληψη του. τελικα αφεθηκε ελυθερος αφου οριστηκε δικη. ηθελα να ξερω τι τιμωρια θα εχει και τι θα του πουν οι δικαστες. απασχολησαν ενα περιπολικο και 2-3 αστυνομικους για ενα τοσο χαζο λογο. ντροπη

[sIGPIC][/sIGPIC]

παντως παιδιά,εγώ ενα εχω να πω...απαραδεκτο...κανονικά έπρεπε να έχουμε 24 ψηφοδέλτια εμείς είχαμε μόνο 20...ψηφοδέλτιο που υπήρχε σε εκλογικό τμήμα που ήταν εφορευτική φίλη μου,εμεις δε το είχαμε...

κάποια στιγμή,τελειώνουν τα ψηφοδέλτια 3 κομμάτων,και απλά τα "αγνοήσαμε" κ φτιάχναμε πάκους ψηφοδελτίων χωρίς αυτά...κ γω να λέω στον δικαστικό μήπως να κοιτάξουμε δίπλα μηπως εχουν,η να παεουμε τις "πεταμενες" κ αυτός λέει,σιγαααααααααααα μωρε...

η ξέρω γω,475 άτομα ψήφισαν κ ο αριθμός των φακέλων στην κάλπη δε συμφωνούσε...

δε λέω περισσότερα μην διαφανούν πρόσωπα κ πράγματα και έχει πρόβλημα κανένας άνθρωπος...πάντως η εντύπωση μου ειναι,οτι ζούμε σε ενα ατελείωτο μπο.....ο

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

παντως παιδιά,εγώ ενα εχω να πω...απαραδεκτο...κανονικά έπρεπε να έχουμε 24 ψηφοδέλτια εμείς είχαμε μόνο 20...ψηφοδέλτιο που υπήρχε σε εκλογικό τμήμα που ήταν εφορευτική φίλη μου,εμεις δε το είχαμε...

κάποια στιγμή,τελειώνουν τα ψηφοδέλτια 3 κομμάτων,και απλά τα "αγνοήσαμε" κ φτιάχναμε πάκους ψηφοδελτίων χωρίς αυτά...κ γω να λέω στον δικαστικό μήπως να κοιτάξουμε δίπλα μηπως εχουν,η να παεουμε τις "πεταμενες" κ αυτός λέει,σιγαααααααααααα μωρε...

η ξέρω γω,475 άτομα ψήφισαν κ ο αριθμός των φακέλων στην κάλπη δε συμφωνούσε...

δε λέω περισσότερα μην διαφανούν πρόσωπα κ πράγματα και έχει πρόβλημα κανένας άνθρωπος...πάντως η εντύπωση μου ειναι,οτι ζούμε σε ενα ατελείωτο μπο.....ο

αυτο που λες ειναι απλα τραγικο. και εγω εκει που ψηφισα δεν ηταν ολα τα ψηφοδελτια, λειπαν των πολυ μικρων κομματων. αδιαβλητη διαδικασια σου λεει μετα. ντροπη

[sIGPIC][/sIGPIC]

μα δεν ειν αι οτι ειχαν εξαντληθεί..ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ...

μην σχολιάσω οτι ο δικαστικός ήρθε 7.20 ΤΟ ΠΡΩΙ...και μεχρι να ερθει φυσικα ουτε τα ψηφοδελτια δε μπορουσαμε να φτιαξουμε...υπηρχαν 2 ανθρωποι που ειχαν ερθει απο επαρχια κ περιμεναν 8 η ωρα να φυγουν,και μας κοιταζαν,γιατι το εκλογικο τμημα το ανοίξαμε κατά τις 8+

να σημειώσω οτι τακτικο μελος δεν ηρθε κανενα..ημασταν 2 κοπελες αναπληρωματικες,ηρθαμε στις 6.10 κ ο δικαστικος,που πληρώνεται κιολας,εφτασε 1ωρα και 10 λεπτά μετά..πραγματικά,όπου αλλού έλεγες οτι 475 ψηφισαν 477 ηταν τα ψηφοδελτια θα ειχε γινει μεγαλο θεμα...εδώ δε τρέχει τίποτα...εξυπνάδα της μέρας ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ? ε τι τρέχει; ας σκισουμε 2

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)